2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gecmis olsun canim.. hic de yorma kendini gelsin biraz yardim etsin kayinvaliden

Canım 3 yaşındaki çocuk artık laftan anlar ama bağırıp kızman ters tepebilir. Bir de şimdi kardeş geliyor onun yüzünden bana bağırıyor gibi düşünebilir. Sabırlı olmamız lazım çok sabır. Benim kızım şimdilik paylaşıyor ama elinde paket varsa, bir iki tane eline verdiysem onları paylaşmıyor isteyenle, kötü bir şey olduğunu dşünmüyorum büyüdükçe akılları erdikçe paylaşırlar inşallah şimdi elimdeki sevdiğim şey bitmesin diye düşünüyor olabilirler

Eve çok az giriyoruz zaten sürekli dışarıdayız ama yaşıtı çocuk pek yok byüklerin yanına da ben göndermiyorım arkadaş arıyor heralde kendine. Bu sabah tavuklara yem atarken tavuklarla bile kavga etti git yeme git diye 2 yaşın sorunu bu erken ergenlik, Allah yardımcımız olsun.

onun yardım anlayışı yatak odasından baslıyo kuzum direk o odaya dalar toplıyayım diye istemem
Ayyyy ne fenaymis kizzzz aman bosvrr kendine kalsin o zaman yardimi...bende buyuk temizlik icin o gun esime dedim yardimci bayan cagiracam.. kayinvalidem de vardi yanimizda.. esim de tamam dedi.. kayinvalidem bosver beraber yapariz dedi kizimda hemen diyor evet anne babaannem yapsin sen hamilesin.. yok anne sagol dedim.. ama amacim kadini yormamak yoksa allah var her isime yardim eder.....

Geçmiş olsun
Çalışıyormusun yoksa sennde benim gibi
Eğer öyleyse boşver sonuçta elimizden fazlası gelemiyor

Evet ters tepiyor çok konuştum ona anlatıyorum tamm annem vereceğim diyor alıyorum birşeyler, paylaşmıyor ben istiyorum babası vs kuzenleri istiyor yok kesinlikle vermiyor ben hep paket olarak veriyorum ki isteyen olursa versin diye tek sorun bu şu an da. Çok akıllı gerçekten wc eğitimini 1 haftada öğrendi konuşması iyi derdini anlatıyor benim ne söylemek istediğimi anlıyor icraata gelince yapmıyor.

Hmm evet bencede güneşten kavruk olmuş gibi oluyor benim yeni favori ismim arya fikir olur mu sana da?

onun yardım anlayışı yatak odasından baslıyo kuzum direk o odaya dalar toplıyayım diye istemem
Geçmiş olsun canım ben de dün akşamdan beri grip soğuk algınlığı halsizlik ilaçta kullanamıyorum 4 kupa nane limon içtim boğazım felaket acıyor ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

geçen hafta bunları almıştım canım.

Tekirdağ canım. Araç gereçleri internetten alıcam, küvet setini aldım mesela. Ama kıyafet için annemin yanına gitmeyi bekliyorum

2 yas sendromu bizde ara ara nuksediyor 2 3 gün sürüyor sonra normal haline geri dönüyor. İlk zamanlar da kızım kendini yerden yere atıp yarım saat hiç susmadan ağladığını biliyorum kendine zarar vermediği sürece hiç müdahale etmedim. Ağlama krizleri artık 1 dk dan kısa sürüyor çünkü bakmayacağımı biliyor misal istediği birşeyi ağlayarak yaptırmaya kalkıyor asla yapmam sonra sakinleşince istiyor öyle veriyorum önünü almak lazım o kadar akıllılar ki fırsatını bulsalar bizi parmaklarında oynatacaklar :)

Geçmiş olsun canım, yorma kendini boşver, hamilesin, yardım eder kayınvaliden

Süt sağma makinesi almıyorum kızlar kuzenimde hiç kullanılmamış sıfır varmış. Kraft marka. Bu markanın süt sağma makinesi hakkında bir bilginiz var mı?

Ben set almadım canım hastane çıkışını. Bi tane 3lü takım aldım. 2 tane de 5 li takım almayı düşünüyorum. Yanına da 1 2 battaniye bitti gitti :)
Ay bende böyle düşünüyorum en azından çeşit çok oluyo 10 lu pakette bi tane elbise geri kalanlar küçük parçalar hemde çok pahalılar böyle en azından 2 3 çeşit elbise oluyo

Benimde bugün sancım kasık bölgem yanıyo sanki içerden sızı gibi geçmezse akşam acile giderim artık

Ben mağazalarına gidicem de uğurlu bebenin siteside ekli bende ondansa koza bebeğin ürünleri daha güzel geldi bana uğurlu bebe yıldırımdaysa giderim ama koza bebek çok osmangazide orayada giderim uzak değilim ama mahalle olarak değişik bi yerdeymiş eşim bile bilmiyo nerde olduğunu uzak kalıyo dedi

bend kadın cagırmak istiyodm ama ablam ben gelirim dedi annemde gelirim dedi o yüzden vazgeçtm aslında en güzeli o cagırcaksn 1 günde biitirip cıkcak

Geçmiş olsun
Çalışıyormusun yoksa sennde benim gibi
Eğer öyleyse boşver sonuçta elimizden fazlası gelemiyor
çalışıyorum kuzum
ve 10 gündr hastaym hiç bişey yapamadm normalde yavas yavas yapardım işlerimi hafta sonu

Geçmiş olsun canım ben de dün akşamdan beri grip soğuk algınlığı halsizlik ilaçta kullanamıyorum 4 kupa nane limon içtim boğazım felaket acıyor ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
valla bende öyle idare etmeye calıştm ama en son doktor ilac verdi kuzum öksürük için günde 3 kere dedi ben 1 kere içiyorum

Geçmiş olsun canım, yorma kendini boşver, hamilesin, yardım eder kayınvaliden
sagol canııım. yardım da etmese cokta durmasa keske eşimde bende hastayız yatıp dinlenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…