- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.841
Gecmis olsun canim.. hic de yorma kendini gelsin biraz yardim etsin kayinvalidenkızlar günaydın..
hastalıktan kurtulamıyoruz simdide eşim hastalandı gece acildeydik cok yorgun hissediyorum kendimi.
akşamda kv gelicem demiş oğlunu görmek istiyo sanırım ama evin hali içler acısı gidip hemen toparlamam gerekiyo
Canım 3 yaşındaki çocuk artık laftan anlar ama bağırıp kızman ters tepebilir. Bir de şimdi kardeş geliyor onun yüzünden bana bağırıyor gibi düşünebilir. Sabırlı olmamız lazım çok sabır. Benim kızım şimdilik paylaşıyor ama elinde paket varsa, bir iki tane eline verdiysem onları paylaşmıyor isteyenle, kötü bir şey olduğunu dşünmüyorum büyüdükçe akılları erdikçe paylaşırlar inşallah şimdi elimdeki sevdiğim şey bitmesin diye düşünüyor olabilirlerBenim kizim da 3 yasinda sayılır bugün inanılmaz yordu beni. Paylaşmayı kesinlikle bilmiyor öğlen börek istedi yaptım dilimledim 1 dilim ben aldım diye kıyameti kopardı çok sinirlendim baya kızdım paylaşmayı öğrenmesi için çok uğraşıyorum ama yok duzelmiyor bugün patladım baya kızdım ama en son hıçkırarak ağlamaya başladı tamm annem tamm dedi neyse dedim öpüşüp barıştık. Kek kek diye tutturdu markete gittik kek yerine çubuk kraker aldı eve geldik tam asansörden çıktık yan komşumuz 4 yaşlarda oğlu var onunda hadi kızım abiye de çubuk kraker verelim dedim yine vermedi bir ağlıyor delirdim artık sanki canını istiyorum yine aynı kızgınlıkla bende bağırdım ama sonra içim gitti çok pişman oldum o öyle ağlarken tamm annem derken ben ona kızmaya devam ediyordum. Ne yapacağımı şaşırdım nerede yalnış yapıyorum inan bilmiyorum bu konu beni çok yoruyor kardeşi doğunca yine aynı olur mu kafamda deli sorular bende bir çözüm yolu arıyorum
onun yardım anlayışı yatak odasından baslıyo kuzumGecmis olsun canim.. hic de yorma kendini gelsin biraz yardim etsin kayinvaliden
Eve çok az giriyoruz zaten sürekli dışarıdayız ama yaşıtı çocuk pek yok byüklerin yanına da ben göndermiyorım arkadaş arıyor heralde kendine. Bu sabah tavuklara yem atarken tavuklarla bile kavga etti git yeme git diyeYa benimkide öyle çok değişti bebeklikten çocukluğa geçiş dönemi zor oluyormuş
Bide hissediyorlar galiba kardeş geleceğini onun da stresi olabilir zorlukları var tabi ama yaşları yakın olmasınında birçok avantajı var
Şu an iki yaş çocuklarında gördüğüm genel durum bu tam da konuşamıyorlar dertlerini anlatamıyorlar dışarı çıkar parka falan iyi gelir kumla oynasın
Ayyyy ne fenaymis kizzzz aman bosvrr kendine kalsin o zaman yardimi...bende buyuk temizlik icin o gun esime dedim yardimci bayan cagiracam.. kayinvalidem de vardi yanimizda.. esim de tamam dedi.. kayinvalidem bosver beraber yapariz dedi kizimda hemen diyor evet anne babaannem yapsin sen hamilesin.. yok anne sagol dedim.. ama amacim kadini yormamak yoksa allah var her isime yardim eder.....onun yardım anlayışı yatak odasından baslıyo kuzumdirek o odaya dalar toplıyayım diye istemem
Geçmiş olsunkızlar günaydın..
hastalıktan kurtulamıyoruz simdide eşim hastalandı gece acildeydik cok yorgun hissediyorum kendimi.
akşamda kv gelicem demiş oğlunu görmek istiyo sanırım ama evin hali içler acısı gidip hemen toparlamam gerekiyo
Evet ters tepiyor çok konuştum ona anlatıyorum tamm annem vereceğim diyor alıyorum birşeyler, paylaşmıyor ben istiyorum babası vs kuzenleri istiyor yok kesinlikle vermiyor ben hep paket olarak veriyorum ki isteyen olursa versin diye tek sorun bu şu an da. Çok akıllı gerçekten wc eğitimini 1 haftada öğrendi konuşması iyi derdini anlatıyor benim ne söylemek istediğimi anlıyor icraata gelince yapmıyor.Canım 3 yaşındaki çocuk artık laftan anlar ama bağırıp kızman ters tepebilir. Bir de şimdi kardeş geliyor onun yüzünden bana bağırıyor gibi düşünebilir. Sabırlı olmamız lazım çok sabır. Benim kızım şimdilik paylaşıyor ama elinde paket varsa, bir iki tane eline verdiysem onları paylaşmıyor isteyenle, kötü bir şey olduğunu dşünmüyorum büyüdükçe akılları erdikçe paylaşırlar inşallah şimdi elimdeki sevdiğim şey bitmesin diye düşünüyor olabilirler
Begenmene sevindim canim hayirlarla gelsin minik prensesIpek arkadaşımın kızımın ismi ama Duru ve Nil güzelmiş. Hatta iki isim olarak da güzel oldu sanki Duru Nileşimle paylaşıcam. Teşekkürler canım
Hmm evet bencede güneşten kavruk olmuş gibi oluyor benim yeni favori ismim arya fikir olur mu sana da?Benim eşime kalsa direk annesinin ismini koyacak. Neyse en sonunda ikimizin annesinin de ismini koymamaya karar verdik. Güneş ismini çok seviyorum evlenmeden önce derdim kızım olursa ismini güneş koyucam diye ama soyadımız kavruk. Herkes güneş kavruk olmaz falan diye soğuttu beni isimden. Bilemedim. Sonuçta sürekli soy adıyla seslenmiycem ama ilerde dalga konusu olur mu çocuklar arasinda.
Geçmiş olsun canım ben de dün akşamdan beri grip soğuk algınlığı halsizlik ilaçta kullanamıyorum 4 kupa nane limon içtim boğazım felaket acıyor ne yapmam lazım hiç bilmiyorumonun yardım anlayışı yatak odasından baslıyo kuzumdirek o odaya dalar toplıyayım diye istemem
geçen hafta bunları almıştım canım.Kızlar biberon alan arkadaşlar genelde aventin biberonunu almış. Bende bakıyorum da kaç ml aldınız? Bir de emzik hangi model aldınız. Resim paylasabilirmisiniz? Bebek yikama küveti alicam bir de kovası masrafasi sungeri falan setler var onu almışken biberonla emzigide hallediyim diyorum.
Tekirdağ canım. Araç gereçleri internetten alıcam, küvet setini aldım mesela. Ama kıyafet için annemin yanına gitmeyi bekliyorumSen nerdesin canım?
Memleket neresi? Mesela ille de bişeyler almak istiyorsan biberon emzik bez stoğu falan yapabilirsin bulunduğun yerde avm lerde falan bişeyler bulursun kıyafet bulmak almak biraz sıkıntı oralarda pahalı oluyo tekstil ürünleri
Bursa o açıdan zengin tabi ben de tekstil firmasında çalışıyorum zaten şanslıyız
2 yas sendromu bizde ara ara nuksediyor 2 3 gün sürüyor sonra normal haline geri dönüyor. İlk zamanlar da kızım kendini yerden yere atıp yarım saat hiç susmadan ağladığını biliyorum kendine zarar vermediği sürece hiç müdahale etmedim. Ağlama krizleri artık 1 dk dan kısa sürüyor çünkü bakmayacağımı biliyor misal istediği birşeyi ağlayarak yaptırmaya kalkıyor asla yapmam sonra sakinleşince istiyor öyle veriyorum önünü almak lazım o kadar akıllılar ki fırsatını bulsalar bizi parmaklarında oynatacaklar :)Eve çok az giriyoruz zaten sürekli dışarıdayız ama yaşıtı çocuk pek yok byüklerin yanına da ben göndermiyorım arkadaş arıyor heralde kendine. Bu sabah tavuklara yem atarken tavuklarla bile kavga etti git yeme git diye2 yaşın sorunu bu erken ergenlik, Allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsun canım, yorma kendini boşver, hamilesin, yardım eder kayınvalidenkızlar günaydın..
Ay bende böyle düşünüyorum en azından çeşit çok oluyo 10 lu pakette bi tane elbise geri kalanlar küçük parçalar hemde çok pahalılar böyle en azından 2 3 çeşit elbise oluyoBen set almadım canım hastane çıkışını. Bi tane 3lü takım aldım. 2 tane de 5 li takım almayı düşünüyorum. Yanına da 1 2 battaniye bitti gitti :)
Benimde bugün sancım kasık bölgem yanıyo sanki içerden sızı gibi geçmezse akşam acile giderim artıkBugün hastaneye endokrine gidicem aslında şeker için ama doktorum çok yoğun oluyor acil dersem araya alıyorlar nasıl bakar onu da bilmiyorum bir ped var all sense onu koyuyorsun renk değişimine göre amniyon sıvısı olup olmadığını ölçüyor bazı doktorlar onu veriyormuş whatsapptan yazdım cevapta vermedi. senin öyle olduğunu düşünmüyorum ama bir de 24 haftam bitiyor bugün ama bebeğimin hareketleri sayılı tekme atıyo falan ama az o da kafama takılıyor geçen hafta daha çoktu sanki
Ben mağazalarına gidicem de uğurlu bebenin siteside ekli bende ondansa koza bebeğin ürünleri daha güzel geldi bana uğurlu bebe yıldırımdaysa giderim ama koza bebek çok osmangazide orayada giderim uzak değilim ama mahalle olarak değişik bi yerdeymiş eşim bile bilmiyo nerde olduğunu uzak kalıyo dediGünaydın kızlar
Bursada olanlar instagramda koza bebek dışında uğurlubebe sayfası var onun da mağazası bursa yıldırımdaymış. Baya bir takipçisi var ve ürünler de güzel gözüküyor. Bu sayfalardan alışveriş yapan varsa bize söyleyin kumaşı falan nasıl, sipariş vereceğim ama sonra hep bi ayy görmeden almasam mı diyorum:)
bend kadın cagırmak istiyodm ama ablam ben gelirim dedi annemde gelirim dedi o yüzden vazgeçtm aslında en güzeli o cagırcaksn 1 günde biitirip cıkcakAyyyy ne fenaymis kizzzz aman bosvrr kendine kalsin o zaman yardimi...bende buyuk temizlik icin o gun esime dedim yardimci bayan cagiracam.. kayinvalidem de vardi yanimizda.. esim de tamam dedi.. kayinvalidem bosver beraber yapariz dedi kizimda hemen diyor evet anne babaannem yapsin sen hamilesin.. yok anne sagol dedim.. ama amacim kadini yormamak yoksa allah var her isime yardim eder.....
çalışıyorum kuzumGeçmiş olsun
Çalışıyormusun yoksa sennde benim gibi
Eğer öyleyse boşver sonuçta elimizden fazlası gelemiyor
valla bende öyle idare etmeye calıştm ama en son doktor ilac verdi kuzum öksürük için günde 3 kere dedi ben 1 kere içiyorumGeçmiş olsun canım ben de dün akşamdan beri grip soğuk algınlığı halsizlik ilaçta kullanamıyorum 4 kupa nane limon içtim boğazım felaket acıyor ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
sagol canııım. yardım da etmese cokta durmasa keske eşimde bende hastayız yatıp dinlenmek istiyorumGeçmiş olsun canım, yorma kendini boşver, hamilesin, yardım eder kayınvaliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?