2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok sağol canım tamm deneyeceğim bu dediklerini inşaAllah etkili olur çok üzülüyorum ben kardeş arası kavga çıkarmış diye kızım aslan burcu aşırı inat bir çocuk yapmam dediği şeyi asla yapmıyor iyice inada binmeden önüne geçmem lazım bu durumun.

bu arada kızlar kendime şöyle bir liste yapmıştım. aldıkça tik atıyorum kolay oluyor.
bebek arabası ve yenidoğan için ana kucağı yok çünkü onları almıştık ilk başta. gb maris bebek arabası ve cybex cloud q anakucağı almıştık.
bugün burun aspiratörü, tarak, tırnak makası, şampuan, losyon, yağa da tik attım az önce yaptığım alışverişle.

teşekkürler bebek bakım için liste oluşturdum bile ,bunlara hiç bakmamıştım bile

aa belli olmuyo mu. olsun kuzu saglıklı olduktn sonra göbek cıkms cıkmams bence bi önemi yok bnmde cıktı ama cok değil aldıgım kiloya göre baya az

Çok iyi yapmışsın canım sende ilk hamileliğimi görüyorum aynı şeyleri aldım sayılır böyle listeler hazırlamıştım şimdi birçoğu var sadece birkaç ilave edilecek ve cinsiyetten dolayı değiştirilmesi gerekenleri alıyorum

Ay bunlardan bende almak istiyordum hangi siteden aldın canım

Merhaba sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılıyor mu? Süpermiş o zaman

Insallah kisa zamanda sorunsuzca cozulur. Ama unutma 2-3 yas tam da tutturma, inatlasma ve zit gitme donemi sanki sinirlarimizi deniyorlar ama sabredecegiz insallah guzelliklerle gececek. Insallah kardesiyle uyumlu uslu bi cocuk olur da seni de sasirtir :)

süper o zaman doğru yoldayım :) ortalama bir fiyatta çıkardım hepsine bakıp. toplam ne kadar tutacak onu da biliyorum en azından. böyle daha rahat ediyorum.

Ay bunlardan bende almak istiyordum hangi siteden aldın canım

özelden mesaj olarak atayım ben sana site ismini, buradan yasak mı bilmiyorum :) ama yazdığım sitede bu ürünleri içeren birden fazla kampanya var. en ucuz neredeyse oradan aldım ben.

Merhaba sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılıyor mu? Süpermiş o zaman

yapılıyormuş. ben de buradan öğrenmiştim. bugün gidince sordum yine yapıyorlarmış.

Banada mesaj atarmisin canim siteyi.

Benim de tam tersi toplamda 3 kilo aldım ama karnım kocaman daha kimse şaşırmadı ( yada bana belli etmedi) ama ben baktıkça şaşırıyorum.:))
Hahahahah kizimda diyor anne ne zaman buyucek kizim buyuyor diyorum yok diyor bence cikti ama etrafimdakiler 6 aylik gibi degil diyorlar..aman son aylarda da cok cikar bu seferde kocaman karnin var derler millete laf mi yokkkkk

Hahahahah kizimda diyor anne ne zaman buyucek kizim buyuyor diyorum yok diyor bence cikti ama etrafimdakiler 6 aylik gibi degil diyorlar..aman son aylarda da cok cikar bu seferde kocaman karnin var derler millete laf mi yokkkkk
Ben de 55 ile hamile kaldım ilk aylar bulantılardan kilo verdim 51 e düştüm şimdi 56 kiloyum şimdi ben kaç kilo almış oluyorum? 5 mi 1 mi?

Ben de 55 ile hamile kaldım ilk aylar bulantılardan kilo verdim 51 e düştüm şimdi 56 kiloyum şimdi ben kaç kilo almış oluyorum? 5 mi 1 mi?
Bende düşünüyorum valla aynısını :) 73 le başladım 71 e düştüm şuan 76 kiloyum.
Ama ben kendimi rahatlatmak için başlangıç kilomdan hesaplıyorum 3 kilo aldım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…