- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.881
Çok sağol canım tamm deneyeceğim bu dediklerini inşaAllah etkili olur çok üzülüyorum ben kardeş arası kavga çıkarmış diye kızım aslan burcu aşırı inat bir çocuk yapmam dediği şeyi asla yapmıyor iyice inada binmeden önüne geçmem lazım bu durumun.Canim en etkili yolu uygulamali gostermek. Mesela ben bisey yedigimde kizim sen de ister misin seninle paylasabilirim cunku paylasmak cok guzel diyorum. ya da babasiyla beraber atiyorum meyve tabagi getiriyorum kizima ayri bize ayri tabakta sonra kendi tabagimdan esime veriyorum bunu abartarak kizimin duyup gorebilecegi sekilde, meyvemden yemek ister misin seninle paylasabilirim diyorum. Kizim bunlari goruyor. sonra donup sen de ister misin ben paylasmayi cok severim felan diye biraz abartarak onunde paylasim yapiyorum. simdi kizim herseyini paylasir parkta cocuk gorse bebegini verir gel paylasabiliriz der. bence cok etkili bir de boyle dene derim.
teşekkürler bebek bakım için liste oluşturdum bile ,bunlara hiç bakmamıştım bilekızlar sabah sağlık ocağına gitti kaydımı yaptırdım sonundatetenoz aşısı yapmak istediler, yarın kendi doktorum yapacak dedim.
19 haziranda şeker yüklemesi, 29 haziranda da kan tahlili için çağırdılar.
az önce de internetten bunları aldım. ilgilenen varsa fikir olsun. indirim vardı.
Eki Görüntüle 2152730 Eki Görüntüle 2152731
aa belli olmuyo mu. olsun kuzu saglıklı olduktn sonra göbek cıkms cıkmams bence bi önemi yok bnmde cıktı ama cok değil aldıgım kiloya göre baya azAynen canim uzanmak iyi degil.. ya ben 8 kilo aldim ama hala disardan goren hamile oldugumu anlamiyor.. o gun bi tanidik gordu dedi hamileymissin gozun aydin..cinsiyete daha kucuk dimi belli olmaz dedi.. bende yokkkk belli kiz 6 aylik oldum dedim.. kadinin gozler direk benim karnimda.. ama hic belli degil ki diyor.. dedim napim yani....
Çok iyi yapmışsın canım sende ilk hamileliğimi görüyorum aynı şeyleri aldım sayılır böyle listeler hazırlamıştım şimdi birçoğu var sadece birkaç ilave edilecek ve cinsiyetten dolayı değiştirilmesi gerekenleri alıyorumbu arada kızlar kendime şöyle bir liste yapmıştım. aldıkça tik atıyorum kolay oluyor.
bebek arabası ve yenidoğan için ana kucağı yok çünkü onları almıştık ilk başta. gb maris bebek arabası ve cybex cloud q anakucağı almıştık.
bugün burun aspiratörü, tarak, tırnak makası, şampuan, losyon, yağa da tik attım az önce yaptığım alışverişle.
Eki Görüntüle 2152734 Eki Görüntüle 2152735 Eki Görüntüle 2152736
Ay bunlardan bende almak istiyordum hangi siteden aldın canımkızlar sabah sağlık ocağına gitti kaydımı yaptırdım sonundatetenoz aşısı yapmak istediler, yarın kendi doktorum yapacak dedim.
az önce de internetten bunları aldım. ilgilenen varsa fikir olsun. indirim vardı.
Merhaba sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılıyor mu? Süpermiş o zamankızlar sabah sağlık ocağına gitti kaydımı yaptırdım sonundatetenoz aşısı yapmak istediler, yarın kendi doktorum yapacak dedim.
Insallah kisa zamanda sorunsuzca cozulur. Ama unutma 2-3 yas tam da tutturma, inatlasma ve zit gitme donemi sanki sinirlarimizi deniyorlar ama sabredecegiz insallah guzelliklerle gececek. Insallah kardesiyle uyumlu uslu bi cocuk olur da seni de sasirtir :)Çok sağol canım tamm deneyeceğim bu dediklerini inşaAllah etkili olur çok üzülüyorum ben kardeş arası kavga çıkarmış diye kızım aslan burcu aşırı inat bir çocuk yapmam dediği şeyi asla yapmıyor iyice inada binmeden önüne geçmem lazım bu durumun.
Çok iyi yapmışsın canım sende ilk hamileliğimi görüyorum aynı şeyleri aldım sayılır böyle listeler hazırlamıştım şimdi birçoğu var sadece birkaç ilave edilecek ve cinsiyetten dolayı değiştirilmesi gerekenleri alıyorum
Ay bunlardan bende almak istiyordum hangi siteden aldın canım
Merhaba sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılıyor mu? Süpermiş o zaman
İnşaAllah canım☺Insallah kisa zamanda sorunsuzca cozulur. Ama unutma 2-3 yas tam da tutturma, inatlasma ve zit gitme donemi sanki sinirlarimizi deniyorlar ama sabredecegiz insallah guzelliklerle gececek. Insallah kardesiyle uyumlu uslu bi cocuk olur da seni de sasirtir :)
Banada mesaj atarmisin canim siteyi.süper o zaman doğru yoldayım :) ortalama bir fiyatta çıkardım hepsine bakıp. toplam ne kadar tutacak onu da biliyorum en azından. böyle daha rahat ediyorum.
özelden mesaj olarak atayım ben sana site ismini, buradan yasak mı bilmiyorum :) ama yazdığım sitede bu ürünleri içeren birden fazla kampanya var. en ucuz neredeyse oradan aldım ben.
yapılıyormuş. ben de buradan öğrenmiştim. bugün gidince sordum yine yapıyorlarmış.
attım :)Banada mesaj atarmisin canim siteyi.
banada atabilirmisinizattım :)
attım size de :)banada atabilirmisiniz
Hahahahah kizimda diyor anne ne zaman buyucek kizim buyuyor diyorum yok diyor bence cikti ama etrafimdakiler 6 aylik gibi degil diyorlar..aman son aylarda da cok cikar bu seferde kocaman karnin var derler millete laf mi yokkkkkBenim de tam tersi toplamda 3 kilo aldım ama karnım kocaman daha kimse şaşırmadı ( yada bana belli etmedi) ama ben baktıkça şaşırıyorum.:))
Ben de 55 ile hamile kaldım ilk aylar bulantılardan kilo verdim 51 e düştüm şimdi 56 kiloyum şimdi ben kaç kilo almış oluyorum? 5 mi 1 mi?Hahahahah kizimda diyor anne ne zaman buyucek kizim buyuyor diyorum yok diyor bence cikti ama etrafimdakiler 6 aylik gibi degil diyorlar..aman son aylarda da cok cikar bu seferde kocaman karnin var derler millete laf mi yokkkkk
Canim bence 5 kilo olmus oluyorBen de 55 ile hamile kaldım ilk aylar bulantılardan kilo verdim 51 e düştüm şimdi 56 kiloyum şimdi ben kaç kilo almış oluyorum? 5 mi 1 mi?
Bende düşünüyorum valla aynısını :) 73 le başladım 71 e düştüm şuan 76 kiloyum.Ben de 55 ile hamile kaldım ilk aylar bulantılardan kilo verdim 51 e düştüm şimdi 56 kiloyum şimdi ben kaç kilo almış oluyorum? 5 mi 1 mi?
Haha iyiymiş ama sanki mantıklı olan düştüğümüzden hesaplamakBende düşünüyorum valla aynısını :) 73 le başladım 71 e düştüm şuan 76 kiloyum.
Ama ben kendimi rahatlatmak için başlangıç kilomdan hesaplıyorum 3 kilo aldım diyorum
Banada yazarmisin sitenin adiniattım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?