2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Valla dün akşam farkettim canım bilmiyorum da çok değişik birsey ya nasıl geçer ki bu acep önemli birsey değildir demi herseyde doktora koşmak istemiyom ya
Bana bir ara oldu canım. Ellerim felaket oldu çok sık el yıkıyordum o zaman evde kediler vardı. Bulaşık falan derken ellerim kabardı soyuldu kızardı. Arada kaşıntı tuttu. Falan böyle elime telefonu alınca bile acıyordu elim. Bepantol aldım eczaneden. 2 3 gün günde 2 defa falan sürdüm baya iyi geldi canım. Geçti o zamandan sonra bi daha olmadı. Belki seninde öyle birseydir.

Aynı rahatsızlık bende var.Karnımın altı ağrıyor ve sürekli sıkışıklık hissi var.Su gibi akıntım da oluyor.Beninde kontrol Haftaya.bekliyorum

İsimler belirlenmeye başlamış ne güzel bizde Elif istiyorduk o olacak inşaallah. Arkadaşlar bir de d vitaminini günde kaç damla alıyorsunuz?

Shiva85 canim bence ada guzel.. ama inci de olabilir kulaga cok hos geliyor....
Inci de güzelmiş canım. Valla evin içinde eşime sesleniyorum hayatım git bir adaya baksana veya inciye baksana uyanmış mı diye şimdiye kadar en çok ada şimdi içime. Bir kaç gün inci diye sesleniyim bakalım nasıl olacak

Kızlar biberon alan arkadaşlar genelde aventin biberonunu almış. Bende bakıyorum da kaç ml aldınız? Bir de emzik hangi model aldınız. Resim paylasabilirmisiniz? Bebek yikama küveti alicam bir de kovası masrafasi sungeri falan setler var onu almışken biberonla emzigide hallediyim diyorum.

Ben aventin ikili cam biberonunu aldım canım 120+240 ml, emzik gene aventin tutma sapı fosforlu olanını aldım, gece karanlıkta ışığı açmadan fosforlu oldugundan bulması kolaymış, ben küvet alıcam ama şu katlananlar çıkmış ondan alıcam biraz pahalı ama kesinlikle yer kaplamıyo incecik sok dolabın arkasına digerleri çok devasa

Kızlar ben reflü yatağı, emzirme minderi, alt açma, emzirme önlüğü seti aldım, markası moje, deseni gri yıldızlı tam istediğim gibi n11 de 99 tl di...bide avent in gögüs kalkanını almalımıyım? 53 tl fiyatı yoksa doğumdan sonramı almalıyız kızlar? Aslında sipariş verdim ama iptalmi etsem, bide avent in alıştırma bardağınıda aldım kuponum vardı bedavaya gelmiş oldu :)

Rabbim çok büyük dediğin gibi herkez ektiğini biçiyor herşeyin hayırlısı biz canımızı sıkmayalım minik kuzularıda üzmeyelim

İdrar yolu enfeksiyonunda alt karın ağrısı oluyor bende aynı akıntı idrar bittikten sonra geliyor bende korkuyorum en son suyu iyiydi ama

Bende sen söyleyince baktım canım koza bebegin sayfasına bikac parça bisey sipariş ettim bakalım pazartesi gelir herhalde. Güzel ve uygun geldi bana. Geldiğin de paylaşırım sizinle de
Az önce bende baktım da çok güzel tulumlar var sen memnun kalırsan eğer bende alışveriş yapabilirim koza bebekten :)

İsimler belirlenmeye başlamış ne güzel bizde Elif istiyorduk o olacak inşaallah. Arkadaşlar bir de d vitaminini günde kaç damla alıyorsunuz?
Ben 9 damla kullanıyorum :)

Bol bol aynada kendine bak sana benzesin. Öyle derler büyükler. Valla ne yalan soylıyım bende kızımın bana benzemesini istiyorum
Aslında çok baktım kendime :) benim annem abimde hep aynaya bakmış abim anneme çok benzer mesela. Ama bakalım benimki nasıl olacak :)

Kızlar bu arada bebeklerimize aldığımız tulumları kaç aylık almamız gerekiyor. Bende şuan için
2 tane 0-1 ay alt üst takım.
1 tane 0-3 ay alt üst takım
2 tane de 0-3 ay ayaklı tulum var.

Şimdi koza bebekte 2 tane ayaklı tulum beğendim 0-3 ay bedeni var. Tecrübeli anneler fikir verirmisiniz bu 0-3 ayları ne kadar süre giyiyor bebekler.
Yenidoğan bedeninde hiç bişey almayı planlamıyorum. Çünkü aldıklarımı o kadar beğenerek alıyorum ki 2 kere giyip küçülsün istemiyorum :) en azından 2 3 ay giydirebileyim istiyorum :) siz ne düşünüyorsunuz :)

Tecrübeli değilim canım ama 0-3 ve 3-6 ay almak daha mantıklı geliyor bana. Çok çabuk büyüyorlarmış. Özellikle patikli alttan çok almayın diyorlar boyu çabuk uzadığı için bedeni uygun olsada boyu rahatsız edebiliyormuş

Tecrübeli değilim canım ama 0-3 ve 3-6 ay almak daha mantıklı geliyor bana. Çok çabuk büyüyorlarmış. Özellikle patikli alttan çok almayın diyorlar boyu çabuk uzadığı için bedeni uygun olsada boyu rahatsız edebiliyormuş

Evet doğru diyorsun aslında ama en güzel modellerde o patikli olanlarda. Şimdiye kadar aldıklarımın hepsi patikli. Diğer türlü bulamadım içime sinen bişey :) Neyse bundan sonra artık patiksiz almaya özen göstereyim :)

Canım yaa aynı sorun bi kaç gündür var ama bende tam tersi lavanoya gidiyorum çıkar çıkmaz bi anda su gibi akıntı boşalıyo benden bende korkuyorum ama dr bebeğin suyuyla alakalı bi problem yok demişti en son kontrolümde ne yapmayı düşünüyorsun sen şimdi de gidecekmisin

Bende sen söyleyince baktım canım koza bebegin sayfasına bikac parça bisey sipariş ettim bakalım pazartesi gelir herhalde. Güzel ve uygun geldi bana. Geldiğin de paylaşırım sizinle de
Banada uygun geldi çokta sipariş edenler var memnun kalanlar ama ben direk mağazasına gideyim diyorum hazır oturduğum şehirdeyken geldiğinde paylaş bakalım bizimlede kumaşı vs nasılmış ibş memnun kalırsın

Peki sezeryanda fiyat farkı oluyomu canım? Mesela 1 2 gece kalınca ekstra para çıkıyomu? Ayy sen gitte banada dr önerin noluur
Canım sezeryanda normalde aynı fiyat sadece epidural farklı var 2 gece yatılıyo diye biliyorum canım ama tam emin değilim tabi onu öğrenirsem yazarım inşallah bayramdan bi kaç gün önce gidicem yazarım

Ben emzik avent ultra soft aldım dr brown’s almayı düşünüyorum gaz yapmıyomuş baya met ediliyo orta boylarda alıcam emzirmeyi düşünüyorum ama yinede ne olur ne olmaz diye alıcam ben hepsiburada da indirim vardı yarıya küvet setimi düz klasik mavi renkli 33 tl ye aldım şuan 70 tl falan olmuş indirimleri takip et bazen çok büyük indirim oluyo canım küvet düz bişey al bence şaşalı olmasuna gerek yok bence büraz büyüyünce oturaklı yıkamalardan almayı düşünüyorum

Sendemi aldın koza bebekten canım bakalım inşallah memnun kalırsınız ben direk bursada olduğu için mağazasına gitmek istiyorum yeri biraz uzak ama bakalım gidicez bayramdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…