2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sendemi aldın koza bebekten canım bakalım inşallah memnun kalırsınız ben direk bursada olduğu için mağazasına gitmek istiyorum yeri biraz uzak ama bakalım gidicez bayramdan sonra
Yok canım daha almadım ama birşeyler kestirdim gözüme. Sizlerden güzel yorumlar gelirse almayı düşünüyorum. Ayaklı tulumlar 25 lira mesela çok Uygun geldi bana bilemedim :)

Yok canım daha almadım ama birşeyler kestirdim gözüme. Sizlerden güzel yorumlar gelirse almayı düşünüyorum. Ayaklı tulumlar 25 lira mesela çok Uygun geldi bana bilemedim :)
Memnun olan çok fazla canım kimin sayfasına girsem tanınmış ordan ürün almış bende öyle gördüm takip ettim meğer bursadaymış yeride bakalım bi arkadaş sipariş verdi gerçi eşimbizde verelim diyor uzakmış mağaza ben verirse. Toplu veririm tek sıkıntı 10 hastane çıkışı yok acaba 10 çıkışa 130 tl falan vereceğime 2 tane 5 li takım alıp bitanede battaniyemi alsam diyorum aynı fşyata geliyo hemde 2 tane değişik elbise oluyo karar veremiyorum bu hastane için setlere

Ben set almadım canım hastane çıkışını. Bi tane 3lü takım aldım. 2 tane de 5 li takım almayı düşünüyorum. Yanına da 1 2 battaniye bitti gitti :)

Bugün hastaneye endokrine gidicem aslında şeker için ama doktorum çok yoğun oluyor acil dersem araya alıyorlar nasıl bakar onu da bilmiyorum bir ped var all sense onu koyuyorsun renk değişimine göre amniyon sıvısı olup olmadığını ölçüyor bazı doktorlar onu veriyormuş whatsapptan yazdım cevapta vermedi. senin öyle olduğunu düşünmüyorum ama bir de 24 haftam bitiyor bugün ama bebeğimin hareketleri sayılı tekme atıyo falan ama az o da kafama takılıyor geçen hafta daha çoktu sanki

Canım günaydın hareket konusu benimde aynı. Geçen hafta hem daha çok hem daha netti. Dışardan da çok net belli oluyordu. Bu hafta gün içinde sayılı ve çok daha güçsüz sanki. Bazen o kadar uzun süre hareket hissetmiyorum ki endişeleniyorum. Sonra karnımı dürte dürte 1 2 minik hareket ederse ediyor sonra yine aynen devam.
Ama işin ilginci annem dün bana hamileyken 6 ay neredeyse hiç hareket etmedin sen dedi. Demekki bana çekti bebeğimde bu konuda bi tembellik var genlerde :)

Bunların arasından en güzel ada bence. Ben Mercanı sevmiyorum Güneş de unisex bi isim kız mı erkek mi belli olmuyor

canım çok sevindim konuşmanıza. inşallah eşin düzelir

çok sevindim canım şekerin yüksek çıkmamasına

Günaydın kızlar
Bursada olanlar instagramda koza bebek dışında uğurlubebe sayfası var onun da mağazası bursa yıldırımdaymış. Baya bir takipçisi var ve ürünler de güzel gözüküyor. Bu sayfalardan alışveriş yapan varsa bize söyleyin kumaşı falan nasıl, sipariş vereceğim ama sonra hep bi ayy görmeden almasam mı diyorum:)

Evet bazı bebekler çok hareket etmiyormuş işyerinden bir abla 7 ay hiç hareket hissetmedim nerdeyse dedi günde birkaç hareket hissedince rahatlıyorum zatrn benimki genelde akşam gece sabah hareket ediyor tabi biz tüm gün hareket bekliyoruz ama 28 haftadan sonra da günde 10 hareket falan bekleniyor sanırım da saymak lazımmış ilerleyen zamanlarda

Koza bebeği bende takip ediyorum güzel şeyler var ve müşteris çok kararsız kalmıştım ama bir iki sipariş vereyim bakalım ınstagramdan da mutfak eşyası falan çok niyetlendim ama hiç alışveriş yapmadım çok güzel sayfalar takip ediyorum aslında bebek odası halı perde avize, mevlid hediyelikleri duvar rafları falan çok güzel sayfalar var

Güle güle giyin canım, çok güzeller:) alırken bedeni nasıl seçtin
Canım geceliği en küçük beden aldım. Doğumdan sonra karın küçülüyor dedi annem ozaman şuanki halim gibi olurum oda olur dedim çokda iyi oldu. Pijama takımını medium aldım keşke small alsaydım dedim o bile geniş ve pantolon kısmında lastik var genişleyebiliyor. Sonradanda değiştirmedim ağustos sonu eylül gibi çok sıcak olacak biraz bol olsun dedim

İsimler belirlenmeye başlamış ne güzel bizde Elif istiyorduk o olacak inşaallah. Arkadaşlar bir de d vitaminini günde kaç damla alıyorsunuz?
Ben 6 damla kullanıyorum canım

ben bursadayım ama hiç bilmiyorum sipariş etmedim ama çarşıdan Özlem bebe de 10 lu hastane çıkışını 65 TL’ye aldım hem de inceleyerek aslına bakarsan böyle şeyleri gözünle görmeden alma derim sonuçta minicik tazecik vücutlarına değecek minnaklarımızın

Doğru diyorsun canım, zor tutuyorum zaten kendimi almamak için. Memlekete gidince mağazaları gezip alacağım ama işte sabırsızlık, neyse az kaldı:)

Doğru diyorsun canım, zor tutuyorum zaten kendimi almamak için. Memlekete gidince mağazaları gezip alacağım ama işte sabırsızlık, neyse az kaldı:)
Sen nerdesin canım?
Memleket neresi? Mesela ille de bişeyler almak istiyorsan biberon emzik bez stoğu falan yapabilirsin bulunduğun yerde avm lerde falan bişeyler bulursun kıyafet bulmak almak biraz sıkıntı oralarda pahalı oluyo tekstil ürünleri
Bursa o açıdan zengin tabi ben de tekstil firmasında çalışıyorum zaten şanslıyız

Yaaa benim vakumlu hurclarim niye hemen havasi gitti ki anlamadim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…