- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.821
Yok canım daha almadım ama birşeyler kestirdim gözüme. Sizlerden güzel yorumlar gelirse almayı düşünüyorum. Ayaklı tulumlar 25 lira mesela çok Uygun geldi bana bilemedim :)Sendemi aldın koza bebekten canım bakalım inşallah memnun kalırsınız ben direk bursada olduğu için mağazasına gitmek istiyorum yeri biraz uzak ama bakalım gidicez bayramdan sonra
Memnun olan çok fazla canım kimin sayfasına girsem tanınmış ordan ürün almış bende öyle gördüm takip ettim meğer bursadaymış yeride bakalım bi arkadaş sipariş verdi gerçi eşimbizde verelim diyor uzakmış mağaza ben verirse. Toplu veririm tek sıkıntı 10 hastane çıkışı yok acaba 10 çıkışa 130 tl falan vereceğime 2 tane 5 li takım alıp bitanede battaniyemi alsam diyorum aynı fşyata geliyo hemde 2 tane değişik elbise oluyo karar veremiyorum bu hastane için setlereYok canım daha almadım ama birşeyler kestirdim gözüme. Sizlerden güzel yorumlar gelirse almayı düşünüyorum. Ayaklı tulumlar 25 lira mesela çok Uygun geldi bana bilemedim :)
Ben set almadım canım hastane çıkışını. Bi tane 3lü takım aldım. 2 tane de 5 li takım almayı düşünüyorum. Yanına da 1 2 battaniye bitti gitti :)Memnun olan çok fazla canım kimin sayfasına girsem tanınmış ordan ürün almış bende öyle gördüm takip ettim meğer bursadaymış yeride bakalım bi arkadaş sipariş verdi gerçi eşimbizde verelim diyor uzakmış mağaza ben verirse. Toplu veririm tek sıkıntı 10 hastane çıkışı yok acaba 10 çıkışa 130 tl falan vereceğime 2 tane 5 li takım alıp bitanede battaniyemi alsam diyorum aynı fşyata geliyo hemde 2 tane değişik elbise oluyo karar veremiyorum bu hastane için setlere
Canım yaa aynı sorun bi kaç gündür var ama bende tam tersi lavanoya gidiyorum çıkar çıkmaz bi anda su gibi akıntı boşalıyo benden bende korkuyorum ama dr bebeğin suyuyla alakalı bi problem yok demişti en son kontrolümde ne yapmayı düşünüyorsun sen şimdi de gidecekmisin
Canım günaydın hareket konusu benimde aynı. Geçen hafta hem daha çok hem daha netti. Dışardan da çok net belli oluyordu. Bu hafta gün içinde sayılı ve çok daha güçsüz sanki. Bazen o kadar uzun süre hareket hissetmiyorum ki endişeleniyorum. Sonra karnımı dürte dürte 1 2 minik hareket ederse ediyor sonra yine aynen devam.Bugün hastaneye endokrine gidicem aslında şeker için ama doktorum çok yoğun oluyor acil dersem araya alıyorlar nasıl bakar onu da bilmiyorum bir ped var all sense onu koyuyorsun renk değişimine göre amniyon sıvısı olup olmadığını ölçüyor bazı doktorlar onu veriyormuş whatsapptan yazdım cevapta vermedi. senin öyle olduğunu düşünmüyorum ama bir de 24 haftam bitiyor bugün ama bebeğimin hareketleri sayılı tekme atıyo falan ama az o da kafama takılıyor geçen hafta daha çoktu sanki
Kızlar bende isim önerisi almak istiyorum. Hamileliğimin başından beri Ada diye sevdim karnımı. Ama hep başka isimlerde aradım.
Mercan
Ada
Güneş
Bu isimler arasında kaldım. Sizce hangisi ya da başka öneriniz var mi? Deniz olsun çok isterdim ama eşimin yegeninin ismi deniz.
canım çok sevindim konuşmanıza. inşallah eşin düzelirBenim kuzenim 42 haftada doğurdu kızını bence bebekten bebeğe değişir ben de zorla doğanlardanım haftamı tamamlamışım bide üstüne gelmemişim zorla doğurtmuşlar annem beni doğurduktan sonra diğer 2 kardeşimi sezeryanla doğurdu o kadar doğmaya niyetim yokmuş yanii kadın ne çektiyse demek :))
konuştuk dün uzun uzun özür diledi ben böylw düşünmemiştim demişti işlerine gelince öyle düşünmüyolar zaten ben oraya taşınınca bu durum devam ederse ya evi bırakıp çok uzaklara taşınırım dedim yada ben kendi anneme giderim sen kendi annene mutlu mesut yaşarız napayım artık son raddeye getirdi özür diledi gidicem annemlere dedim biraz sende yanlız kal dedim inşallah sözünde durur gözünün biraz korkması lazımdı açıkcası
çok sevindim canım şekerin yüksek çıkmamasınaKızlar doktorumu aradım açlık şekeri 72 şekeri içtikten 1 saat sonraki 128 çıktı doktor problem yok şekerin yok senin dedi. Bunuda atlattık kızımla şükür. Karpuz yiyemez olsaydım çok üzülürdüm :)
Canım günaydın hareket konusu benimde aynı. Geçen hafta hem daha çok hem daha netti. Dışardan da çok net belli oluyordu. Bu hafta gün içinde sayılı ve çok daha güçsüz sanki. Bazen o kadar uzun süre hareket hissetmiyorum ki endişeleniyorum. Sonra karnımı dürte dürte 1 2 minik hareket ederse ediyor sonra yine aynen devam.
Ama işin ilginci annem dün bana hamileyken 6 ay neredeyse hiç hareket etmedin sen dedi. Demekki bana çekti bebeğimde bu konuda bi tembellik var genlerde :)
Canım geceliği en küçük beden aldım. Doğumdan sonra karın küçülüyor dedi annem ozaman şuanki halim gibi olurum oda olur dedim çokda iyi oldu. Pijama takımını medium aldım keşke small alsaydım dedim o bile geniş ve pantolon kısmında lastik var genişleyebiliyor. Sonradanda değiştirmedim ağustos sonu eylül gibi çok sıcak olacak biraz bol olsun dedimGüle güle giyin canım, çok güzeller:) alırken bedeni nasıl seçtin
Ben 6 damla kullanıyorum canımİsimler belirlenmeye başlamış ne güzel bizde Elif istiyorduk o olacak inşaallah. Arkadaşlar bir de d vitaminini günde kaç damla alıyorsunuz?
ben bursadayım ama hiç bilmiyorum sipariş etmedim ama çarşıdan Özlem bebe de 10 lu hastane çıkışını 65 TL’ye aldım hem de inceleyerek aslına bakarsan böyle şeyleri gözünle görmeden alma derim sonuçta minicik tazecik vücutlarına değecek minnaklarımızınGünaydın kızlar
Bursada olanlar instagramda koza bebek dışında uğurlubebe sayfası var onun da mağazası bursa yıldırımdaymış. Baya bir takipçisi var ve ürünler de güzel gözüküyor. Bu sayfalardan alışveriş yapan varsa bize söyleyin kumaşı falan nasıl, sipariş vereceğim ama sonra hep bi ayy görmeden almasam mı diyorum:)
kesinliklee en azından manevi b degeri olur o zaman ama simdi bnm oglum amcanın giysilerini neden giysin ki 3 parca bişey alamıcaz mı yani onlara mı kaldıkKaynının kendi çocuğu olunca ona saklasın versin bence daha anlamlı olur kendi oğlunun giymesi
Doğru diyorsun canım, zor tutuyorum zaten kendimi almamak için. Memlekete gidince mağazaları gezip alacağım ama işte sabırsızlık, neyse az kaldı:)ben bursadayım ama hiç bilmiyorum sipariş etmedim ama çarşıdan Özlem bebe de 10 lu hastane çıkışını 65 TL’ye aldım hem de inceleyerek aslına bakarsan böyle şeyleri gözünle görmeden alma derim sonuçta minicik tazecik vücutlarına değecek minnaklarımızın
Sen nerdesin canım?Doğru diyorsun canım, zor tutuyorum zaten kendimi almamak için. Memlekete gidince mağazaları gezip alacağım ama işte sabırsızlık, neyse az kaldı:)
Yaaa benim vakumlu hurclarim niye hemen havasi gitti ki anlamadim yaaaBen de vakumlu hurç kullanıyorum. Kullanmadığım çeyizlerimi çektirdim koydum bazanın altına, yıllardır açmıyorum taş gibi duruyorlar. Açtığımda baş edilemez bir kırışıklıkla karşılaşmam inşallah
Biz belki Masal katabiliriz ilk kizim Kumsal ama yine de karar veremedikBence masal da güzel de eşim beğenmedi onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?