2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Öksürük yok ama gözümü açamıyorum iki gözüm iki çeşme sürekli akıyor canım

Endokrin doktorundan geldim. Troidlerime baktı sağ tarafta bir nodül gördü nornal troidle alakası yokmuş o normal ama başka bir tiroid çeşidi varmış ona bakmak istedi kanda kalsiyum da baktırt dedi kan verdim. Şeker değerim çok çok yüksek değilmiş diyet programı verdi ve 5 gün parmaktan günde 3 kez yemeklerden 1 saat sonra şekerimi ölçmemi istedi. Tabi bugün geç kahvaltı ettim aç gitmiştim bugün ölçemem artık yarın başlıcam perşembe de kontrole gidicez bakalım. Nodülde sorun çıkarır mı ileride ameliyat gerekir mi bilmiyorum çıkacak değere bağlı çok da nemrut bir doktordu konuşturmuyor ki uyuz birşey

Öksürük yok ama gözümü açamıyorum iki gözüm iki çeşme sürekli akıyor canım
ilaç kullanmıcam diyosan bol ılık su içicksin bde sürekli elini yüzünü yıka ki mikrop dagılmasın baska bişey gelmedi aklıma
rabbim şifa versin kuzum cidden ialçsz hastalık atlatmak cok zor ne cok zayıflamış vücudumuz

Aynen canim 1 gunde biter benimde arkadasim ablam biz yapariz dediler de ben yok dedim onlar olunca daha cok.yorulurum

Aynen canim 1 gunde biter benimde arkadasim ablam biz yapariz dediler de ben yok dedim onlar olunca daha cok.yorulurum
ben halıları eşime yıkatıcam temizliğe de artk yardım edebildigim kadar ederim zaten büyük şeyler bitsin yeter gerisi sonrasında da yapılcak illa ki tekrardan

Ay bende böyle düşünüyorum en azından çeşit çok oluyo 10 lu pakette bi tane elbise geri kalanlar küçük parçalar hemde çok pahalılar böyle en azından 2 3 çeşit elbise oluyo
Tabi siz bilirsiniz ama 10 lu çıkışın içinde iki alt iki üst var benim yelek var mesela o çok iyi uyanınca giydirmek iyi oluyo 5 li çıkışlarda eldiven önlük şapka falan bunlar çok gerekli değil tek şapkayla ya da eldivenle iki alt ve iki üst giydirilebiliyor o nedenle 5 li çıkışlar çokmkullanışlı gelmiyor bana ama tercih meselesi tabi ki

ben halıları eşime yıkatıcam temizliğe de artk yardım edebildigim kadar ederim zaten büyük şeyler bitsin yeter gerisi sonrasında da yapılcak illa ki tekrardan
Aynen canim ben halilari yikamaya gonderiyorum.. ya aslinda agirlasmadim ama perde cam beni korkutuyor esimin saatleri de tutmuyor ki perdeleri ona astirim.. yoksa rutin isleri zaten yapiyorum...

Günaydın kizlar sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptırdık bizde sabah pazartesi alacağız sonuçları. Bizim kızımızın adı da Elif olacak. hiç durmuyor sabaha karşı başlıyor dönmeye

Aynen canim ben halilari yikamaya gonderiyorum.. ya aslinda agirlasmadim ama perde cam beni korkutuyor esimin saatleri de tutmuyor ki perdeleri ona astirim.. yoksa rutin isleri zaten yapiyorum...
uzanmak ehlikeli diyolar o yüzden ben yıkarsam da eşimi bekliyorm assın diye cam da 1 kere sildim diğerlerine cesaret edemedim sırtım agrıdı diye ben baya hantallaştım galiba ya

Canim en etkili yolu uygulamali gostermek. Mesela ben bisey yedigimde kizim sen de ister misin seninle paylasabilirim cunku paylasmak cok guzel diyorum. ya da babasiyla beraber atiyorum meyve tabagi getiriyorum kizima ayri bize ayri tabakta sonra kendi tabagimdan esime veriyorum bunu abartarak kizimin duyup gorebilecegi sekilde, meyvemden yemek ister misin seninle paylasabilirim diyorum. Kizim bunlari goruyor. sonra donup sen de ister misin ben paylasmayi cok severim felan diye biraz abartarak onunde paylasim yapiyorum. simdi kizim herseyini paylasir parkta cocuk gorse bebegini verir gel paylasabiliriz der. bence cok etkili bir de boyle dene derim.

uzanmak ehlikeli diyolar o yüzden ben yıkarsam da eşimi bekliyorm assın diye cam da 1 kere sildim diğerlerine cesaret edemedim sırtım agrıdı diye ben baya hantallaştım galiba ya
Aynen canim uzanmak iyi degil.. ya ben 8 kilo aldim ama hala disardan goren hamile oldugumu anlamiyor.. o gun bi tanidik gordu dedi hamileymissin gozun aydin..cinsiyete daha kucuk dimi belli olmaz dedi.. bende yokkkk belli kiz 6 aylik oldum dedim.. kadinin gozler direk benim karnimda.. ama hic belli degil ki diyor.. dedim napim yani....

Tek çocuk olduğu için böyle canım zamanla kardeşi doğduktan sonra alışır öğrenir.

Benim de tam tersi toplamda 3 kilo aldım ama karnım kocaman daha kimse şaşırmadı ( yada bana belli etmedi) ama ben baktıkça şaşırıyorum.:))

Benimde aynı gece hissediyorum en çok. Geçenlerde bi yazıda okumuştum bebeğin doğduktan sonraki uyku düzeni anne karnındakiyle benzer olurmuş :) bizimkiler uyutmayacak sanırım bizi :)

kızlar sabah sağlık ocağına gitti kaydımı yaptırdım sonunda tetenoz aşısı yapmak istediler, yarın kendi doktorum yapacak dedim.
19 haziranda şeker yüklemesi, 29 haziranda da kan tahlili için çağırdılar.
az önce de internetten bunları aldım. ilgilenen varsa fikir olsun. indirim vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…