2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haha iyiymiş ama sanki mantıklı olan düştüğümüzden hesaplamak
Boşver mantığı dicem de maleseff doğru diyorsun
Zaten doktora gittiğimde herşey kapı gibi ortada her ay not alınıyor kilolar. Geçen aya kadar çok iyiydim ama bu ay biraz fazla aldım bi uyarı alırım doktordan diye düşünüyorum

merhaba, görünce paylaşmak istedim. bende hamileliğin başında TSH hormonumun düşmesi sonucu endokrin bölümüne yönlendirildim ve 6.haftamdan beri her ay gidiyorum. ilaç verdi, hamilelik ile birlikte bu hormonların kimisinde yükseldiğini kimisinde düştüğünü, paniklememem gerektiğini hemen hemen herkeste olabileceğini söyledi ve ilacı şimdi yavaş yavaş bırakma aşamasındayım çünkü TSH hormonu yükseldi yani ilaçla normale döndü. nodüle gelince, benim genç kızlıktan beri bir sürü en büyüğü 1,5cm olarak nodüllerim var sağlı sollu..her ay gittiğimde ultrason ile büyüyüp büyümediği kontrol ediliyor. eskiden yaptırdığım biyopsi temiz çıkmıştı dr şuanda da bi tehlikesi olmadığını gebelikten sonra takip edilmesi belki aldırılması gerektiğini söyledi. yani içiniz rahat olsun sadece sizde olan bir durum değil ama aksatılmaması, üstüne gidip takip edilmesi gereken bir durum mümkünse her ay..

Slm kızlar bugün şeker yüklemesi vardı benimde maalesef yüksek çıktı 246 ve Dr yatış verdi pazartesi Bi kaç gün yatış yapcam. Bebek için katlanıcaz herşeyi artık. Sayfada topiğimizde yüksek çıkan var mıydı başka

Hahahahah kizimda diyor anne ne zaman buyucek kizim buyuyor diyorum yok diyor bence cikti ama etrafimdakiler 6 aylik gibi degil diyorlar..aman son aylarda da cok cikar bu seferde kocaman karnin var derler millete laf mi yokkkkk
O ben iste. Banada ne kadar büyüdü karnın nasıl doğum yapıcaksın diyolar. Allah'ın izniyle yaparım diyorum. Sanki benim yerime onlar dogurucak. Boşver millet konuşmaya yer arıyor. Ben 14 kilo aldım biraz goguslere biraz kalcaya geri kalan hepside göbeğime gitti sanırım büyüdükçe büyüdü karnım. Tshirtumun altına sanki basketbol topu koymuşum gibi

Hahahahahhhh bayagi kilo almissin.. ben 8 kilo aldim acaba kendime mi aldim diyorum anlamadim ilk kizimdayken karnim cok buyuktu bu seferde herkes ikiz mi diye soruyordu yaranamadim yaranamadim vallaaaaa

Merhaba çok geçmiş olsun. 50 ml lik mi 246 çıktı? Ne için yatış yapılıyor serum filan mı verilecek...benim de ilk hamileliğimde 140 çıkmıştı dr 100 lük istemişti yaptirmamistim

Cnm geçmiş olsun bebek için önlem alıyorlardır gebeliğimin 8. Haftasından itibaren insülin kullamıyorum son 3 haftadır doz arttırımı yapmasına rağmen çok dengesiz şekerim, bu haftalarda yükleme yapılmasının nedeni zaten olası olumsuzluklar için önlem almak, şanslısın ki farkedilmiş kontrol altındasın.

Geçmiş olsun, önlem amaçlıdır yatış. Umarım düzene gırer bıran önce.

Banada ıkızmi diyorlar ya Bnd çok kılo aldım, ama tutamıyorum kendimi delireceğim. Yedikçe yiyorum Burada diyete başlayan bir arkadaş vardı, Yasemin miydi adı? Diyeti nasıl gıdıyor acaba? Kılomalımı nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…