- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.921
Idrar yolu enfeksiyonu idrar kacirmaniza sebep oluyor mu ben gunluk 5 defa üstümü değiştiriyorum bu yüzden yarın kontrolüm var soracam dr a sebebiniMerhaba kızlar bugün kontrolum vardı oglusum buyumeye devam ediyo sukur o iyi ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ilk hamileligimde çok cekmistim yine buldu beni bide vücudum susuz kalmis halbuki 2 2.5 lt su iciyorum bi ton ilacla geri döndüm.
Canım benimde lökosit çıkıyordu kızılcık suyu içtim çok şükür geçti antibiyotik ile geçmemişti kuru kızılcık aldım bir avuç üzerine bir iki bardak su koyup kaynattım suyunu içtim üç gün her gün bir bardak kan sulandırıcı içenlerin dikkatli olması lazımmış amaMerhaba kızlar bugün kontrolum vardı oglusum buyumeye devam ediyo sukur o iyi ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ilk hamileligimde çok cekmistim yine buldu beni bide vücudum susuz kalmis halbuki 2 2.5 lt su iciyorum bi ton ilacla geri döndüm.
Benimde kasılmalarım oluyor hem Progestan kullanıyorum hem magnezyum doktorum magnezyuma üçe çıkar dedi ama şimdilik bir yada iki içiyorumKızlar merhaba. Ben de 22 haftalık hamileyim. Bugün kasığımda ağrı oldu.doktora gittim baktı krampların var dedi. Daha önceden de vardı zaten ama ben ağrı felan hissetmiyordum. Magnezyum ve progestan vermişti.günde 2 kere içiyordum progestanı 3 kere iç magnezyumu da sabaj akşam iç haftaya tekrar gel dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Yok canim idrar kacirma problemim yok koyu renkli yapiyorum ve cok fazla akintim var sen doktoruna sor en iyisi bebek baskı yapiyo olabilirIdrar yolu enfeksiyonu idrar kacirmaniza sebep oluyor mu ben gunluk 5 defa üstümü değiştiriyorum bu yüzden yarın kontrolüm var soracam dr a sebebini
Bende deniyim canım o kadar çok ilac varki icecek vitamin demir magnezyum bide üstüne bunlarCanım benimde lökosit çıkıyordu kızılcık suyu içtim çok şükür geçti antibiyotik ile geçmemişti kuru kızılcık aldım bir avuç üzerine bir iki bardak su koyup kaynattım suyunu içtim üç gün her gün bir bardak kan sulandırıcı içenlerin dikkatli olması lazımmış ama
Sordum canım çalışabilir alsan da ekleme yapılamaz dedi müdürüm fiilen çalışmadığım için yapılamazmis. Benim öyle ki son 3 haftaya girdiğimde 1 eylül oluyor yani 1 hafta bile aktarma yapamıyorum ama sizin tarihiniz nasıl bilemiyorum eğer 1 2 hafta bile aktarma yapilabiliyorsa çalışır raporu alın derim. Doğum öncesi 8 haftanın son 3 haftası mecbur ayrılıyorsun yani bana hiç faydası yok :) burada doğum 14 eylül gözüküyor ama bebiş birkaç gün önde gidiyor eylül ilk haftada doğum olabilirBen de bilemedim şimdi idareye sordunuz mu siz peki?
Merhaba çok geçmiş olsun. 50 ml lik mi 246 çıktı? Ne için yatış yapılıyor serum filan mı verilecek...benim de ilk hamileliğimde 140 çıkmıştı dr 100 lük istemişti yaptirmamistim
Cnm geçmiş olsun bebek için önlem alıyorlardır gebeliğimin 8. Haftasından itibaren insülin kullamıyorum son 3 haftadır doz arttırımı yapmasına rağmen çok dengesiz şekerim, bu haftalarda yükleme yapılmasının nedeni zaten olası olumsuzluklar için önlem almak, şanslısın ki farkedilmiş kontrol altındasın.
Eylulll09 cnm gecmis olsun umarim diyetle filan duzelir
Eylulll09 canım Allah dermansız dert vermesin şifa bulup çık inşallah hadtaneden.
Sağolun kızlar inşallah. Aynen takip için Bi de insülin eğitimi dedi Dr bütün tahliller filan baştan olacakmış herşeye bakalım dediler. Bu aya kadar 2 kilo aldım Dr şaşırdı 2 kilo almışken böyle çıktı diye. Bebeğime bişey olmasında razıyım ben[/QUOTE]Geçmiş olsun, önlem amaçlıdır yatış. Umarım düzene gırer bıran önce.
Benimde kasılmalarım oluyor hem Progestan kullanıyorum hem magnezyum doktorum magnezyuma üçe çıkar dedi ama şimdilik bir yada iki içiyorum
Canım bendede tokluk 162 çıkmıştı parmaktan bakmislardi 1 hafta sonra hastanede kan vererek bi daha baktılar o zaman düşmüştü baya. Bi tek her gün dondurma yiyodum o hafta yemedim hiç başka biseye dikkat etmedim pek. Seninde düşer umarım.Kızlar doktorum açlık tokluk şekeri istedi. Açlık 68 tokluk 158 çıktı doktorum tokluk yüksek dedi. Şeker yüklemesi yapalım dedi ama daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. Bende yükleme yapmadan bi daha açlık tokluk baksak olur mu dedim oda 2 hafta perhiz yap açlık tokluk bakalım tekrar dedi
Hastanede mi bakılacak hergün? Geçmiş olsun canımEndokrin doktorundan geldim. Troidlerime baktı sağ tarafta bir nodül gördü nornal troidle alakası yokmuş o normal ama başka bir tiroid çeşidi varmış ona bakmak istedi kanda kalsiyum da baktırt dedi kan verdim. Şeker değerim çok çok yüksek değilmiş diyet programı verdi ve 5 gün parmaktan günde 3 kez yemeklerden 1 saat sonra şekerimi ölçmemi istedi. Tabi bugün geç kahvaltı ettim aç gitmiştim bugün ölçemem artık yarın başlıcam perşembe de kontrole gidicez bakalım. Nodülde sorun çıkarır mı ileride ameliyat gerekir mi bilmiyorum çıkacak değere bağlı çok da nemrut bir doktordu konuşturmuyor ki uyuz birşey
Benimde Kızım 8yaşında, oğlum 7 araları 15 ay ve çok zorlandım en başından beri Kızım benzersiz yaramazdı hala da öyle.. bende tam okullar açılmadan 5/6gün önce Doğum yapıyorum neyseki benimkiler 3e ve 2ye gidecekler, senin işin zor ilk yıl küçüğün de seni görmek isteyecek diğer anneleri okulda gördükçe. Doğumun ne zaman olur bilmiyorum ama havalar güzel olur arabaya koyar gidersin gerekirse 1/2günBiri 8 diğeri 6 yaşında küçük olan ilkokul a başlıcak bu yıl o çok sıkıntı oluyo bana düşününce yanında olamayacağım için. Kızların arasın 20 ay ama o zaman da yanlızdim çok zordu.
Buraya neden atmıyorsun sorun olmuyor ki hepimiz paylaşıyoruz site adı ?attım size de kızlar
Krampların dediği kasılma mı oluyor karnında? Taş gibi geriliyor mu ara ara?Kızlar merhaba. Ben de 22 haftalık hamileyim. Bugün kasığımda ağrı oldu.doktora gittim baktı krampların var dedi. Daha önceden de vardı zaten ama ben ağrı felan hissetmiyordum. Magnezyum ve progestan vermişti.günde 2 kere içiyordum progestanı 3 kere iç magnezyumu da sabaj akşam iç haftaya tekrar gel dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
O bende de çıktı bugün gittim idrar kültürü bakılacak salı çıkarmış, benim bi şikayetim yoktu ama olmadan da çıkabiliyor demekMerhaba kızlar bugün kontrolum vardı oglusum buyumeye devam ediyo sukur o iyi ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ilk hamileligimde çok cekmistim yine buldu beni bide vücudum susuz kalmis halbuki 2 2.5 lt su iciyorum bi ton ilacla geri döndüm.
Yok öyle bişey senin başka bi problem olabilir mutlaka sor doktoruna bebek idrar kesesine baskı yapıyor olabilirIdrar yolu enfeksiyonu idrar kacirmaniza sebep oluyor mu ben gunluk 5 defa üstümü değiştiriyorum bu yüzden yarın kontrolüm var soracam dr a sebebini
Geçmiş olsun canım geçici bi durum olduğunu düşünüyorum inşallah ta öyle olur. Seni merak ettim ne zamandır göremiyorum son yazını buldum:) sen 17haftadsn beri daha kontrole gitmedin mi?Selam kızlar uzun bi süre yoktum şifremi unutmuşum geri maille uğraşmaya üşenmiştim bugun hallettim zaten günlerim bayağı yoğun geçiyor vaktimde pek olmuyor özledim sizleri. Dün ayrıntılıya girdim ve kalbinde bi parlaklık gördüğünü söyledi sol ventrikürde. Çocuk kardiyolojisine yönlendirdiler ordada görüldü diğer testlerin temiz ise bi sorun olmaz ileriki haftalarda kaybolur genelde dediler bana dua edin inşallah bebeğim sağlıklıdır testlerimin hepsi iyi ve ayrınılıdada başka bir problem çıkmadı. Kalbinde bu parlaklığın görülmesi down yada trizomi hastalıklarından biri oldugunu göstergesi oldugu gibi normal gebeliklerdede görülüp ilerki haftalarda kaybolabiliyormuş. Çok üzgünüm hiç bişey yemek bile istemiyor canım dualarınıza ihtiyacım var
Lokosit degeriniz kac cikti antibiyotik verdimi doktorMerhaba kızlar bugün kontrolum vardı oglusum buyumeye devam ediyo sukur o iyi ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ilk hamileligimde çok cekmistim yine buldu beni bide vücudum susuz kalmis halbuki 2 2.5 lt su iciyorum bi ton ilacla geri döndüm.
Canım aynısı bendede cıktı detaylıda sol ventrikülde ekojenik odak,fetal eko istediler cekildi ordada görüldü ama doktor dogumdan önce kaybolacagını bi anlam ifade etmedigini söyledi merak etme,cok duyuyorum bunu nerdeyse herkesi fetal ekoya yönlendiriyolar artkGözün aydın canım ayrıntılıda benimde çıktı kalpte parlaklık sonra kardiyolojiye yönlendirildim ordaki dok. Kalp kapakçığında dedi kirençlenme olabilir diğer testlerin normalse endişelenme dedi seninde mi böyle birşeydi, ultrason sonucunda hiperekojen kardiyak yazıyordu galiba
Tahlil sonuclarimda lokosit negatif yaziyo doktor bahsetmedi zaten monurol tek kullanimlik toz ilac verdi ve vajinal fitilLokosit degeriniz kac cikti antibiyotik verdimi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?