2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sürekli kasılman oluyor mu peki canım. Benm bugün hiç geçmedi nerdeyse. Kasılma gibi de değil kasığımda bi ağrı var yani. İlk hamileliğim olduğu için sancı nasıl bişe onu da bilmiyorum
Günde 5-6 kez oluyordu bugünlerde azaldı 1-2 ye düştü kasık ağrısını idrar yolu enfeksiyonuda yapabiliyor

Ayaklarını düz uzat genelde az bişey ağır olsa bile kaldırma

Şu idrar yolu enfeksiyonu da nefret ediyorum. Evlendim evleneli yakama yapıştı. Hamile kaldığımdan beri yoktu cuma tahlil yapıldı
+ lökosit çıktı. Pazartesi kültür sonucum çıkacak inşallah ileri boyutta değildir. Günde 4 litre su içiyorum niye böyle oldu anlamadım. Aslında hamile kalmadan önce yaban mersini suyu içiyordum geçiyordu şimdi içilebilir mi bilmiyorum.

Bu arada bebeğimin tekmeleri giderek ilginçleşmeye başladı. Vurduğu anda hem hem gobegimden hem de belimde sanki kuyruk sokumu kisminda hissediyorum. Normal mi bilemedim

Kramplar İçin muz çok iyi bir magnezyum kaynağı arkadaşlar ve hergün 1 maden suyu da iyi geliyor.

Arkaya dönükse öyle hissedebilirsin bende idrar kültürü verdim sonuç salı dediler. 7lökosit çıkmıştı dr ilaç kullanacak kadar değil dedi kültürden sonra konuşacağız artık. Yaban Mersini internete yaz bakalım ya da ptesi doktora sorarsın

Kızlar selam bu aralar çok sinirliyim ağlama krizlerim tutuyor bilemedim neden evde kimseyi istemiyorum her hafta bir derdim oluyor kendimi mi çok dinliyorum bilemedim off bir mutlu olamadım hormonlardan mi bilmem dışarı çıkmak istemiyorum okulda bitmedi daha çok baskı var üstümde kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor sürekli bir uyku hali ve sinirlilik ne zaman geçecek herşey sinirimi bozuyor eşim oğlum bunalıma mı girdim acaba

Evet canim poposu göbeğime ayakları sırtıma doğruydu ve oturuyordu. Salıncakta sallanır gibi ayaklarını saklayın duruyordu :) canım yavrum benim.
Bana da şimdilik bol su dediler pazartesi kültürden sonra bakalım belli olcak inşallah üreme olmaz.
İnternetten baktım kan sulandırıcı kullananların tüketmesi gerekiyor diyor

Aynı ben. Dün esimi evden kovdum 12 den önce gelme dedim. Şimdide kapıyı kapattım bı başıma oturuyorum. Elle tutulur bir sebepte yok. Herkese her şeye çok sinirleniyorum, alınıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum

Bende sordum ama o zorunlu son 3 hafta dışında doğum öncesi izinlerimiz yanıyor malesef Hatta yazın okulda kurs açılırsa çalışabilir raporu alsam dedim,zorunlu çalışmam gereken bir durum olmadığı için yine aktarılmaz denildi

Canım hormonlardan mı böyle olduk bilemedim.Durup durup ağlıyorum etrafımızdakileri kırıyoruz biliyorum ama umurumda bile olmuyor böyle değildim hiç inş geçer ikimizin durumu

Canım hormonlardan mı böyle olduk bilemedim.Durup durup ağlıyorum etrafımızdakileri kırıyoruz biliyorum ama umurumda bile olmuyor böyle değildim hiç inş geçer ikimizin durumu

Bilmiyorum canim. Ben evde yatmak zorundayim raporluyum okula gidemiyorum, dışarı çikamiyorum. Bunaldım sanırım. Esim de okula gidiyor geliyor yorulup uyuyor. Bı yemekte görüşüyoruz nerdeyse. 3 gündür sürekli ağlama krizine girdim.
Bı yandan kendime kızıyorum bu bebeği çok aradın sen ne bu mızmızlık diyorum ama kendime engel olamıyorum.

Sıkıntı yok umarım hastalıktan da kötü olmuşsundur sıkılmışsındır bugünler de geçecek inş Allahım sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben hatırlıyorum sevcan642 ydı arkadaş. Herhalde yeniden hissetmeye başlamış bebeğini.

Eveet bu sabah doktok kontrolümüz vardı.. o koltuğa neredeyse ağlayarak oturdum..herşeyi duymaya hazırlıklı gittim anlayacağınız..

doktor sinirlendi biraz kendi kendine tanı koyma dedi.. baktı hareketliydi bebek şu an hissetmiyo musun dedi hissetmiyorum dedim.. her şeyin yolunda göründüğünü söyledi 707 gram olmuş günde 10 kez hareketlerini hissetmelisin diyor ama ben hala öyle net hareketler hissetmiyorum. İnşallah ilerde bir sorun çıkmaz...

Perşembe günü şeker yüklemesine gideceğim.

Doktordan çıkınca kayınvalidemin ısrarı üzerine bebek arabası bakmaya gittik. beğendiğimizi aldı eksik olmasın. Annem de beşiğini uyku setini aldı bugün sağolsun hiç bişeye para harcatmadılar. Herkes bugunkü doktor kontrolünü bekliomuş resmen nasıl korkutmuşsam çevremi de

Hala tam sevinmiş ve rahatlamış gibi değilsin sanırım...plesentan karın duvarına yapışıksa belki ondan hissedemiyorsundur herkes kadar..merak etme bebek kilo alınca sert hareketler duyacaksın artık rahatla ve tadını çıkar lütfen...

Canim kizilcik kurusu dedigin cranberry mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…