2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de alabilir miyim

ya bu neyse ben de istiyorum iyi bisey galiba

Kızlar sorun oluyordur belki diye yazmadım buraya. Çok net bilmiyorum kuralları çünkü. Trendyoldan aldım hepsini.

Kızlar selam. Sabah kontrolüm vardı. 23+2 yiz aslında ama 24+4 çıktık. 722 gr olmuş oğlum :) herşey yolunda çok şükür. Arada bacağıma kramp giriyor gece dedim. Şimdilik magnezyum vermek istemiyorum, dışarıdan takviyelerin hepsi gereksiz kilo aldırıyor anneye dedi doktorum. Çok sorun olursa o zaman kullanırsın dedi. Magnezyum için hergün 1 muz, 1 maden suyu dedi. Tetenoz aşımı da yaptı, şimdilik ağrı yok ama inşallah yarın da yapmaz.

Ohh maşallah kuzuya :) küçücüklerdi şimdi 700 800 gr oldular :)
Bakalım benim oğlum ne kadar olmuş salı günü öğrenicem Allah’ın izniyle :)
Tetanoz aşıda 2. Dozsa eğer ilki kadar ağrı yapmamıştı bende.

Bende carsamba gunu gorucum cadimi bakalim benim kizim kac grm olmussss

İlk bu canım başka da yapmayacakmış

Geçmiş olsun canım doktor herşey yolunda dediyse üzme kendini. Hayırlı olsun bebeğinin cicileri. Demekki bazı hamileliklerde geç hissediliyormhs bizde bunu öğrenmiş olduk sayende.

Kızlar hiç aramızda iştahı kesilen oldumu benim son 2 haftadır canım bisey yemek istemiyor öğünleri gecistiriyorum akşam yemeklerini zorla yiyorum oda az porsiyon. Meyve yemek istiyorum sadece. Niye böyle oldu bilmiyorum sıcaklardan mi acaba?

Kultur testini ayri ni doktormu aldi alttanmi yapildi

Benim aksine çok açıldı. Geçen gün altta bu haftadan sonra haftada 200-400 gr alır anne adayı diyordu ben 500 500 gidicem sanırım. Meyvenide ye ama protein al mutlaka önümüzdeki bir ay bebeğin çok hızlı byüyecek

Ben de bugün ayrintiliya girdim ayakları çarpık ayak cıktı çok kötüyüm inanamıyorum hala
Canım üzülme derdini veren Rabbim dermanini da verir. Vardır bir çaresi doğduktan sonra müdahale edilir. Tam bilmiyorum ama ayakkabı ile bile düzeltebilir.
Bak ben 11 yaşıma kadar sağlamdım, kemik kanseri hastalığı geçirdim ayağımın biri kısa kaldı aksiyorum. Bu hayatta hiçbir şeye engel olmadı benim için.

Ne kadar sıcak hava ya bi karşıyaka çarşıda dolanayım dedim beynim eridi. Bu sıcaklarda hamilelik çekilir gibi değil.

Ne kadar sıcak hava ya bi karşıyaka çarşıda dolanayım dedim beynim eridi. Bu sıcaklarda hamilelik çekilir gibi değil.
Ayyy izmirde misinnn çok güzel anılarım var izmirde:) seyirtepede eşimle çok güzel bir akşam geçirmiştik ertesi gün totomuzu ağrıtacak kadar bisiklete binmiştik vapurdan rüzgar kapıp hasta olmuştuk, neredeyse tüm ilçelere gidip denizlerini keşfetmiştik...çocuksuz ve yeni evliydik balayı gibi bir yaz tatiliydi:) çok severim o yüzden izmiri. Ve evet yaz hamileliği fena bişey

Aydın'da ve evin içinde pişiyorum
Bu arada doktor dışarı çıkıp gezmeye izin verdi mi? Ben çok ödlek oldum ya

Evet izmirdeyim. Seviyorum yaşadığım şehri ama bu yaz sıcaktan nefret etme noktasına gelicem sanırım

Aydın'da ve evin içinde pişiyorum
Bu arada doktor dışarı çıkıp gezmeye izin verdi mi? Ben çok ödlek oldum ya
Sadece ağırlık kaldırmam yasak ve eğilip kalkmam.
Gezinme izni şöyle var : Kendimi yormayacak şekilde bi saat yeterli oluyor onda da bi yere yürüyeceksem 200mt gidip oturuyorum dinleniyorum 15-20 dk sonra devam ediyorum.
O kadar ödlek olma ya senin rahim mesafen benden daha uzun ama harekette gerekiyor vücuda

Ben canımmm. İnan hiç istemiyor canım yemek yemek. Bi çorba içtim az önce başka da bir şey istemiyorum. Meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…