- 25 Ekim 2017
- 461
- 543
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.961
Ben de alabilir miyim
ya bu neyse ben de istiyorum iyi bisey galiba
Hastanede mi bakılacak hergün? Geçmiş olsun canım
Benimde Kızım 8yaşında, oğlum 7 araları 15 ay ve çok zorlandım en başından beri Kızım benzersiz yaramazdı hala da öyle.. bende tam okullar açılmadan 5/6gün önce Doğum yapıyorum neyseki benimkiler 3e ve 2ye gidecekler, senin işin zor ilk yıl küçüğün de seni görmek isteyecek diğer anneleri okulda gördükçe. Doğumun ne zaman olur bilmiyorum ama havalar güzel olur arabaya koyar gidersin gerekirse 1/2gün
Buraya neden atmıyorsun sorun olmuyor ki hepimiz paylaşıyoruz site adı ?
Krampların dediği kasılma mı oluyor karnında? Taş gibi geriliyor mu ara ara?
O bende de çıktı bugün gittim idrar kültürü bakılacak salı çıkarmış, benim bi şikayetim yoktu ama olmadan da çıkabiliyor demek
Yok öyle bişey senin başka bi problem olabilir mutlaka sor doktoruna bebek idrar kesesine baskı yapıyor olabilir
Ohh maşallah kuzuya :) küçücüklerdi şimdi 700 800 gr oldular :)Kızlar selam. Sabah kontrolüm vardı. 23+2 yiz aslında ama 24+4 çıktık. 722 gr olmuş oğlum :) herşey yolunda çok şükür. Arada bacağıma kramp giriyor gece dedim. Şimdilik magnezyum vermek istemiyorum, dışarıdan takviyelerin hepsi gereksiz kilo aldırıyor anneye dedi doktorum. Çok sorun olursa o zaman kullanırsın dedi. Magnezyum için hergün 1 muz, 1 maden suyu dedi. Tetenoz aşımı da yaptı, şimdilik ağrı yok ama inşallah yarın da yapmaz.
Bende carsamba gunu gorucum cadimi bakalim benim kizim kac grm olmussssOhh maşallah kuzuya :) küçücüklerdi şimdi 700 800 gr oldular :)
Bakalım benim oğlum ne kadar olmuş salı günü öğrenicem Allah’ın izniyle :)
Tetanoz aşıda 2. Dozsa eğer ilki kadar ağrı yapmamıştı bende.
İlk bu canım başka da yapmayacakmışOhh maşallah kuzuya :) küçücüklerdi şimdi 700 800 gr oldular :)
Bakalım benim oğlum ne kadar olmuş salı günü öğrenicem Allah’ın izniyle :)
Tetanoz aşıda 2. Dozsa eğer ilki kadar ağrı yapmamıştı bende.
Geçmiş olsun canım doktor herşey yolunda dediyse üzme kendini. Hayırlı olsun bebeğinin cicileri. Demekki bazı hamileliklerde geç hissediliyormhs bizde bunu öğrenmiş olduk sayende.Eveet bu sabah doktok kontrolümüz vardı.. o koltuğa neredeyse ağlayarak oturdum..herşeyi duymaya hazırlıklı gittim anlayacağınız..
doktor sinirlendi biraz kendi kendine tanı koyma dedi.. baktı hareketliydi bebek şu an hissetmiyo musun dedi hissetmiyorum dedim.. her şeyin yolunda göründüğünü söyledi 707 gram olmuş günde 10 kez hareketlerini hissetmelisin diyor ama ben hala öyle net hareketler hissetmiyorum. İnşallah ilerde bir sorun çıkmaz...
Perşembe günü şeker yüklemesine gideceğim.
Doktordan çıkınca kayınvalidemin ısrarı üzerine bebek arabası bakmaya gittik. beğendiğimizi aldı eksik olmasın. Annem de beşiğini uyku setini aldı bugün sağolsun hiç bişeye para harcatmadılar. Herkes bugunkü doktor kontrolünü bekliomuş resmen nasıl korkutmuşsam çevremi de
Bende çok özledimmm ama daha var offf yaa insan çok özlüyoBende carsamba gunu gorucum cadimi bakalim benim kizim kac grm olmussss
Kultur testini ayri ni doktormu aldi alttanmi yapildiŞu idrar yolu enfeksiyonu da nefret ediyorum. Evlendim evleneli yakama yapıştı. Hamile kaldığımdan beri yoktu cuma tahlil yapıldı
+ lökosit çıktı. Pazartesi kültür sonucum çıkacak inşallah ileri boyutta değildir. Günde 4 litre su içiyorum niye böyle oldu anlamadım. Aslında hamile kalmadan önce yaban mersini suyu içiyordum geçiyordu şimdi içilebilir mi bilmiyorum.
Bu arada bebeğimin tekmeleri giderek ilginçleşmeye başladı. Vurduğu anda hem hem gobegimden hem de belimde sanki kuyruk sokumu kisminda hissediyorum. Normal mi bilemedim
Benim aksine çok açıldı. Geçen gün altta bu haftadan sonra haftada 200-400 gr alır anne adayı diyordu ben 500 500 gidicem sanırım. Meyvenide ye ama protein al mutlaka önümüzdeki bir ay bebeğin çok hızlı byüyecekKızlar hiç aramızda iştahı kesilen oldumu benim son 2 haftadır canım bisey yemek istemiyor öğünleri gecistiriyorum akşam yemeklerini zorla yiyorum oda az porsiyon. Meyve yemek istiyorum sadece. Niye böyle oldu bilmiyorum sıcaklardan mi acaba?
Kultur testini ayri ni doktormu aldi alttanmi yapildi
İlk defa duydum canım baktım internetten inşallah doğru değildir doktor yanlış görmüştür başka bir doktora daha mı gitsen. Allah güç kuvvet ve sabır versinBen de bugün ayrintiliya girdim ayakları çarpık ayak cıktı çok kötüyüm inanamıyorum hala
Canım üzülme derdini veren Rabbim dermanini da verir. Vardır bir çaresi doğduktan sonra müdahale edilir. Tam bilmiyorum ama ayakkabı ile bile düzeltebilir.Ben de bugün ayrintiliya girdim ayakları çarpık ayak cıktı çok kötüyüm inanamıyorum hala
Ayyy izmirde misinnn çok güzel anılarım var izmirde:) seyirtepede eşimle çok güzel bir akşam geçirmiştik ertesi gün totomuzu ağrıtacak kadar bisiklete binmiştik vapurdan rüzgar kapıp hasta olmuştuk, neredeyse tüm ilçelere gidip denizlerini keşfetmiştik...çocuksuz ve yeni evliydik balayı gibi bir yaz tatiliydi:) çok severim o yüzden izmiri. Ve evet yaz hamileliği fena bişeyNe kadar sıcak hava ya bi karşıyaka çarşıda dolanayım dedim beynim eridi. Bu sıcaklarda hamilelik çekilir gibi değil.
Ne kadar sıcak hava ya bi karşıyaka çarşıda dolanayım dedim beynim eridi. Bu sıcaklarda hamilelik çekilir gibi değil.
Evet izmirdeyim. Seviyorum yaşadığım şehri ama bu yaz sıcaktan nefret etme noktasına gelicem sanırımAyyy izmirde misinnn çok güzel anılarım var izmirde:) seyirtepede eşimle çok güzel bir akşam geçirmiştik ertesi gün totomuzu ağrıtacak kadar bisiklete binmiştik vapurdan rüzgar kapıp hasta olmuştuk, neredeyse tüm ilçelere gidip denizlerini keşfetmiştik...çocuksuz ve yeni evliydik balayı gibi bir yaz tatiliydi:) çok severim o yüzden izmiri. Ve evet yaz hamileliği fena bişey
Sadece ağırlık kaldırmam yasak ve eğilip kalkmam.Aydın'da ve evin içinde pişiyorum
Bu arada doktor dışarı çıkıp gezmeye izin verdi mi? Ben çok ödlek oldum ya
Ben canımmm. İnan hiç istemiyor canım yemek yemek. Bi çorba içtim az önce başka da bir şey istemiyorum. Meyve yerimKızlar hiç aramızda iştahı kesilen oldumu benim son 2 haftadır canım bisey yemek istemiyor öğünleri gecistiriyorum akşam yemeklerini zorla yiyorum oda az porsiyon. Meyve yemek istiyorum sadece. Niye böyle oldu bilmiyorum sıcaklardan mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?