2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İlk defa duydum canım baktım internetten inşallah doğru değildir doktor yanlış görmüştür başka bir doktora daha mı gitsen. Allah güç kuvvet ve sabır versin
Inşaallah degildir biz urfadayiz güvenemiyorum dr lara ve amniyosentez istedi ne alakaysa ne yapacağımı bilmiyorum kafam.allak bullak oldu.inanmiyorum nedense bir türlü.baska dr a gideceğin inş ama çok korkuyorum

Orası öyle bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ama insan kotu oluyor ve inanamıyor.ya da inanmak istemiyor bilmiyorum.hic iyi degilim

Anladım canım, rahat olmayı ben de çok istiyorum ama olmuyor. Bana da eğilme, fazla ayakta kalma dedi sadece. Evin içinde bir iki dolanıp yemek yapıyoruz esimle o kadar oturduğum yerde ellerimi ayaklarımı oynatiyorum

Kızlar bugün çok gergin stresli bir gün geçirdim kasıklarıma Ağrı girdi acile gittim nst bağladılar yarım saatte bir tane sancı çıktı 66. Pazartesi kontrolüm var zaten acilde ki doktor bakmadı doğumdaydı sanırım ebe 8 de gelebilirsin dedi idrar testide temiz çıktı ama şu sancı kafama takıldı ebe önemli değil hareket ettiysen ondan bile çıkmış olabilir dedi Doğum sancısı sık aralıklarla olur dedi ama çok endişelendim 8 de gitsem mi pazartesi kendi doktoruma mı gitsem

Ya ben çok hareketli bi insanım tezcanlıyım falan şimdi böyle durgun olmak psikolojime iyi gelmiyor
İşe gitmeyi özledim şimdi evde pinekleyince çok kilo alacakmışım gibi geliyor

Canım dinlen bakalım geçecek mi. Önemli olsa muhakkak söylerdi ebe. Sen yine kendi doktoruna sor bence.
Ağrı nasıl bir ayrıydı cnm? Ben de bu aralar çok gerginim ya

Ya ben çok hareketli bi insanım tezcanlıyım falan şimdi böyle durgun olmak psikolojime iyi gelmiyor
İşe gitmeyi özledim şimdi evde pinekleyince çok kilo alacakmışım gibi geliyor

Sorma ben arada kafayı yemiş gibi saldırıyorum eşime sıkıntıdan :) nerdeyse 5 aydir yatıyorum 4 kilo almışım ama yediklerime çok dikkat ediyorum. Tatlı neydi unuttum resmen

Boşuna vesvese yapmışsın demekki rahatla artık ve hızla büyüyen bebişinin keyfini çıkar
Kızlar sorun oluyordur belki diye yazmadım buraya. Çok net bilmiyorum kuralları çünkü. Trendyoldan aldım hepsini.
Yok be canım ne olacak herkes yazıyor
Maşallah özel ysdiğin var mı bişey ben balık yapı alıyorum takviye ve muz yiyorum hergün olmasa da
Ben de bugün ayrintiliya girdim ayakları çarpık ayak cıktı çok kötüyüm inanamıyorum hala
Ne demek o canım biraz açar mısın nasıl çarpık? Önemli bişey değildir inşaşlah

Kultur testini ayri ni doktormu aldi alttanmi yapildi
İdrardan bakılıyor canım
Aydın'da ve evin içinde pişiyorum
Bu arada doktor dışarı çıkıp gezmeye izin verdi mi? Ben çok ödlek oldum ya
Neden kız evde mi pinekliyorsun sen hergün ayy ben .Maximum 1gün durabilirim evde illa çıkacağım bi yere her gün dışardayım hemen hemen bana çok ters ya evde oturmak

Neden kız evde mi pinekliyorsun sen hergün ayy ben .Maximum 1gün durabilirim evde illa çıkacağım bi yere her gün dışardayım hemen hemen bana çok ters ya evde oturmak

Rahim uzunlugum sınırda canim benim
doktor hareket yasak dedi
Ben kendimi yatak istirahatine verdim resmen

Canım dinlen bakalım geçecek mi. Önemli olsa muhakkak söylerdi ebe. Sen yine kendi doktoruna sor bence.
Ağrı nasıl bir ayrıydı cnm? Ben de bu aralar çok gerginim ya
Yani alt karın ağrısı gibi sanki ama kasıklarda da var şiddetli sancı değil ama geçmeyen bir Ağrı 7-8 saat oldu geçmedi yani

Kızlar selam tekrar utanıyorum da sormaya vajina kismimda ara ara sızı oluyor batar gibi böyle birşey yaşayan var mı hiç . Ağrı gibi değil de sızı gibi girip geçiyor

Hadi gözün aydın
Bence arkadaşım kilom var diyordun biraz ondan mı acaba net hissetmiyorsun
sırt üstü ve sola yat o zaman daha iyi hissediliyor

Iki ayakta içe dönükmus internette yazınca görüntü çıkıyor.dogumdan sonra 6 hafta alçıya alınması gerekiyormus sonra ameliyat sonra 2 yaşına kadar özel bi ayakkabı kafayı yicem pazartesi diyarbakırda memorial hastanesine gideceğim bakalim ne diyecek inşaallah dr yanlış görmüştür

Ayrıca benim 25+2 detayli ultrasonu geçmemişim değil mi dr baktı ama.nedense hala tatmin olamıyorum ya da umut arıyorum

İyi akşamlar kızlar bugün parmaktan ilk şeker ölçümlerimi yaptım iyi çıktı doktorun sınır dediğinin altında ama sabah sadece biraz peynir iki zeytin iki üç.dilim ekmek domates salatalık bir şekerli çay içtim doymadan kalktım. ara öğün bit bardak süt yarım paket yulaflı bisküvi. öğlen etli taze fasulye yarım kase yoğurt biraz meyve yine araöğün süt bisküvi akşamda aynı. açım tabii.. akşam şekerini ölçtüm biraz daha meyve yiyeceğim ama sürekli yapılacak dyet değil valla et çok az veriyor pilav makarna yersen en fazla 4 yemek kaşığı ben açken bebek nasıl beslensin perşembeyr kadar götüreyim iyi çıkarsa çok kasmadan fazla ekmek yemeden tatlı yemeden idare edicem

Bu arada bugün oğlumuzun odasının siparişini de verdik bayramdan sonra gelecek inşallah sağlıkla gelir kullanır oğlum. büyüyen beşik,içinin yatağı, dört kapılı gardırop,şifonyer,anne yanı beşiği içinin yatağı yan korumalıklaru yastığı falan birde cibinliği var. Duvar kağıdı brğenmiştik fabrikaya soracaklar haber verecekler bir duvara yaptırıcam isimlik de hediye ettiler asmaya ismi yazıyor oğlumun

Ben aynı durumdayim canım . Hem sıcaklar hem de rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor mide küçülüyor ondan dite düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…