2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben sonunda karar verdim beşiğe. Resim atıyorum. Bu yatagı yaptırim marangoza. Konustuk pazarlik yapmadik daha ama 1200 dedi. 100*200 ebatı. Büyüyünce de kullansın diye. Birde yatak odamda kullanmak için anne yani alacağım. Anne yanı tavsiyelerini bekliyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_20180602-104627~3.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 159
  • Screenshot_20180602-195211~3.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 143
Colcicegi89 canım bugün ben de çok kotu bir gün gecirdim oğlumun üstüne kitaplık devrildi odaya çığlığina kostuğumda tamamen kitapligin altinda kalmisti hemen çıkardık ama ben şoka girdim ve kasiklarimda çok siddetli bir basınç hissettim tamam dedim doğuruyorum. Şükürler olsun ki oğlum iyi hicbirsey olmadi ama sanırım yasadigim yogun stres bu ağrıya sebeb oldu. Senin de gerginliktendir zaten tehlike olsa ebe göndermezdi . Simdi nasilsin gittin mi tekrar?

Cok zarif ve kullanisli görünüyor canım. Gülegüle kullan. Anne yani hic kullanmadim ki zaten yatak odam cok küçük istesem de sığmaz. Gecen gun bir arkadaşım letgo'dan ikinci el almış. Cok temizdi zaten cok kısa süre kullanacaksın oraya da bi bakabilirsin

Sağol canım daha yeni hafifledi şükür pazartesi giderim artık sizede çok geçmiş olsun Allah korumuş

Evet izmirdeyim. Seviyorum yaşadığım şehri ama bu yaz sıcaktan nefret etme noktasına gelicem sanırım
Bende izmirliydim evlenip mecburi hizmete eş durumundan güneydoğu tarafına gelene kadar izmirin sıcağından hiç şikayet etmeyin bayanlar bir aydan fazladır biz klimasız duramıyoruz buradaki insanların tabiriyle yanuyuk

Sağol canım bakayım ben de. Bu arada çok geçmiş olsun oğluna bir şey olmamiş çok şükür. Dolabı şifonyeri falan hep duvara monte ettirmemiz lazim aslında.

Çok sevindim canım benimde aklımdaydı bugün ne yaptı acaba dye merak ediyorum çok şükür herşey yolundaymış sende sıkıntı yapma artık kafan rahat oldukça onu daha çok hissedersin stresten uzak dur bebeğin için

Sağol canım bakayım ben de. Bu arada çok geçmiş olsun oğluna bir şey olmamiş çok şükür. Dolabı şifonyeri falan hep duvara monte ettirmemiz lazim aslında.
Ben kitaplığı duvara monte ettirdim hatta içime sinmedi silikonla yapistirttim önce. Küçük çocuk olunca evde tedbirli olmak.lazim bu yaramazların nerd e ne yapacağı belli olmuyo malesef.

Ben kitaplığı duvara monte ettirdim hatta içime sinmedi silikonla yapistirttim önce. Küçük çocuk olunca evde tedbirli olmak.lazim bu yaramazların nerd e ne yapacağı belli olmuyo malesef.
İyi yapmışsın canım ben de en kısa zamanda yapacağım yeğenlerim geliyor yüreğim ağzıma geliyor, her yere tırmanıyorlar :)

Kızlar selam tekrar utanıyorum da sormaya vajina kismimda ara ara sızı oluyor batar gibi böyle birşey yaşayan var mı hiç . Ağrı gibi değil de sızı gibi girip geçiyor
Evet canim bn da oluyor ara ara sizi gidi bişey bebek baskı yaptıkça oluyor galiba

Canım yeri nerede onun sen gittin mi memnun kaldin mi inanın çok kötüyüm iyi bir dr a gitmem lazım
Canım bozma moralini diycem ama elde değil anlayabiliyorum. Başka bir doktorada git inşallah yoktur böyle bişey. Varsa da Allah dermansız dert vermesin. Çaresi varmış en azından. Güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum sana.

Güle güle kullanın sağlık sıhhatle çok yüksek değilse ağır diyet yapma eltim yaptı çocuk çok zayıf doğdu şimdi hala zayıf gelişmiyor artık doktora gitmekten bıktılar çok pişman keşke yeyip icseydim diyor.

Ben de bugün ayrintiliya girdim ayakları çarpık ayak cıktı çok kötüyüm inanamıyorum hala

Canım öncelikle geçmiş olsum ben de internetten bakınca öğrendim.. tedavi edilebiliyomuş ve başarı şansı %95miş bu sorunum allah daha büyük sorunlar vermesin.. özelyalovahastanesinin sitesinde detaylı yazıyor tedavi şekli okumuşsundur sanırm

Okudum evet.doktor amniyosentez istedi bi de onu anlayamadım

Çok güzel görünüyor

Ya bu eşler niye bu kadar duyarsız oluyor bazen, üstelik de hamilelik döneminde. Tartıştık dünden beri konuşmuyoruz. Seçimden sonra ailemin yanına gideceğim, 30 unda da en yakın arkadaşımın düğünü var. Tutturdu ikinci tur için yine döneriz oyunu kullanır yine dönersin. Sanki 2 saatlik yol. En az 10 saat sürecek. Dedim ikinci turda kullanmam sen dönersin. Başladı kızmaya düğün mü önemli seçim mi. Hamile halimle o kadar yol git gel git gel çekemem diyorum anlamıyor. Senin en yakın arkadaşının düğünü olsa seçimi mi seçersin düğüne mi gidersin diyorum cvp veremiyor üste çıkmaya çalışıyor. Sinir etti beni bu halimle yaa.

Merhaba geçmiş olsun. benim kızım 5 yaşında ve ayaklarında içe dönüklük var yürümeye başlandığından beri ama çok fazla değil dr kalça kemiğinden kaynaklandığını ve bu şekilde kalacağını söyledi. Bizimkisi genetik baba ve babannesinde de var malesef. Ama sizinki başka bir durum galiba üzülmeyin çok şükür tedavisi var. Bebekler bizim sandığımızdan daha güçlüler çok çabuk atlatıyorlar...

Rahim uzunlugum sınırda canim benim
doktor hareket yasak dedi
Ben kendimi yatak istirahatine verdim resmen
Doğru CNm unuttum çok geçmişılsun inşallah sağlıkla atlatırsın bu süreci hep mi yatıyorsun? Başka dr a görünecekmisin

İnşallah yanlış görmüştür canım git tabi bi doktorla kalınmaz

Dr genetik olur dedi ama eşimde de bizde de öyle bi şey yok.ilk bebegim daha nasıl bakacağımi bilmiyorum bebeğe bi de böyle olursa çok daha zor dua edin lütfen inşaallah yanlış görmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…