2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dr genetik olur dedi ama eşimde de bizde de öyle bi şey yok.ilk bebegim daha nasıl bakacağımi bilmiyorum bebeğe bi de böyle olursa çok daha zor dua edin lütfen inşaallah yanlış görmüştür
Benim bi arkadaşımın kızında vardı iki yaşında şimdi büyük oranda azaldı ameliyat dediği çok küçük bi operasyon alçı var bir müddet ayağında sonra özel ayakkabı
Yani sen canını sıkma git iyice baktır varsa da çözümü olan bişey bebeğin de üzülmesin

Diyarbakir da iyi bir perinatolog önerecek var mı ya da 4 boyutlu ultrasonu olan kadın dogumcuya mi gitsem.Antepde de olur iyi bir dr bildiğiniz varsa nerede iyiyse oraya gideceğim ins

Son düzenleme:
Arkadaşınızada ultrasonda mi görmüş acaba sorma imkanıniz var mi

Ayy bende öyleyim sahurda bir hareketlendi durmadı heleki alt tarafima yakın vuruyor başı aşağıda çıktı en son kafasıyla bunu yapmiyordur demi dışardan görünüyor bı de güm güm vuruyor

Kaslarını güçlendiriyor annesi. Benim kızım da durmuyor bicirik. Gece 11 12 de yatıyorum ama mutlaka sabaha karşı 4 te 5te kalkıyorum. Hem elleri hem ayakları ile çalışıyor karnıma ha bi de bence arada kafa falanda atıyor gibi geliyor. Dün sabah eşim elini karnına koydu tekmeliyordu ufak ufak o elini koyunca döner tekme attı sanki. Çok tatlılar ya. Bi gelse de sevsek ısırsak o tekmeleyen ayaklarını

Ekmeği çok yiyorsun bari kepek ekmeği mi o kahvaltıda 3dilim yediğinekmek yerine light etimek dene istersen bn çok seviyorum çıtır çıtır
Günaydın annişler nasılsınız :) Ağustos annelerinin ilk ikiz bebekleri doğdu durumları da iyiymiş çok heyecanlandım beeennnn
İki grupta takılıyorsun tabi asıl tarihin ağustos değil mi önden seni alırız artık ayy ağustos sonu doğumlar başlayınca hepimizin heyecanı ikiye katlanacak benim tarih belli 12eylül de yapacağım bi aksilik olmazsa

Kızlar benimki de en çok sağ tarafa toplanıyor göbek deliğimin açıtmıyor ama şişlik oluyor normal mi sizde de oluyor mu düz yatınca farkediyorum

Yaa biz senle ayniyiz doktorum bana da 12 eylul dedi bakalim daha erken olmazsaaaa

Canım 3 ince dilim ekmeği endokrin yazmış diyet listesine diyette var yani ki ben iki gündür o kadar da yemiyorum normalde dd çok abartmıyordum daha fazla yiyordum ama bi ekmek yemekle yükselmez ki o kadar mesela öğlen yemekhanede bir küçük top tam buğday var onu yiyorum ara öğünlerde yarım paket kepekli bisküvi.yazmış iki ara öğün bir paket ediyor onu bile bitiremedim ben çok abur cuburda yemem

Sağol canım bakayım ben de. Bu arada çok geçmiş olsun oğluna bir şey olmamiş çok şükür. Dolabı şifonyeri falan hep duvara monte ettirmemiz lazim aslında.
Saol canim Allah korudu resmen. Henen çıkarttirdim zaten esime artık o kitapligi görmek istemiyorum ama bu konuda çok haklisin eve bebek geliyor herseyi sabitleyip güvenli bir ortam yaratmak şart

Ayy bende öyleyim sahurda bir hareketlendi durmadı heleki alt tarafima yakın vuruyor başı aşağıda çıktı en son kafasıyla bunu yapmiyordur demi dışardan görünüyor bı de güm güm vuruyor
Ellerini çok oynatıyor ultrasondada gördük biz ama böyle dışarıdan görünen bir vurma garip ya :)

İnşallah canım sağlıklı doğsunlarda yiyecem ayaklarını :)

Kızlar benimki de en çok sağ tarafa toplanıyor göbek deliğimin açıtmıyor ama şişlik oluyor normal mi sizde de oluyor mu düz yatınca farkediyorum
Düz yatınca bendede oluyor canım bir tarafa toplanıyor karnım yamuk oluyor

Yaa biz senle ayniyiz doktorum bana da 12 eylul dedi bakalim daha erken olmazsaaaa
Bana normalde 10eylül alırız dedi ama ben özel olarak 12eylül tercih ettim hayırlısıyla aynı gün kucaklarız minnoşlarımızı
O zman tamam ben diyette yiyorsan normalde daha fazla yiyordun diye düşündüm, neyse uy bakalım programa belki de o an öyle çıktı fazla aldığın İçin şekeri

Herkese iyi pazarlar babamız oğlumu futbola götürdü kızda onlarla gitti bende çorba yaptım çocuklara bahçede maden suyu içiyorum salıncakta mayıştım pasartesi arkadaşıma suni sancı verilecek 40hafta doldu Doğum gerçekleşmedi diye ben 1hafta daha bekle diyorum ama dr toplan gel demiş. Bende yanında olacağım tabi bu ikinci onunda ilk bebeği daha 11aylık bile değil lohusayken hamile kaldı eşime gel bizi tekneyle çıkar biraz dedim ama bakalım yan çizmezse bahaneler sıralayıp duruyordu telde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…