- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.021
Benim bi arkadaşımın kızında vardı iki yaşında şimdi büyük oranda azaldı ameliyat dediği çok küçük bi operasyon alçı var bir müddet ayağında sonra özel ayakkabıDr genetik olur dedi ama eşimde de bizde de öyle bi şey yok.ilk bebegim daha nasıl bakacağımi bilmiyorum bebeğe bi de böyle olursa çok daha zor dua edin lütfen inşaallah yanlış görmüştür
Arkadaşınızada ultrasonda mi görmüş acaba sorma imkanıniz var miBenim bi arkadaşımın kızında vardı iki yaşında şimdi büyük oranda azaldı ameliyat dediği çok küçük bi operasyon alçı var bir müddet ayağında sonra özel ayakkabı
Yani sen canını sıkma git iyice baktır varsa da çözümü olan bişey bebeğin de üzülmesin
Ayy bende öyleyim sahurda bir hareketlendi durmadı heleki alt tarafima yakın vuruyor başı aşağıda çıktı en son kafasıyla bunu yapmiyordur demiGünaydın herkese :) ya ben uyuyamıyorum artık gece üç gibi uyandım bebek o kadar çok tekme atıyorki oysaki sola yatıyorum böyle iki taraflı hem tekme hemde elleriyle vuruyor buna bile kafayı taktımacaba rahat değilmi problemmi var :)
Kaslarını güçlendiriyor annesi. Benim kızım da durmuyor bicirik. Gece 11 12 de yatıyorum ama mutlaka sabaha karşı 4 te 5te kalkıyorum. Hem elleri hem ayakları ile çalışıyor karnıma ha bi de bence arada kafa falanda atıyor gibi geliyor. Dün sabah eşim elini karnına koydu tekmeliyordu ufak ufak o elini koyunca döner tekme attı sanki. Çok tatlılar ya. Bi gelse de sevsek ısırsak o tekmeleyen ayaklarınıGünaydın herkese :) ya ben uyuyamıyorum artık gece üç gibi uyandım bebek o kadar çok tekme atıyorki oysaki sola yatıyorum böyle iki taraflı hem tekme hemde elleriyle vuruyor buna bile kafayı taktımacaba rahat değilmi problemmi var :)
Ekmeği çok yiyorsun bari kepek ekmeği mi o kahvaltıda 3dilim yediğinİyi akşamlar kızlar bugün parmaktan ilk şeker ölçümlerimi yaptım iyi çıktı doktorun sınır dediğinin altında ama sabah sadece biraz peynir iki zeytin iki üç.dilim ekmek domates salatalık bir şekerli çay içtim doymadan kalktım. ara öğün bit bardak süt yarım paket yulaflı bisküvi. öğlen etli taze fasulye yarım kase yoğurt biraz meyve yine araöğün süt bisküvi akşamda aynı. açım tabii.. akşam şekerini ölçtüm biraz daha meyve yiyeceğim ama sürekli yapılacak dyet değil valla et çok az veriyor pilav makarna yersen en fazla 4 yemek kaşığı ben açken bebek nasıl beslensin perşembeyr kadar götüreyim iyi çıkarsa çok kasmadan fazla ekmek yemeden tatlı yemeden idare edicem
Bu arada bugün oğlumuzun odasının siparişini de verdik bayramdan sonra gelecek inşallah sağlıkla gelir kullanır oğlum. büyüyen beşik,içinin yatağı, dört kapılı gardırop,şifonyer,anne yanı beşiği içinin yatağı yan korumalıklaru yastığı falan birde cibinliği var. Duvar kağıdı brğenmiştik fabrikaya soracaklar haber verecekler bir duvara yaptırıcam isimlik de hediye ettiler asmaya ismi yazıyor oğlumun
İki grupta takılıyorsun tabi asıl tarihin ağustos değil miGünaydın annişler nasılsınız :) Ağustos annelerinin ilk ikiz bebekleri doğdu durumları da iyiymiş çok heyecanlandım beeennnn
Yaa biz senle ayniyiz doktorum bana da 12 eylul dedi bakalim daha erken olmazsaaaaEkmeği çok yiyorsun bari kepek ekmeği mi o kahvaltıda 3dilim yediğinekmek yerine light etimek dene istersen bn çok seviyorum çıtır çıtır
İki grupta takılıyorsun tabi asıl tarihin ağustos değil miönden seni alırız artık ayy ağustos sonu doğumlar başlayınca hepimizin heyecanı ikiye katlanacak benim tarih belli 12eylül de yapacağım bi aksilik olmazsa
Ekmeği çok yiyorsun bari kepek ekmeği mi o kahvaltıda 3dilim yediğinekmek yerine light etimek dene istersen bn çok seviyorum çıtır çıtır
İki grupta takılıyorsun tabi asıl tarihin ağustos değil miönden seni alırız artık ayy ağustos sonu doğumlar başlayınca hepimizin heyecanı ikiye katlanacak benim tarih belli 12eylül de yapacağım bi aksilik olmazsa
Saol canim Allah korudu resmen. Henen çıkarttirdim zaten esime artık o kitapligi görmek istemiyorum ama bu konuda çok haklisin eve bebek geliyor herseyi sabitleyip güvenli bir ortam yaratmak şartSağol canım bakayım ben de. Bu arada çok geçmiş olsun oğluna bir şey olmamiş çok şükür. Dolabı şifonyeri falan hep duvara monte ettirmemiz lazim aslında.
Canım sana dünde yazdım Diyarbakır’da Prof Dr Ahmet Yalınkaya var onu tavsiye ederimDiyarbakir da iyi bir perinatolog önerecek var mı ya da 4 boyutlu ultrasonu olan kadın dogumcuya mi gitsem.Antepde de olur iyi bir dr bildiğiniz varsa nerede iyiyse oraya gideceğim ins
Ellerini çok oynatıyor ultrasondada gördük biz ama böyle dışarıdan görünen bir vurma garip ya :)Ayy bende öyleyim sahurda bir hareketlendi durmadı heleki alt tarafima yakın vuruyor başı aşağıda çıktı en son kafasıyla bunu yapmiyordur demidışardan görünüyor bı de güm güm vuruyor
İnşallah canım sağlıklı doğsunlarda yiyecem ayaklarını :)Kaslarını güçlendiriyor annesi. Benim kızım da durmuyor bicirik. Gece 11 12 de yatıyorum ama mutlaka sabaha karşı 4 te 5te kalkıyorum. Hem elleri hem ayakları ile çalışıyor karnıma ha bi de bence arada kafa falanda atıyor gibi geliyor. Dün sabah eşim elini karnına koydu tekmeliyordu ufak ufak o elini koyunca döner tekme attı sanki. Çok tatlılar ya. Bi gelse de sevsek ısırsak o tekmeleyen ayaklarını
Düz yatınca bendede oluyor canım bir tarafa toplanıyor karnım yamuk oluyorKızlar benimki de en çok sağ tarafa toplanıyor göbek deliğimin açıtmıyor ama şişlik oluyor normal mi sizde de oluyor mu düz yatınca farkediyorum
Okudum evet.doktor amniyosentez istedi bi de onu anlayamadım
Bana normalde 10eylül alırız dedi ama ben özel olarak 12eylül tercih ettimYaa biz senle ayniyiz doktorum bana da 12 eylul dedi bakalim daha erken olmazsaaaa
O zman tamam ben diyette yiyorsan normalde daha fazla yiyordun diye düşündüm, neyse uy bakalım programa belki de o an öyle çıktı fazla aldığın İçin şekeriCanım 3 ince dilim ekmeği endokrin yazmış diyet listesine diyette var yani ki ben iki gündür o kadar da yemiyorum normalde dd çok abartmıyordum daha fazla yiyordum ama bi ekmek yemekle yükselmez ki o kadar mesela öğlen yemekhanede bir küçük top tam buğday var onu yiyorum ara öğünlerde yarım paket kepekli bisküvi.yazmış iki ara öğün bir paket ediyor onu bile bitiremedim ben çok abur cuburda yemem
Peki parmaklar olması gerektiği gibimi yani sırlaması?Okudum evet.doktor amniyosentez istedi bi de onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?