2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Telaşlanmayayım o zaman

Arkadaşınızada ultrasonda mi görmüş acaba sorma imkanıniz var mi
Evet onun da ayrıntılı da görülmüş doğunca bi kere çok kısa bi operasyon sanırım topukta ki bağları kesiyorlar içe dönümlüğe neden olan bi kerede 4-5 aylıkken yapıldı diye hatırlıyorum şimdi yürümesi falan herşeyi normal ama hala ayakkabı giymesi gerek çok hafif bi şey var oda bilmeyen anlamaz bile

Kızlar bende hemeroid vardı gebelikten önce dünden beri de kanıyor biraz çamaşırımda gördüm ilk ama aşağıdan değil dedim çamaşırdaki yerine göre baktım kağıtla hemeroidden kaynaklı bende seviniyordum hiç.ağrı sızı yapmadı diye ne yapılır bilmiyorum da.

Birde bugün karnımın üst kısmına yanlarıma çok sancı girdi öğleden önce sağ göğsüme kadar vurdu atlarda da oldu biraz korktum bakalım

Canim fazla muz tuketme o kabizlik yaptigi icin kanatiyor olabilir.. sancilar bende de oluyor bazen kizim sag tarafta bi toplaniyor resmen karnim yamuluyor... bi de dun egildim mutfak dolabindan plastik aldim kalkarken belim cok agridi hala da agriyor.. esim de diyor yapma is ya yapma olmuyor iste o da haftada bir yardimci alalim diyor ama bana hafta 1 cok dazla olur dimi ya... 15 gunde alsam iyi olacak.. ama herseyi hep kendim yaptigimdan hic alasimda gelmiyor guvenemem begenmem gibime geliyor ama bakalim mecbur alicaz.. yoksa edimin cenesinden kurtulamicam.....

Ben bebek odası için isimlik tarzı şeylerden almayı düşünüyorum izmir de yapan bildiğiniz yer var mı ya da nette alıp memnun kaldığınız satıcı falan

Hemoroid sıkıntılı bi durum gebelikte. Muz kesinlikle yeme kabızlık yapan yiyeceklerden uzak dur.
Zaten bu haftalarda kabızlık durumu artabiliyormuş bol bol kayısı tüket.

Kızlar dün şeker yüklemem vardı.
Açlık kan şekerim 85
1 saat sonra 203
2 saat sonra ise 114 çıktı.
75 ml glikoz içtim pazartesi arayacam doktorumu ama 203 beni cok tedirgin etti. Netten baktım değerlerden iki tanesinin normal çıkması gerekiyormuş. Bilgisi olan yazsın lütfen

Hemoroid sıkıntılı bi durum gebelikte. Muz kesinlikle yeme kabızlık yapan yiyeceklerden uzak dur.
Zaten bu haftalarda kabızlık durumu artabiliyormuş bol bol kayısı tüket.

Canım tuvalete çıkışım.iyi aslında kabız değilim ama bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş galiba o yüzden de oluyormuş

Hyirlisiyla canim insallah.. ama ben o zamana kalacagini dusunmuyorum.. kizimda da doktor 7 mart ile 21 mart arasi dogum olacak dedi.. ama benim kanamam ve acilmam vardi 16 subatta yaptim dogumu.. o yizden eylulun ilk haftasi olur diye dusunuyorum.....

Ben bebek odası için isimlik tarzı şeylerden almayı düşünüyorum izmir de yapan bildiğiniz yer var mı ya da nette alıp memnun kaldığınız satıcı falan
Kapı süsü gibi birşey mi ben hem hastane odasına hemde evdeki odamıza takarız diye kapı süsü yaptırdım bi siteden pileksi

Kızlar 26+4 olduk oğluşumla yani 27 haftalık sayılırız sizler kaç aylıksın sorusuna ne yanıt veriyorsunuz 6 aylık mı 7 aylık mı dicez ben 6 bitti 7 deyim diyorum ama doğru mudur hafta hesabına alışınca ay hesabı zor oluyor:)

Kuzum napym benim oğlan hep küçük çıkıyor eylüle de sarkabilir doğum 40 haftayı geçer diye düşünüyorum sezeryanla olacak olsa ağustosa gelir ama bakalım neler olacak durumlar neyi gösterecek. Ay hemde ne heyecan olacak var ya

12 eylül evlilik tarihim yaa ne güzel

Evet ya büyüklere hafta söylediğinde ben anlamam haftadan kaç aylık diyorlar. Benim de 22.hafta 5 bitti 6nın içindeyim diyorum senn dediğin gibi :) 5buçuk diyince sanki zaman iyice uzuyor gibime geliyor o yüzden demiyorum :)

Cok tedirginim şeker yüklemesi hakkında bilgi sahibi olan yok mu

Evet doğru 7 nin içindesin ama bende direk hafta söylüyorum aylık hesabı anlamıyorum çok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…