2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar benimki de en çok sağ tarafa toplanıyor göbek deliğimin açıtmıyor ama şişlik oluyor normal mi sizde de oluyor mu düz yatınca farkediyorum
Benimde genelde sağ tarafta canım nasıl rahat ederlerse o tarafta duruyorlar önemli değilmiş

Teşekkür ederim inşaallah bi şey yoktur

Kapı süsü de arıyorum bir de duvara asmaya isimlik
Instagramda minikayicom diye bir sayfada çok tatlı tablolar yapıyolar. Oraya bi bak istersen. Benim elimden geldiği için ben ordan bi tane bakarak yaptım. Cercevelettirip yatağının üstüne asmayi düşünüyorum. Belki sanada fikir olur canım.

Kızlar sabahtan beri kızımın hareketlerini hiç hissetmedim. Sabah bir iki kere hafif tekmeledi sonra yok. Bugün çok stresli ve üzüntülüydüm. Ayakta da durdum biraz ondan mı acaba

İyi pazarlar kızlar :) kuşadasında ebebek açıldı, biz de bebek arabası, göğüs pompası... ıvır zıvır aldık üstüne de 600 tl hediye çeki aldık yarın da bodrumda mağazayı kaldırıcam hediye çekiyle :)

Kızlar sabahtan beri kızımın hareketlerini hiç hissetmedim. Sabah bir iki kere hafif tekmeledi sonra yok. Bugün çok stresli ve üzüntülüydüm. Ayakta da durdum biraz ondan mı acaba
Camım ayaktaymışsın ondandır bide sen stresli üzüntülü olunca resmen anneye yük olmamak adına hareket etmiyorlar içini ferah tut uyuyordur minişin

Kizlarrrr esim bugun dedi ki benegimiz dogsunda hemen 3. Yu yapalim aboooovvvvv dedim biz bunu 11 senede zor karar verdik dedim... olsun olsun diyor....napcam ben yaaaaaa

Camım ayaktaymışsın ondandır bide sen stresli üzüntülü olunca resmen anneye yük olmamak adına hareket etmiyorlar içini ferah tut uyuyordur minişin
İnşallah canım yaa. Arka arkaya çok tekmelediğinde acaba niye çok hareketli bir şey mi var, hareket etmediğinde niye etmedi... çok tuhaf ya salı günü kontrolümde var, çok özledim kızımı göreyim de rahat edeyim

Aynen öyle paronayak olduk:)) Benim dr salı günü kontrol hemde şeker yüklemesi

Canım belli.bir alışverişe mi hediye çeki veriyorlar ne kadara mesela bendd gidip bir alışveriş.yapıcam haftaya

Benim baktığım ay hesabında 26 hafta bitince 6 ay bitti gösteriyor ona bakıyırum bem 27 hafta bitince baya ileri oluyor 6 ayın bitmesi için zaten 4 haftadan saysak 24 haftada bitmesi lazım 6 ayın am bir hafta 10 gün farkediyor

Senin normal Doğum mu oldu?

Ben hala isime karar veremedim yaa kapı süsüydü özel tulumdu yaptırayım diyorum ama isim muamma eşim Cengiz de kararlı sanırım önüne bir isim koyamadım anlamlı isimleri seviyorum kolay telaffuzu olan Melisa deniz kardeşim oğluma da deniz takmak istiyorum Ali Deniz düşünüyorum arkadaşım taktı ama olsun dert etmiyorum tek derdim AliDeniz Cengiz abes mi olur ya da Deniz Cengiz, kafiyeler çok abes sanki Taylan, Doruk, Egemen düşündüğüm isimler Eren ve Mert te var ama omlarda dayımın çocukları karmaşa oldu resmen

28den sonra 7diyrbilirsin. 24/28 6ay oluyor. 28/32 7.ayın içi

bu saydiklarindan sanirim Cengiz Eren en uygunu gibi bence. Ali Deniz Cengiz olunca sanki Cengiz soyad gibi olmus :)

Ay seninki kendi adini tutturmus benimki de babasinin adini seninki Cengiz benimki Cemal ne olsa abes duruyor yaninda Ben yine en yakin Mert goruyorum Cemal Mert olacak gibi Cengiz Mert de fen olmamis sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…