2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gule gule harca arkadasim neye gore verdiler bu hediye cekini acaba magaza yeni acildigi icin mi boyle kampanya yapmislar ?

Kizlarrrr esim bugun dedi ki benegimiz dogsunda hemen 3. Yu yapalim aboooovvvvv dedim biz bunu 11 senede zor karar verdik dedim... olsun olsun diyor....napcam ben yaaaaaa
Hamileliği çok seviyorum ben de üçüncüyü istiyorum şimdiden ama doğunca Emin'im kararım değişir en azından uzun bir süre

Cengiz emir nasıl söylenişi de kolay ikisi birden

Bende yaptırdım gerçi bana 100 lük yaptılar ve 4 defa kan alındı dediğin gibi 2 değer yüksek olursa şeker var derim dedi doktor benimde 1 tanesi normal değerin üstündeydi ama diğerleride sınıra yakın çıktığı için diyet verdi o yüzden büyük ihtimalle sana da dikkat et der

Kızlar sabahtan beri kızımın hareketlerini hiç hissetmedim. Sabah bir iki kere hafif tekmeledi sonra yok. Bugün çok stresli ve üzüntülüydüm. Ayakta da durdum biraz ondan mı acaba
Benimde ayakta durduğum günler öyle oluyor canım merak etme sen rahat uyu yarın bi yemek yedikten sonra falan bakarsın yine

Cok tşk ederim cvp verdiğin için. İnş dediğin gibidir. Stres oldum cok

Cengiz güzel isim :) aslında tek daha güzel. Mert cengiz de güzel gibi ama tek düşün derim ben :)

İsim konusunda ben de çok kararsızım kızlar. Aklımdan kuzey geçiyor ama emin olamıyorum. Eşim de Çağatay diyor.cengizhanın oğlu demekmiş. Kendi de adı da cengiz olunca anlamlı oluyor :) ben bide yiğit efe istiyorum ama kesinlikle yok diyor. Bişeler yaptırmak istiyorum ama isime karar veremeyince yaptıramıyorum

Ben yiğit ismini çok seviyorum :) kuzenimin oğlu yiğit olmada mutlaka yiğit koyardım oğlumun adını :)

Günaydın kızlar
Kendimi fiziksel olarak hiç iyi hissetmiyorum böyle olunca psikolojim de bozuluyor. Bacak ağrılarım var, üstüne dün akşamdan beri sırtım boynum kollarım ağrıyor, tutulmuş gibiyim. Çok yoruldum

Günaydın kızlar
haftasonu şeker yüklemem vardı. sonuçlar biraz sınırda çıktı ama dr sorun değil dedi
kuzucuğum 35 cm 837 gr olmuş. boyu 10 gün önde gidiyor dedi.karın çevresini biraz küçük buldu. protein ağırlıklı beslen dedi.
geçmiş yapamadım herkes iyidir umarım

Günaydın kizlar şeker sonucum çıktı açlık 68 tokluk 148 nasıl sizce. Birde idrarda enfeksiyon cikti hamile olalı kurtulamadım bir türlü enfeksiyondan. Manurol verdi doktor bakalim

Günaydın kizlar şeker sonucum çıktı açlık 68 tokluk 148 nasıl sizce. Birde idrarda enfeksiyon cikti hamile olalı kurtulamadım bir türlü enfeksiyondan. Manurol verdi doktor bakalim

İyi canım sorun yok. Bende ölçüyorum benim ilk saat 180 çıkmıştı 2. saat 182 çıktı onu yüksek buldular endokrin diyet verdi yapıyorum iyi çıkıyor parmaktan ölçümler diyet pek hamilelere göre değil bence çünkü yazdığı sadece sebze ve bir ızgara köfte kadar et veriyor ya da bakliyatla yapıyorsun da fasulye ya da nohut yazmış dün kuru fasulye yaptım ama gece öldüm gaz sancısından kalsiyumu iyi veriyor iki ara öğünde birer bardak süt var kepekli bisküvi var her yemekte yarım kase yoğurt var öğlen ve akşam yemeklerinde birer porsiyon meyve var. perşembeye kadar uygulucam perşembe kontrolden sonra normal yemeye devam edeceğim sadece ekmeği azaltacağım ve tatlı yemeyeceğim yine et yediğim zaman diğer gün sebze yerim falan yani yoksa olmaz protein lazım

günaydın herkese benimde yarın şeker yükleme testim var..çok düşündüm ama konuştuğum her dr ısrarla isteyince mecbur karar verdim yaptırmaya..75 mg yüklenecekmiş

kızlar herkese iyi haftalar..
Cumadan beri bir kasık ağrısı var.. Sol tarafımda özellikle. Ayağıma da vuruyor arada. Ağrıyla beraber birde sertlik oluyor. sanki bebiş içerde gerdiriyor kendini... Uyutmayınca cumartesi dr.a gittim. erken doğum belirtisi olabilir mi diye baktı falan. 45 mm rahim ağzı uzunluğu erken doğum riski yok, normal olabilir bu ağrılar dedi. ??? Enfeksiyon için kan idrar verdim. Lökosit 1+HPF yazıyor, diğer değerler normal, daha dönüş yapmadı doktor bakalım.
Burada bazı arkadaşlar konuşmuştu hatırlıyorum. Dün akşamda, böyle göbeğimin değişik bölgeleri taş gibi oluyo kasılıyo.. ovuşturuyorum 30 sn falan sonra dağılıyo. 4 kere arka arkaya oldu bu durum. Dedim doğurucam galiba bu ne böyle ?? çok evham mı yapıyorum yoksa normal değil mi bu durum bilmiyorum. hiç uyuyamadım bi ağrı bi kasılma.. Yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…