- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.101
Hayir canim sezaryen oldum...muayeneye gittigimde alttan bakalim bi de dedi zaten benim her zaman kanamam oluyordu.. bakti 1,5 cm. Acikligin var dedi bundan sonra hazirlikli olalim dedi.. abovvvv benim kalbim cikacakti yerinden... ben sezaryen istiyorum dedim.. esim o zaman hastanede calisiyordu dedi sezaryende icin hep pis kaliyor mormal yap..bende yok dedim.. karar verdik hemen ertesi gun sezaryen oldum. 37+1 de yapmis oldum...Senin normal Doğum mu oldu?
Hamileliği çok seviyorum ben de üçüncüyü istiyorum şimdiden ama doğunca Emin'im kararım değişir en azından uzun bir süre
bnmde yarın ve bende istemeyerek yaptırıcam ama doktorlar istiyosa vardır bi bildiklerigünaydın herkese benimde yarın şeker yükleme testim var..çok düşündüm ama konuştuğum her dr ısrarla isteyince mecbur karar verdim yaptırmaya..75 mg yüklenecekmiş
Cnm hangi kan ilaci ve vitamin kulkaniyonIyi aksamlar kizlarr dün kontrolümüz vardı 1270gr cıktı bizim oglan 10gün ilerden gidiyor anne baba iri sanirim dedi doktorumuztoplamda 12 kilo aldım yuvarlanarak gidip topaç gibi bisey doğurucam sanirim
Valla öyle güzel denk geldi ki :)Hadi yaa ooh mis
Canım belli.bir alışverişe mi hediye çeki veriyorlar ne kadara mesela bendd gidip bir alışveriş.yapıcam haftaya
Yeni açılmış mağaza, açılışa özel her 150tl ye 50 tl hediye çeki veriyorlarmış. Duyduk da Bodrumdan kalktık gittik. Çok da güzel indirimler vardı, çok güzel denk geldi cidden. İndirim kodu vermişler, internette de kullanılabiliyormuş.Gule gule harca arkadasim neye gore verdiler bu hediye cekini acaba magaza yeni acildigi icin mi boyle kampanya yapmislar ?
oohh keyiflere baakkKizlar gunaydin nasilsiniz.. bende kizimin tekmeleriyle mutlu mutlu uzaniyom yataktaaaaa
Ben çok çekiyorum cnm o kasık kramp bacak ağrılarından. Yürüyemiyorum. Günlerim ağlamakla geçiyor. Ağrım olduğu zaman karnım da kasılıyor. Kadın doğum dışında genel cerraha bile gittim varis ağrısı mı diye ama yok. Doktorlar normal diyor. Bebek büyüdükçe olurmuş. Her ay en az 4 gün çekiyorımkızlar herkese iyi haftalar..
Cumadan beri bir kasık ağrısı var.. Sol tarafımda özellikle. Ayağıma da vuruyor arada. Ağrıyla beraber birde sertlik oluyor. sanki bebiş içerde gerdiriyor kendini... Uyutmayınca cumartesi dr.a gittim. erken doğum belirtisi olabilir mi diye baktı falan. 45 mm rahim ağzı uzunluğu erken doğum riski yok, normal olabilir bu ağrılar dedi. ??? Enfeksiyon için kan idrar verdim. Lökosit 1+HPF yazıyor, diğer değerler normal, daha dönüş yapmadı doktor bakalım.
Burada bazı arkadaşlar konuşmuştu hatırlıyorum. Dün akşamda, böyle göbeğimin değişik bölgeleri taş gibi oluyo kasılıyo.. ovuşturuyorum 30 sn falan sonra dağılıyo. 4 kere arka arkaya oldu bu durum. Dedim doğurucam galiba bu ne böyle ??çok evham mı yapıyorum yoksa normal değil mi bu durum bilmiyorum. hiç uyuyamadım bi ağrı bi kasılma.. Yaşayan var mı aranızda?
Olacak o kadar diyolar ama normal bir ağrı değil sanki canım ya.. Dediğin gibi yürütmüyo ağrı girince. Benim karnım da çok şişmedi daha acaba dar mı geliyo içerisi? senin nasıl?Ben çok çekiyorum cnm o kasık kramp bacak ağrılarından. Yürüyemiyorum. Günlerim ağlamakla geçiyor. Ağrım olduğu zaman karnım da kasılıyor. Kadın doğum dışında genel cerraha bile gittim varis ağrısı mı diye ama yok. Doktorlar normal diyor. Bebek büyüdükçe olurmuş. Her ay en az 4 gün çekiyorım
Dr genetik olur dedi ama eşimde de bizde de öyle bi şey yok.ilk bebegim daha nasıl bakacağımi bilmiyorum bebeğe bi de böyle olursa çok daha zor dua edin lütfen inşaallah yanlış görmüştür
Valla canım dediğin gibi dayanılmaz oluyor bu ağrılar, evde tuvalete bile sürüne sürüne ağlaya ağlaya gittiğimi biliyorum. Kasılma kramptan dolayı benim, normal zamanda yok. Yarın doktoruma soracağım zaten. Magnezyum kullanıyorum ama yine de oluyor. Kalsiyum gerekli mi onunda soracağımOlacak o kadar diyolar ama normal bir ağrı değil sanki canım ya.. Dediğin gibi yürütmüyo ağrı girince. Benim karnım da çok şişmedi daha acaba dar mı geliyo içerisi? senin nasıl?
Bide 7. ayda fln bu kasılmalar doğuma hazırlık diyolar. Doğum kasılmaları bu çektiklerimizin daha düzenlisiymiş. Yapamıcam ben heralde normal doğum falan
Magnezyum kalsiyum falan birşey kullanıyor musun? iyi geliyormuş. NBL'nin Osteo hapını verdi kramplar için dr.um. Ona başlıcam belki bu kasılmalara da iyi gelir.
Günaydınnn bizimki hem sabah hem gece çalışıyo gündüz pek bi sessizKizlar gunaydin nasilsiniz.. bende kizimin tekmeleriyle mutlu mutlu uzaniyom yataktaaaaa
Günaydınnn bizimki hem sabah hem gece çalışıyo gündüz pek bi sessizannem geliyo şimdi evi topluycaz yarın taşınıyoruz çok işim var be ben uzanmış hareket ettikçe seviyorum ayy bide ben bu çocuğa heycanlı müzik açıyorum hiç tepki vermiyo türkü çalınca oynuyo çok dertli içerde heralde sıpa
Merhaba kızlar
Sabah kasıklarımda sancı ile uyandım böyle regl sancısı ile ishal olmadan önce bağırsak sancısı gibi hareket edemedim belli bi Süre
Bebeğin baskı yapabileceği geldi aklıma elimle kasıklarımdan yukarıya dogru masaj yaptım geçti böyle olan var mı? Çok korktum
Benim eşim de bir tane yeter diyor. Ben bu hamilelik sürecinde ne kadar zorlansam da kızımın bir kardeşi olsun istiyorum. Şimdi düşününce bu hayatta anne baba ve kardeşten önemli ne var hayatta. Ne kadar cesaret edemesem de bir çocuk daha istiyorum. Umarım benimkinin fikri de 3 4 seneye değişir. Kardeş candır çünkü. Benim bir ablam var annemle babamın bana en güzel hediyesi.Kizlarrrr esim bugun dedi ki benegimiz dogsunda hemen 3. Yu yapalim aboooovvvvv dedim biz bunu 11 senede zor karar verdik dedim... olsun olsun diyor....napcam ben yaaaaaa
Anlattığın tüm şikayetlerinizi aynısını yaşıyorum iki kere acile gittim bir keresinde kasılma için bir keresinde kasık ağrısı için enfeksiyon çıkmadı ama yinede gece içilen toz antibiyotik verdi doktor magnezyumu ikiye çıkar dedi bugün rutin kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumkızlar herkese iyi haftalar..
Cumadan beri bir kasık ağrısı var.. Sol tarafımda özellikle. Ayağıma da vuruyor arada. Ağrıyla beraber birde sertlik oluyor. sanki bebiş içerde gerdiriyor kendini... Uyutmayınca cumartesi dr.a gittim. erken doğum belirtisi olabilir mi diye baktı falan. 45 mm rahim ağzı uzunluğu erken doğum riski yok, normal olabilir bu ağrılar dedi. ??? Enfeksiyon için kan idrar verdim. Lökosit 1+HPF yazıyor, diğer değerler normal, daha dönüş yapmadı doktor bakalım.
Burada bazı arkadaşlar konuşmuştu hatırlıyorum. Dün akşamda, böyle göbeğimin değişik bölgeleri taş gibi oluyo kasılıyo.. ovuşturuyorum 30 sn falan sonra dağılıyo. 4 kere arka arkaya oldu bu durum. Dedim doğurucam galiba bu ne böyle ??çok evham mı yapıyorum yoksa normal değil mi bu durum bilmiyorum. hiç uyuyamadım bi ağrı bi kasılma.. Yaşayan var mı aranızda?
Çağatay güzel isim canım bence düşün.İsim konusunda ben de çok kararsızım kızlar. Aklımdan kuzey geçiyor ama emin olamıyorum. Eşim de Çağatay diyor.cengizhanın oğlu demekmiş. Kendi de adı da cengiz olunca anlamlı oluyor :) ben bide yiğit efe istiyorum ama kesinlikle yok diyor. Bişeler yaptırmak istiyorum ama isime karar veremeyince yaptıramıyorum
Canım magnezyum içiyormusun? Ben bir haftadır içmeyi unutuyorum tadı kötü diye. Bendede bacak ağrısı oldu 3 4 gündür bugün de kollarım ağrıyor. Sanırım magnezyum dan. Hemen bugün içtim bi tane.Günaydın kızlar
Kendimi fiziksel olarak hiç iyi hissetmiyorum böyle olunca psikolojim de bozuluyor. Bacak ağrılarım var, üstüne dün akşamdan beri sırtım boynum kollarım ağrıyor, tutulmuş gibiyim. Çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?