2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktordan sonra buraya da bir bilgilendirme geçerseniz çok sevinirim.

İçmezmiyim canım içiyorum ama yine de oluyor malesef. Yarın kalsiyumu soracağım gerek var mı. Dayak yemiş gibiyim resmen

Bende aynı şekildeyim acayip sırtım ağrıyor sanırım göbek büyüdükçe vücut ağırlık merkezi değiştiği için sırta baskı oluyor

oohh keyiflere baakk
ben iyiyim kuzum işteyim sen nasılsın yok dimi bi agrın sızın
Iyiyim canim cok .sukur ama ogun ani bi hareket yaptim heralde belim agriyor biraz...doktora da gidilmis ohhh ne guzel bende carsamba gidicem seker yuklemesi icin....

A
ynen canim kasder candir.. aslinda biz 1 cocuktan sonra ddusunmuyorduk ama kizim cok istedi simdi de hamile olunca esim istaha geldi heralde dogur da hemen yapalim diyor bende olduuuuuu dedimm

Hahahaaaaa guzelmis halayci olacak demek ki...sende cok yorma canim kendini dikkatli ol...ben normalde hic tatli sevmem dun disari cikmistik esimin israriyla yedim cok da guzelmis.. eve geldik resmen benim cadimda halay cwkiyor icerde....

Kızlar selam.
Benim de bel ağrılarını başladı yatarken bile belime yastik koyarsam öyle rahat ediyorum. Bazende şiddetli değil ama hafif hafif kasık ağrım oluyor. Bugün yataktan dövmüşler gibi kalktım. Bacaklarım ağrıyordu geçti. Bu kadar erken bu ağrılar normal mi bilemedim.
Çarşamba kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.

Kızlar şekerin normal değeri kaç çıkmalı 148 tokluk şekerim için birax yüksek dedi doktor aç karnına gel ayrıntılı bakalım dedi kafam karisti moralim bozuldu birax

Iyiyim canim cok .sukur ama ogun ani bi hareket yaptim heralde belim agriyor biraz...doktora da gidilmis ohhh ne guzel bende carsamba gidicem seker yuklemesi icin....
kendini yorduysan agrır dkkat et
bende yarın gitcem tekrar seker yüklemesi için gösterirler mi acaba tekrar gitmişkn görsem ne güzel olur

kızlar çarşamba günü benim de şeker yüklemesi olacak 10 da açılıyor doktorun muayehanesi bana su içebilirsin dedi yeme içme yok dedi peki kaç saat sürüyor işlem oğlumda yaptırdım ama hatırlayamıyorum şuan

Normal canım benimde bel ağrılarım başladı yürüyünce bir süre sonra kaskatı oluyor belim kasıklarımda da var özellikle kalkarken oturduğum yerden baya oluyor.

Canım biz normal kontrolü olduk sonra kan aldılar şekeri içtim bir saat sonra bir daha kan aldılar yani maksimum 1 buçuk saat sürdü işlem

Uygulamalar birbirine göre farklılık gösteriyor canım. Ben 75 mg içtim. İçmeden önce, 1. saatte ve 2. saatte olmak üzere toplam 3 kez kan verdim. 2,5 saat sürdü. Hiçbir şey yiyip içmiyorsun bu süre içinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…