2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Normal canım, hem bebek büyüyor hem kilolarimiz artıyor, rahimde genişliyor hepsi bele ağırlık yapıyor.

Değişir fikri dur şimdi 3-4 yaşına gelsin evde minik bir bebek özlenecek o zaman tekrar olur inşallah :)

bana da 75mg olacak oğlumda ilk de yüksek çıkmıştı doktor 75 yapalım dedi o zaman benim de böyle sürer sağolasın

Cnm tebrik ederim bende ilk oğlum var şimdide nasip olursa kızım olacak.sen de çok mutlu ve heyecanlımısın??sağlıkla doğsun bütğn kuzucuklar
Çok mutluyum Rabbime şükürler olsun annelik duygusunu yaşattı bizlere ailemiz büyüyor
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.

Bugün baya uyudum ben vücut hep bi uyku halinde sıcaklarda bunaltıcı tabi.
Bi denize gitmek şart oldu ferahlamam lazım.

Normal canım benimde bel ağrılarım başladı yürüyünce bir süre sonra kaskatı oluyor belim kasıklarımda da var özellikle kalkarken oturduğum yerden baya oluyor.

Hayirlisi artik. Birçogumuzda olunca insan rahat ediyor biraz canım. Ben erken doğum olayına biraz fazla taktım sanırım her şeyi sorgular oldum.

Normal canım, hem bebek büyüyor hem kilolarimiz artıyor, rahimde genişliyor hepsi bele ağırlık yapıyor.
Sağol canım ilk bebiş olunca insan tecrübesizlikten napacagini bilemiyor

Kızlar şekerin normal değeri kaç çıkmalı 148 tokluk şekerim için birax yüksek dedi doktor aç karnına gel ayrıntılı bakalım dedi kafam karisti moralim bozuldu birax
Canım bozma moralini benim 162 cıktı tokluk. 1 hafta sonra hem açlığa hem tokluga bi daha baktılar. O zaman normaldi herşey. Seninde o kadar yüksek değil bi daha baktır için rahatlasın.

Bende o konuda takığım canım benim de riskim var bir de. Hep her ağrımı sorguluyorum dün üst taraflarda ağrılarım oldu göğsüme vurdu ne oluyor dedim akşam kasık ağrısı falan ama hareket hissettikçe de rahatlıyorum bakalım 12 haziranda kontrol var aslında bayramdan sonraydı ama ben dayanamıcam gidicem tabi.

Canım bozma moralini benim 162 cıktı tokluk. 1 hafta sonra hem açlığa hem tokluga bi daha baktılar. O zaman normaldi herşey. Seninde o kadar yüksek değil bi daha baktır için rahatlasın.
Sanirim 100 lük yuklicekler demi canım ondan ayrıntılı test yapcaz dedi doktor. Peki zararı yok mu bu kadar bunun bebeğe ya yaptiriyorum ama içim hiç rahat etmiyor

selam kızlar dün 4 aile iftara misafir aldık öncesinde temizlik cam bile sildim
Allahtan işlerin yarısını eşim yaptı ama ona rağmen bittim
o süpürdü ben sildim
o balkon yıkadı bem camları sildim
yemeği ben pilavı o falan yaptı baya ikimizin de perti çıktı
yardımcım bu hafta yamuk yapınca biz yamulduk resmen
hala ayaklarım ağrıyor belim ağrıyor
çok yorgunum işteyim şimdi nasıl geçer bu ağrılar ki?

bende önceki hafta almıştm misafir bizde aynı eşimle yapmıştım felaket yorucuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…