2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün Antep e geldik iyi bir dr a kesin var dedi dr iki ayağında da yıkıldım resmen

canııım rabbim yardımcınız olsun dayanabildiginiz kadar dayanırsınız inşallah ta sorunsuz bi dogum olur

Bekleyebildiği son ana kadar beklet.
Ama sıkıntı yapma şu an doğsa bile kendi kendine nefes alabildiği için yaşam şansları yüksek oluyor.
Benimde erken doğum riskim var bi çok şeyi araştırdım bu konuda.
İçini ferah tut sağlıkla gelsin bebeğin.

Canım durabildiği kadar durur inşallah plasenta yaşlanmaya başlayınca hemen doğum olmuyor öyle. Ayrıca şu an doğsa bile akciğerlerinde hava keseleri oluştuğu için yaşıyor sıkıntı olmuyor kilosu da gayet iyi maşallah 600-700 gr lık çocuklara bile birşey olmuyor ki şu andan bahsediyoruz daha durur o merak etme inşallah hayırlısıyla

Ay çok zor ya bende 2 gün önce aldım misafir iftar yemeğine çok zor benim eşim de yardım etmez misafir gibi akşamüstü ekmek alır gelir. Yarında iftara var misafirim.. Bugün temizlik yaptım yarında yemekler artık

Ah canım nedir bizim bu plasentalardan çektiğimiz inş tam zamanında doğar bebeklerimiz hergün 99 kez ya Mubdi okusun eşin elini karnına koyarak düşük riski ve erken Doğum için okunuyormuş

Canım inş uzun süre kalır bebeğin sağsalim de gelir zaten yolun çoğu bitti üçüncü dönemdesin inş sorunsuz atlatırsın

BIl

Insallah canim dikkat et kendine bol bol dinlen ve su ic rabbim korur.....

Takipte oldugun icin insallah sikinti olmaz canim ama benim tanidigima da plasenta yaslanmis dedi doktoru. Ama 36haftaya kadar devamli takiple bekledi bebek. Hicbir sorun olmadi cok sükür.

Canım biraz internette örneklere baktım, genellikle 2 kiloya ulaşıp sağlıkla doğmuş bebekler. Sen de üzülme bol proteinli beslenmen gerekiyormuş sen de okumuşsundur. Öyle hemen müdahale edilmesi gereken bir durum değilmiş ya sen bebisimizi güzel besle. Güzel düşünelim güzel olsun her şey inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…