2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar şekerin normal değeri kaç çıkmalı 148 tokluk şekerim için birax yüksek dedi doktor aç karnına gel ayrıntılı bakalım dedi kafam karisti moralim bozuldu birax
Slm gebelikte açlık şekeri 95 altı 1 saat sonrası tokluk şekeri 140 2 saat sonraki tokluk şekeri 120 normal kabul ediliyor

Ah keşke biri beni yemeğe cagirsa :)
el memleketinde olmak çok zor. komşular bile bir tas çorba getirmiyor, evde sürekli yattığımi bile bile. Annemi özledim sanırım
Canim ev alma komsu al diye bosuna demiyorlar rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin...

Bana kalsa hemen bugün giderim sahile de eşim bekle biraz daha diyor.
operasyon oldun enfeksiyon kaparsın diyor. Bende kontrole gittiğimde doktora danışıp öyle gidicem.
Operasyon olduysan bekle tabi canım. Önümüz 3 ay yaz nasılsa

Sanirim 100 lük yuklicekler demi canım ondan ayrıntılı test yapcaz dedi doktor. Peki zararı yok mu bu kadar bunun bebeğe ya yaptiriyorum ama içim hiç rahat etmiyor
Onu bilmiyorum canım. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım normal sağlık ocağında kontrolde baktılar parmak ucundan şekere yüksek çıkınca hastaneye gittim ac karnına orda baktılar 1 er hafta arayla normal cıktı değerler. Bu arada ben sağlık ocağına kontrole giderken kahvaltıda bal nutella falan yemiştim. Ondan yüksek cıktı sanırım. Sonra hastaneye gitmeden 1 2 gün dikkat ettim yediklerime iyiydi değerler. Şeker yüklemesi için beni ay sonunda çağırdılar ama benden kan alamadıkları için başka bir âlet getiriceklermis o gelirse yaptırıcam. Benim bildiğim o şeker yüklenmesinde verilen şeker 5 dilim baklavaya eşitmis. Bi zararı olduğunu sanmıyorum şeker yüklemesi yapilan hafta normal hayatında şekeri kısarsan bence bir sorun olmaz. Yapılması da faydalıymış.

Canım inşallah bebisin kalabildiği kadar kalır içinde. Maşallah boyu kilosu iyi. 3uz 4uz doğuranlar var 7.ayında. Allah yardım ediyor meleklerine bir şekilde. Sana ve bebeğine güç kuvvet diliyorum.

Sağlığıyla gelsin canım maşallah boyu da kilosu da çok güzel 600 gram bebeler doğuyor artık .. allah ikinize de sağlık versin

Daha önceden de yazmıştım, çok uzun zamandır karnımda kasılma var. Dra defalarca söyledim, çok normal dedi. Eşliğinde sancın yoksa korkulacak birşey yokmuş. Baya bı tarafa toplanıyor, tuhaf bir his, karnım sertleşiyor, sonra normale dönüyor. İlk oğlumda hiç olmuyordu. Hatırlamıyorum acaba ? Büyüdükçe bebek , toplanma daha şiddetli bir hisse neden oluyor tabi. Hayırlısı bakalım, her gebelik farklı oluyormus.

kızlar çarşamba ben de gidicem şeker yapar belki açlık gerekiyo mu?

Aç gitmen gerekıyor ama su içebilirmişsin.

Geçmiş olsun, inşallah vaktı zamanında gelsin. Moralini hemen bozma, olumlu düşün olur mu.

Çok üzüldüm canım. İnşallah bir sorun olmaz sağ salim alırsın kucağına bebeğini..dualarım seninle

Ah keşke biri beni yemeğe cagirsa :)
el memleketinde olmak çok zor. komşular bile bir tas çorba getirmiyor, evde sürekli yattığımi bile bile. Annemi özledim sanırım
Sende mi yatarak geçiriyosun günlerini canım.Neden yatıyosun.Bi sıkıntı mı çıktı.Allah yardımcın olsun annemle aynı şehirdeyiz şükür o yüzden genellikle annemlerdeyim.Saolsun çok iyi bakıyo bana kahvaltımı bile ayağıma getiriyo.Eşimde çok özverili ama anne gibi olmuyo sonuçta

Canim ev alma komsu al diye bosuna demiyorlar rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin...
Bu devirde pek kalmamış komşuluk canım. Ben gidip evinde hasta diye yemek bile yaptim. Böyle olunca üzülüyor insan. Sogudum iyice bu evimden, bebeğim insallah 2 yaşına gelmeden site içinde bir eve taşınmak istiyorum. Bebisimle inip oynarım artık
Evet canım, rahim ağzı uzunlugum sınırda çıktı (3cm) dikkat etmezsem Allah korusun erken doğum olurmuş o yüzden yatıyorum. Aynen eşim olmasa halim harap, arada sırada sinirlenip ona patlasam da alttan alıyor sağolsun.

bu saydiklarindan sanirim Cengiz Eren en uygunu gibi bence. Ali Deniz Cengiz olunca sanki Cengiz soyad gibi olmus :)
Eren olursa başa koyacağım ismi ama işte çok kararsızım seçemiyorum Taylan deniz di amacım ama o da olmuyor:) bakalım bekleyelim
Cengiz güzel isim :) aslında tek daha güzel. Mert cengiz de güzel gibi ama tek düşün derim ben :)
Ay yok babasının ismini tek taşımasın :) benim zaten diğer ikisi de iki isim bunu da öyle istiyorum
O öyle oldu diye bu da öyle Olmaz cnm inş sen 12eylüle odaklan

Bugün kontrolüm wardı 31cm boy 700gr olmuşuz. Açlık şekerime ve tokluk şekerime bakıldı şeker yüklemesi yaptırmadım. Açlık 83çıktı tokluğu yarın sorarım ama bişey yoktur zannımca bugün inanılmaz yoruldum 40kapıya değnek vurdum resmen şimdi don gömlek yatağa serildim mutfaktan su almaya inecek taakatim yok o derece

Ben şeker yükletmedim aç gittim kan verdim kahvaltı yaptım dışarda 1saat sonra tokluk İçin kan verdim ve çıktım.

Insallah canim hayirlisi rabbimden

HemEn getirim sana suuuuuu

evet canım 10-12 saat aç ol dedi bana randevu veren hemşire...randevum 8.30 da..akşam 9-10 dan sonra bişey yeme dedi..

öf cok koydu bu bana su an
Ben sabah 5:30da karpuz ve kiraz yedim hunharca 10:00da açlık şekerim 83çıktı buna rağmen bence kapı gibiyim
Erken Doğuma şartlama canım kendini 36yı devirirsin inşallah ki bu haftadan sonra bile yaşama şansı çok yüksek

Bugün Antep e geldik iyi bir dr a kesin var dedi dr iki ayağında da yıkıldım resmen
Üzülme canım Doğumdan sonra nasıl bir yol izleyeceğini planla bence, umarım en kolay şekilde sağlıkla atlatırsınız bu süreci diye temenni etmekten başka bişey diyemiyorum.
HemEn getirim sana suuuuuu
Ay canımmm getirsen süper olur yaaa az sütlü filtre kahve içtim sonra ayran midem de allak bullak şu an içeri girdik çantaları yere fırlatıp direk yatak odasına çıktım bahçe kapısının kapalı olduğundan Bile şüpheliyim kızıma güvenip yatıyorum hala

Maşallah kocaman olmuş kuzucuk

Bugün hastaneye yatışımız yapıldı. Şeker yüklemesinden sonra şimdi de Stres ve heyecandan açlık ve tokluk şekerim yüksek çıktı. Kendi doktorum ve endokrin doktorunun gözetimi altındayım. Günde 4 defa insülin oluyorum. İlk kez nts ye bağlandım ama kızım o kadar hareketli ki hemşireler tam kalp atışını duyamadılar. En son ultrason Makinasını getirdiler kızımı tekrar gördüm :)

Hahahhhh ben korkudan yatamazdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…