- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.181
Slm gebelikte açlık şekeri 95 altı 1 saat sonrası tokluk şekeri 140 2 saat sonraki tokluk şekeri 120 normal kabul ediliyorKızlar şekerin normal değeri kaç çıkmalı 148 tokluk şekerim için birax yüksek dedi doktor aç karnına gel ayrıntılı bakalım dedi kafam karisti moralim bozuldu birax
Canim ev alma komsu al diye bosuna demiyorlar rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin...Ah keşke biri beni yemeğe cagirsa :)
el memleketinde olmak çok zor. komşular bile bir tas çorba getirmiyor, evde sürekli yattığımi bile bile. Annemi özledim sanırım
Operasyon olduysan bekle tabi canım. Önümüz 3 ay yaz nasılsaBana kalsa hemen bugün giderim sahile de eşim bekle biraz daha diyor.
operasyon oldun enfeksiyon kaparsın diyor. Bende kontrole gittiğimde doktora danışıp öyle gidicem.
Onu bilmiyorum canım. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım normal sağlık ocağında kontrolde baktılar parmak ucundan şekere yüksek çıkınca hastaneye gittim ac karnına orda baktılar 1 er hafta arayla normal cıktı değerler. Bu arada ben sağlık ocağına kontrole giderken kahvaltıda bal nutella falan yemiştim. Ondan yüksek cıktı sanırım. Sonra hastaneye gitmeden 1 2 gün dikkat ettim yediklerime iyiydi değerler. Şeker yüklemesi için beni ay sonunda çağırdılar ama benden kan alamadıkları için başka bir âlet getiriceklermis o gelirse yaptırıcam. Benim bildiğim o şeker yüklenmesinde verilen şeker 5 dilim baklavaya eşitmis. Bi zararı olduğunu sanmıyorum şeker yüklemesi yapilan hafta normal hayatında şekeri kısarsan bence bir sorun olmaz. Yapılması da faydalıymış.Sanirim 100 lük yuklicekler demi canım ondan ayrıntılı test yapcaz dedi doktor. Peki zararı yok mu bu kadar bunun bebeğe yayaptiriyorum ama içim hiç rahat etmiyor
Canım inşallah bebisin kalabildiği kadar kalır içinde. Maşallah boyu kilosu iyi. 3uz 4uz doğuranlar var 7.ayında. Allah yardım ediyor meleklerine bir şekilde. Sana ve bebeğine güç kuvvet diliyorum.Merhaba kızlar sanırım grubun ilk doğuran annesi ben olacagim plasentam yaşlanmaya başlamış artık iki haftada bir takip. Dr da yapacak bir şey yok yakın takip ve dua dedi. 890gr 34cm gelişimi şu an iyi umarim biraz daha buyur dua edin bana
Merhaba kızlar sanırım grubun ilk doğuran annesi ben olacagim plasentam yaşlanmaya başlamış artık iki haftada bir takip. Dr da yapacak bir şey yok yakın takip ve dua dedi. 890gr 34cm gelişimi şu an iyi umarim biraz daha buyur dua edin bana
kızlar herkese iyi haftalar..
Cumadan beri bir kasık ağrısı var.. Sol tarafımda özellikle. Ayağıma da vuruyor arada. Ağrıyla beraber birde sertlik oluyor. sanki bebiş içerde gerdiriyor kendini... Uyutmayınca cumartesi dr.a gittim. erken doğum belirtisi olabilir mi diye baktı falan. 45 mm rahim ağzı uzunluğu erken doğum riski yok, normal olabilir bu ağrılar dedi. ??? Enfeksiyon için kan idrar verdim. Lökosit 1+HPF yazıyor, diğer değerler normal, daha dönüş yapmadı doktor bakalım.
Burada bazı arkadaşlar konuşmuştu hatırlıyorum. Dün akşamda, böyle göbeğimin değişik bölgeleri taş gibi oluyo kasılıyo.. ovuşturuyorum 30 sn falan sonra dağılıyo. 4 kere arka arkaya oldu bu durum. Dedim doğurucam galiba bu ne böyle ??çok evham mı yapıyorum yoksa normal değil mi bu durum bilmiyorum. hiç uyuyamadım bi ağrı bi kasılma.. Yaşayan var mı aranızda?
kızlar çarşamba ben de gidicem şeker yapar belki açlık gerekiyo mu?
Merhaba kızlar sanırım grubun ilk doğuran annesi ben olacagim plasentam yaşlanmaya başlamış artık iki haftada bir takip. Dr da yapacak bir şey yok yakın takip ve dua dedi. 890gr 34cm gelişimi şu an iyi umarim biraz daha buyur dua edin bana
Sende mi yatarak geçiriyosun günlerini canım.Neden yatıyosun.Bi sıkıntı mı çıktı.Allah yardımcın olsun annemle aynı şehirdeyiz şükür o yüzden genellikle annemlerdeyim.Saolsun çok iyi bakıyo bana kahvaltımı bile ayağıma getiriyo.Eşimde çok özverili ama anne gibi olmuyo sonuçtaAh keşke biri beni yemeğe cagirsa :)
el memleketinde olmak çok zor. komşular bile bir tas çorba getirmiyor, evde sürekli yattığımi bile bile. Annemi özledim sanırım
Bu devirde pek kalmamış komşuluk canım. Ben gidip evinde hasta diye yemek bile yaptim. Böyle olunca üzülüyor insan. Sogudum iyice bu evimden, bebeğim insallah 2 yaşına gelmeden site içinde bir eve taşınmak istiyorum. Bebisimle inip oynarım artıkCanim ev alma komsu al diye bosuna demiyorlar rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin...
Evet canım, rahim ağzı uzunlugum sınırda çıktı (3cm) dikkat etmezsem Allah korusun erken doğum olurmuş o yüzden yatıyorum. Aynen eşim olmasa halim harap, arada sırada sinirlenip ona patlasam da alttan alıyor sağolsun.Sende mi yatarak geçiriyosun günlerini canım.Neden yatıyosun.Bi sıkıntı mı çıktı.Allah yardımcın olsun annemle aynı şehirdeyiz şükür o yüzden genellikle annemlerdeyim.Saolsun çok iyi bakıyo bana kahvaltımı bile ayağıma getiriyo.Eşimde çok özverili ama anne gibi olmuyo sonuçta
Eren olursa başa koyacağım ismi ama işte çok kararsızım seçemiyorum Taylan deniz di amacım ama o da olmuyor:) bakalım bekleyelimbu saydiklarindan sanirim Cengiz Eren en uygunu gibi bence. Ali Deniz Cengiz olunca sanki Cengiz soyad gibi olmus :)
Ay yok babasının ismini tek taşımasın :) benim zaten diğer ikisi de iki isim bunu da öyle istiyorumCengiz güzel isim :) aslında tek daha güzel. Mert cengiz de güzel gibi ama tek düşün derim ben :)
O öyle oldu diye bu da öyle Olmaz cnm inş sen 12eylüle odaklanHayir canim sezaryen oldum...muayeneye gittigimde alttan bakalim bi de dedi zaten benim her zaman kanamam oluyordu.. bakti 1,5 cm. Acikligin var dedi bundan sonra hazirlikli olalim dedi.. abovvvv benim kalbim cikacakti yerinden... ben sezaryen istiyorum dedim.. esim o zaman hastanede calisiyordu dedi sezaryende icin hep pis kaliyor mormal yap..bende yok dedim.. karar verdik hemen ertesi gun sezaryen oldum. 37+1 de yapmis oldum...
Ben şeker yükletmedim aç gittim kan verdim kahvaltı yaptım dışarda 1saat sonra tokluk İçin kan verdim ve çıktım.kızlar çarşamba günü benim de şeker yüklemesi olacak 10 da açılıyor doktorun muayehanesi bana su içebilirsin dedi yeme içme yok dedi peki kaç saat sürüyor işlem oğlumda yaptırdım ama hatırlayamıyorum şuan
Insallah canim hayirlisi rabbimdenEren olursa başa koyacağım ismi ama işte çok kararsızım seçemiyorum Taylan deniz di amacım ama o da olmuyor:) bakalım bekleyelim
Ay yok babasının ismini tek taşımasın :) benim zaten diğer ikisi de iki isim bunu da öyle istiyorum
O öyle oldu diye bu da öyle Olmaz cnm inş sen 12eylüle odaklan
Bugün kontrolüm wardı 31cm boy 700gr olmuşuz. Açlık şekerime ve tokluk şekerime bakıldı şeker yüklemesi yaptırmadım. Açlık 83çıktı tokluğu yarın sorarım ama bişey yoktur zannımcabugün inanılmaz yoruldum 40kapıya değnek vurdum resmen şimdi don gömlek yatağa serildim mutfaktan su almaya inecek taakatim yok o derece
evet canım 10-12 saat aç ol dedi bana randevu veren hemşire...randevum 8.30 da..akşam 9-10 dan sonra bişey yeme dedi..
Ben sabah 5:30da karpuz ve kiraz yedim hunharcaöf cok koydu bu bana su an
Erken Doğuma şartlama canım kendini 36yı devirirsin inşallahMerhaba kızlar sanırım grubun ilk doğuran annesi ben olacagim plasentam yaşlanmaya başlamış artık iki haftada bir takip. Dr da yapacak bir şey yok yakın takip ve dua dedi. 890gr 34cm gelişimi şu an iyi umarim biraz daha buyur dua edin bana
Üzülme canım Doğumdan sonra nasıl bir yol izleyeceğini planla bence, umarım en kolay şekilde sağlıkla atlatırsınız bu süreci diye temenni etmekten başka bişey diyemiyorum.Bugün Antep e geldik iyi bir dr a kesin var dedi dr iki ayağında da yıkıldım resmen
Ay canımmm getirsen süper olur yaaaHemEn getirim sana suuuuuu
Maşallah kocaman olmuş kuzucukBugün kontrolüm wardı 31cm boy 700gr olmuşuz. Açlık şekerime ve tokluk şekerime bakıldı şeker yüklemesi yaptırmadım. Açlık 83çıktı tokluğu yarın sorarım ama bişey yoktur zannımcabugün inanılmaz yoruldum 40kapıya değnek vurdum resmen şimdi don gömlek yatağa serildim mutfaktan su almaya inecek taakatim yok o derece
Hahahhhh ben korkudan yatamazdim vallaBen sabah 5:30da karpuz ve kiraz yedim hunharca10:00da açlık şekerim 83çıktı buna rağmen bence kapı gibiyim
Erken Doğuma şartlama canım kendini 36yı devirirsin inşallahki bu haftadan sonra bile yaşama şansı çok yüksek
Üzülme canım Doğumdan sonra nasıl bir yol izleyeceğini planla bence, umarım en kolay şekilde sağlıkla atlatırsınız bu süreci diye temenni etmekten başka bişey diyemiyorum.
Ay canımmm getirsen süper olur yaaaaz sütlü filtre kahve içtim sonra ayran midem de allak bullak şu an içeri girdik çantaları yere fırlatıp direk yatak odasına çıktım bahçe kapısının kapalı olduğundan Bile şüpheliyim kızıma güvenip yatıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?