2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim çok geçmiş olsun. Benim de hemoroidim var. Aynı oğlumda da vardı. Korkunç derece zor bir şey. Şu an raporlayım yatacaksın dedi doktor. Hep yatıyorum bebek baskı yaptık büyüyor ama şanslısın ki kanıyormuş. Tabiki doktoruna sor fakat ben kanamasını tercih ederdim. Kanadıkça küçülüyor çünkü. Benim oğlumda öyle boyutlara ulaştı ki nerdeyse portakal gibi oldu artık içeri girmiyordu beni acil sezeryanla aldılar. Sana tavsiyelerde bulunmak isterim. Özellikle ayakta kalma, domates, karabiber ve cok salçalı yemekler yeme. Hemen bir basur yastigi al ona otur. Ayaklarini sicak tut. Demir hapini gun asiri iciyorum ben dokyltoruna tabiki sor fakat bence onu da dusur.ve biliyorsun mutlu insan mutlu bağırsak seretonin hormonu bağırsakta salgilaniyor. Stresten kaç. Rabbim yardımcın olsun.

Malı kalitesi güzel yani, teşekkürler canım, normalde memlekete gidince gezip alıcaktım ama doktor yasaklayınca yolculuğu internetten de almak zorunda kalıcam, bakayım bende o sayfaya :)
Kizlar bende hep yatanlardanim guzel ve uygun sitelerden aldığıniz cicileri atarsaniz benim gibi alanlara çok faydalı olur.

Teşekkür ederim bende böylelikle faydalanmis oldum.
Bende 2 yıldır var hemoroid gerçekten çok zor .

gercekten ya neyse demk ki dikkat etmemiz gerekiyomuş bunu öğrenmiş olduk

Günaydın kızlar maalesef bende de hemoroid var 10 yıldır lazerle de işlem yaptırdım ama dikkat etmeyince hemen kendini belli ediyor bol su içmeye çalışıyorum bende Allah şifa versin

Selam kizlar, bebegimin kalbinde parlaklik cikti demistim sagolsun bazi arkadaslar yazmislar tek tek alintilayamadim. Bizi direk ekoya yonlendirdiler cektirdik bir zarari var mi acaba bebege okudugum kadariyla bir cok arkadasa takip vermisler eko onermemisler. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.

Bu arabayi ben de begenmistim ama yorumlarda cok buyuk yazmislar tereddut ettim. Evde kendin gercek fotograflarini cekip yukleyebilir misin daha net fikir vermesi acisindan. Bir de ben bunlari buldum hosuma gitti. Ilgilenen arkadaslara fikir olur belki.

https://urun.gittigidiyor.com/bebek...avel-sistem-bebek-arabasi-turquoise-351448442

https://urun.gittigidiyor.com/bebek...rabasi-349741559?rcp_action=rcpProductClicked

Internetten bende bakmistim canım 27. Hafta bitince 6 ay bitiyormus. 28. Haftada 7. Aya giriyormus.
Gerçi en iyisi hafta hesabı.
4 hafta 1 ay yapmıyor sanırım o yüzden hafta olarak söylemek en iyisi.

Kızlar instagramda koza bebek sayfasından bunları sipariş vermeyi düşünüyorum nasıllar? Kaç ay tercih edeyim 3/6 ay mı

Eklentiler

• 80776E83-DD28-470C-9C6E-1B5869718655.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 72
  • E77A67D2-C580-4E5B-844D-D51842ABA2E1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 62E66CAE-2392-45B4-8CA0-03F035C82B18.webp
    18 KB · Görüntüleme: 73
  • F36F2A12-EE0F-4D6E-9AAB-04095AC7BF58.webp
    15 KB · Görüntüleme: 70
Internetten bende bakmistim canım 27. Hafta bitince 6 ay bitiyormus. 28. Haftada 7. Aya giriyormus.
Gerçi en iyisi hafta hesabı.
4 hafta 1 ay yapmıyor sanırım o yüzden hafta olarak söylemek en iyisi.

evet canım 4 hafta 3 gün 1 ay sayıyorlar zaten 38 hafta bitince 9 ayı bitirmiş oluyoruz o yüzden sezeryan olacaksa 38 haftay geçince alıyorlar zaten 9 ay bitmiş oluyor diye 40 hafta 9 ay 10 günlük süreyi kapsıyor öyle hesaplandığı zamanda 26 27 haftalar gibi 6 ayı bitirmiş oluyoruz.

26 hafta : 6
30 hafta: 7
34 hafta : 8
38 hafta: 9

Kalan 2 haftada yani 14 günde bu haftaların 3 gün artıklarıyla tamamlanıyor 1 hafta 4 hafta 3 gün sayıldığı için hesaplama öyle yani

Ay korktum şimdi doktor yat dedi deyince benim zaten dışındaydı ama ağrım sızım falan hiç yok sadece kanıyor kabızlıkta yok ama demir hapının etkisini duymuştum. Eşimde baktı biraz büyümüş ve açılmış olduğunu söyledi zamanında önlem almadım böyle oldu işte bebeğe bir zararı olmasında ben idare ederim artık. Doktora yazdım dönmedi mesai saatlerinde telefona da bakmıyor gün içinde dönmezse akşam ararım artık salı da kontrolüm var zaten

Günaydın kızlar maalesef bende de hemoroid var 10 yıldır lazerle de işlem yaptırdım ama dikkat etmeyince hemen kendini belli ediyor bol su içmeye çalışıyorum bende Allah şifa versin

Sağol canım hamilelikte zorlar diyorlardı zaten ağrım sızım yok diye seviniyordum birdenbire kanama çıktı

Kızlar instagramda koza bebek sayfasından bunları sipariş vermeyi düşünüyorum nasıllar? Kaç ay tercih edeyim 3/6 ay mı
Hemen hemen aynı şeyleri sipariş etmişiz canım :) ben 3-6 ay tercih ettim ama bana hastane çıkışı ve zıbın setlerden hediye geldi çok daha da gelir doğuma kadar 0-3 aylık elimde var diye alırken hep 3-6 ay alıyorum.

Sadece arka tekerlekleri büyük canım ama travel sistem düşünüyorsan bi çoğu öyle sürüşü cok rahat evde içine oyuncak bebek koyup gezdim test ettim onayladim.Benimde boyum uzun değil açıkçası kocaman bi araba çıkar diye tereddutluydum ama normal ve yüksekliğini ayarlayabiliyorsun bir de hep dolgusu güzel olsun istiyordum içi puf puf bel destekli oluşunu sevdim.
Gamsizbaykus

Karışık sipariş edeyim bende, bazısı 0/3 bazısı 3/6 ay olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…