- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.381
Canim çok geçmiş olsun. Benim de hemoroidim var. Aynı oğlumda da vardı. Korkunç derece zor bir şey. Şu an raporlayım yatacaksın dedi doktor. Hep yatıyorum bebek baskı yaptık büyüyor ama şanslısın ki kanıyormuş. Tabiki doktoruna sor fakat ben kanamasını tercih ederdim. Kanadıkça küçülüyor çünkü. Benim oğlumda öyle boyutlara ulaştı ki nerdeyse portakal gibi oldu artık içeri girmiyordu beni acil sezeryanla aldılar. Sana tavsiyelerde bulunmak isterim. Özellikle ayakta kalma, domates, karabiber ve cok salçalı yemekler yeme. Hemen bir basur yastigi al ona otur. Ayaklarini sicak tut. Demir hapini gun asiri iciyorum ben dokyltoruna tabiki sor fakat bence onu da dusur.ve biliyorsun mutlu insan mutlu bağırsak seretonin hormonu bağırsakta salgilaniyor. Stresten kaç. Rabbim yardımcın olsun.Günaydın kızlar benim birkaç gündür hemeroid kanamam vardı ama azdı sürüntü gibi geliyordu çamaşıra tuvalet kağıdına ama bugün sabah baya kan vardı hatta genital bölgeden mi diye korktum ama değil ağrım sızım yok orada ama kanıyor ne yapacağım bilmiyorum kabızda değilim her kahvaltı sonrası nerdeyse çıkıyorum tuvalete şu an cerrahi birşeyde uygulanmaz doktoruma yazıcam bakalım demir hapı kabız yapıyormuş falan ama yok öyle bir sorun belki de bebek aşağıya baskı yapıyor ondan oluyor kan sulandırıcı da kullanıyorum tetikliyor olabilir ama onu da bırakma şansım yok
Kizlar bende hep yatanlardanim guzel ve uygun sitelerden aldığıniz cicileri atarsaniz benim gibi alanlara çok faydalı olur.Malı kalitesi güzel yani, teşekkürler canım, normalde memlekete gidince gezip alıcaktım ama doktor yasaklayınca yolculuğu internetten de almak zorunda kalıcam, bakayım bende o sayfaya :)
Teşekkür ederim bende böylelikle faydalanmis oldum.Canim çok geçmiş olsun. Benim de hemoroidim var. Aynı oğlumda da vardı. Korkunç derece zor bir şey. Şu an raporlayım yatacaksın dedi doktor. Hep yatıyorum bebek baskı yaptık büyüyor ama şanslısın ki kanıyormuş. Tabiki doktoruna sor fakat ben kanamasını tercih ederdim. Kanadıkça küçülüyor çünkü. Benim oğlumda öyle boyutlara ulaştı ki nerdeyse portakal gibi oldu artık içeri girmiyordu beni acil sezeryanla aldılar. Sana tavsiyelerde bulunmak isterim. Özellikle ayakta kalma, domates, karabiber ve cok salçalı yemekler yeme. Hemen bir basur yastigi al ona otur. Ayaklarini sicak tut. Demir hapini gun asiri iciyorum ben dokyltoruna tabiki sor fakat bence onu da dusur.ve biliyorsun mutlu insan mutlu bağırsak seretonin hormonu bağırsakta salgilaniyor. Stresten kaç. Rabbim yardımcın olsun.
gercekten yaGünaydın kızlar
Şeker yüklemeleri çoğunluğun yüksek çıkmış benimde hafta sonu, bende de büyük ihtimal çıkar.
Yedik yedik kiloları aldık bebeklerde önde çıkıyor hep şişman eylül anneleri olarak grup açalım.
Bu arabayi ben de begenmistim ama yorumlarda cok buyuk yazmislar tereddut ettim. Evde kendin gercek fotograflarini cekip yukleyebilir misin daha net fikir vermesi acisindan. Bir de ben bunlari buldum hosuma gitti. Ilgilenen arkadaslara fikir olur belki.Kızlar hepsiburadadan bebek arabası siparişi vermiştim bugün geldi gerçekten çok güzel begenmezsem geri yollicaktim yorumlara bakarak bi anda karar verdik esimle ve çok ucuz indirime girmiş 800 liraEki Görüntüle 2154398
75 i geçmeden tamamlarsam çok mutlu olacağım. Sonra kaptanim yardımlarınızı bekliyorum.gercekten yaneyse demk ki dikkat etmemiz gerekiyomuş bunu öğrenmiş olduk
Internetten bende bakmistim canım 27. Hafta bitince 6 ay bitiyormus. 28. Haftada 7. Aya giriyormus.Canım 26 bitince 6 ay bitmiş olmuyor mu benim baktığım ay hesabında öyle yazıyor da 28 hafta 6 ay için çok geç değil mi 9 ay 10 gün üzerinden hesaplıyorlar benim cuma 25 bitiyor haftaya 26 bitince 6 ayım bitti diyeceğim mesela
bnmde hedefim 75 ve 7 kilom kaldı 68 im su an75 i geçmeden tamamlarsam çok mutlu olacağım. Sonra kaptanim yardımlarınızı bekliyorum.
Internetten bende bakmistim canım 27. Hafta bitince 6 ay bitiyormus. 28. Haftada 7. Aya giriyormus.
Gerçi en iyisi hafta hesabı.
4 hafta 1 ay yapmıyor sanırım o yüzden hafta olarak söylemek en iyisi.
Canim çok geçmiş olsun. Benim de hemoroidim var. Aynı oğlumda da vardı. Korkunç derece zor bir şey. Şu an raporlayım yatacaksın dedi doktor. Hep yatıyorum bebek baskı yaptık büyüyor ama şanslısın ki kanıyormuş. Tabiki doktoruna sor fakat ben kanamasını tercih ederdim. Kanadıkça küçülüyor çünkü. Benim oğlumda öyle boyutlara ulaştı ki nerdeyse portakal gibi oldu artık içeri girmiyordu beni acil sezeryanla aldılar. Sana tavsiyelerde bulunmak isterim. Özellikle ayakta kalma, domates, karabiber ve cok salçalı yemekler yeme. Hemen bir basur yastigi al ona otur. Ayaklarini sicak tut. Demir hapini gun asiri iciyorum ben dokyltoruna tabiki sor fakat bence onu da dusur.ve biliyorsun mutlu insan mutlu bağırsak seretonin hormonu bağırsakta salgilaniyor. Stresten kaç. Rabbim yardımcın olsun.
Günaydın kızlar maalesef bende de hemoroid var 10 yıldır lazerle de işlem yaptırdım ama dikkat etmeyince hemen kendini belli ediyor bol su içmeye çalışıyorum bende Allah şifa versin
Hemen hemen aynı şeyleri sipariş etmişiz canım :) ben 3-6 ay tercih ettim ama bana hastane çıkışı ve zıbın setlerden hediye geldi çok daha da gelir doğuma kadar 0-3 aylık elimde var diye alırken hep 3-6 ay alıyorum.Kızlar instagramda koza bebek sayfasından bunları sipariş vermeyi düşünüyorum nasıllar? Kaç ay tercih edeyim 3/6 ay mı
Sadece arka tekerlekleri büyük canım ama travel sistem düşünüyorsan bi çoğu öyle sürüşü cok rahat evde içine oyuncak bebek koyup gezdim test ettim onayladimBu arabayi ben de begenmistim ama yorumlarda cok buyuk yazmislar tereddut ettim. Evde kendin gercek fotograflarini cekip yukleyebilir misin daha net fikir vermesi acisindan. Bir de ben bunlari buldum hosuma gitti. Ilgilenen arkadaslara fikir olur belki.
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...avel-sistem-bebek-arabasi-turquoise-351448442
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...rabasi-349741559?rcp_action=rcpProductClicked
Karışık sipariş edeyim bende, bazısı 0/3 bazısı 3/6 ay olsun :)Hemen hemen aynı şeyleri sipariş etmişiz canım :) ben 3-6 ay tercih ettim ama bana hastane çıkışı ve zıbın setlerden hediye geldi çok daha da gelir doğuma kadar 0-3 aylık elimde var diye alırken hep 3-6 ay alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?