2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kültürüm kötü çıktı üreme olmuş ve dr erken Doğumların %90 sebebi farkedilmeyen idrar yolu enfeksiyonlarıdır dedi ve 25.hafta risk dedi antibiyotik verdi şimdi arabadayım kendi dr uma gidiyorum

Kızlar instagramda koza bebek sayfasından bunları sipariş vermeyi düşünüyorum nasıllar? Kaç ay tercih edeyim 3/6 ay mı
cook güzeller 3/6 iyi bence tabi tecrübelilere sormak lazımmm

bnde hastane cıkışıyla baslıyaym dedim bakıyodum ananem 2 takım birden almş 5li ve 10 lu gerek kalmadı almama

Cok guzel gorunuyor. Kaliteli de duruyor. Gule gule kullanmak nasip etsin Rabbim. Hayirli olsun kuzum listeme ekledim. bir de cok agir mi sence ve de katladiginda cok yer kapliyor mu ? ben de minyon bir insan oldugumdan boyutlar ve agirlik sorun cikartsin istemiyorum.

Kültürüm kötü çıktı üreme olmuş ve dr erken Doğumların %90 sebebi farkedilmeyen idrar yolu enfeksiyonlarıdır dedi ve 25.hafta risk dedi antibiyotik verdi şimdi arabadayım kendi dr uma gidiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir. Antibiyotikle düzelir.

cook güzeller 3/6 iyi bence tabi tecrübelilere sormak lazımmm

bnde hastane cıkışıyla baslıyaym dedim bakıyodum ananem 2 takım birden almş 5li ve 10 lu gerek kalmadı almama
Ohh ohh maşallah, sen artık günlük takımlara bak :) ayy hiç kestiremiyorum bebek kıyafetlerinin beden seçimini ya, ne alsam bedeni olmayacakmış gibi :)

Gecmis olsun insallah kisa zamanda atlatirsin. Hamilelik doneminde vajinal enfeksiyon ve mantar riski artiyor neyse ki erken farkedilmis seninki insallah duzelir kisa zamanda.

kendi doktoruna da göstermende fayda var tabi ilac konusunda bende hamileliğin basından beri güvenmiyorum doktorlara nedense. sürekli baska doktorlara sorma ihtiyacı duyuyorm. cok geçmiş olsn canım

Geçmiş olsun canım. Neyseki farkedilmis hemen önlem alınacak. Peki senin bi şikayetin var mıydı?

gözünde cok küçük canlanıyo dimi
bende pek anlamıyorum giyim konusundan doğduktan sonra daha kolay olcak bence seçim yapmak

Ana kucağı 3kilo vardır canım tek başına.Bebek arabası olarak ağır olan yeri açıkçası o büyük olan tekerlekleri sadece ama bi çıtçıt gibi biyerine bastığında tekerlekler hemen çıkıyor ve takılması da kolay. Birde arabanızin bagajı küçükse tekerlekleri cikartarak bagaja koymanız gerekebilir(hyundai i10 bnm bagaj çok küçük tekerlerini çıkarmadan sigcagini düşünmüyorum ama esimin arabasina çok rahat girer tekerlerinle) Total ağırlığı 11 12 kilo vardır tahminimce. Gamsizbaykus

Aynen canım ya, o yüzden 0/3 ay az almak lazım, doğduktan sonra büyüme hızına göre yeni şeyler alınır :)
evet her cocuk bir olmuyo belki bizimkiler hemencik boylancak yada kilosu iyi olcak(inşallah)
mesela ortanca yegenimin 2 yasında giydigi seyler küçük yegenime 1 yasındayken küçük geliyodu tabi o cok yemesiylede alakalı olabilir

Bu ara her şey üstüste geldi çok yoruldum. Bayaca gribim işyerindeyim ve işlerim çok yoğun.
Hiç ama hiç halim yok bir de üstüne kaplama dişim yerinden çıktı napıcam bilmiyorum. İnşallah yapıştırabilirler tekrar

Kontrolden çıktık kızlar
Çok şükür her şey yolunda.
Rahim ağzı uzunluğumda kısalma yok 3 cm gayet iyi dedi.
23+6dayiz. 714 gr çıktı. Babası gibi fındık burunlu bir oğluşum olacak.
En sevindigim taraf ise şeker yuklemesini gerekli görmüyorum dedi. İstersen yaptır dedi :) bilemedim napsam.

Kızlar instagramda koza bebek sayfasından bunları sipariş vermeyi düşünüyorum nasıllar? Kaç ay tercih edeyim 3/6 ay mı
Canım ayakları çıngıraklı olanları 3-6 ay al anca o zamanlar keşfediyorlar çok eğlenceli oluyor:) diğerleri de çok güzel gözükyor içine siner şnşallah.

Canım ilk gebeliğin mi, ailende şeker rahatsızlığı olan var mı, senin şeker tüketimin ne durumda. Benim ikinci gebeliğim ilkinde bir sorun çıkmamıştı ama şubat ayında annemin şeker hastası olduğunu öğtendik, bir de kavun karpuz şeftali kiraz... çok yiyorum o yüzden yaptırmak istedim.

Güle güle kullan canımm çok şık gözüküyor.

Ben de bir öneride bulunayım 2 sene önce kızıma almıştık bu arabayı özellikle anakucağı çok kullanışlı, oto koltuğu olarak da kullanmıştık içi de geniş ve rahat. Benim bebeğim biraz ufak olduğundan 8-10 ay kullandık. Büyük aparat da bayağı geniş ve tam yatınca özellikle pikniklerde çok rahat ettirdi bizi. 12 aylıklen yürümeye başladığından binmek istemedi arabasına bizimki sma rahat 4-5 yaşına kadar binilir.

- Casuall cadillac trona- markası modeli. 800 e almıştık. tutan bir model enflasyon ithalat derken almış yürümüş fiyatı ama orta segment bişeyler bakanlar yine düşünebilir.

https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/casual-cadilac-trona-travel-sistem-bebek-arabasi-344793417?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605106*44070311169*189629098980*{type}*344793417*aud-347564256362la-440680265203&gclid=Cj0KCQjwjN7YBRCOARIsAFCb936OkLYUw0JW-gnCxLGWJS_8JSJyKAR2Y7QfkwOwRj5iNFnUqy7WYwYaAniwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

cok geçmiş olsun canım geldi mi üst üste geliyo herşey insallah iyileşirsin biran önce

ben iyiki yaptırmısım diyorum ailemde hiç ykotu kilom vs de cok değil ama seker cıktı
tabi bünyeeden bünyeye değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…