2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar diyet verdi gebelik diyabeti var diye cok moralim bozuldu 1 hafta şeker ölçüp2 listeye yazacam inşallah düzelir
Kavun karpuz patates pirinç makarna yasak

Allah kolaylık versin canım hep öyle üst üste gelir zaten. İnşallah yapıştırırlar dişini bir de o sıkıntı çıkarmasın

Kızlar diyet verdi gebelik diyabeti var diye cok moralim bozuldu 1 hafta şeker ölçüp2 listeye yazacam inşallah düzelir
Kavun karpuz patates pirinç makarna yasak
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. 3 ay kaldı sonra yersin inşallah kasıma kadar bulunuyor kavun karpuz:)

dün hızlı trenle ankaraya gidip geldik kızım emziğinin birini kaybetti birini de yırtmış emziksiz kaldı yolculuğun son 1 saati özellikle zulüm gibiydi dönerken.

Şimdi hala trende gibiyim yer ayağımın altından kayıyor sanki

ben iyiki yaptırmısım diyorum ailemde hiç ykotu kilom vs de cok değil ama seker cıktı
tabi bünyeeden bünyeye değişiyo

İkinci ama ilkini 14. Haftada kalbi durduğu icin kaybettim. Ailemden şeker hastası olan yok. Ben nerdeyse hiç tatlı yemiyorum günde bir iki porsiyon meyve o kadar. Belki aile hekimliğinde yaptırırım. Kararsız kaldım. Doktorum perinatoloji uzmanı prof. bunun belirtileri olur dedi. Bebek 2 hafta önden gitseydi, suyu fazla olsaydı o zaman yaptır derdim ama sen nasıl istersen dedi.

Günaydın
Bugün 10.40 da randevum var inş. Herşey yolundadır seker yüklemesi yaptirmiycam hem zamanım yok hemde zararlı deniyor oruç tuttum bu yüzden
Açlık tokluk şekerine bakmak isterler ama. Neden tutuyorsun sen hamilesin bebeğinin o kadar süre aç kalması bence iyi değil ama sen bilirsin tabi.
Geçmiş olsun canım. Neyseki farkedilmis hemen önlem alınacak. Peki senin bi şikayetin var mıydı?
Hayır canım hiç bi şikayetim yoktu aslında belli. Bence hepiniz bi tahlil verin derim kontrolde.

Günaydın kızlar. Dün bizimde kontrolümüz vardı. 1 kiloyu geçmiş tospik 35 cm olmuş,sona yaklaşıyoruz demek oluyor bu yavaş yavaş :)

Maşallah canım çok güzel gelişimi. Bende merak ediyorum haftaya salı günü gidicez bakalım 22+4 de 500 gramdı 2 gün gerideydi dr problem yok demişti 2 hafta geçti bu 2 haftada karnım bariz daha da büyüdü ama.

Allah bu bebeğini size bağışlasın canım daha önceden yaptırmış mıydın şeker yüklemesi diye sormak istemiştim aslında yaptırmamışsın. Artılarını eksilerini bir düşün kendi kararını kendin ver inşallah bir sıkıntı yoktur. Benim oğluş 1-2 hafta önden gidiyor ama şekerde sıkıntı çıkmadı çok şükür.

Ben de cuma gideceğim kontrole inşallah gebelik takviminde bende de 1 kiloyu geçmiş gözüküyor :) bu sıra çok hızlı büyüyorlar kilo alma zamanları, boğum boğum tosuncuklarımız olsun inşallah :)

Amin canım cümlemizin yavrusunu bağışlasın rabbim, hamileyken açlık tokluk şekerine bakıldı bir sorun yoktu belki de ondan istemedi. Benim de yaklaşık 1 hafta önde. Daha vakit var iyice düşünüp karar veririm artık.

Canım ayakları çıngıraklı olanları 3-6 ay al anca o zamanlar keşfediyorlar çok eğlenceli oluyor:) diğerleri de çok güzel gözükyor içine siner şnşallah.
Sipariş vermedim canım, memnun kalmadım siteden. Soru sordum gördüğü halde cvp gelmedi, ilgilenmeyeceksiniz herhalde deyince tüm ürünler yok sadece 2 tanesi var dedi. Kalsın dedim. Müşteri memnuniyeti önemli :)

Maşallah canım minnoşun güzel büyümüş :) Keşke benim doktorumda istemeseydi şeker yüklemesini.Benim şeker tahlillerinde hiç bi sorun da çıkmadı aslında.Sen napıcaksın yaptırmayı düşünüyomusun peki

hiç trene binmedim metro gibi bişey olsa gerek ki ben metroda da hoşlanmam içiim bi tuhaf olur binince
emziksiz duramıyo mu? yedek sart demek ki hiç açılmamıs bi tane

Ben de cuma gideceğim kontrole inşallah gebelik takviminde bende de 1 kiloyu geçmiş gözüküyor :) bu sıra çok hızlı büyüyorlar kilo alma zamanları, boğum boğum tosuncuklarımız olsun inşallah :)

Sen benden öndesin canım ben kontrole gittiğimde 25+4 olucam 750 gram falan olması lazım diye düşünüyorum benimkinin de bakalım inşallah ya şöyle biraz ele avuca gelsinler ben 2 kilo doğmuşum ama eşim iyi doğmuş anne babanın doğum kilosu da önemliymiş genetikmiş inşallah babasına çeker

İyi günler hanımlar :)

Çok dertliyim ya :/ 1 haftadır grip soğuk algınlığı pencesindeyim ilaçsız atlattım sayılır büyük bir kısmını. Normalde alerjik astım hastasıyım nefes darlığım var. Gebelikte bu durum 2 yse 10 a çıktı felaket bunalıyorum nefes alamıyorum bu yüzden sürekli halsiz yorgun hissediyorum ve aşırı terlemeye başladım.

Gripten ötürü burnum tamamen tıkalı çok kalın mukuslu burun akıntım var. Benim gibi olan var mı ne yapmam lazım bilmiyorum ilaç kullanmak kesinlikle istemiyorum ne yapayacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…