2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Öyle mi canım ben de sipariş verecektim hiç bakmayayım o zaman çünkü hiç sevmediğim şeyler bir keresinde mutfak eşyası alacaktım popüler de bir sayfaydı haftasonu cumartesi yazdım iki gün cevap alamadım neymiş haftasıonu mesajlara bakmıyormuş da sabırlı olmalıymışım da her an telde olamazmış da ailesi varmış da alt tarafı sipariş alacak çok talep olunca tok olmuş yani o zaman bu işi yapmayın bende sizden haber bekliyorum sonuçta dedim özelden yazdı baya laf dalaşına girdi falan bir sürü sayfa var daha mesela irembabykids var orası da çok güzel bak istersen benim çok takip ettiğim sayfa var daha bişey almadım ama ınstagramdan

hiç trene binmedim metro gibi bişey olsa gerek ki ben metroda da hoşlanmam içiim bi tuhaf olur binince
emziksiz duramıyo mu? yedek sart demek ki hiç açılmamıs bi tane
Hızlı trendi, metro gibi değil sarsmıyor rahat, ama sabah 4 akşam 4 saat hızlı tren yarımşar saatten 2 metro birer saatten iki taksi yolculuğu fazla gelmiş olmalı hamile hassas minnoş tatlış bünyeme

Emziği sadece uykuya dalarken emiyor sonra atıyor ağzından. Sürekli alıyorum ama çantamı karıştırıp buluyor “aç annesi aç cici emmesi mmmhh” kıyamıyorum bende kuzuma:) bugün alayım yine bir kaç tane

Ben de bugün hayatimda ilk 70i gördüm resmen sok :)) yillarca 57-58 kiloyla kendimi kilolu hissediyodum megersem ne zayifmisim :) ama 80i gecmem heralde
bende hep oldum olası 55 58 arasıydım 70lere yaklaşmak baya zor geliyo ama aldıgımız kiloların bebeklerimize faydası varsa elimiz mahkum(ki inşallah vardır)

80e gelmezsin bence de zaten son zamanlar sıkıştırdıgı için cok yiyemeyiz gibi geliyo ama bilemiycm ilk bebegim

cok geçmiş olsn canım ben grip oldugumda burun spreyi kullanmıştm baskada ilaç kullanmadan atlattım cok zor oluyo uzun sürüyo ama geçiyo

Canım çok geçmiş olsun istanbulda mıydın sen, burası gerçekten felaket normal insan bile nefes alamıyor Allah sana kolaylık versin.

Düşük kilolu doğsalar bile sonradan alırlar inşallah. Ben 3.500 eşim 3200 doğmuş kızçemiz 2500 doğdu sonradan da kilo almadı hala zayıf 2 yaşına geldi 10 kilo olamadı sıpa

Evet canım masallah, hem kan sulandırıcı igne hem aspirin kullanıyorum etkiliyor sanırım. Valla yaptırma demesine içten içten sevindim ama bilmiyorum, aile hekimi 50 lik yükleyip parmaktan ölçüyormus. Belki orda yaptırırım.

selam kızlar kontrolden geldim kızım 943 gr olmuş 24+4 üm ama 26+2 görünüyor önden gidiyoruz çok tatlı bir yüzü var dedi doktor bakalım kime benzeyecek şeker yüklemesi de biraz midem bulandı ama içtim inşallah sonuçlar güzel gelir

Kızlar merhaba,
kontrolden geldim. Bebiş 900 gr 33 cm olmuş 25+1 im normalde ama 26+0 gözüküyorum. 6 gün önden gidiyoruz. Karın çevresiyle baş ölçümleri 26+3 çıktı, ortalamayı onlar yükseltiyor.. Doktor da iri bebek dedi. suyu da biraz fazla dedi. Bu dedikleriniz için önlem almam gerekiyor mu dedim. yok dedi. Yani bişey söylüyolar sonra herşey normal diyolar bende evham yaptım diyorum obez mi olacak çocuğumuz, tosun bebek mi olacak acaba?? annelik delilik... bu gidişle normal de doğuramam heralde dedim erken bunu söylemek için dedi dr. Hayırlısı

Canım çok geçmiş olsun istanbulda mıydın sen, burası gerçekten felaket normal insan bile nefes alamıyor Allah sana kolaylık versin.
Evet canım İstanbuldayım 2 gündür fena sıcak bastırdı kızım sürekli dışarıyı istiyor park istiyor yeni salgın çıktı yine el ayak ağız hastalığı önce ki sene bu zamanlar kızım 2 hafta hasta yattı şu illet hastalıktan korkuyorum park a çıkarmaya ben zaten iyi değilim kızım da beni bunaltıyor imdat diye bağırasım var

Kızlar diyet verdi gebelik diyabeti var diye cok moralim bozuldu 1 hafta şeker ölçüp2 listeye yazacam inşallah düzelir
Kavun karpuz patates pirinç makarna yasak
Gecmis olsun canim. Nerdeyse herkesin sekeri cikiyor ne kadar tuhaf. Benim de kontrolüm haftaya ben de simdi tedirgin olmaya basladim. Karpuz yemedigim gün yoktur heralde.

Benim ilk gebeligim de suyum fazlaydı albimo oldum bi de üstüne doktor bebeğin baya kilolu demişti 4 5 kilo arası ama normal dogurursun dedi normal doğum yaptım bebeğim biraz ödemli doğmuştu yani kilosu 3440 gram di ama gören 4 4.5 kilo filan zannediyordu 2 2 3 günde topladı kendini ama. Ben de 1 ayda topladım kendimi sislerim şu içe içe inmişti.

ayy evet fazla gelmiş olabilir ben 10 dk otobüse bile dayanamıyorum

insan kıyamaz ki yaaa bnm yegenlerimde ablamın örtüysüyle uyurlar alışkanlık demek ki

şekere bakmadı 23 haftadayız diye bebiş iyi çok şükür oruç tuttuğumu söyledim beslenmene dikkat ettigin için sıkıntı yok bebek haftasıyla uyumlu suyuda normal dedi iyikide tutmuşum diyorum şimdi
Kan idrar verdim kendim istedim yapmasını ilaç kullanmıyorum çünkü yan etki yaptı ilaçlar sonuçları esim alacak inş. Değerlerimde güzeldir

Benim de ilk hamileligim o yüzden kestiremiyorum. Öyle cok da yemiyorum günlük normal seyler. Abur cubur da yok ama aliyo iste insan bide bünye meselesi. Hep dikkat ederdim önceden simdi normal yeme düzenine gecince ister istemez sonuc bu :) Bakalim son 3,5 ay kismetse

Arkadaşlar herkese merhaba, son 2 haftadır ben çok okuyamadım topiği umarım ki tüm anneler ve bebekleri iyidir . hatırlarsınız büyük bir ihtimalle ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalp damarının 2sinin de sağda oluştuğu görülmüştü amniyosentez önermişlerdi sebebi başka bir hastalık da olabilir diye. ben geçtiğimiz hafta amniyosentez yaptırdım bugün ön sonuçlar çıktı çok şükür temiz hiç bir sıkıntı yok ön sonuçlarda allahıma bin şükür o kadar çok korktum ki son 2 haftadır . gerçi kesin sonuçların çıkmasına daha 1 hafta falan var belki de ama yine de bugün aldığım haber bile beni çok rahatlattı sizlere de yazmak istedim . Umarım ki kesin sonuçlarda da bir sıkıntıyla karşılaşmayız . Herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum . Sevgilerimizle .

Düşük kilolu doğsalar bile sonradan alırlar inşallah. Ben 3.500 eşim 3200 doğmuş kızçemiz 2500 doğdu sonradan da kilo almadı hala zayıf 2 yaşına geldi 10 kilo olamadı sıpa
Canım kilonun anne babayla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben ikiz olduğum için 2.100 gr eşim tek başına 5 kilo doğmuş kızım 3440 gram doğdu 2 yaşına girdiğin de 10 kilo 200 gramdi yemek yemediği için çok yemek seçtiği için zayıf kaldı şimdi 3 yasina girecek 14 kiloyu geçti dönemsel galiba kızım 2 senede alamadığı kiloyu 1 sene aldı ben bile şaşırdım eşime çekseydi herhalde 20 kilonun üstünde olurdu sıpa

Tam 1 hafta önden gidiyor bizimkide. Sağlıklı olsunlar önemli olan o ve zamanında doğsunlar :) benimde karnım büyüdü artık bi top var gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…