- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.461
gözün aydın canım inş.diğer sonuçlarda temiz çıkarArkadaşlar herkese merhaba, son 2 haftadır ben çok okuyamadım topiği umarım ki tüm anneler ve bebekleri iyidir . hatırlarsınız büyük bir ihtimalle ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalp damarının 2sinin de sağda oluştuğu görülmüştü amniyosentez önermişlerdi sebebi başka bir hastalık da olabilir diye. ben geçtiğimiz hafta amniyosentez yaptırdım bugün ön sonuçlar çıktı çok şükür temiz hiç bir sıkıntı yok ön sonuçlarda allahıma bin şükür o kadar çok korktum ki son 2 haftadır . gerçi kesin sonuçların çıkmasına daha 1 hafta falan var belki de ama yine de bugün aldığım haber bile beni çok rahatlattı sizlere de yazmak istedim . Umarım ki kesin sonuçlarda da bir sıkıntıyla karşılaşmayız . Herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum . Sevgilerimizle .
Benim kızım da 5 yaşında 16 kilo halbuki 3400 gram doğmuştu ben de eşim de tombikmişiz bebekken kızım kime çekti acaba :)Canım kilonun anne babayla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben ikiz olduğum için 2.100 gr eşim tek başına 5 kilo doğmuş kızım 3440 gram doğdu 2 yaşına girdiğin de 10 kilo 200 gramdi yemek yemediği için çok yemek seçtiği için zayıf kaldı şimdi 3 yasina girecek 14 kiloyu geçti dönemsel galiba kızım 2 senede alamadığı kiloyu 1 sene aldı ben bile şaşırdım eşime çekseydi herhalde 20 kilonun üstünde olurdu sıpa
Hejehhhhhhhe ama kilom ordakilerdn bayaaa bi yüksek su an tabi
Insallah duser canimgünaydın kızlaaar dün şeker için kan verdm yüksek cıktı biraz doktor yediklerine dikkat et cumartesdi tekrar gel dedi bakalm inşallah düşük cıkar bu seferkinde
suyun normale dönmesi için bi care yok mu suyu mu az içiyosn mesela o yüzden olabilir miKizlar bugun doktora gittim.. seker yuklemesi icin socucum ogleden sonra cikicak.. ama suyum azmis.. doktor yatacaksin ayakta kalmicaksin dedi iliski yasak dedi.. dikkat etmezsen benek erken dogar kuvezde kalir dedi... biraz moralim bozuldu.. bebegim 812 grm. Olmus...bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok.kizdi tuz seker un yasak dedi... bol bol su ic kavun karpuz cok ye dedi... insallah sekerin sonucu guzel cikar yaaaa
Her çocuğun fıtratı anatomisi farklı gelişiyor galiba canım :) benim sütüm varken kv kızım kilo almıyor diye (ilk 2 ay 1 er kilo sonra 700 gr a düştü kilo alımı doktor çok normal demisti ) kv kişisi beni zorla sütten kestirdi oğlunun aklını çeldi üstüme saldı boşanma noktasına kadar geldik.Benim kızım da 5 yaşında 16 kilo halbuki 3400 gram doğmuştu ben de eşim de tombikmişiz bebekken kızım kime çekti acaba :)
Canım bol bol taze sıkılmış havuç suyu iç bebeğin suyunu en iyi o arttiriyormus. Doktorun dediklerine harfiyen uyarsan bir sıkıntı çıkmaz inşaAllah.Kizlar bugun doktora gittim.. seker yuklemesi icin socucum ogleden sonra cikicak.. ama suyum azmis.. doktor yatacaksin ayakta kalmicaksin dedi iliski yasak dedi.. dikkat etmezsen benek erken dogar kuvezde kalir dedi... biraz moralim bozuldu.. bebegim 812 grm. Olmus...bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok.kizdi tuz seker un yasak dedi... bol bol su ic kavun karpuz cok ye dedi... insallah sekerin sonucu guzel cikar yaaaa
Aynen canım bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden. WhatsApp dan yazmıştım görmüş yani msjımı cvp yok. 2 saat sonra ben ilgilenmeyeceksiniz sanırım deyince yazıyor. Hayatta almam böyle davranan bir yerdenÖyle mi canım ben de sipariş verecektim hiç bakmayayım o zaman çünkü hiç sevmediğim şeyler bir keresinde mutfak eşyası alacaktım popüler de bir sayfaydı haftasonu cumartesi yazdım iki gün cevap alamadım neymiş haftasıonu mesajlara bakmıyormuş da sabırlı olmalıymışım da her an telde olamazmış da ailesi varmış da alt tarafı sipariş alacak çok talep olunca tok olmuş yani o zaman bu işi yapmayın bende sizden haber bekliyorum sonuçta dedim özelden yazdı baya laf dalaşına girdi falan bir sürü sayfa var daha mesela irembabykids var orası da çok güzel bak istersen benim çok takip ettiğim sayfa var daha bişey almadım ama ınstagramdan
Canım suyun çoğalması için taze sıkılmış havuç suyu öneriyorlar özellikle bu forumlarda çok gördüm suyu az olanlar hep havuç suyu tükenmişler.suyun normale dönmesi için bi care yok mu suyu mu az içiyosn mesela o yüzden olabilir mi
dikkat et kuzu yat dinlen bütün gün hiç yorma kendini
Canım suyun çoğalması için taze sıkılmış havuç suyu öneriyorlar özellikle bu forumlarda çok gördüm suyu az olanlar hep havuç suyu tükenmişler.
cok geçmiş olsun canım geldi mi üst üste geliyo herşey insallah iyileşirsin biran önce
ben iyiki yaptırmısım diyorum ailemde hiç ykotu kilom vs de cok değil ama seker cıktı
tabi bünyeeden bünyeye değişiyo
Allah kolaylık versin canım hep öyle üst üste gelir zaten. İnşallah yapıştırırlar dişini bir de o sıkıntı çıkarmasın
Geçmiş olsun canım. Şeker falan yoktu dimi sende de?Benim ilk gebeligim de suyum fazlaydı albimo oldum bi de üstüne doktor bebeğin baya kilolu demişti 4 5 kilo arası ama normal dogurursun dedi normal doğum yaptım bebeğim biraz ödemli doğmuştu yani kilosu 3440 gram di ama gören 4 4.5 kilo filan zannediyordu 2 2 3 günde topladı kendini ama. Ben de 1 ayda topladım kendimi sislerim şu içe içe inmişti.
Biz eşimle önce ki yıl bursaya tatile gittik bir kaç gün. Geri dönüşte şu meşhur yer var ya cumalikizik diye orada yemek yedik orada bir yerde sen tut emziği kaybet akşam saat 10 gibi yola çıktık inan 2 saatlik yol dehşet içinde geçti ya bir çocuk hiç mi susmaz bir ağlıyor bunalıma girdim eşim eve biran önce gidelim diye gaza bastıkça basıyor yani o yüzden uzun yola vs çıkacağım zaman hep 4 tane emzik alıyorum yanımadün hızlı trenle ankaraya gidip geldik kızım emziğinin birini kaybetti birini de yırtmış emziksiz kaldı yolculuğun son 1 saati özellikle zulüm gibiydi dönerken.
Şimdi hala trende gibiyim yer ayağımın altından kayıyor sanki
Yok canım yükleme yapmıştı doktor benim şekerim düşük bile çıktı. Aldım o nun en önemli sebebi 1 tuz 2 hava sıcaklığı nem ben tuz konusunda hiç dikkat etmemiştim.Geçmiş olsun canım. Şeker falan yoktu dimi sende de?
Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen. Kızların da dediği gibi havuç suyu işe yarıyormuş. Dene mutlakaKizlar bugun doktora gittim.. seker yuklemesi icin socucum ogleden sonra cikicak.. ama suyum azmis.. doktor yatacaksin ayakta kalmicaksin dedi iliski yasak dedi.. dikkat etmezsen benek erken dogar kuvezde kalir dedi... biraz moralim bozuldu.. bebegim 812 grm. Olmus...bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok.kizdi tuz seker un yasak dedi... bol bol su ic kavun karpuz cok ye dedi... insallah sekerin sonucu guzel cikar yaaaa
Doktor sprey önermedi canım ben de karbonatlı şu yapıp burnuma çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?