2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
gözün aydın canım inş.diğer sonuçlarda temiz çıkar

Benim kızım da 5 yaşında 16 kilo halbuki 3400 gram doğmuştu ben de eşim de tombikmişiz bebekken kızım kime çekti acaba :)

Kizlar bugun doktora gittim.. seker yuklemesi icin socucum ogleden sonra cikicak.. ama suyum azmis.. doktor yatacaksin ayakta kalmicaksin dedi iliski yasak dedi.. dikkat etmezsen benek erken dogar kuvezde kalir dedi... biraz moralim bozuldu.. bebegim 812 grm. Olmus...bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok.kizdi tuz seker un yasak dedi... bol bol su ic kavun karpuz cok ye dedi... insallah sekerin sonucu guzel cikar yaaaa

suyun normale dönmesi için bi care yok mu suyu mu az içiyosn mesela o yüzden olabilir mi
dikkat et kuzu yat dinlen bütün gün hiç yorma kendini

Benim kızım da 5 yaşında 16 kilo halbuki 3400 gram doğmuştu ben de eşim de tombikmişiz bebekken kızım kime çekti acaba :)
Her çocuğun fıtratı anatomisi farklı gelişiyor galiba canım :) benim sütüm varken kv kızım kilo almıyor diye (ilk 2 ay 1 er kilo sonra 700 gr a düştü kilo alımı doktor çok normal demisti ) kv kişisi beni zorla sütten kestirdi oğlunun aklını çeldi üstüme saldı boşanma noktasına kadar geldik.

Kızıma zorla mama verdirdi ama ne oldu kızım en iyi mamaları kullandığı halde ayda 200 300 gram dan fazlasını almadı kv şimdi sesini çıkartamıyor şimdi ki kizima kesinlikle karışamazsın dedim senin yüzünden çocuğumu doya doya emziremedim, o istiyordu çocuk tombalak olsun 1 yaşındayken bu çocuk niye 15 kilo değil diye söyleniyordu. O kadar doktora giderdik aylık rutinlere hiç torunum nasıl iyi mi diye sormadı hep kaç kilo oldu diye sorardı Allah akıl dağıtırken benim kv uyuya kalmış o kadar gıcığım ki ona yüzünü bile görmek istemiyorum

Canım bol bol taze sıkılmış havuç suyu iç bebeğin suyunu en iyi o arttiriyormus. Doktorun dediklerine harfiyen uyarsan bir sıkıntı çıkmaz inşaAllah.

Aynen canım bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden. WhatsApp dan yazmıştım görmüş yani msjımı cvp yok. 2 saat sonra ben ilgilenmeyeceksiniz sanırım deyince yazıyor. Hayatta almam böyle davranan bir yerden

suyun normale dönmesi için bi care yok mu suyu mu az içiyosn mesela o yüzden olabilir mi
dikkat et kuzu yat dinlen bütün gün hiç yorma kendini
Canım suyun çoğalması için taze sıkılmış havuç suyu öneriyorlar özellikle bu forumlarda çok gördüm suyu az olanlar hep havuç suyu tükenmişler.

Geçmiş olsun canım. Şeker falan yoktu dimi sende de?

Biz eşimle önce ki yıl bursaya tatile gittik bir kaç gün. Geri dönüşte şu meşhur yer var ya cumalikizik diye orada yemek yedik orada bir yerde sen tut emziği kaybet akşam saat 10 gibi yola çıktık inan 2 saatlik yol dehşet içinde geçti ya bir çocuk hiç mi susmaz bir ağlıyor bunalıma girdim eşim eve biran önce gidelim diye gaza bastıkça basıyor yani o yüzden uzun yola vs çıkacağım zaman hep 4 tane emzik alıyorum yanıma o kabusu tekrar yaşamamak için :/ geçmiş olsun ne çektiğini çok iyi anladım.

Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen. Kızların da dediği gibi havuç suyu işe yarıyormuş. Dene mutlaka

Şekeri yüksek çıkan kızlar, karpuz ve üzümden uzak durun. Kontrolde şekerim iyi çıktı. Zaten çok tatlı yemem şekeri meyveden alıyorum deyince dikkat et meyvede de çok şeker var, abartmadan ye, özellikle karpuz ve üzümde çok şeker var çok az tüket dedi. Çileğin de gaz yaptığını hatta doğumdan sonra gazlı bir bebek olabileceğini söyledi çilekten dolayı. Dondurmayı da çok tüketme dedi doktorum. Bilginize

Anne adayları selamün aleyküm şeker yüklemesi yaptiriyim mi kararsız kaldım 2 hamileligimdede yaptırdım ama çıkmadı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…