2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim inan ki gunde 3 litre su icerim cok iciyorum ama demek ki yaramamis doktor bol bol kavunkarpuz ye dedi seker sonucumda da cok sukur bisey cikmamis
suyun normale dönmesi için bi care yok mu suyu mu az içiyosn mesela o yüzden olabilir mi
dikkat et kuzu yat dinlen bütün gün hiç yorma kendini

Ah aynıları bende de var anlayabiliyorum
Keşke iyileşsek bi an önce
Annem de diyor ki yaz gribi kötü olur çabucak iyilesmezsin bol bol nane limon ıhlamur tükettim boğazım çok ağrıyordu ilk günler bende bir kase bal içine 3 çorba kaşığı çörek otu ve tarçın karıştırdım 3 er tatlı kaşığı yedim günde 2 defa sabah akşam üstüne ılık koca bir bardak su içtim çok iyi geldi. Sadece şu burnumun tıkanıklığı canımı sıkıyor :/

Merhaba arkadaşlar bende 24 haftalık hamileyim inşallah bri erkek bebek bekliyorum ama hamileliğim biraz sorunlu geçiyor yani rahim ağzında açılma var dedi doktor ve ben çok korkuyorum bir şey olacak diye ki normalde hiç pimpirikli biri değilim

Kizlar en iyi yolu emzigi biraktirmak ben birkac ay once kurtuldum o illetten. Kayboldu, unuttuk, yere dustu derdi bitti. masrafi da cabasi
Biz de birgun bir yere gitmistik, donus yolunda kizim arabada farketti emzigi olmadigini megerse dusurmus kaybetmis. Ben de firsat bu firsat dedim kizim sen kaybetmissin ne yapalim annecim bulamadik felan dedim 3 gun 5 gun, sonra unuttu gitti. bu ikinciye hiiicc alistirmayi dusunmuyorum. Sizi de Allah kurtarsin bu illetten sorunsuzca insallah

Dediklerinden ben de yapıyım ya ben hiçbir şey yapmadım henüz. kaderimi yaşıyordum

Bende aile hekiminde yaptırıcam bakalım bayramdan sonraya düşünüyorum inşallah çok geç kalmış olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…