- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.061
yok tatlım kurumazTeceübeli annelere bir sorum olcak. Bir mani çıkmazsa doğuma 3 ay kaldı. Şu an indirimden uni baby ıslak mendil alma planım var. Malum yaz mevsimindeyiz. Evim de pek serin sayılmaz. Sizce evde 3 ay dursa bu mendiller durduğu yerde kurur mu?
Bir de şampuan ve pişik kremini de şimdiden alsam 3 ayda bozulur mu bebeğe zarar verir mi
yapma ya çok olmuş alalıKızlar bende biraz bez stoklayayım dedim 15 gün önce jokerin internet sayfasından aldım hala gelmedi , kargoya bile verilmedi. dolandırılmadıysak doğuma gelir herhalde :)
çok tatlı hepsi canı güle güle kullanGeçende bunları almıştım daha fazla almıycam cidden annem bi kocaman valiz almış bunları hastane için aldım zaten hastanede hastane çıkışı giydirilicek bunlar benim aldıklarım olsun dedim insan her gördüğünü almak istesede biraz kendimizi durdurmamız lazım malum büyüyolar çabuk
Şuanlık arabamız yok zaten ama bana oturma alanları küçük geliyo onların kaö yaşına kadar kullandınız tam marka ne bide canımAynen canım oglumda çok şey aldım ozendim ama 1 2 kere giydiği takımlar oldu yazık boşuna masraf yani.
Bebek arabasına karft in travel sistemini almıştık çok rahat ettim ben. Tek sorun bagajiniz küçükse sadece bebek arabasi sigiyor.
Ama dışarıda büyük rahatlik, çocuk uyuyunca rahat ediyor, alışveriş posetlerini altına atıyorsun herseyi taşıyor.
Hastane çıkışı almayı düşünmüyorum doğum yaptığım hastanede giydircekler düz beyaz sonra yıkamaya gidince bu tulumunu vermek istiyorum yedek bi takım bide annem 5 li bi set alıp getircekmiş hastane için yeter bence ben kendim set haline getircem yani battaniyesini koycam zıbın ve çorap koycam düz beyaz zaten tulumda şapka ve eldiveni var yeterli bu kadar cidden evdede küçük 3 takımı var ilk 1 aylıkken giyebileceği çok hediyesi olur zaten ailemden falançok tatlı hepsi canı güle güle kullan
bunların dışında hastane çıkışı da aldın mı
başka da alıcak mısın ben de bu kadar aldım aslında yeterli diye düşünüyorum bi de hastane çıkışım var 10'lu
Alırken son kullanma üretim tarihlene bakıp alırsanız problem olmazTeceübeli annelere bir sorum olcak. Bir mani çıkmazsa doğuma 3 ay kaldı. Şu an indirimden uni baby ıslak mendil alma planım var. Malum yaz mevsimindeyiz. Evim de pek serin sayılmaz. Sizce evde 3 ay dursa bu mendiller durduğu yerde kurur mu?
Bir de şampuan ve pişik kremini de şimdiden alsam 3 ayda bozulur mu bebeğe zarar verir mi
Bende elbiseye geçtim artık aşırı sıcak ya temmuz ve ağustosta napcaz bilemiyorum sürekli terliyorum sürekli :) ya eşin neden istemiyorki bi şekilde ikna et canım içinde kalmasın hiç birşey benim eşimde sepet beşiklerden istemiyor ama çok istiyorum içimde kalmasından iyidir zorla alıcaz :)Merhaba hamiş arkadaşlarım
Çok sicakkkkkkk yanıyorum ben. Sabah seminere gittim geldim bi uyudum7 gibi de çıkıp dolaşicam gündüz nerdeyse dilim dışarda kaldı napıcaz daha temmuz ağustos var allahım hepimize yardım etsin. Üstelik bu havada griple savaşıyorum yarin da şeker ölçümleri ile dr gidiyorum ınsüline hazırladım kendimi Daha bebiş için eksiklerim var ama temmuz da tamamlayabilcegim sanırım annem ablam gelecekler. Bi de baby shower yapmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorummmm. Istemiyorum diye tutturdu ama ben çok istiyorum bi orta yolu da yok napcaz bilmem (baby shower da giymek için elbise bile aldım düşünün )
Bende böyle istiyorum canım oturma alanı geniş olsun çok beğendim ama tam marka ne yazınca bulabilirim acaba bi araştırayım eğer arabada tam marka yazıyosa yazarmısın canımEki Görüntüle 2156655
trueliving_ bunun siyahiydi canim
Oğlum 2.5 yaşında hala biniyor 5 6 yasa kadar binebilir. Inşallah o kadar binmezde kapasitesi öyle yani :)
Kraft evoymuş buldum da pusetli satılanı yok bu bide prego titan birde joie chrome bunlar arasından seçicem bir tane artıkEki Görüntüle 2156655
trueliving_ bunun siyahiydi canim
Oğlum 2.5 yaşında hala biniyor 5 6 yasa kadar binebilir. Inşallah o kadar binmezde kapasitesi öyle yani :)
Baby shower kizkiza yapilcaksa, nasilsa esin olmicagi icin karismasa daha olur iyi aslinda :) cogu erkege göre gereksiz böyle seyler ama bizler de heves ediyoruz iste. Ben de kismetse agustosta yapicam.Merhaba hamiş arkadaşlarım
Çok sicakkkkkkk yanıyorum ben. Sabah seminere gittim geldim bi uyudum7 gibi de çıkıp dolaşicam gündüz nerdeyse dilim dışarda kaldı napıcaz daha temmuz ağustos var allahım hepimize yardım etsin. Üstelik bu havada griple savaşıyorum yarin da şeker ölçümleri ile dr gidiyorum ınsüline hazırladım kendimi Daha bebiş için eksiklerim var ama temmuz da tamamlayabilcegim sanırım annem ablam gelecekler. Bi de baby shower yapmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorummmm. Istemiyorum diye tutturdu ama ben çok istiyorum bi orta yolu da yok napcaz bilmem (baby shower da giymek için elbise bile aldım düşünün )
Ben çektirdim canım 2 hafta kadar önce detaylı ultrasonda bebeğimin kalp damarları net görülmemişti doktor fetaleko istedi ultrasonda baya inceledi kardiyoloji doktoru damarları çok şükür gayet yerinde dedi sadece kalbinde 2 tane delik var dedi bunlar da ya doğumdan hemen sonra ya da belli bir müddet sonra kapanır dedi doğumdan hemen sonra 1 ay için de tekrar bebeğimi görmek istedi doktor. Benim annem de kalp büyümesi damar küçülmesi var hipertansiyon hastası ama doktor hiç aile geçmişimi sormadı.Kizlar gunaydin nasilsiniz... ya aranizda fetal eko cektiren ya da cektirecek opan var mi... benim doktorum sordu ailede genetik kalp hastaligi olan var mi diye bende yok dedim... cekrltirmek istersen cektir dedi... bende yarina randevu aldim
Bu bi şaka olmalı?! O nasıl bi korku arkadaşım? Bence bizi trollüyorsun. Aksi halde böyle herkesin birbirine destek olduğu ve fikir alışverişinde bulunduğu, kendini iyi hissetmeye çalışan anne adaylarının olduğu bir platformlarda böylesine abesle iştigal bir yorumda bulunmazdım. Çok rahatsız edici.Ya kizlar bigun beni bi korku kapladi birden terledim karnim agridi .simdide dogumda ölurmuyum diorim haberlerde kaynanam izlemis dahada korktum
Benim panik atagim var hamileligimde Allaha sukur olmadim ama bugun oluyo gibi oldum cok farkli bi hisBu bi şaka olmalı?! O nasıl bi korku arkadaşım? Bence bizi trollüyorsun. Aksi halde böyle herkesin birbirine destek olduğu ve fikir alışverişinde bulunduğu, kendini iyi hissetmeye çalışan anne adaylarının olduğu bir platformlarda böylesine abesle iştigal bir yorumda bulunmazdım. Çok rahatsız edici.
Evet canım kız kıza olacak bizim cafemiz var o yüzden eşime mecburum :)))))))) ben istemiyorum o zaman evde yap diyor görmemiş miyiz ne gerek var böyle şatafata diyor ... diyor da diyor herşey sade ve öz olsun taraftarı. Ben de diyorum ki evet görmemişim bu ilk bebeğimBaby shower kizkiza yapilcaksa, nasilsa esin olmicagi icin karismasa daha olur iyi aslinda :) cogu erkege göre gereksiz böyle seyler ama bizler de heves ediyoruz iste. Ben de kismetse agustosta yapicam.
Ay gerçekten elbise kurtarıcı ben normalde de yazın pantolon giyemem sıcakla aram hiç iyi değil ama bu yaz bambaska bunaltıcı. Sepet beşik ben de alicam max 6 ay kullanırsın diyorlar tamam diyorum yeterli sonrasında odasında uyur zaten allahtan buna karışmadı eşim:))))))))))))))))))) gerçi eşim erkek kafası düşünüyor ince ince düşünen bi adam değil ilk zamanlar diyordu ki hemen odasında yatıralım sonra ayrılmaz:))) gece bebeği yanıma getirip sonra geri odasına götüreceksen bunu da max 2 saate yapacaksan olur dedim de öyle hemem vazgeçti:))) sen de dene bakalım belki ise yarar bu tehditBende elbiseye geçtim artık aşırı sıcak ya temmuz ve ağustosta napcaz bilemiyorum sürekli terliyorum sürekli :) ya eşin neden istemiyorki bi şekilde ikna et canım içinde kalmasın hiç birşey benim eşimde sepet beşiklerden istemiyor ama çok istiyorum içimde kalmasından iyidir zorla alıcaz :)
Ozaman doktorunuzla görüşün bizimde psikolojimizi etkilemeyin lütfen.Benim panik atagim var hamileligimde Allaha sukur olmadim ama bugun oluyo gibi oldum cok farkli bi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?