2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
yok tatlım kurumaz
diğerleri de açmadıysan eğer hiç bişey olmaz açıldıktan sonra kullanım süreleri 6 ay
sıkıntı olmaz ben de aldım chicco nun setini aldım şampuan pişik kremi sabun ve ıslak mendili
kızımda da chicco kullandım çok memnundum belli bi süre sonra uni baby ye geçtik ikisi de güzel bence
chicco daha pahalı sadece

Kızlar bende biraz bez stoklayayım dedim 15 gün önce jokerin internet sayfasından aldım hala gelmedi , kargoya bile verilmedi. dolandırılmadıysak doğuma gelir herhalde :)
yapma ya çok olmuş alalı
ben de jokerden aldım kendi mağazasından 1-2-3 numara stokladım kısmetse kullanmayı nasip etsin Rabbim
jokerde baya indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum Premium care

çok tatlı hepsi canı güle güle kullan
bunların dışında hastane çıkışı da aldın mı
başka da alıcak mısın ben de bu kadar aldım aslında yeterli diye düşünüyorum bi de hastane çıkışım var 10'lu

Şuanlık arabamız yok zaten ama bana oturma alanları küçük geliyo onların kaö yaşına kadar kullandınız tam marka ne bide canım

Hastane çıkışı almayı düşünmüyorum doğum yaptığım hastanede giydircekler düz beyaz sonra yıkamaya gidince bu tulumunu vermek istiyorum yedek bi takım bide annem 5 li bi set alıp getircekmiş hastane için yeter bence ben kendim set haline getircem yani battaniyesini koycam zıbın ve çorap koycam düz beyaz zaten tulumda şapka ve eldiveni var yeterli bu kadar cidden evdede küçük 3 takımı var ilk 1 aylıkken giyebileceği çok hediyesi olur zaten ailemden falan

Merhaba hamiş arkadaşlarım
Çok sicakkkkkkk yanıyorum ben. Sabah seminere gittim geldim bi uyudum 7 gibi de çıkıp dolaşicam gündüz nerdeyse dilim dışarda kaldı napıcaz daha temmuz ağustos var allahım hepimize yardım etsin. Üstelik bu havada griple savaşıyorum yarin da şeker ölçümleri ile dr gidiyorum ınsüline hazırladım kendimi Daha bebiş için eksiklerim var ama temmuz da tamamlayabilcegim sanırım annem ablam gelecekler. Bi de baby shower yapmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorummmm. Istemiyorum diye tutturdu ama ben çok istiyorum bi orta yolu da yok napcaz bilmem (baby shower da giymek için elbise bile aldım düşünün )

Alırken son kullanma üretim tarihlene bakıp alırsanız problem olmaz

Bende elbiseye geçtim artık aşırı sıcak ya temmuz ve ağustosta napcaz bilemiyorum sürekli terliyorum sürekli :) ya eşin neden istemiyorki bi şekilde ikna et canım içinde kalmasın hiç birşey benim eşimde sepet beşiklerden istemiyor ama çok istiyorum içimde kalmasından iyidir zorla alıcaz :)

Ya kizlar bigun beni bi korku kapladi birden terledim karnim agridi .simdide dogumda ölurmuyum diorim haberlerde kaynanam izlemis dahada korktum

Baby shower kizkiza yapilcaksa, nasilsa esin olmicagi icin karismasa daha olur iyi aslinda :) cogu erkege göre gereksiz böyle seyler ama bizler de heves ediyoruz iste. Ben de kismetse agustosta yapicam.

Kizlar gunaydin nasilsiniz... ya aranizda fetal eko cektiren ya da cektirecek opan var mi... benim doktorum sordu ailede genetik kalp hastaligi olan var mi diye bende yok dedim... cekrltirmek istersen cektir dedi... bende yarina randevu aldim
Ben çektirdim canım 2 hafta kadar önce detaylı ultrasonda bebeğimin kalp damarları net görülmemişti doktor fetaleko istedi ultrasonda baya inceledi kardiyoloji doktoru damarları çok şükür gayet yerinde dedi sadece kalbinde 2 tane delik var dedi bunlar da ya doğumdan hemen sonra ya da belli bir müddet sonra kapanır dedi doğumdan hemen sonra 1 ay için de tekrar bebeğimi görmek istedi doktor. Benim annem de kalp büyümesi damar küçülmesi var hipertansiyon hastası ama doktor hiç aile geçmişimi sormadı.

İnşaAllah senin bebeğinin de bir sıkıntısı çıkmaz için rahat olsun canim.

Ya kizlar bigun beni bi korku kapladi birden terledim karnim agridi .simdide dogumda ölurmuyum diorim haberlerde kaynanam izlemis dahada korktum
Bu bi şaka olmalı?! O nasıl bi korku arkadaşım? Bence bizi trollüyorsun. Aksi halde böyle herkesin birbirine destek olduğu ve fikir alışverişinde bulunduğu, kendini iyi hissetmeye çalışan anne adaylarının olduğu bir platformlarda böylesine abesle iştigal bir yorumda bulunmazdım. Çok rahatsız edici.

Benim panik atagim var hamileligimde Allaha sukur olmadim ama bugun oluyo gibi oldum cok farkli bi his

Baby shower kizkiza yapilcaksa, nasilsa esin olmicagi icin karismasa daha olur iyi aslinda :) cogu erkege göre gereksiz böyle seyler ama bizler de heves ediyoruz iste. Ben de kismetse agustosta yapicam.
Evet canım kız kıza olacak bizim cafemiz var o yüzden eşime mecburum :)))))))) ben istemiyorum o zaman evde yap diyor görmemiş miyiz ne gerek var böyle şatafata diyor ... diyor da diyor herşey sade ve öz olsun taraftarı. Ben de diyorum ki evet görmemişim bu ilk bebeğim ))))))))))))) iste boyle mekan konusunda ona mecburum ikna olmazsa yapamicam maksat sohbet muhabbet yani benim amacım da gerçekten gösteriş değil es dost arkadaş toplaşıp mutluluğu paylaşmak. Gerçekten bazen erkekleri.hic anlamıyorum hiccccx

Ay gerçekten elbise kurtarıcı ben normalde de yazın pantolon giyemem sıcakla aram hiç iyi değil ama bu yaz bambaska bunaltıcı. Sepet beşik ben de alicam max 6 ay kullanırsın diyorlar tamam diyorum yeterli sonrasında odasında uyur zaten allahtan buna karışmadı eşim:))))))))))))))))))) gerçi eşim erkek kafası düşünüyor ince ince düşünen bi adam değil ilk zamanlar diyordu ki hemen odasında yatıralım sonra ayrılmaz:))) gece bebeği yanıma getirip sonra geri odasına götüreceksen bunu da max 2 saate yapacaksan olur dedim de öyle hemem vazgeçti:))) sen de dene bakalım belki ise yarar bu tehdit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…