- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.021
Sirkeli su canim. pamuga dok kompres yap. ya da direk yika. iflah olmazsa direk sirke dok. Cayir cayir yakar ama coook rahatlatir. bakterileri de olduruyor mantar tarzi biseyse yayilmasini onler ama sen doktora git en kisa surede hamilelikte ihmal edilmemesi gerek boyle seylerin. Gecmis olsun
Günaydın kizlar :) bu sabah minik kızım kocama sarildigim için tekmelemis eşimi uyanmış sabah elini koymuş karnima öyle bekliyordu . Daha şimdiden basladi babasının uykusunu bölmeye
Evet canım hissediyorlar sanırım çoğu zaman eşim elini koydugunda sakinlesiyor hiç tepki vermiyorAy gozumde canlandirdim ne güzel bir kesit :) biz nerdeyse gün içinde birçok kere hissediyoruz, duygularımız çok yogun. Yazık babalar da öylece bekliyor :) ama benim kuzum eşime bak bak tekme atıyor dediğimde bile bırakıyor tekme atmayibeni sevmiyor mu acaba diyor, yazık kıyamam ya
Hehe ne güzel:) kızlar babacı derler, benim kızım da tüm gün tekmelemedi tekmelemedi, eşim yanıma gelip sarıldığında başladı pat pat tekmelemeyeGünaydın kizlar :) bu sabah minik kızım kocama sarildigim için tekmelemis eşimi uyanmış sabah elini koymuş karnima öyle bekliyordu . Daha şimdiden basladi babasının uykusunu bölmeye
Doktorum hiç bahsetmedi bana böyle bir şey. Babam kalp krizi geçirmişti kısa süre önce, anjiyo olmuştu ailede var ama bilmiyorumKizlar gunaydin nasilsiniz... ya aranizda fetal eko cektiren ya da cektirecek opan var mi... benim doktorum sordu ailede genetik kalp hastaligi olan var mi diye bende yok dedim... cekrltirmek istersen cektir dedi... bende yarina randevu aldim cektiricem....
Çok tatlilar ya müthiş bir duyguHehe ne güzel:) kızlar babacı derler, benim kızım da tüm gün tekmelemedi tekmelemedi, eşim yanıma gelip sarıldığında başladı pat pat tekmelemeye
Benim kız da tam tersi. Gün içerisinde hiç durmaz yalnızken. Ne zaman babası yanımızda olsa tekmelemeye başlasa içimden sayiyorum tekmeleri bazen 1 kere yapip duruyor bakıyorum üst iste tekmeliyor eşime diyor gel bak. elini koyduğu anda duruyor ama ben elimi koysam bana karşılık veriyor. Eşim de diyor benden korkuyor herhalde babaya el kaldiramiyor.Hehe ne güzel:) kızlar babacı derler, benim kızım da tüm gün tekmelemedi tekmelemedi, eşim yanıma gelip sarıldığında başladı pat pat tekmelemeye
Ben varım malesef. Bazen 3 4 gün yapamıyorum, çok zorlanıyorum ve dediğin gibi bebeğe zarar vereceğim diye de korkuyorum. Zeytinyağı, ballı sıcak su falan içiyorum ama yok fayda etmiyor. Bugün bende yoğurt alıp deneyeyim o zaman. İnşallah bende de işe yarar. Çok sağol canım önerin için :)Kızlar bu arada aramızda kabızlık çeken var mi bilmiyorum ama ben kabız değildim pek yani tuvalete çıkıyordum her gün ama böyle afedersiniz çok ıkınıyordum sonrada korkuyordum bebeği sıkıştırıyormuyum acaba diye neyse geçen hafta bim den canım çektiği için bir çilekli bir şeftalili meyveli yoğurt aldım her gün 1 tane yedim daha ilk günden wc de o kadar rahat ettim ki. Sonra evde kendim yapmaya başladım o an ne meyvesi varsa kirazlı çilekli kayısılı yoğurt içinede biraz pekmez koydum ben buna iyi geleceğini hiç düşünmemiştim ama wc de hala çok rahatım. Hiç öyle kendimi kasmadan rahat rahat girip çıkıyorum. Size de bir soylıyım dedim.
Inşallah ise yarar canım şifa olsun.Ben varım malesef. Bazen 3 4 gün yapamıyorum, çok zorlanıyorum ve dediğin gibi bebeğe zarar vereceğim diye de korkuyorum. Zeytinyağı, ballı sıcak su falan içiyorum ama yok fayda etmiyor. Bugün bende yoğurt alıp deneyeyim o zaman. İnşallah bende de işe yarar. Çok sağol canım önerin için :)
Bende dün civilden havlu ıslak mendil pişik kremi tırnak makası sabun alt değiştirme örtüsü bebek losyonu falan aldım geçende bi kaç takım kıyafet aldım çok almıycam eksiklerimiz azaldı baya çok şükür deterjan falan kaldı onlarıda koyafetleri yıkamaya başladığımda alırım inşallah benim aldıklarımda uyguna geldi toplamda 120 tl falan ödedim çok zevkli alışveriş yapmakKızıma hastane çıkışı için ciciler aldımm bu işide tamamlamış olduk artık pek bişimiz kalmadı. Banyo bakım ürünleri pişik kremi falan böyle şeyler almamız lazım. Civilden aldım ürünleri çokda uyguna geldi üçüne 90 lira ödedim.
benimde pişik kremi, tırnak makası, alt değiştirme örtüsü falan almam lazım bende bakayım oraya aldıklarının resmi veya linki varsa atarmısın canım.Bende dün civilden havlu ıslak mendil pişik kremi tırnak makası sabun alt değiştirme örtüsü bebek losyonu falan aldım geçende bi kaç takım kıyafet aldım çok almıycam eksiklerimiz azaldı baya çok şükür deterjan falan kaldı onlarıda koyafetleri yıkamaya başladığımda alırım inşallah benim aldıklarımda uyguna geldi toplamda 120 tl falan ödedim çok zevkli alışveriş yapmak
Allah yardımcınız olsun inşallah sorunsuz geçer sıkıntın. Tabikide ederim dua.Bir sıkıntım var kızlar lütfen dua edin içten... maddi ve manevi zarar görmememiz için. .
ben kızımda çektirmiştim 2012 deKizlar gunaydin nasilsiniz... ya aranizda fetal eko cektiren ya da cektirecek opan var mi... benim doktorum sordu ailede genetik kalp hastaligi olan var mi diye bende yok dedim... cekrltirmek istersen cektir dedi... bende yarina randevu aldim cektiricem....
Tiryakiyim hergun 1 tane iciyorum.Arkadaslar Turk kahvesi icmek istiyorum olcusu nedir bilginiz var mi her gun icmek zararli midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?