2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Sirkeli su bile çok tahriş etti canım. Çok sağol
Bugün randevu aldım gideceğim artık kaçış yok.

Günaydın kizlar :) bu sabah minik kızım kocama sarildigim için tekmelemis eşimi uyanmış sabah elini koymuş karnima öyle bekliyordu . Daha şimdiden basladi babasının uykusunu bölmeye

Ay gozumde canlandirdim ne güzel bir kesit :) biz nerdeyse gün içinde birçok kere hissediyoruz, duygularımız çok yogun. Yazık babalar da öylece bekliyor :) ama benim kuzum eşime bak bak tekme atıyor dediğimde bile bırakıyor tekme atmayibeni sevmiyor mu acaba diyor, yazık kıyamam ya

Evet canım hissediyorlar sanırım çoğu zaman eşim elini koydugunda sakinlesiyor hiç tepki vermiyor

Kizlar gunaydin nasilsiniz... ya aranizda fetal eko cektiren ya da cektirecek opan var mi... benim doktorum sordu ailede genetik kalp hastaligi olan var mi diye bende yok dedim... cekrltirmek istersen cektir dedi... bende yarina randevu aldim cektiricem....

Günaydın kizlar :) bu sabah minik kızım kocama sarildigim için tekmelemis eşimi uyanmış sabah elini koymuş karnima öyle bekliyordu . Daha şimdiden basladi babasının uykusunu bölmeye
Hehe ne güzel:) kızlar babacı derler, benim kızım da tüm gün tekmelemedi tekmelemedi, eşim yanıma gelip sarıldığında başladı pat pat tekmelemeye

Doktorum hiç bahsetmedi bana böyle bir şey. Babam kalp krizi geçirmişti kısa süre önce, anjiyo olmuştu ailede var ama bilmiyorum

Hehe ne güzel:) kızlar babacı derler, benim kızım da tüm gün tekmelemedi tekmelemedi, eşim yanıma gelip sarıldığında başladı pat pat tekmelemeye
Benim kız da tam tersi. Gün içerisinde hiç durmaz yalnızken. Ne zaman babası yanımızda olsa tekmelemeye başlasa içimden sayiyorum tekmeleri bazen 1 kere yapip duruyor bakıyorum üst iste tekmeliyor eşime diyor gel bak. elini koyduğu anda duruyor ama ben elimi koysam bana karşılık veriyor. Eşim de diyor benden korkuyor herhalde babaya el kaldiramiyor. Anca geceleri yakalayabiliyor tekmelerini oda ben yatağa yattigim için oda içimde yerleşiyor uyku pozisyonuna o ara yakaliyor.

Kızlar bu arada aramızda kabızlık çeken var mi bilmiyorum ama ben kabız değildim pek yani tuvalete çıkıyordum her gün ama böyle afedersiniz çok ıkınıyordum sonrada korkuyordum bebeği sıkıştırıyormuyum acaba diye neyse geçen hafta bim den canım çektiği için bir çilekli bir şeftalili meyveli yoğurt aldım her gün 1 tane yedim daha ilk günden wc de o kadar rahat ettim ki. Sonra evde kendim yapmaya başladım o an ne meyvesi varsa kirazlı çilekli kayısılı yoğurt içinede biraz pekmez koydum ben buna iyi geleceğini hiç düşünmemiştim ama wc de hala çok rahatım. Hiç öyle kendimi kasmadan rahat rahat girip çıkıyorum. Size de bir soylıyım dedim.

Ben varım malesef. Bazen 3 4 gün yapamıyorum, çok zorlanıyorum ve dediğin gibi bebeğe zarar vereceğim diye de korkuyorum. Zeytinyağı, ballı sıcak su falan içiyorum ama yok fayda etmiyor. Bugün bende yoğurt alıp deneyeyim o zaman. İnşallah bende de işe yarar. Çok sağol canım önerin için :)

Inşallah ise yarar canım şifa olsun.

Kızıma hastane çıkışı için ciciler aldımm bu işide tamamlamış olduk artık pek bişimiz kalmadı. Banyo bakım ürünleri pişik kremi falan böyle şeyler almamız lazım. Civilden aldım ürünleri çokda uyguna geldi üçüne 90 lira ödedim.

Eklentiler

• 8694288201017frontcivil1200.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 113
  • p280319frontcivil12002.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 113
  • p294000frontcivil1200.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 114
Bende dün civilden havlu ıslak mendil pişik kremi tırnak makası sabun alt değiştirme örtüsü bebek losyonu falan aldım geçende bi kaç takım kıyafet aldım çok almıycam eksiklerimiz azaldı baya çok şükür deterjan falan kaldı onlarıda koyafetleri yıkamaya başladığımda alırım inşallah benim aldıklarımda uyguna geldi toplamda 120 tl falan ödedim çok zevkli alışveriş yapmak

benimde pişik kremi, tırnak makası, alt değiştirme örtüsü falan almam lazım bende bakayım oraya aldıklarının resmi veya linki varsa atarmısın canım.

Bir sıkıntım var kızlar lütfen dua edin içten... maddi ve manevi zarar görmememiz için. .
Allah yardımcınız olsun inşallah sorunsuz geçer sıkıntın. Tabikide ederim dua.

Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür bebeğim iyi 3 hafta önce 2 gün geride çıkmıştık şimdi 1 hafta öne geçmişiz 25+4 ama 26+5 çıktık 1 kilo 33 cm olmuşuz çok şaşırdım ben 800-850 gr çıksa dua edecektim 3 hafta önce gerideydi diye. Ellerini ayaklarını yüzüne doğru çekmişti toplanmıştı yeri dar herhalde dedi baya dürttü uyuyordu uyandı falan. Rahim ağzı kapalı 55 mm gayet iyi dedi kese de yukarıdaymış aşağılarda değilmiş. Şekerden dolayı da iri olabilir dedi ama başlarda da öndeymiş dedi dikkat et dedi yürürken bel bacak ağrım oluyor dedim magnezyum, kalsiyum yazdı ayrıca kan verdim değerlerime de bakılacak idrar da verdim benden haberler böyle

ben kızımda çektirmiştim 2012 de

Kızlarrrr yaa ben dün farkında olmadan bir bardak son kullanma tarihi geçmiş süt içmişim tadı da gayet normaldi bi anormallik yoktu hiç anlamadım. Şimdi farkettim. Aman bir şeyler alırken dikkat edin tarihine

patisserieyumyum bunları aldım canım ama sebamedin sabununu alıcam ben bulamadım orda bunu yedek aldım tırnak setleri çok gereksiz geldi açıkcası içinde törpü falan var 60,70 tl istiyo bide orda granul bebek deterjanı gördüm roxy diye en sağlıklısı oymuş pişik kremide internette araştırdım bunu daha çok met ediyolardı aldım gitti destin yazan tekrar gidicem civile eksikleri tamamlamak için bide ben orda istediğim biberonu bulamadım yaa nerde bulucam bilmiyorum zaten annemle aldım bunları bursada tekrar mecbur gidicem ağır şeyleri almadım

Eklentiler

• 4D97F56F-500F-467E-975A-29B85998B020.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…