2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçende bunları almıştım daha fazla almıycam cidden annem bi kocaman valiz almış bunları hastane için aldım zaten hastanede hastane çıkışı giydirilicek bunlar benim aldıklarım olsun dedim insan her gördüğünü almak istesede biraz kendimizi durdurmamız lazım malum büyüyolar çabuk

Eklentiler

• 450DAFFB-B8E9-46CE-A4E6-0339C59A0D55.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 133
  • D09875D8-E5EC-4CD5-9C47-74E6183A80E4.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 131
  • FF2D50ED-6CDC-4FF7-ADA3-572838993A59.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 124
  • C6E5557E-B7F7-4945-9D9E-6FE8D9A3F942.webp
    9 KB · Görüntüleme: 129
  • 24A58C61-5B0F-4EBC-8D6E-C8D77B726225.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 133
Canim ben cektirdim. Benim bebegimin kalbinde parlaklik goruldu detaylida direk fetal ekoya yonlendirdiler. Ben de cektirdim direk. normal ultrason gibi sadece biraz daha uzun sure kalbe bakiyor damarlara felan bakiyor. gecmis olsun insallah bisey yoktur.

Güle güle kullanın canım banada tırnak seti mantıklı gelmiyor. Bende bayramdan sonra geri kalanı tamamlarım inşallah.

Bi sıkınti gormedi canim ama yine de bakilsin dedi insallah sorun yoktur

Kızlar bende biraz bez stoklayayım dedim 15 gün önce jokerin internet sayfasından aldım hala gelmedi , kargoya bile verilmedi. dolandırılmadıysak doğuma gelir herhalde :)

Hazırlıklar tamamlanıyor yavaş yavaş.
Benim birtek beşik eksik büyük esyalardan.
Bez ,pamuk, pisik kremi , deterjan, biberon alacağım, birde kendim için bikaç pijama takımı alacağım günlük giymeye ince olanlardan.
Bikaç kıyafet aldım süslü süslü birde saç bantları aldım . Külotlu Çorap aldım minnos minnos
Diğer tüm esyalardan abiden var, annem de 2 battaniye hastane çıkışı, birkaç takım almış. Hediye de çok olur.

Çok kıyafet alamamk en iyisi zaten büyüyolar hemen e bide bi sürü gelir hediye bi kaç takım yetiyor gerçekten beşiğimizi anneannemiz alıcak inşallah bebek arabasıda hala karar verememekle birlikte bekliyorum doğumdan sonrada alabilirim

Aynen canım oglumda çok şey aldım ozendim ama 1 2 kere giydiği takımlar oldu yazık boşuna masraf yani.
Bebek arabasına karft in travel sistemini almıştık çok rahat ettim ben. Tek sorun bagajiniz küçükse sadece bebek arabasi sigiyor.
Ama dışarıda büyük rahatlik, çocuk uyuyunca rahat ediyor, alışveriş posetlerini altına atıyorsun herseyi taşıyor.

Çok tatlılar Güle güle giysin minigin.

Paşa Güle güle giysin, cok tatlılar.

Teceübeli annelere bir sorum olcak. Bir mani çıkmazsa doğuma 3 ay kaldı. Şu an indirimden uni baby ıslak mendil alma planım var. Malum yaz mevsimindeyiz. Evim de pek serin sayılmaz. Sizce evde 3 ay dursa bu mendiller durduğu yerde kurur mu?
Bir de şampuan ve pişik kremini de şimdiden alsam 3 ayda bozulur mu bebeğe zarar verir mi

Bazen mağazadan aldığında da kuru çıkabiliyor. Şans işi biraz ben aldım hatta hastane çantasına koydum şimdiden 2 paket.

Ben tecrübeli değilim ilk bebeğimiz olacak inş ama aldım odasında dolabına koydum. Çok sıcak değil serin odası şu anda son kullanım tarihleri de daha çok var. Ufak ufak alıp koyuyorum her şeyini. inşallah sorun olmaz bakalım

Güneş görmeyen bir odada dolaba yada kapali bir yere koyarsan hiçbişey olmaz canım.
Benimde evim çok sıcak sadece bir oda güneş almıyor şimdi oğlumun ıslak mendillerini bu odada da dolapta sakliyorum. 2 ay kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…