2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba herkese hamileliğimin 28+0 haftasındayım ultrasonda bebeğimin gelişiminde sıkıntı çıktı şu an 1 kilo 89 gram ve bacak boyuda biraz geriden geliyor. Bu durumu yaşayan oldumu hiç. SAT a göre 5 eylül doğumum. doğumu haftası benmle aynı olanlar sizin durumunuz nedir öğlen doktorla görüşeceğim. Uyuyamıyorum kaygım çok iki hafta sonra tekrar ultrason randevusu verildi

Canım kilosu normal gibi sanki fl değeri kaç bebeğinin? Tek doktorla sınırlı kalma mutlaka başka bir doktora da görün. Çünkü doktorların ölçümleri farklı olabiliyor.

Canım kilosu normal gibi sanki fl değeri kaç bebeğinin? Tek doktorla sınırlı kalma mutlaka başka bir doktora da görün. Çünkü doktorların ölçümleri farklı olabiliyor.
ben yurtdışındayım çizelgesi farklı ondan çok bir şey bulamadım nette FL 50.2 mm yazıyo iki hafta sonra tekrar bakılacak. Doktor arayışındayım burda pek özel yok varsada çok yüksek ücretleri ama olsun türk bir doktor bulursam koşa koşa gideceğim

Canım ben şimdi bildiğim kadarıyla hesapladım da 35 cm bebeğin. 28. Hafta ortalaması da 37 cm olarak görünüyor internette.
2, 3 cm fark bizim bebeklerimizde de oluyor. Bilemiyorum ama telaşlanma. 28. Haftaya göre güzel değerler bence.

güzel sonuçlarla gel inşallah
canım ben baby shower ı gereksiz görüyorum yani eşin gibi düşünüyorum ama içinde kalacaksa ikna edersin bi şekilde

Günaydın kızlar sarı kantaron zamanı şimdi köye geldim her yer öbek öbek kantoron. Faydasını bilen ve kendisi yapmak isteyen olursa yeşillik olan her yerde bulabilirsiniz.

Ben kızımda kantoron yağı kullanmıştım pişiklerde çok işe yarıyor.

Günaydın kızlar:)
Biz daha almadık bebek arabasını ama eşimle ebebek mağazasında bunu test ettik beğendik. Joie marka. Yorumlar da iyi. Bunu almayı düşünüyoruz

Eklentiler

• AA422D16-A85C-481D-BDB7-CC80FCE9E0A0.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 74

Bence ikna edersin eşini:) o kadar elbise aldın boşa mı gitsin

Güle güle güzel günlerde giysin inşallah minik prenses hepsi de pek hoş:)

Günaydın kızlar :)

ne zamandır yazayım yazayım bir türlü yazamadım şimdi rahat nefes aldım da yazabildim :) bir telaş sormayın evimi taşımaya karar verdik ev bulduk şimdiki evim 3 + 1 di ama anca yetiyordu bulduğumuz ev 4 + 1 daha geniş :) en azından çocuklara oyun odası yapabileceğim ama taşınma telaşı gözümü çok korkutuyor tamam evden evelere taşıyor ama yerleştirmesi var ya ölüm gibi geliyor kardeşim annem falan yardımcı olacaklar ama gene de zor ya ağustos başı gibi anca geçerim ben bu üşengeçlik ile zaten sizlerde ne var ne yok

bizim kız çok hareketlendi karşıda oturanlar bile artık farkediyor hareketlerini o derece coştuk maşallah

Ceviz reçeli oluyor ya hani rüyamda ondan gördüm:) köydeyim bari değerlendireyim dedim yapımı zor değilse yapacağım inşallah:)

Şimdi nefis yemek tariflerinden tarifine bakacağım ama belki içimizde püf noktalarıyla bilen vardır bir sorayım dedim

Ben bir kere bırakmıştım canım hem de akşama kadar ama birşey olmamıştı olmaz merak etme. Bende seçimden sonra pazartesi gidicem sağlık ocağına. 2. doz tetenozu vuruldum eveli hafta ama o hiç ağrı yapmadı ilki de çok hafif yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…