- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.101
Günaydın kızlar:)
Biz daha almadık bebek arabasını ama eşimle ebebek mağazasında bunu test ettik beğendik. Joie marka. Yorumlar da iyi. Bunu almayı düşünüyoruz
Aynen canım, sürüşü falan da gayet iyi geldi, özellikle kolay katlanıyor o hoşuma gitti.Güzel gözüküyor canım rengi de çok kullanışlı. Bizim araba krem rengi çabuk kirleniyor.
Biz kraftı beğenemedik eşimle nedense. Casual fena değil ama en çok joie hoşumuza gitti. Yorumlarında iyiValla biz en baştan kraft twist beğendik 2.000 küsür fiyatı bir ara 3 aylık falandım çok güzel indirime girmişti erken diye almadım daha da girmedi indirime. Kuzenimin eşi de joie marka almıştı çok memnun bende mi alsam diyorum bir de casual güzelmiş bilemiyorum eşim krafttan yana ama nerden kar etsek iyidir diyorum bakalım takip ediyoruz hep indirimleri
Ay deme demeeee bizim daha hiç bir şeyimiz hazır değil, brn de hazır değilim galiba
Aynen canım, sürüşü falan da gayet iyi geldi, özellikle kolay katlanıyor o hoşuma gitti.
Biz kraftı beğenemedik eşimle nedense. Casual fena değil ama en çok joie hoşumuza gitti. Yorumlarında iyi
Canım benim kızımın travel sistem casual cadillac trona. Biz memnunuz onu da düşünebilirsin.Valla biz en baştan kraft twist beğendik 2.000 küsür fiyatı bir ara 3 aylık falandım çok güzel indirime girmişti erken diye almadım daha da girmedi indirime. Kuzenimin eşi de joie marka almıştı çok memnun bende mi alsam diyorum bir de casual güzelmiş bilemiyorum eşim krafttan yana ama nerden kar etsek iyidir diyorum bakalım takip ediyoruz hep indirimleri
Günaydın kızlar :)
ne zamandır yazayım yazayım bir türlü yazamadım şimdi rahat nefes aldım da yazabildim :) bir telaş sormayın evimi taşımaya karar verdik ev bulduk şimdiki evim 3 + 1 di ama anca yetiyordu bulduğumuz ev 4 + 1 daha geniş :) en azından çocuklara oyun odası yapabileceğimama taşınma telaşı gözümü çok korkutuyor tamam evden evelere taşıyor ama yerleştirmesi var ya ölüm gibi geliyor kardeşim annem falan yardımcı olacaklar ama gene de zor ya ağustos başı gibi anca geçerim ben bu üşengeçlik ile zaten sizlerde ne var ne yok
bizim kız çok hareketlendi karşıda oturanlar bile artık farkediyor hareketlerini o derece coştuk maşallah
Canım benim kızımın travel sistem casual cadillac trona. Biz memnunuz onu da düşünebilirsin.
Kızlar gunaydin. Kaç gündür bacağımın kasıklarımla birleşen yerinde ağrı var ne yaptıysam fayda etmedi doktor randevum haftaya perşembe. Sağlık ocağına sordum dün bisey demediler doktoruna sor dediler. Çok garip bir bölgede bu ağrı. Tam bacak aramda İç çamaşırının bittigi yerde. Orda kemik gibi sert bir kas var o ağrıyor. Sabit durdugum zaman bisey yok ama ne zaman yurusem merdiven ciksam beni cok zorluyor. Dün bu yüzden çok moralim bozuldu. 1 haftadır çekiyorum ağrıyı hiç geçicek gibi değil. Ne azaldı ne çoğaldı. Dün ağladım çok sonra uyudum gece rüyama kızım geldi. Kucağımda böyle bana gülümsüyor bir de gamzeleri var. Allahım dünyadaki en güzel şey herhalde diye düşünüyorum sabah onun hayali ile uyandım. Bacagim hala ağrıyor ama moralim düzeldi.kizim kiyamadi uzulmeme herhalde. Böyle bir ağrı çeken var mi aranızda?
Maşallah çok şeyi halletmişsin geri kalanları internetten bile alabilirsin aklında belirlediğin marka varsa. Kızımda gecelik sabahlık takımını internetten almıştım “şık mecit” miydi mecitli bişeydi markası. Diz hizasında dantelli askılı bir elbise uzun kollu kuşaklı sabahlığı vardı. Elbisesini hala çok severek kullanıyorım:)Benim de pek değil valla bir 20 li takımı var uyku seti nevresim onları bir almıştım zaten, çıtçıtlı badi almışım bolca 0-3 ay ama 3-6 da alıcam baya çünkü 0-3 bile baya küçük yani. Odası sipariş edildi bayramdan sonra gelecek, perdesini de cumartesi sipariş ettim salon perdelerimle birlikte, e bebekten indirimden çöp kovası, pamuk ve göğüs pedi aldım, istanbuldan da sebamed şampuan losyon pişik kremi almıştım hastane çıkışındaki dahil 3 battaniyesi var.
daha çok eksik var alt üst takımlar çoraplar vs. Bir de emzik biberon, bebek arabası ıvır zıvır yok. Bayramda çıkıp bakıcaz dün avm ye gittik e bebeğe de uğradım hiç doğru düzgün kıyafet yoktu, biberonlara emziklere baktım almadım sanırım İnegöl'e gidicez ordaki avm nin e bebeği çok güzeldi. Çarşıdan falan normal küçük mağazalarda da kıyafetler güzel oluyor bakıcam artık tamamlarım da gecelik sabahlık bulmam lazım asıl
İşte ordan başlayarak bacağa inen ağrılar yaşıyorum zaman zaman. Birden giriyor 3-4 gün süründürüp geçiyor. Doktora gittim normal diyor kramplar. Magnezyum da kullanıyorum ama yine de oluyor. Normal yani ağırlar canım.Kızlar gunaydin. Kaç gündür bacağımın kasıklarımla birleşen yerinde ağrı var ne yaptıysam fayda etmedi doktor randevum haftaya perşembe. Sağlık ocağına sordum dün bisey demediler doktoruna sor dediler. Çok garip bir bölgede bu ağrı. Tam bacak aramda İç çamaşırının bittigi yerde. Orda kemik gibi sert bir kas var o ağrıyor. Sabit durdugum zaman bisey yok ama ne zaman yurusem merdiven ciksam beni cok zorluyor. Dün bu yüzden çok moralim bozuldu. 1 haftadır çekiyorum ağrıyı hiç geçicek gibi değil. Ne azaldı ne çoğaldı. Dün ağladım çok sonra uyudum gece rüyama kızım geldi. Kucağımda böyle bana gülümsüyor bir de gamzeleri var. Allahım dünyadaki en güzel şey herhalde diye düşünüyorum sabah onun hayali ile uyandım. Bacagim hala ağrıyor ama moralim düzeldi.kizim kiyamadi uzulmeme herhalde. Böyle bir ağrı çeken var mi aranızda?
Evet bunu ben de beğenmiştim. Ama casual air aldım . Cok satan bebek arabası imiş. Daha kullanmadık tabi ama hafif az yer kaplıyor .Günaydın kızlar:)
Biz daha almadık bebek arabasını ama eşimle ebebek mağazasında bunu test ettik beğendik. Joie marka. Yorumlar da iyi. Bunu almayı düşünüyoruz
Ben joie kullanıyorum kızlar çok memnunum katlanması kolay taşınabilir hafifAynen canım, sürüşü falan da gayet iyi geldi, özellikle kolay katlanıyor o hoşuma gitti.
Biz kraftı beğenemedik eşimle nedense. Casual fena değil ama en çok joie hoşumuza gitti. Yorumlarında iyi
sağol canım benim Rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın. Aynen zor olacak ama anca toplarım gibime geliyor şimdi bayram giriyor sonra kuzenimin düğünü var temmuzun ortasında onun telaşı olacakMaşallah canım senin ayın baya ileri normal yani ben daha 25 haftayı bitiricem ama dün 25+4 de 26+5 çıktık 1 kilo olmuşuz sevindim. Zaten karnımda iki haftadır bariz büyümüştü hareketleri de çoğalmıştı sertleşmişti. Ama daha seninki kadar değil. Allah yardımcın olsun çok geciktirmeden taşı bence sonra daha zor olur ağırlaşacaksın sıcaklar bir yandan ancak evi yerleştirir bebeğin eşyalarını hazırlarsın bende 32. haftaya kadar eksikleri tamlayayım annem gelince de yıkar ütüler yerleştiririz çantamı da hazırlarım hazırda bulunsun
casual cadillac air bizimde oğlumda kullandık şimdi kızımda da kullancağım hem hafif hem rahat aklında olsun serisinin en hafifi diye duymuştum ben bir ara ben çok memnumum hiç yni almayı düşünmedim bu seferBakayım canım ona da artık razı edebilirsem öyle birşey alıcam modeline falan bakalım bayramda gittiğimizde araştırırız zaten şu ara joie ve casual en çok satan markalarmış
Kullanıyorum canım. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde 15 dk da olsa yüzüyorum. Anlamadım gitti. Internetten baktım biraz o bölgede fitik olabiliyormuş inşallah öyle bişey değildir. Eşim diyor vücudun ağırlaştığı için olabilir. Artık napicagimi şaşırdım hareketlerimi çok kısıtlıyor. Dayanilmiycak bir ağrı değil ama insan hergun çekince bu ağrıyı sınırı bozuluyor.Magnezyum kullanıyor musun canım ben ağrım falan yok diye kullanmıyordum ama artık bel ağrılarım başladı hele yemekten sonra bir yürüyeyim deyince 10 dk sonra resme belim tutuluyor ve kalçalarıma bacaklarıma da vuruyor dün dr söyledim magnezyum ve kalsiyum yazdı kanda verdim alt sınırım biraz üstü çıktı
Benim de bir gece uyurken alt bacaklarımin baldırlarına gitmişti kramp. 3 -4 gün sürdü o alt bacak ağrısı geçti sonra. Ama bu yukardaki ağrı bayadır devam ediyor. Sünnetlik çocuk gibi yürüyorum.İşte ordan başlayarak bacağa inen ağrılar yaşıyorum zaman zaman. Birden giriyor 3-4 gün süründürüp geçiyor. Doktora gittim normal diyor kramplar. Magnezyum da kullanıyorum ama yine de oluyor. Normal yani ağırlar canım.
Adet ağrısı gibi mi oradaki kaslar geriliyor olabilirKullanıyorum canım. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde 15 dk da olsa yüzüyorum. Anlamadım gitti. Internetten baktım biraz o bölgede fitik olabiliyormuş inşallah öyle bişey değildir. Eşim diyor vücudun ağırlaştığı için olabilir. Artık napicagimi şaşırdım hareketlerimi çok kısıtlıyor. Dayanilmiycak bir ağrı değil ama insan hergun çekince bu ağrıyı sınırı bozuluyor.
İlk defa duydumceviz reçeliCeviz reçeli oluyor ya hani rüyamda ondan gördüm:) köydeyim bari değerlendireyim dedim yapımı zor değilse yapacağım inşallah:)
Şimdi nefis yemek tariflerinden tarifine bakacağım ama belki içimizde püf noktalarıyla bilen vardır bir sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?