2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eksiklerimiz nerdeyse aynı canım bende ufak tefek şeyler aldım ama odası bebek arabasi biberon emzik falan hiç daha ortada yok. Kıyafetleri dert etmiyorum ınternetten bazi yerlerde sipariş edince 1 günde bile geliyor eve. Şimdilik bikac kıyafeti ve hastane çıkışı var. Odasını bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Bebek arabasını konusunda çok kararsızım. Onu doğduktan sonra bile alabilirim. Yeni doğan için kangrular var belki onlardan alırım ilk etap diye düşünüyorum. Daha önümüzde 2 3 ay var hallolur herşey diyorum. Ben mi çok rahatım acaba

İlk defa duydumceviz reçeli
bu kantaron çiçeği heryerden bildiğimiz sarı sarı olan çicekler mi bacak ağrılarına iyi geliyor diye duydum
Nasıl yapılıyor

Canım bu çiçek. Zeytin yağının içine bir kavanoza dolduruyorsun günwş gören bir yerde kırk gün bekletiyorsun. Kızarıyor yağ. Süzüp koyu renk bir kavanoza koyup kullanıyorsun.

Adet ağrısı gibi mi oradaki kaslar geriliyor olabilir
Rahime büyüyorya
Benimde belim çok ağrıyor özellikle kuyruk sokumu
Yok canım adet ağrısı gibi değil. Iç çamaşırın ağ kısmı olur ya onun sol tarafı bacağımın birlestigi yer fena ağrıyor. Orda kemik gibi bir kas var orası.

Komşum yapmış bana verdi bir şişe. Bir de basmalı vücut losyonlari olur ya onun şişesi boşalınca içine doldurmuş. Yaralara çok iyi geliyor diye duydum ben. Yara izlerine falan. Ağrılara iyi geldiğini bilmiyordum. Bacağıma sürmeye başlıycam bugun.

Aynıyız cnm, bende rahatım galiba ama duyunca çantayı bile hazırlayanları duyunca panik oluyorum. Oda yapmıycam ben beşik ve şifonyer alacağım. Gardrop var misafir odasında boş, onu kullanacağım. Bebek arabasını da sanırım eylülde doğumdan sonra alacağız. Anakucağı yeğenimden kalma var, ilk etap onu kullanırım. Bayramda bi kısmını alacağım eksiklerin. Diğerleri içinde temmuzu bekliyorum banka promosyonu yatacakmış onu kullanacağım

Bebek arabasini ben bunu almistim o zaman daha bebegin cinsiyeti bile belli degildi lansman fiyati ile 600tl idi 1 saat icinde tukenmisti stok. Suan buyuk kizima kullaniyorum surus cok iyi.. tek kotu yani eger bagaj hacminiz kucukse tavsiye etmem baya heybetli bi araba.

Eklentiler

• Screenshot_20180613-110158_ebebek.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 61
Canim b12 b6 degerlerim dusunce ben de siyatik olusuyor beline ve bacak arkasina agri vermeye baslarsa seninde muhtemelen siyatiktir. Uyurken bacak arana destek alman rahatlaticaktir seni. Bir de druna gorun muzminlestikce agri dayanilmaz hal aliyor. Yurumeyi birak bacagini wc ye gidip gelmek hungur yas aglamana sebep oluyor. Cok gecmis olsun

Ay sen izmirli misin gell gelll opjemm :)))) boyoz yeeeee catlayana kadar lutffen

Biz joie chrome aldık çok güzel görünüyor bakalım inşallah memnun kalırız canım
Ben beğeniyorum canım gayet kullanışlı duruyo oturma alanı falan peki pusetinide aldınızmı hayırlı olsun bi gözümde o arabada en son tercih edicem biraz daha düşüneyimde çok kararsızımdır ben

Hadi yaaa :) izmirde misiniz şuan peki
Malesef canim 10 senedir ankarada yasiyoruz sozum ona tayinciyiz ama o tayin bize bi turlu cikmiyor o yuzden dedim boyozu kusana kadar ye diye.. arada gittigimde kutular dolusu getirip dolaba atiyorum memleket havasi ozledikce cikarip yiyoruz

Günaydın kızlar:)
Biz daha almadık bebek arabasını ama eşimle ebebek mağazasında bunu test ettik beğendik. Joie marka. Yorumlar da iyi. Bunu almayı düşünüyoruz
Buda çok güzel canım ama tek bir eksisi kendine doğru dönmüyo bebek yani o tutma yeri sabit çift taraflı kullanamıyosan ondan tereddüt ettim aynı marka joie choreme aynı onda tek fark çift yönlü kullanılması ama buda tek elle kapanıyo off bu bebek arabası seçmek zor iş

Malesef canim 10 senedir ankarada yasiyoruz sozum ona tayinciyiz ama o tayin bize bi turlu cikmiyor o yuzden dedim boyozu kusana kadar ye diye.. arada gittigimde kutular dolusu getirip dolaba atiyorum memleket havasi ozledikce cikarip yiyoruz
Oyyy canım cidden zor, ankarayı da sevemiyorum ben. Biz de tayin istiyoruz ama puanlar çok uçuk, izmir hayal izmire gidince senin yerine de yerim boyoz merak etme :)

Cidden zor iş canım yaa. Ana kucağını koyduğunda yüzü sana dönük oluyor ama dediğin gibi büyüdükten sonraki kısımda yüzü anneye dönük olmuyor

Cidden zor iş canım yaa. Ana kucağını koyduğunda yüzü sana dönük oluyor ama dediğin gibi büyüdükten sonraki kısımda yüzü anneye dönük olmuyor
Evet tek tereddütüm bu hayır o kadar güzel araba yapıyonuz niye çift yönlü yapmıyosunuz her aradığın özellik toplanmıyo bi arabada maşesef ama güzel bi araba beğeniyorum bende

Oyyy canım cidden zor, ankarayı da sevemiyorum ben. Biz de tayin istiyoruz ama puanlar çok uçuk, izmir hayal izmire gidince senin yerine de yerim boyoz merak etme :)
Sevilecek bir yeri yok. Takim elbise kumasi kokuyor derim hep esime. 10 seneyi bu agustosta doldurucaz artik tsk da istedigimiz yere tayin isteme hakkimizin önü acik ama bebek olacak diye cesaret edemedik. 2 sene önce lojmana bebege ramak kala cikinca erken dogumla kucagimizda bulduk kotu bir secimdi. Bakalim artik kismetse seneye izmir bizimle insallah :))

Hayırlısı olsun canım, sizin yine şansınız var ne güzel :) biz öğretmen olduğumuz için imkansız, anca emekliliğimize yakın izmirde güzel bir yere atanabiliriz

evet gercekten de görmedik:) ilk bebegimiz ki yillarca bekledik hatta kendi adima söyliyim... Bazilari icin baby shower bebek daha dünyaya gelmedi nasil gelcegi de belli degil neyin partisi diye düsünülüyor ama kizkiza toplasip eglenmek maksat... Eviniz müsaitse evde yap bari illa karsi gelcekse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…