- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.121
Eksiklerimiz nerdeyse aynı canım bende ufak tefek şeyler aldım ama odası bebek arabasi biberon emzik falan hiç daha ortada yok. Kıyafetleri dert etmiyorum ınternetten bazi yerlerde sipariş edince 1 günde bile geliyor eve. Şimdilik bikac kıyafeti ve hastane çıkışı var. Odasını bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Bebek arabasını konusunda çok kararsızım. Onu doğduktan sonra bile alabilirim. Yeni doğan için kangrular var belki onlardan alırım ilk etap diye düşünüyorum. Daha önümüzde 2 3 ay var hallolur herşey diyorum. Ben mi çok rahatım acabaAyyy benim o kadar çok eksiğim var kiinternette gecelik pijama takımlarına baktım, instagramda da 250-300 fiyatlar çok pahalı değil mi ya. Neyseki kayınvalidem ben alıcam dedi. İzmirde kemeraltına bakıcaz. Ama kızımın eksiği o kadar çok ki. Bir tek küvet seti ve 10lu çıkış seti ve çıtçıtlı badileri var. Annemin aldığı bir kaç şey de var tabi. Ama beşik, nevresim takımı, emizk biberon,ıvır zıvılar çok. Offf ve hiç hazır değilim almaya
İlk defa duydumceviz reçeli
bu kantaron çiçeği heryerden bildiğimiz sarı sarı olan çicekler mi bacak ağrılarına iyi geliyor diye duydum
Nasıl yapılıyor
Yok canım adet ağrısı gibi değil. Iç çamaşırın ağ kısmı olur ya onun sol tarafı bacağımın birlestigi yer fena ağrıyor. Orda kemik gibi bir kas var orası.Adet ağrısı gibi mi oradaki kaslar geriliyor olabilir
Rahime büyüyorya
Benimde belim çok ağrıyor özellikle kuyruk sokumu
Komşum yapmış bana verdi bir şişe. Bir de basmalı vücut losyonlari olur ya onun şişesi boşalınca içine doldurmuş. Yaralara çok iyi geliyor diye duydum ben. Yara izlerine falan. Ağrılara iyi geldiğini bilmiyordum. Bacağıma sürmeye başlıycam bugun.Eki Görüntüle 2156878
Canım bu çiçek. Zeytin yağının içine bir kavanoza dolduruyorsun günwş gören bir yerde kırk gün bekletiyorsun. Kızarıyor yağ. Süzüp koyu renk bir kavanoza koyup kullanıyorsun.
Aynıyız cnm, bende rahatım galiba ama duyunca çantayı bile hazırlayanları duyunca panik oluyorum. Oda yapmıycam ben beşik ve şifonyer alacağım. Gardrop var misafir odasında boş, onu kullanacağım. Bebek arabasını da sanırım eylülde doğumdan sonra alacağız. Anakucağı yeğenimden kalma var, ilk etap onu kullanırım. Bayramda bi kısmını alacağım eksiklerin. Diğerleri içinde temmuzu bekliyorum banka promosyonu yatacakmış onu kullanacağımEksiklerimiz nerdeyse aynı canım bende ufak tefek şeyler aldım ama odası bebek arabasi biberon emzik falan hiç daha ortada yok. Kıyafetleri dert etmiyorum ınternetten bazi yerlerde sipariş edince 1 günde bile geliyor eve. Şimdilik bikac kıyafeti ve hastane çıkışı var. Odasını bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Bebek arabasını konusunda çok kararsızım. Onu doğduktan sonra bile alabilirim. Yeni doğan için kangrular var belki onlardan alırım ilk etap diye düşünüyorum. Daha önümüzde 2 3 ay var hallolur herşey diyorum. Ben mi çok rahatım acaba
Canim b12 b6 degerlerim dusunce ben de siyatik olusuyor beline ve bacak arkasina agri vermeye baslarsa seninde muhtemelen siyatiktir. Uyurken bacak arana destek alman rahatlaticaktir seni. Bir de druna gorun muzminlestikce agri dayanilmaz hal aliyor. Yurumeyi birak bacagini wc ye gidip gelmek hungur yas aglamana sebep oluyor. Cok gecmis olsunKızlar gunaydin. Kaç gündür bacağımın kasıklarımla birleşen yerinde ağrı var ne yaptıysam fayda etmedi doktor randevum haftaya perşembe. Sağlık ocağına sordum dün bisey demediler doktoruna sor dediler. Çok garip bir bölgede bu ağrı. Tam bacak aramda İç çamaşırının bittigi yerde. Orda kemik gibi sert bir kas var o ağrıyor. Sabit durdugum zaman bisey yok ama ne zaman yurusem merdiven ciksam beni cok zorluyor. Dün bu yüzden çok moralim bozuldu. 1 haftadır çekiyorum ağrıyı hiç geçicek gibi değil. Ne azaldı ne çoğaldı. Dün ağladım çok sonra uyudum gece rüyama kızım geldi. Kucağımda böyle bana gülümsüyor bir de gamzeleri var. Allahım dünyadaki en güzel şey herhalde diye düşünüyorum sabah onun hayali ile uyandım. Bacagim hala ağrıyor ama moralim düzeldi.kizim kiyamadi uzulmeme herhalde. Böyle bir ağrı çeken var mi aranızda?
Ay sen izmirli misin gell gelll opjemm :)))) boyoz yeeeee catlayana kadar lutffenAyyy benim o kadar çok eksiğim var kiinternette gecelik pijama takımlarına baktım, instagramda da 250-300 fiyatlar çok pahalı değil mi ya. Neyseki kayınvalidem ben alıcam dedi. İzmirde kemeraltına bakıcaz. Ama kızımın eksiği o kadar çok ki. Bir tek küvet seti ve 10lu çıkış seti ve çıtçıtlı badileri var. Annemin aldığı bir kaç şey de var tabi. Ama beşik, nevresim takımı, emizk biberon,ıvır zıvılar çok. Offf ve hiç hazır değilim almaya
Hehehe :) ben izmirli değilim canım, eşim izmirli. Biz eşimle manisada ilçede görev yapıyoruz. Yakınız izmire.Ay sen izmirli misin gell gelll opjemm :)))) boyoz yeeeee catlayana kadar lutffen
Aaa benimde esim izmirli ben manisa/turgutludanimHehehe :) ben izmirli değilim canım, eşim izmirli. Biz eşimle manisada ilçede görev yapıyoruz. Yakınız izmire.
Hadi yaaa :) izmirde misiniz şuan pekiAaa benimde esim izmirli ben manisa/turgutludanim
Ben beğeniyorum canım gayet kullanışlı duruyo oturma alanı falan peki pusetinide aldınızmı hayırlı olsun bi gözümde o arabada en son tercih edicem biraz daha düşüneyimde çok kararsızımdır benBiz joie chrome aldık çok güzel görünüyor bakalım inşallah memnun kalırız canım
Malesef canim 10 senedir ankarada yasiyoruz sozum ona tayinciyiz ama o tayin bize bi turlu cikmiyorHadi yaaa :) izmirde misiniz şuan peki
Buda çok güzel canım ama tek bir eksisi kendine doğru dönmüyo bebek yani o tutma yeri sabit çift taraflı kullanamıyosan ondan tereddüt ettim aynı marka joie choreme aynı onda tek fark çift yönlü kullanılması ama buda tek elle kapanıyo off bu bebek arabası seçmek zor işGünaydın kızlar:)
Biz daha almadık bebek arabasını ama eşimle ebebek mağazasında bunu test ettik beğendik. Joie marka. Yorumlar da iyi. Bunu almayı düşünüyoruz
Oyyy canım cidden zor, ankarayı da sevemiyorum ben. Biz de tayin istiyoruz ama puanlar çok uçuk, izmir hayalMalesef canim 10 senedir ankarada yasiyoruz sozum ona tayinciyiz ama o tayin bize bi turlu cikmiyoro yuzden dedim boyozu kusana kadar ye diye.. arada gittigimde kutular dolusu getirip dolaba atiyorum memleket havasi ozledikce cikarip yiyoruz
Cidden zor iş canım yaa. Ana kucağını koyduğunda yüzü sana dönük oluyor ama dediğin gibi büyüdükten sonraki kısımda yüzü anneye dönük olmuyorBuda çok güzel canım ama tek bir eksisi kendine doğru dönmüyo bebek yani o tutma yeri sabit çift taraflı kullanamıyosan ondan tereddüt ettim aynı marka joie choreme aynı onda tek fark çift yönlü kullanılması ama buda tek elle kapanıyo off bu bebek arabası seçmek zor iş
Evet tek tereddütüm bu hayır o kadar güzel araba yapıyonuz niye çift yönlü yapmıyosunuz her aradığın özellik toplanmıyo bi arabada maşesef ama güzel bi araba beğeniyorum bendeCidden zor iş canım yaa. Ana kucağını koyduğunda yüzü sana dönük oluyor ama dediğin gibi büyüdükten sonraki kısımda yüzü anneye dönük olmuyor
Sevilecek bir yeri yok. Takim elbise kumasi kokuyor derim hep esime. 10 seneyi bu agustosta doldurucaz artik tsk da istedigimiz yere tayin isteme hakkimizin önü acik ama bebek olacak diye cesaret edemedik. 2 sene önce lojmana bebege ramak kala cikinca erken dogumla kucagimizda bulduk kotu bir secimdi. Bakalim artik kismetse seneye izmir bizimle insallah :))Oyyy canım cidden zor, ankarayı da sevemiyorum ben. Biz de tayin istiyoruz ama puanlar çok uçuk, izmir hayalizmire gidince senin yerine de yerim boyoz merak etme :)
Hayırlısı olsun canım, sizin yine şansınız var ne güzel :) biz öğretmen olduğumuz için imkansız, anca emekliliğimize yakın izmirde güzel bir yere atanabilirizSevilecek bir yeri yok. Takim elbise kumasi kokuyor derim hep esime. 10 seneyi bu agustosta doldurucaz artik tsk da istedigimiz yere tayin isteme hakkimizin önü acik ama bebek olacak diye cesaret edemedik. 2 sene önce lojmana bebege ramak kala cikinca erken dogumla kucagimizda bulduk kotu bir secimdi. Bakalim artik kismetse seneye izmir bizimle insallah :))
evet gercekten de görmedik:) ilk bebegimiz ki yillarca bekledik hatta kendi adima söyliyim... Bazilari icin baby shower bebek daha dünyaya gelmedi nasil gelcegi de belli degil neyin partisi diye düsünülüyor ama kizkiza toplasip eglenmek maksat... Eviniz müsaitse evde yap bari illa karsi gelcekse :)Evet canım kız kıza olacak bizim cafemiz var o yüzden eşime mecburum :)))))))) ben istemiyorum o zaman evde yap diyor görmemiş miyiz ne gerek var böyle şatafata diyor ... diyor da diyor herşey sade ve öz olsun taraftarı. Ben de diyorum ki evet görmemişim bu ilk bebeğim))))))))))))) iste boyle mekan konusunda ona mecburum ikna olmazsa yapamicam maksat sohbet muhabbet yani benim amacım da gerçekten gösteriş değil es dost arkadaş toplaşıp mutluluğu paylaşmak. Gerçekten bazen erkekleri.hic anlamıyorum hiccccx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?