2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sagol canim bilgi icin. Haftaya persembe rutin kontrolüm var o yüzden öncesinde almadım randevu. Artık perşembe günü gittiğimde sorucam doktora. Uyurken de yas tik alıyorum bacak arama. Sağa sola dönerken çok zorlaniyorum tek bir pozisyon alıp öyle uyuyorum. Bir an önce eylul gelsede ben uykusuz gecelere raziyim. Şu ağrılar bi bitsin.

Hayırlısı olsun canım, sizin yine şansınız var ne güzel :) biz öğretmen olduğumuz için imkansız, anca emekliliğimize yakın izmirde güzel bir yere atanabiliriz
Egede olmaniz bile yeterli canim. Insallah siz de istediginiz yere carcabuk atanirsiniz Ki manisanin en uzak ilcesi bile olsaniz izmire 1.5 saat bu bile nimet. Bak biz bayramda angarayi bekliyoruz büyük kizim gecen hafta urgupden gelirken 3 saat boyunca arac koltugunu reddetti kucakta aracin koltuk altlarinda gelicez derken ben pert cesaretim yok 8 saatlik yola

Insallah canim 3 de randevum car

Ve agri tek tarafina yattigin alt bacakta oluyor degil mi? Sol desede doktorlar yönü degistirin hatunlar. Siyatigin vuracagi donemlere girdiniz artik malesef ay ne guzel eylulu bekliyorsun ben agustos ortasinda bekliyorum zamaninda dogmus bebeleri gorunce imreniyorum

Canim benimde tam dedigin yer cok agriyor ozellikle ayakta kalinca doktor zaten ayakta durma yat dinlen dedi ama agriyor yine de

Aldık canım pusetinden de şuan indirimde e bebekte
Düşün de indirimi kaçırmadan al bari

Kızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bebişin toparlamıştır.İyi düşün ki iyi olsun

kızlar bugün şeker yüklemem vardı .
Açlık değerim 92
50 gr yüklemeli 1. saat sonucum 169 çıktı
ve idrarda Lökasit var sizce sıkıntılı mı değerlerim ?

Kızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.

Canım inşallah kapatmıştır ve sağlıklıdır bebişin.
Çıkınca bizi de haberdar et gönlünü ferah tut

Kızlar internetten hamile yastığı sipariş vermiştim demin geldi şimdiden çok memnun kaldım almak istiyenlere tavsiye ederim.Doğumdan sonra emzirme yastıgı,çocuk oturmaya başlayınca bel destekli yastık olarak da kullanılabiliyo.Yastık bu şekilde

Eklentiler

• hamile-yastigi-saril-yat-hamile-destek-yastigi-hamile-bel-karin-d__0396875172467302.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 124
Nerden aldın adresini versene canım. Ben de sipariş verecektim ama bazı yorumlarda görüldüğü gibi puf olmadığı yazıyordu

kızlar bugün şeker yüklemem vardı .
Açlık değerim 92
50 gr yüklemeli 1. saat sonucum 169 çıktı
ve idrarda Lökasit var sizce sıkıntılı mı değerlerim ?

Şekeri bilmiyorum canım ama idrardaki lökosit miktarı ne kada? ben de 4-5 çıkmıştı, kültür yapıldı bişey çıkmadı bol su iç dendi sadece.

Doktoru aradım , 15 gün sıkı diyet yap makarna , patates, pilavı kes sebze ağırlıklı beslen bol sıvı tüket dedi.
sonrasında açlık - tokluk şekerine bakarız dedi. inşaallah düşer

Ikisi arasinda kararsiz kaldim.. şöyle ki sabahlikli takimin pembe rengi kalmis sadece.. erken dogum olacagi icin yogun bakima gidip gelirken ki insallah bu sefer kuvoz bakimi gerekmeden kucagima alirim suslu puslu danteller icinde ama uzuntusunden perisan olan bi anne sacmaligi yasamak istemiyorum yeniden.. bu sebeple boyle sade bir model dusundum..

2.sabahliksiz takimi ise yine diger dogumda hic kullanamadigim sabahlikla kombinlemem mumkun diye dusundum.. sizlerin fikirlerini merak ediyorum annisler :)

Eklentiler

• Screenshot_20180613-141814_Chrome.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_20180613-143254_Chrome.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 110
Doktoru aradım , 15 gün sıkı diyet yap makarna , patates, pilavı kes sebze ağırlıklı beslen bol sıvı tüket dedi.
sonrasında açlık - tokluk şekerine bakarız dedi. inşaallah düşer
Lokositte yuksek onun icin ne dedi peki? Idrar yollarini mutlaka onemse canim.

Peki yanımıza kaç tane alsak yeterli olur çok güzeller bu arada güle güle kullan bende çok süslü sevmiyorum bir tane sade krem var birde mavi çok az güpürü var o kadar yetermi 2 tane acaba bide düz pijama alsammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…