- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.141
Sagol canim bilgi icin. Haftaya persembe rutin kontrolüm var o yüzden öncesinde almadım randevu. Artık perşembe günü gittiğimde sorucam doktora. Uyurken de yas tik alıyorum bacak arama. Sağa sola dönerken çok zorlaniyorum tek bir pozisyon alıp öyle uyuyorum. Bir an önce eylul gelsede ben uykusuz gecelere raziyim. Şu ağrılar bi bitsin.Canim b12 b6 degerlerim dusunce ben de siyatik olusuyor beline ve bacak arkasina agri vermeye baslarsa seninde muhtemelen siyatiktir. Uyurken bacak arana destek alman rahatlaticaktir seni. Bir de druna gorun muzminlestikce agri dayanilmaz hal aliyor. Yurumeyi birak bacagini wc ye gidip gelmek hungur yas aglamana sebep oluyor. Cok gecmis olsun
Egede olmaniz bile yeterli canim. Insallah siz de istediginiz yere carcabuk atanirsiniz Ki manisanin en uzak ilcesi bile olsaniz izmire 1.5 saat bu bile nimet. Bak biz bayramda angarayi bekliyoruz büyük kizim gecen hafta urgupden gelirken 3 saat boyunca arac koltugunu reddetti kucakta aracin koltuk altlarinda gelicez derken ben pert cesaretim yok 8 saatlik yolaHayırlısı olsun canım, sizin yine şansınız var ne güzel :) biz öğretmen olduğumuz için imkansız, anca emekliliğimize yakın izmirde güzel bir yere atanabiliriz
Insallah canim 3 de randevum carBen çektirdim canım 2 hafta kadar önce detaylı ultrasonda bebeğimin kalp damarları net görülmemişti doktor fetaleko istedi ultrasonda baya inceledi kardiyoloji doktoru damarları çok şükür gayet yerinde dedi sadece kalbinde 2 tane delik var dedi bunlar da ya doğumdan hemen sonra ya da belli bir müddet sonra kapanır dedi doğumdan hemen sonra 1 ay için de tekrar bebeğimi görmek istedi doktor. Benim annem de kalp büyümesi damar küçülmesi var hipertansiyon hastası ama doktor hiç aile geçmişimi sormadı.
İnşaAllah senin bebeğinin de bir sıkıntısı çıkmaz için rahat olsun canim.
Ve agri tek tarafina yattigin alt bacakta oluyor degil mi? Sol desede doktorlar yönü degistirin hatunlar. Siyatigin vuracagi donemlere girdiniz artik malesefSagol canim bilgi icin. Haftaya persembe rutin kontrolüm var o yüzden öncesinde almadım randevu. Artık perşembe günü gittiğimde sorucam doktora. Uyurken de yas tik alıyorum bacak arama. Sağa sola dönerken çok zorlaniyorum tek bir pozisyon alıp öyle uyuyorum. Bir an önce eylul gelsede ben uykusuz gecelere raziyim. Şu ağrılar bi bitsin.
Canim benimde tam dedigin yer cok agriyor ozellikle ayakta kalinca doktor zaten ayakta durma yat dinlen dedi ama agriyor yine deKızlar gunaydin. Kaç gündür bacağımın kasıklarımla birleşen yerinde ağrı var ne yaptıysam fayda etmedi doktor randevum haftaya perşembe. Sağlık ocağına sordum dün bisey demediler doktoruna sor dediler. Çok garip bir bölgede bu ağrı. Tam bacak aramda İç çamaşırının bittigi yerde. Orda kemik gibi sert bir kas var o ağrıyor. Sabit durdugum zaman bisey yok ama ne zaman yurusem merdiven ciksam beni cok zorluyor. Dün bu yüzden çok moralim bozuldu. 1 haftadır çekiyorum ağrıyı hiç geçicek gibi değil. Ne azaldı ne çoğaldı. Dün ağladım çok sonra uyudum gece rüyama kızım geldi. Kucağımda böyle bana gülümsüyor bir de gamzeleri var. Allahım dünyadaki en güzel şey herhalde diye düşünüyorum sabah onun hayali ile uyandım. Bacagim hala ağrıyor ama moralim düzeldi.kizim kiyamadi uzulmeme herhalde. Böyle bir ağrı çeken var mi aranızda?
Ben beğeniyorum canım gayet kullanışlı duruyo oturma alanı falan peki pusetinide aldınızmı hayırlı olsun bi gözümde o arabada en son tercih edicem biraz daha düşüneyimde çok kararsızımdır ben
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bebişin toparlamıştır.İyi düşün ki iyi olsunKızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.
Kızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.
Nerden aldın adresini versene canım. Ben de sipariş verecektim ama bazı yorumlarda görüldüğü gibi puf olmadığı yazıyorduKızlar internetten hamile yastığı sipariş vermiştim demin geldi şimdiden çok memnun kaldım almak istiyenlere tavsiye ederim.Doğumdan sonra emzirme yastıgı,çocuk oturmaya başlayınca bel destekli yastık olarak da kullanılabiliyo.Yastık bu şekilde
kızlar bugün şeker yüklemem vardı .
Açlık değerim 92
50 gr yüklemeli 1. saat sonucum 169 çıktı
ve idrarda Lökasit var sizce sıkıntılı mı değerlerim ?
Kızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.
Şekeri bilmiyorum canım ama idrardaki lökosit miktarı ne kada? ben de 4-5 çıkmıştı, kültür yapıldı bişey çıkmadı bol su iç dendi sadece.
Biraz fazla canimkızlar bugün şeker yüklemem vardı .
Açlık değerim 92
50 gr yüklemeli 1. saat sonucum 169 çıktı
ve idrarda Lökasit var sizce sıkıntılı mı değerlerim ?
Lokositte yuksek onun icin ne dedi peki? Idrar yollarini mutlaka onemse canim.Doktoru aradım , 15 gün sıkı diyet yap makarna , patates, pilavı kes sebze ağırlıklı beslen bol sıvı tüket dedi.
sonrasında açlık - tokluk şekerine bakarız dedi. inşaallah düşer
Peki yanımıza kaç tane alsak yeterli olur çok güzeller bu arada güle güle kullan bende çok süslü sevmiyorum bir tane sade krem var birde mavi çok az güpürü var o kadar yetermi 2 tane acaba bide düz pijama alsammıIkisi arasinda kararsiz kaldim.. şöyle ki sabahlikli takimin pembe rengi kalmis sadece.. erken dogum olacagi icin yogun bakima gidip gelirken ki insallah bu sefer kuvoz bakimi gerekmeden kucagima alirim suslu puslu danteller icinde ama uzuntusunden perisan olan bi anne sacmaligi yasamak istemiyorum yeniden.. bu sebeple boyle sade bir model dusundum..
2.sabahliksiz takimi ise yine diger dogumda hic kullanamadigim sabahlikla kombinlemem mumkun diye dusundum.. sizlerin fikirlerini merak ediyorum annisler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?