- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.161
Lokositte yuksek onun icin ne dedi peki? Idrar yollarini mutlaka onemse canim.
N11 den aldım canım.Gayet güzel baya kabarık.Çökmeyen silikondan yapılmış o yüzden basılma olmuyomuş.Gerçi o kullanıldıkça anlaşılır.Normalde bana gereksiz geliyodu ama çoğunlukla yattığım için saolsun eşim alalım dedi öyle aldıkNerden aldın adresini versene canım. Ben de sipariş verecektim ama bazı yorumlarda görüldüğü gibi puf olmadığı yazıyordu
Daha siparis vermedim 2 sinden biri konusunda kararsiz kaldim. Yeterli canim sezaryen bile olsan 2 gunde cikiyorsun normal dogumsa hele gani gani yeter hic yuk ve masraf edinme.Peki yanımıza kaç tane alsak yeterli olur çok güzeller bu arada güle güle kullan bende çok süslü sevmiyorum bir tane sade krem var birde mavi çok az güpürü var o kadar yetermi 2 tane acaba bide düz pijama alsammı
İlkini çok beğendim ben çok sade şık duruyor ikinciside güzel oda abartılı birşey değilIkisi arasinda kararsiz kaldim.. şöyle ki sabahlikli takimin pembe rengi kalmis sadece.. erken dogum olacagi icin yogun bakima gidip gelirken ki insallah bu sefer kuvoz bakimi gerekmeden kucagima alirim suslu puslu danteller icinde ama uzuntusunden perisan olan bi anne sacmaligi yasamak istemiyorum yeniden.. bu sebeple boyle sade bir model dusundum..
2.sabahliksiz takimi ise yine diger dogumda hic kullanamadigim sabahlikla kombinlemem mumkun diye dusundum.. sizlerin fikirlerini merak ediyorum annisler :)
Yorumun icin tesekkur ederim tatlim..İlkini çok beğendim ben çok sade şık duruyor ikinciside güzel oda abartılı birşey değil
Bence 1. Model çok hoş diğeri de güzel ama 1. Yi daha çok beğendimIkisi arasinda kararsiz kaldim.. şöyle ki sabahlikli takimin pembe rengi kalmis sadece.. erken dogum olacagi icin yogun bakima gidip gelirken ki insallah bu sefer kuvoz bakimi gerekmeden kucagima alirim suslu puslu danteller icinde ama uzuntusunden perisan olan bi anne sacmaligi yasamak istemiyorum yeniden.. bu sebeple boyle sade bir model dusundum..
2.sabahliksiz takimi ise yine diger dogumda hic kullanamadigim sabahlikla kombinlemem mumkun diye dusundum.. sizlerin fikirlerini merak ediyorum annisler :)
Gecmis olsun kuzucuk iyi olsunda bisey kalmadi zaten geride ege şivesiyle söyliyim oluuu gideee oluu gideee :))Ve bekledigim haberi aldım düşük dozda ınsüline başladım ben arkadaşlar. Artık doğuma kadar sürekli ölçüm yapicam ve tabi iğne. Neyse ki kullanması zor değil acı da yok buna şükür. Ve 15 gün sonra yine diyabet dr olucam hatta 32. Haftadan sonra her hafta burada olacaksın dedi doğumdan sonra insülinsiz yaşama geri dönecekmişim. Bebisler iyi olsun da anneler çeksin
Haftaya salı yine bebisle görüş günü yapıcaz ben zırt pırt gidiyorum:)))))
Bir de benim de dizden aşağıda bacaklarımda ağrı olmaya başladı bugün çok yoğun gerçi sıcakta dolandım durdum ama sabahtan beri ağrıyor şimdi ayakları kaldırdım yastıkla, uzandım dinleniyorum.
Kesin balim benim rahimim genislemiyor o sebeple bebekler kaciyor icerden :)Bence 1. Model çok hoş diğeri de güzel ama 1. Yi daha çok beğendim
Erken doğum olacağı kesin mı? Belki de erken gelmez ?
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımKızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.
Olsun boylece sen de hemencik bebişine kavuşmuş olursun olumlu düşünmek en güzeliKesin balim benim rahimim genislemiyor o sebeple bebekler kaciyor icerden :)
Ayy iyi oldu o zaman bunu duyduğum bi daha almaya gerek kalmıycak zaten yeterince herşeye masraf yapıyoruz büyük bi ihtimalle sezeryan olcak 2 tane yetmez diyenler oldu da iyi oldu sağol cevap için canımmDaha siparis vermedim 2 sinden biri konusunda kararsiz kaldim. Yeterli canim sezaryen bile olsan 2 gunde cikiyorsun normal dogumsa hele gani gani yeter hic yuk ve masraf edinme.
Yogun bakim doneminde minnak ellerine batirilip cikarilan igneleri, bi basina birakip ellere teslim etmeleri, bi yudum süt cikar cikmaz hastaneye kosmalari, baskalarinin bebelerinin odalardan aglama seslerini duyarken bi basina gece gecirmeyi, kapilarda hep hosgeldin filan fistan yazarken sen kuru kuru dolanmayi yeglemek zorunda kaliyorsun Rabbim bana da yanimda koynumda kokusunu dogar dogmaz hissedecegim bir dogum nasip etsin artik cok istiyorum. Hepimiz vaktiyle alalim insallah kucaklarimiza..Olsun boylece sen de hemencik bebişine kavuşmuş olursun olumlu düşünmek en güzelistres herşeyi daha da çekilmez gale getiriyor nerdeyse ilk 5 ay kendime hamileliği zehir ettim bebeği ya kaybedersem diye keyfini çıkaramadım şimdi artık akıllandım olumlu düşün olumlu olsun diyorum hep
Nasil yetmiyor anlamiyorum zaten sezeryan sonrasi alt pijamani hemen giydirmiyorlar ta yurumeye kaldirana kadar o da gunun yarisini gecirmis oluyorsun geceyi atlattin mi ertesi gun durumuna gore gaz filan cikarmissan ogleye yada ogleden sonraya taburcu edilebiliyorsun. 2 gun dediklerine bakma yani 1.5 gun gunde cikmis oluyorsun genelde :)Ayy iyi oldu o zaman bunu duyduğum bi daha almaya gerek kalmıycak zaten yeterince herşeye masraf yapıyoruz büyük bi ihtimalle sezeryan olcak 2 tane yetmez diyenler oldu da iyi oldu sağol cevap için canımm
Ve bekledigim haberi aldım düşük dozda ınsüline başladım ben arkadaşlar. Artık doğuma kadar sürekli ölçüm yapicam ve tabi iğne. Neyse ki kullanması zor değil acı da yok buna şükür. Ve 15 gün sonra yine diyabet dr olucam hatta 32. Haftadan sonra her hafta burada olacaksın dedi doğumdan sonra insülinsiz yaşama geri dönecekmişim. Bebisler iyi olsun da anneler çeksin
Haftaya salı yine bebisle görüş günü yapıcaz ben zırt pırt gidiyorum:)))))
Bir de benim de dizden aşağıda bacaklarımda ağrı olmaya başladı bugün çok yoğun gerçi sıcakta dolandım durdum ama sabahtan beri ağrıyor şimdi ayakları kaldırdım yastıkla, uzandım dinleniyorum.
Sağol canım tecrübesizlikle insan her duyduğuna inanıyor annemde yeter abartma orda yatılı kalmıycan diyor eğer aksi bi durumda da gider biri getirir evden diyor o zaman almamak daha mantıklı peki sen gebeliklerini kendi bedenine göremi alıyosun büyük mü alıyosun? Ayy çok soru sordum kusura bakmaNasil yetmiyor anlamiyorum zaten sezeryan sonrasi alt pijamani hemen giydirmiyorlar ta yurumeye kaldirana kadar o da gunun yarisini gecirmis oluyorsun geceyi atlattin mi ertesi gun durumuna gore gaz filan cikarmissan ogleye yada ogleden sonraya taburcu edilebiliyorsun. 2 gun dediklerine bakma yani 1.5 gun gunde cikmis oluyorsun genelde :)
20-25 LÖKASİT, 3-4 ERİTROSİT VE 20-25 EPİTEL HÜCRESİ görüldü yazıyor
Orda bir sürü satıcı var canım bana tam linkini özelden atsana. Bende sürekli yattığımdan artık yer begenmez oldum. Konforlu yatmak çok önemliN11 den aldım canım.Gayet güzel baya kabarık.Çökmeyen silikondan yapılmış o yüzden basılma olmuyomuş.Gerçi o kullanıldıkça anlaşılır.Normalde bana gereksiz geliyodu ama çoğunlukla yattığım için saolsun eşim alalım dedi öyle aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?