- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.181
Yolladım canım.Baya kabarık bi yastık.Kolay kolay basılıcağını zannetmiyorum.Bizim için cidden rahat etmek çok önemli.Zaten yatmaktan insan bunalıyo.Allah yardımcımız olsunOrda bir sürü satıcı var canım bana tam linkini özelden atsana. Bende sürekli yattığımdan artık yer begenmez oldum. Konforlu yatmak çok önemli
Allah korumuş seni bebeğini.Nazara gelmişsin bence.Bilmiyorum inanıyomusun ama.Nas felak biliyosan oku canım.Kötü kem gözlü kişi çok bu zamandaHellllooo düz az daha pimapen sürgü kapının altında kalıyordum şans eseri kaçtım altından yapan firmadan şikayetçi olmak İçin karakola gittim o ara oğlum kıza taş atmış kaşını açmış biraz dikiş atılmadı ama kapattılar biraz açıklık olduğu İçin su değmemesi gerekiyor Bi kaç gün. Resmen olaylar silsilesinde kaldım dün neyseki bugün iyiyiz deniz kenarına geldik güneşleniyorum birazdan gireceğim sanırım herkese selamlar sevgiler
Yükleme olmadi benim açlık tokluk bakıldı daha once de ara ara baktirmisti dr sonra sınırı geçen değerler gelince makine alıp evde kendim 1 hafta ölçüm yaptım not ettim tokluk 140 altına düşmedi ama çok yüksek de çıkmadı 150 lerde genelde cıktı ondan sonra da diyabet dr ınsüline karar verdi bugün. Yemeklerde yapicam gun de 3 kere ve sürekli 1 saat sonra ölçüm yapicam ben çok üzülmedim buna işin doğrusu.Kaç çıkmıştı şeker yüklemenizzz ki ya
Canım nasıl durum ? İyi mi Benin’iKızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.
Lökosit fazla çıkmış bende 5/7çıkmasına rağmen kültür istedi dr ve kültürde de üreme oldu antibiyotik ve fitil kullandım. Bence ihmal etmemelisin erken doğumların yüksek oranı farkedilmeyen israr yolu enfeksyionlarındanmış.20-25 LÖKASİT, 3-4 ERİTROSİT VE 20-25 EPİTEL HÜCRESİ görüldü yazıyor
İnanırım tabiiki komşu ablalar teyzeler okudu dün üzerime baya sağolsunlar.. öyle bir ses koptu ki yan sitelerden koştu insanlar ben camların arasında yerde oturuyorum o ara şokta neyseki parmağım bile kanamadı çok şükürAllah korumuş seni bebeğini.Nazara gelmişsin bence.Bilmiyorum inanıyomusun ama.Nas felak biliyosan oku canım.Kötü kem gözlü kişi çok bu zamanda
Oo cidden baya şiddetli düşmüş.Sadaka verin canım.Rabbim bizleri bebeklerimizi korusunİnanırım tabiiki komşu ablalar teyzeler okudu dün üzerime baya sağolsunlar.. öyle bir ses koptu ki yan sitelerden koştu insanlar ben camların arasında yerde oturuyorum o ara şokta neyseki parmağım bile kanamadı çok şükür
Çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçektenHellllooo dün az daha pimapen sürgü kapının altında kalıyordum şans eseri kaçtım altından yapan firmadan şikayetçi olmak İçin karakola gittim o ara oğlum kıza taş atmış kaşını açmış biraz dikiş atılmadı ama kapattılar biraz açıklık olduğu İçin su değmemesi gerekiyor Bi kaç gün. Resmen olaylar silsilesinde kaldım dün neyseki bugün iyiyiz deniz kenarına geldik güneşleniyorum birazdan gireceğim sanırım herkese selamlar sevgiler
Olabilir bir tane de düz lohusaliktan sonra da kullanacağın önü düğmeli uygun bi takım alabilirsin. Ben hastaneye 1 takım götürüyorum akşamüstü giyiniyorum ertesi sabah eve gelince degisiyorumPeki yanımıza kaç tane alsak yeterli olur çok güzeller bu arada güle güle kullan bende çok süslü sevmiyorum bir tane sade krem var birde mavi çok az güpürü var o kadar yetermi 2 tane acaba bide düz pijama alsammı
34+1 canim. Oglum da 35+5 de dogmustu.. ay insallahhh zamaninda dogum yaparsin saglikla kucagina alirsin miss missss kokarsin annesi.. amin canim aminnn cumlemizin bebesi zamanli dogsun anne babayi korkutmasin yormasinlar :)Dombik canım kaçıncı haftada erken doğum oldu ki bebek kuvözde kalmak zorunda kaldı.Yaranı deşmek istemiyorum kusura bakma ama benim de erken doğum riskim var o yüzden merak ettim.İnşallah bu gebeliğinde son haftaları görürsün canım
Ay olur mu sey sor tabi ki.. kuzum sezeryande odemini hemen atamadigin icin terliklerinde dahil aldigin kiloya bagli olarak sec mesela ben gecmis hamileligimde normalde S giyinirken L almistim rahat olmustu. Bu hamileligimde daha az kilo aldigim icin M siparisi verdim. Terlikleride normalde 36 no giyerken 38 verdim mayasi gelmiş hamur gibi sismisti ayaklarimSağol canım tecrübesizlikle insan her duyduğuna inanıyor annemde yeter abartma orda yatılı kalmıycan diyor eğer aksi bi durumda da gider biri getirir evden diyor o zaman almamak daha mantıklı peki sen gebeliklerini kendi bedenine göremi alıyosun büyük mü alıyosun? Ayy çok soru sordum kusura bakma
Tuz gezdirip birine verin.. resmen nazar evde tavaf etmis cok gecmis olsun.. iyi eglenceler :)Hellllooo dün az daha pimapen sürgü kapının altında kalıyordum şans eseri kaçtım altından yapan firmadan şikayetçi olmak İçin karakola gittim o ara oğlum kıza taş atmış kaşını açmış biraz dikiş atılmadı ama kapattılar biraz açıklık olduğu İçin su değmemesi gerekiyor Bi kaç gün. Resmen olaylar silsilesinde kaldım dün neyseki bugün iyiyiz deniz kenarına geldik güneşleniyorum birazdan gireceğim sanırım herkese selamlar sevgiler
Bende çok kilo almadım hamileliğimde çok şükür şişmedim de tabi yine son ana kadar belli olmaz ama bakalım olacakmı son ana kadar belli olmaz tabi çok şişersem mecburr başka beden alırımAy olur mu sey sor tabi ki.. kuzum sezeryande odemini hemen atamadigin icin terliklerinde dahil aldigin kiloya bagli olarak sec mesela ben gecmis hamileligimde normalde S giyinirken L almistim rahat olmustu. Bu hamileligimde daha az kilo aldigim icin M siparisi verdim. Terlikleride normalde 36 no giyerken 38 verdim mayasi gelmiş hamur gibi sismisti ayaklarimbu sefer 37 vericem.. annecigin dogru demis.. ihtiyac aninda eve gidip gelme cok oluyor zaten birseyler alip gelinir..
Amin canım.İyi dileklerin için teşekkürler.Bebeklerin zamanını doldurması cidden çok önemli.Anne karnında geçirdikleri her gün her dakka çok çok önemli.Zamanında gelsinler acele etmesin kuzucuklar :)34+1 canim. Oglum da 35+5 de dogmustu.. ay insallahhh zamaninda dogum yaparsin saglikla kucagina alirsin miss missss kokarsin annesi.. amin canim aminnn cumlemizin bebesi zamanli dogsun anne babayi korkutmasin yormasinlar :)
Amin canım benim inşallahYogun bakim doneminde minnak ellerine batirilip cikarilan igneleri, bi basina birakip ellere teslim etmeleri, bi yudum süt cikar cikmaz hastaneye kosmalari, baskalarinin bebelerinin odalardan aglama seslerini duyarken bi basina gece gecirmeyi, kapilarda hep hosgeldin filan fistan yazarken sen kuru kuru dolanmayi yeglemek zorunda kaliyorsun Rabbim bana da yanimda koynumda kokusunu dogar dogmaz hissedecegim bir dogum nasip etsin artik cok istiyorum. Hepimiz vaktiyle alalim insallah kucaklarimiza..
Geçmiş olsun canım bunla atlatmışsınız şükürHellllooo dün az daha pimapen sürgü kapının altında kalıyordum şans eseri kaçtım altından yapan firmadan şikayetçi olmak İçin karakola gittim o ara oğlum kıza taş atmış kaşını açmış biraz dikiş atılmadı ama kapattılar biraz açıklık olduğu İçin su değmemesi gerekiyor Bi kaç gün. Resmen olaylar silsilesinde kaldım dün neyseki bugün iyiyiz deniz kenarına geldik güneşleniyorum birazdan gireceğim sanırım herkese selamlar sevgiler
Evet canım sol tarafa yatıyorum hep ve ağrı sol bacakta yalnız üst tarafta bikini bölgeme yakın yerde. Bende mecbur saga yatıyorum bazen.Ve agri tek tarafina yattigin alt bacakta oluyor degil mi? Sol desede doktorlar yönü degistirin hatunlar. Siyatigin vuracagi donemlere girdiniz artik malesefay ne guzel eylulu bekliyorsun ben agustos ortasinda bekliyorum zamaninda dogmus bebeleri gorunce imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?