2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Orda bir sürü satıcı var canım bana tam linkini özelden atsana. Bende sürekli yattığımdan artık yer begenmez oldum. Konforlu yatmak çok önemli
Yolladım canım.Baya kabarık bi yastık.Kolay kolay basılıcağını zannetmiyorum.Bizim için cidden rahat etmek çok önemli.Zaten yatmaktan insan bunalıyo.Allah yardımcımız olsun

Hellllooo dün az daha pimapen sürgü kapının altında kalıyordum şans eseri kaçtım altından yapan firmadan şikayetçi olmak İçin karakola gittim o ara oğlum kıza taş atmış kaşını açmış biraz dikiş atılmadı ama kapattılar biraz açıklık olduğu İçin su değmemesi gerekiyor Bi kaç gün. Resmen olaylar silsilesinde kaldım dün neyseki bugün iyiyiz deniz kenarına geldik güneşleniyorum birazdan gireceğim sanırım herkese selamlar sevgiler

Son düzenleme:
Allah korumuş seni bebeğini.Nazara gelmişsin bence.Bilmiyorum inanıyomusun ama.Nas felak biliyosan oku canım.Kötü kem gözlü kişi çok bu zamanda

Dombik yazdiklarini alıntı yapmak istemedim canım çok zor şeyler yaşamışsın ins bu sefer herşey gönlüne gore olur senin de hepimizin de sıkıntısız doğumları olsun diliyorum
Kaç çıkmıştı şeker yüklemenizzz ki ya
Yükleme olmadi benim açlık tokluk bakıldı daha once de ara ara baktirmisti dr sonra sınırı geçen değerler gelince makine alıp evde kendim 1 hafta ölçüm yaptım not ettim tokluk 140 altına düşmedi ama çok yüksek de çıkmadı 150 lerde genelde cıktı ondan sonra da diyabet dr ınsüline karar verdi bugün. Yemeklerde yapicam gun de 3 kere ve sürekli 1 saat sonra ölçüm yapicam ben çok üzülmedim buna işin doğrusu.
140 altında olması gerekiyor tokluk şekerinin bi arkadşım bugün yaptırdı mesela 85 cıkmış yareppim ne güzel değerler ben hep 3 basamaklı sayılar gördüm.

Kızlar birazdan ikinci detayliya giricem 10 gün once gittiğimde bebek haftasından 10 gün küçük görünüyordu doktor takip istemişti. Dua edin nolur aradaki farkı kapatmis olsun çok korkuyorum.
Canım nasıl durum ? İyi mi Benin’i
20-25 LÖKASİT, 3-4 ERİTROSİT VE 20-25 EPİTEL HÜCRESİ görüldü yazıyor
Lökosit fazla çıkmış bende 5/7çıkmasına rağmen kültür istedi dr ve kültürde de üreme oldu antibiyotik ve fitil kullandım. Bence ihmal etmemelisin erken doğumların yüksek oranı farkedilmeyen israr yolu enfeksyionlarındanmış.
Allah korumuş seni bebeğini.Nazara gelmişsin bence.Bilmiyorum inanıyomusun ama.Nas felak biliyosan oku canım.Kötü kem gözlü kişi çok bu zamanda
İnanırım tabiiki komşu ablalar teyzeler okudu dün üzerime baya sağolsunlar.. öyle bir ses koptu ki yan sitelerden koştu insanlar ben camların arasında yerde oturuyorum o ara şokta neyseki parmağım bile kanamadı çok şükür

Oo cidden baya şiddetli düşmüş.Sadaka verin canım.Rabbim bizleri bebeklerimizi korusun

hasret0587 geçmiş olsun canım.
Dünde benim üzerime 5 yaşındaki komşunun çocuğu düşüyordu tam göbeğime hemde. Son anda bacağımdan destek alarak yere attı kendini. Çok ağladı yavrucak babası kızdı, üzüldüm. Bide sonra örnek verdiler neymiş bir kadının üzerine büyük oğlu atlamis da bebegin kalbi durmus falan
Bebeğimin hareketlerini sabaha kadar takip ettim korkumdan. Allah yavrularımızi korusun.

Çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten
Allah beterinden saklasın bence sen de baya nazar var bi iki bişi daha olmuştu
Sen bol bol oku okuttur kendini

Olabilir bir tane de düz lohusaliktan sonra da kullanacağın önü düğmeli uygun bi takım alabilirsin. Ben hastaneye 1 takım götürüyorum akşamüstü giyiniyorum ertesi sabah eve gelince degisiyorum

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar tek tek alintilayamadim. Detayliya girdim oğlusum 1 hafta küçük çıktı sağlığında bi sorun yok ama 680 gr en alt sınırda dedi. Sonra sonucları göstermeye kendi doktoruma çıktım onun ultrasonunda tam gününde çıktı bişey anlamadim yani. Kan sulandırıcı verdi 20 gün sonra tekrar kontrol. Bakalim hayırlısıyla kucagimiza aliriz evlatlarımızı inşallah.

34+1 canim. Oglum da 35+5 de dogmustu.. ay insallahhh zamaninda dogum yaparsin saglikla kucagina alirsin miss missss kokarsin annesi.. amin canim aminnn cumlemizin bebesi zamanli dogsun anne babayi korkutmasin yormasinlar :)

Ay olur mu sey sor tabi ki.. kuzum sezeryande odemini hemen atamadigin icin terliklerinde dahil aldigin kiloya bagli olarak sec mesela ben gecmis hamileligimde normalde S giyinirken L almistim rahat olmustu. Bu hamileligimde daha az kilo aldigim icin M siparisi verdim. Terlikleride normalde 36 no giyerken 38 verdim mayasi gelmiş hamur gibi sismisti ayaklarim bu sefer 37 vericem.. annecigin dogru demis.. ihtiyac aninda eve gidip gelme cok oluyor zaten birseyler alip gelinir..

Tuz gezdirip birine verin.. resmen nazar evde tavaf etmis cok gecmis olsun.. iyi eglenceler :)

Bende çok kilo almadım hamileliğimde çok şükür şişmedim de tabi yine son ana kadar belli olmaz ama bakalım olacakmı son ana kadar belli olmaz tabi çok şişersem mecburr başka beden alırım

34+1 canim. Oglum da 35+5 de dogmustu.. ay insallahhh zamaninda dogum yaparsin saglikla kucagina alirsin miss missss kokarsin annesi.. amin canim aminnn cumlemizin bebesi zamanli dogsun anne babayi korkutmasin yormasinlar :)
Amin canım.İyi dileklerin için teşekkürler.Bebeklerin zamanını doldurması cidden çok önemli.Anne karnında geçirdikleri her gün her dakka çok çok önemli.Zamanında gelsinler acele etmesin kuzucuklar :)

Amin canım benim inşallah

Geçmiş olsun canım bunla atlatmışsınız şükür

Evet canım sol tarafa yatıyorum hep ve ağrı sol bacakta yalnız üst tarafta bikini bölgeme yakın yerde. Bende mecbur saga yatıyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…