2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben hafta hesabına alıştığımdan kaç aylık oldu diye sorduklarında cevap veremiyorum.
Şimdi 25+ 1 haftadayız ben kaç aylık hamile oluyorum?

1 ay 4 hafta
25:4 yaparsak 6 ay 1 hafta olur
Yani 6 ay bitti 7. Ayın içindesin canım

Benimde dünden beri durumum sıkıntılı gelişimi yavaş. Bügün doktor biraz konuştu sadece küçük bir bebek olarak dünyaya gelecek stres yapma dedi Benim bugğn 28+0 haftalık kilosu 1089 gram boyuda 35cm 37.5 olması gerekiyor normal olarak kilosuda az. Allah bebeklerimize güç sağlık versin seni anlıyorum. Neden olabileceğini söyledimi peki. Benim troid bezlerim yok alındı o etken olabilir dedi iki haftada bir takip edilecek kan ve ilaç dozum. Allah yardımcımuz olsun

Küçük bebek olarak doğması hic önemli değil inan kızım 2550 doğmuştu ilk ay sonunda 4300 gr civarıydı hemen toparladı. Sağlık sorunu olmasında varsın küçük doğsunlar.

Banada kan sulandırıcı verdi 20 gün sonra kontrol dedi gebelik zehirlenmesi yaşadım ilk gebeligimde ondan korkuyoruz inşallah korktuğum gibi olmaz.

Allah korumuş canım. Vallaha Allaha emanetiz..

Banada kan sulandırıcı verdi 20 gün sonra kontrol dedi gebelik zehirlenmesi yaşadım ilk gebeligimde ondan korkuyoruz inşallah korktuğum gibi olmaz.
Allah korusun inşallah korkulan olmaz. Bende aspirin kullanıyorum. TSH hırmon değerim 8.42 çıkmış olmsı gereken 4.2 onu düzene sokarsak sanırum herşey düzelecek.

Yolladım canım.Baya kabarık bi yastık.Kolay kolay basılıcağını zannetmiyorum.Bizim için cidden rahat etmek çok önemli.Zaten yatmaktan insan bunalıyo.Allah yardımcımız olsun
Cnm esimde e bebekten almis cok rahat hep alim diyordu ben gereksiz diyordum bilseydim biyle rahat oldugunu vala onceden al derdim... simdi esimle kizimdan zor aliyorum valla ben yataktan kalkar kalkmaz hemen yastigimi aliyorlar

Allah korumus canim benim dikkatli olun hepiniz

Cnm esimde e bebekten almis cok rahat hep alim diyordu ben gereksiz diyordum bilseydim biyle rahat oldugunu vala onceden al derdim... simdi esimle kizimdan zor aliyorum valla ben yataktan kalkar kalkmaz hemen yastigimi aliyorlar
Aynen keşke önceden alsaymışız dedim gereksiz gördüklerimiz aslında comforumuzu etkiliyo :) Bende habire yatmasaydım eminim benim yastığın taliplisi de çok olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…