2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bayramınız kutlu olsun kızlar inşallah seneye bayram bebeklerimizle giricez bayrama.. Bugün 26 haftam bitti ve 6.ayıda bitirdik 7.aya giriş yaptık çok şüküt kurduğum programda o şekilde gösteriyor. Benim oğlan iki gündür çok ses etmiyor gece ve sabah oldu dolanmalar tekmeler şimdi birşey yok uyuyor galiba ama karnım git gide büyüyor ne olucam bakalım

Kizlar herkese iyi bayramlar. Benim içinde biraz buruk geçiyor bu bayram. Ailelerimiz uzakta. Sabah annem görüntülü aradı bayram kahvaltı sofrasından nasıl içim gitti. Bayram üstü bir de ev sahibimiz bize bayram hediyesi verdi. Ağustos sonu gibi kendi evine taşınmak istiyor. Bize bu 2ay ev arayıp bulup bir de yerlesmek düştü. Nasıl olacak bilmiyorum didim çok sıcak ben çok ağır nasıl gezerim. Tam sezon başı birde burada kiralar uçmuş. Her şer de vardır bir hayır diyorum.

İyi bayramlar herkese :)
Bayram gezmeleri başladı bizde de. Şimdi annemlerdeyim akşamda memlekete kayınvalidemlere gidicez inşallah.
Ama bebeğimi hissetmiyorum dünden beri o çok tedirgin ediyor beni. Aklım hep bebeğimde. 2 3 saat daha beklicem olmazsa bi doktora gideyim diyorum. İnşallah iyidir

Canım bende iki gündür az hissediyorum dün gündüz çok az hissettim ta gece hareket etti biraz da sabaha karşı bugünde pek yok az sırt üstü uzandım biraz pıt pıt oldu uyuyor olabilir canım eveli günü dt gittik uyuyordu dr baya dürttü propla karnıma vurdu ki hayatta ben öyle vuramam ancak yani uyandı sende tatlı ye sessiz ortamda sırt üstü ve sola doğru uzan gece sen uyurkende hareketli olabilir bak benim bir programım var haftadan haftaya bebekten mesaj yazıyor sen hareketliyken daha sakin oluyorum sen dinlenirken hareket ediyorum demiş

Benim ailemde uzakta canım 3 saat mesafe ama hem bayram az hem bu durumumla gidemedik annem dayım memlekete gittiker teyzem var orada dayımda ev aldı toplanıyorlar kalabalık kayınpederimle aynı şehirdeyiz o da yalnız kaynanam 2 sene oldu vefat edeli dün geldik bugün burdayız akşam eve geçeriz napalım öyle oluyor uzak olunca. Allah yardımcın olsun inşallah bulursun gönlüne göre ev bul da yerleşirsiniz canım bir şekilde

Dün deli gibi temizlik yaptım sonra yağ mantısı yaptım eşime kayınvalidemgile tabi noldu gece yarısı kolumun ve sırtımın ağrısında uyandım hamlarsında ağrır ya öyle bir ağrı sonrada uyuyamadım bildiğiniz 18 saattir uyanığım

Canım bende gittim şimdi doktora. Akşama kadar hareket bekledim ama yoktu. Tam gittim yattım doktor probu karnıma değdirmeden hareket etti bizim ki :) neyse ki sorun yok. Ölçümlerde haftasıyla uyumlu çıktı şükür. Dün canım çok sıkkındı acaba ondan mı etkilendi diye düşünüyorum şimdi.
Rabbim hayırlısıyla vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi.

Sevindim canım dedim sana bu haftalarda daha düzensiz olması normal benimki de birkaç.gün iyi oluyor birkaç.gün daha çok gece hareket ediyor yerleri darlaşıp daha kilo alınca daha çok hissedicez 28.hafta itibariyleymiş yani

Bazı sayfalarda her 4 haftanın 1 aya denk gelmediği yazıyor. Aslında kafamı karıştıran o oldu.
Yani 40 haftalık gebelik 1 ay 4 hafta hesabına göre 10 ay ediyor.

Zaten gebelik için de normal süre 9 ay 10 gün derler yani 10 ay oluyor ama kimse 10 günü söylemez o yüzden 9 ay diye akılda kalmıştır. Ay bir-iki gün oynuyor ama yine hafta hesabı dan 6 ay bitmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…