2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende en son onu isteyecem artık
İlaç icemiyorum ne yapayım ya
İlaç içmek resmen işkence geliyor bana ya offf
Ben de kustuğum için verdi dr.ama serumdan sonra birkaç gün baş ağrısı oldu ben de.tabi kişiden kişiye değişebilir bu.

Kızlar iyi geceler. Herkesin mübarek Ramazan bayramını kutlarım. Kizlar ben çok terliyorum ama öyle böyle değil inanılmaz. Sizde de var mı böyle bir durum?
Maalesef canım benim de aynı sorunum var inanılmaz derecede hem de özellikle göğüs bölgem terliyor öyle ki şu içinde kalıyorum hergün 5 6 tane iç çamaşırı değiştiriyorum vajinal bölgem popom bacak aram da terliyor krem sürüyorum pişik olmayayım diye

Sana da hayırlı bayramlar canım cümleten Ramazan Bayramımız mübarek olsun ❤❤

Kızlar iyi geceler. Herkesin mübarek Ramazan bayramını kutlarım. Kizlar ben çok terliyorum ama öyle böyle değil inanılmaz. Sizde de var mı böyle bir durum?
Bende de çok aşırı terleme var.Resmen sanki bi kova suyu üzerime dökmüş gibiler o derece.Hayatım da ilk kez başıma böyle bişey geliyo

İyi bayramlar kızlar :)
Benim için buruk bir bayram, ailemden uzaktayım, yanlarına gidemiyorum. Abimler de bu bayram yanlarında değil, eşinin memleketine gittiler. Yalnız kaldı annecim ve babacım Ailece yapılan bayram kahvaltısını özledim. Eşimin ailesinde bayram kültürü yok, bu saat oldu hala uykudalar. Oysa ailemin yanında olsam kahvaltı çoktan edilmiş, güzel kıyafetler giyilmiş, süslenilmiş bayramlaşılmıştı. Bu yaşta ahhh o eski bayramlar diyorsam benim çocuğumun zamanında kim bilir nasıl olur. Çok üzülüyorum

Hayırlı bayramlar kızlar saat 7,5 da bütün aile babaanne dede amca yenge hala annem babam hepberaber bayram kahvaltısı yaptık bahçede benim için çok güzeldi malum ailemden uzakta yaşıyorum normalde gezmeye gelmiştim buradayım hala dönücem 1,2 güne bizim için biraz buruk bi bayram ailevi problemlerden ötürü yinede güzeldi Herkeze güzel bayramlar diliyorum

Benimde 8 çıktı keşke banada böyle serumun içine iğne verse ilaçlar beni çok kötü yapıyo sana doktorun mu önerdi bunu ilaç yazmadan
Dr um bana da hap yazdı içtiğim an kusuyordum dr serum verdi onun için.zaten serumda almazsan ilerleyen zamanlarda toprak yersin demişti.ki ben kahve telvesi yiyip duruyordum meğer kansizliktanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…