- 26 Mayıs 2017
- 1.028
- 1.840
- 83
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.281
Ben burda hamilelerin kullandığı bir ilaç var onu kullanıyorum içinde tüm destek vitaminleri varmış. Pregnancy care oricinal diye bir şey. Ayın 27 sinde sorayım gerekirse takviye isteyeyim teşekkür ederimBilmiyorum omega 3 kullaniyor musun ben oncekilerde kullanmamistim ya gunu gunune yada daha kucuk cikiyorlardi olcumlerde bunda kullaniyorum 1 hafta onden gidiyor. Arastirirsan omeganin bebek kilolarini etkiledigi yaziyor. Druna bi danis istersen
WhatsApp grubu kurmak yasak canım yönetim kesinlikle karşı bu konuya. Önce ki gebelik gruplarında süresiz siteden atılan üyeler oldu WhatsApp yüzünden. O yüzden o toplara hiççç girmeyin derim.Kızlaar günaydın. Acaba bi whatsapp grubumuz mu olsaydı. Ablam doktor. Onda gördüm doktor anneler diye bi grup. Tüm türkiye genelinde. Herkes birbirini eklemiş hoşuma gitti. ben de size bi sorimm dedim
Canım benim kan değerim 8 çıkmış işte o yüzden artıkmecbursun dedi şurup olsun dediğim halde hap yazmış hemde çiğnemeli midem hiç almıyo napcam bilmiyorumBen de kan ilacı kullanmıyorum gecen hafta bakıldı 12.4 tü.
12'nin altında istemiyorlar, pekmez içiyorum ama bir süre sonra dusecek. Bende o ilaçları hiç sevmiyorum kullanmak istemiyorum. Kan pıhtılaşmam olduğu için baştan beri bemiks c alıyorum o bile midemi bulandırıyor.
Canımm senin yine iymiş benim kan değerm 8 çıktı bana da maltofer fol çiğneme vermiş hiç içilmiyo cidden böyle giderse doğuma kabul etmez hiç bi hastane diyo bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum bu kan olayınınBenim de kanım 11
Dr 3 ay önce maltofer fol vermişti
Ama icemedim çünkü ictigim an kusuyirum
Şimdi şurubunu (oligofer fol) verdi ama onu da icemiyorum midem kalkıyor
Ne yapacağımı bende bilmiyorum inan ki kafayı yiyeceğim
İğnesi ve serumu varmış onu isteyeceğim artık en son yoksa durum çok vahim olacak
Ben şurup istediğim halde maltofer fol çiğneme tablet vermiş kan değerim 8 acaba çok düşük olduğu için mi şurup yazmadı anlamadım valla hiç içilmiyo bidetrueliving_ maltofer kullaniyorum hani şu tek kullanimlik surup sisesi olanlardan. Kabizlik ve bulantiyi tetiklemesi azmis
Gecmis olsun canim agri nerdeyse insanin cani orda. Ben yurtdisindayim burda hamilelik baslar baslamaz doktor varis corabi öneriyor kilotlu corap seklinde. Karnina gelen yer elastik bacagi saran bölüm ise alci mübarek. Bacak agrilarina birebir diyolar. Ben de cok fazla ayakta kalcagimi bildigim günler yada yolculukta giyiyorum ama giymekten de nefret ediyorum. Cok siki giymesi ayri cikarmasi ayri dert. Acana doktoruna bi sorsan mi önerir mi böyle bisi.Of bu bacak ağrısı beni mahvetti sabahı zor ettim dr
aradım ihmale gelmez önemli olabilir hemen hastaneye dedigittik tabi ultrasonla bacak damarlarına bakıldı kan değerlerine idrara sonuç hiç gerçi kötü bisi çıkmadığı için sevindim ama bacak ağrımin sebebi de bulunamadı hala çekiyorum. Osteocare sanırım böyle yazılıyor kalsiyum magnezyum içeren bi ilaç kullanıyorum uzun zamandır o yüzden o değerler de eksik değil. Sanki sol bacak diz üstüme sopalarla defalarca vurulmuş gibi bir agri. Çok biktim
dejavu_one canım benim değerim sadece 1 kere 143 cıktı diğerleri hep daha yüksekti 150 civarı hiç aşağı inmedi tokluk. Inan tatlı yemiyorum gibi bisi hiç canım istemiyor buna rağmen böyleydi ve yediklerime de dikat ettim diyebilirim. Diyabet uzmani dahiliye dr gittim o da risk almaya gerek yok dedi ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe daha çok ihtiyacı olacak dedi düşük dozla başlattı ben buna hiç takılmadım inan ki bebiş iyi olsun da zaten eylül den sonra kullanılmayacak katlanılır sorun değil. Bacak ağrım daha büyük bir sorun
Canım bizimkinin aynısı güle güle kullan inşallah :) çabuk kirleniyor ama hem kıza hem erkeğe gidiyor rengi
Evet canım dr da bunu önerdi orta basınçlı varis çorabı giyeceksin dedi tahliller temiz çıkınca. Ama ben bu sıcakta onu nasıl giyerim ki ? Acılardan acı beğen ya bu ağrıyı çek kızım ya da çorabı giy onu çek. Of bi hayırlısıyla doğum olsaydı da kurtulsaydıkGecmis olsun canim agri nerdeyse insanin cani orda. Ben yurtdisindayim burda hamilelik baslar baslamaz doktor varis corabi öneriyor kilotlu corap seklinde. Karnina gelen yer elastik bacagi saran bölüm ise alci mübarek. Bacak agrilarina birebir diyolar. Ben de cok fazla ayakta kalcagimi bildigim günler yada yolculukta giyiyorum ama giymekten de nefret ediyorum. Cok siki giymesi ayri cikarmasi ayri dert. Acana doktoruna bi sorsan mi önerir mi böyle bisi.
Aynen canım halbuki çok ufak bi mantık yürütülse kolay işi çözmekBende ay hesabını son regli tarihime göre hesaplıyorum. Her ayın 29 unda ay bitiyor kabul ediyorum.30 haftam bitince 7 ayım bitecek 28+1 im şu an
Canim cok gecmis olsun rabbim beterinden saklasin. Kizinin kasina kantaron yagi sur annem hep kullanir hangi yaraya surse eser kalmadi. Bir de aloevera bitkisi bulabilirsen kesip icindeki jeli surebilirsin ikisi de cilt yenilemede birebir hic iz kalmaz. Ben evde saksida yetistiriyorum aloe vera bitkisini acil durumlarda bir dalini kiriveriyorum.Hepiniz çok sağolun kızlar, nevarsa onun üstüne gitsin diyorum artık. Kızın kaşı beni korkutuyor iz kalacak muhtemelenneyse buna da şükür gözüne gelebilirdi daha derin olabilirdi yarık allah korudu ikimizi de
Ayrıntılı da ki değer gerçek olan canım. Dr un usg si yanılma payı daha yüksek. Sen coraspini iç Bakalım bebeğe giden kan akışını hızlandırmak için muhtemelen. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Ben 28den itibaren 7 diyeceğim Şu an 6diyorum. 7desen aa 2ayın kalmış diyecek insanlar oysa daha 3ay o yüzden böyle hesap daha mantıklı
Benimde 8cikmis ne ilaci verdi bazi hamilelere kan veriyolarmis hastaneye yatiriyklRmis korktum bende saglik ocaginda kan vermistim ilac yazdiCanım benim kan değerim 8 çıkmış işte o yüzden artıkmecbursun dedi şurup olsun dediğim halde hap yazmış hemde çiğnemeli midem hiç almıyo napcam bilmiyorum
Canım.brnim 8 çıkmıştı dr serumun içine iğne verdi 3 gün arayla 3 defa serum yedim.8 den 11 cıktı birdenKızlar kan değeriniz kaç acaba biliyomusunuz ben bu zamana kadar kan ilacı kullanmadım hep 14 ve 12 idealdi ama şimdi düşmüş doktor bu şekilde giderse seni doğuma kabul etmez dedi hiç bi hastane ama ben içemiyorum bu kan ilaclarını şimdide çiğnemeli bi ilaç vermiş çiğnerken midem ağzıma geliyo napcam ben böyle bunun şurubu falan yokmu yada ne bileyim iğnesi
Ne özürü estağfrullah. Allah kimseye yaşatmasın ama hepimizin başına gelebilecek birşey bu. Sen sadece dile getirdin. Rabbim sana da bir daha yaşatmasınUzmek istemedim ozur dilerim..
Merhaba arkadaşlar dua topigime katılır mısınız?2. tüp bebek tedavisine başladım
Rabbim hepinize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşaallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...enim-icin-okur-musunuz.1077220/#post-56351501
Anladım canım. Bilmiyordum yasak olduğunuWhatsApp grubu kurmak yasak canım yönetim kesinlikle karşı bu konuya. Önce ki gebelik gruplarında süresiz siteden atılan üyeler oldu WhatsApp yüzünden. O yüzden o toplara hiççç girmeyin derim.
Ben de bilmiyordum bir kaç ay önce gebelik gruplarından birinde toplu katliam yaptı yönetim o yüzden çok kişi gitti yani aslında iyi olur en azından dağa hızlı bilgi alışverişi vs ama yönetim katı bu konuda :^Anladım canım. Bilmiyordum yasak olduğunu
Bende en son onu isteyecem artıkCanım.brnim 8 çıkmıştı dr serumun içine iğne verdi 3 gün arayla 3 defa serum yedim.8 den 11 cıktı birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?