2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de bu sebeple gitmedim aslinda kvgillere şuan foçada yazliktalar dr yuzebilirsin havuza denize girebilirsin demesine ragmen gecen hamilelikte oglunun aklina girip denizi karsidan izletip dedigin gibi bu kiz hamile ne yer icer dusunmeyip onume karpuz ekmek koydugundan aman dedim ne şamın şekeri ne arabin yüzü evimde yayilirim en guzeli bu dedim.

Kızlar nasılsınız biz bugün çarşıya gittik öyle tuvaletim de yok gibiydi ama birden benden su boşaldı durdum öyle gitti yani hiç durduramadım tuvalete gittim idrar rengi vardı yaptığımda ama pantolon iç çamaşırı ıslandı koku yok falan hast.gittik dr. yok tabi hemşirelere sorduk turnusollu ped koyuldu nst ye bağladılar 15 dk kalp atışları iyi doktoruma ulaştılar spekulumla bakın demiş baktılar akıntıdan başka bişey yok dediler zaten sıvı olsa gelmeye devam ederd bakarken de akardı dediler yeni ped koyuldu o da turnusol şeritleri koydular bikaç.tane sargı bezinin içine o yani. doktorum da eve gitsin yatsın demiş. takip edicen daha öyle su gelmedi ama şeritler az renk değiştirdi gibi. olmadı p.tesi gidicem kontrole rahim ağzımda kapalıymış şu 3 ay bir sağ salim geçseydi

Hayırlısıyla şu son 3 ayıda atlatalım inşallah canım. Dikkat et kendine dinlen bol bol.

Alıcam kantaron mutlaka teşekkürler ama tam kaş üstü olduğu için o bölgede kaş çıkmayacak gibi görünüyor maalesef

Çok geçmiş olsun hay allah neyin nesi ki o şimdi idrar mıydı acaba, takip et bakalım inşallah bişey olmaz

Alıcam kantaron mutlaka teşekkürler ama tam kaş üstü olduğu için o bölgede kaş çıkmayacak gibi görünüyor maalesef
Canım iyileştikten sonrada badem yağı sur. Benim 1 sefer kaslarım dökülmüştü çok komik gözüküyordum yarısı var yarısı yok badem yağı sürdüm düzenli sonra tekrar çıkmaya başladı. Hatta kopegiminde kuyruğunun ucunda tüy yoktu bebekliğinden 1 yaşına kadar. Badem yağı bende kas çıkartınca onun kuyrugunada sürdüm geçti. Belki yaralanma olduğu için daha farklı olabilir ama bi denersin canım.

Geçmiş olsun canım. Acaba bir anda bebek idrar kesene baskı mi yaptı çok hay allah ya. Insallah oyle biseydir. Dikkat et kendine. Bol bol dinlen.

Kızlar iyi bayramlar :) arife günü çeşmeye yazlığa geldik yarın döneceğiz. Denize girmek yüzmek inanılmaz rahatlatıyor gerçekten. Yüzüm her yıl olduğu gibi güneş kremi sürmeme ve gölgede oturmama rağmen yine güneş alerjisi oldu her yıl yaşıyorum bunu 1 haftada falan geçiyor.

Çok geçmiş olsun hay allah neyin nesi ki o şimdi idrar mıydı acaba, takip et bakalım inşallah bişey olmaz

İdrardır inşallah daha öncede bazen oluyordu ama hem daha tuvaletim var hissi oluyordu hem de azdı bu sefer baya ıslandım turnusol kağıtlarında da pek birşey yok devamı da gelmedi o şekilde belim ağrıyor ama bakalım artık

Geçmiş olsun canım. Acaba bir anda bebek idrar kesene baskı mi yaptı çok hay allah ya. Insallah oyle biseydir. Dikkat et kendine. Bol bol dinlen.

Hemşirelerde öyle olabileceğini söyledi ama yine de gitmemin iyi olduğunu söylediler iyice bakıldı bir sorun yok salı günü kontrolde herşey iyiydi suyu da ama bir an olabiliyor böyle şeyler. Pazartesi aradan girip kontrol yaptırabilirim.

Ay bir ara nst bağlıyken kalp atışları 90 80 falan olmasın mı nasıl korktum tamam dedim dr gelecek alıyoruz diyecek diye hemşire geldi o da tıp diliyle plasental bilmem neye geçmiş dedi çok anlarım yaa dedim nedir yani meğer kemerle bağladıkları atış duyma aleti.kaymış benim nabzıma geçmiş makine bişey.bağlayamadılar ilk 10 dk ölçümleri iyi dediler spekulumda masada bakarken de acıttılar. dedim rahim ağzım açık değilse de açacaklar yani.bir sıvı bakacaklar diye

Oyyy canım sende de mi var aynından en iyisini yapmışsın, insanın kendi evi gibi yok valla. Ayy yok ya benim annemin de gelini var yani abimler geleceği zaman annem çeşit çeşit yemekler yapardı, ne seviyorlarsa eksik etmezlerdi, mutfağa asla sokmazdı gelinini, annem gibi kvdem olsa diye dua ederdim ama şans işte. Annemin gelini koymet bilmez buna rağmen soğuktur bende kvden yana şanssız oldum

Canım geçmiş olsun inşaAllah bebeğin suyu değildir ultrasonda bakıldı mi bebeğe rahim ağzına inşaAllah her bebek zamanında ve sağlıklı doğar içini ferah tut Rabbim korktuklarimiza uğratmasın

Oyyy kıyamam cnm çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir, bol bol dinlen. İzmire geldiğimden beri benim iç çanaşırım da hep ıslak sıcaktan galiba ama insan endişe ediyor. Önemli bir şey değildir senin de öyle olsa doktor eve göndermezdi içini ferah tut

Canım benim de aynı iç çamaşırım özellikle vajina ya gelen taraf çok ıslatıp pantolon taytlarım bile ıslanıyor aklımda hep suyum mu geliyor diye geçiyor ama neredeyse 1 aydır bu durumu yaşıyorum bir sorun olsaydı belli olurdu diye kendi mi rahatlatmaya çalışıyorum

Günlük ped kullanmak istiyorum ama ilk gebeligim de çok tahriş etti ve vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim ne yapcam bilmiyorum :/

Ben de hep ıslağım .sıcaklardan kesinlikle ama gebelikte birlikte daha da arttı. Günlük ped mantar yapar. Normalde de kullanmazdım gebelikte hiç kullanmam. Ben iki üç yaprak kağıt havluyu iç çamaşırıma koyuyorum. Islaklığı çekiyor. hem daha sağlıklı bence . Dışarı çıkarken de yanıma alıyorum yaprak yaprak. Her wcden sonra değişiyor böylelikle .deneyebilirsin

Kizlar su gelmesi böyle çok aşırı olurmuş. Çis yapmaktan daha fazla olurmuş. Geçmiş olsun arkadaşım ( #dejavu_one ). Benimde benzer durum 20. Haftada başıma gelmisti. Doktor mantardan ya da çiş kaçırıyorsundur sen farkında değilsindir dedi. Hakkaten çiş kaçırıyormuşum. Sonradan bende farkettim. Aynı şekilde mantar oluncada inanın böyle acayip ıslanmıştım. Allah yardımcımız olsun. Amin.

Deneyeceğim canım çünkü evdeyken yine iç çamaşırı değiştirme lüksüm var ama dışarı çıkınca büyük problem yaşıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…