- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.381
Alismak gerekiyor sanirim onlarin bu odunsuluklarina.. yada onlara bu imkani vermemek lazim.. ben bu sefer gorusmeme hakkimi kullanmaktan yana kullandimOyyy canım sende de mi var aynındanen iyisini yapmışsın, insanın kendi evi gibi yok valla. Ayy yok ya benim annemin de gelini var yani abimler geleceği zaman annem çeşit çeşit yemekler yapardı, ne seviyorlarsa eksik etmezlerdi, mutfağa asla sokmazdı gelinini, annem gibi kvdem olsa diye dua ederdim ama şans işte. Annemin gelini koymet bilmez buna rağmen soğuktur bende kvden yana şanssız oldum
Cihh oyle anlatildigi gibi olmuyor bazen bir gece once gani gani suyum varken ertesi sabah 10 gibi suyun cok azaltmis hadi bakalim hurraaa sezaryene gidiyoruz dendi :)) oysa tum gece wc ye bile gitmemistim hafif islaklik hissettim hepsi bu :)Kizlar su gelmesi böyle çok aşırı olurmuş. Çis yapmaktan daha fazla olurmuş. Geçmiş olsun arkadaşım ( #dejavu_one ). Benimde benzer durum 20. Haftada başıma gelmisti. Doktor mantardan ya da çiş kaçırıyorsundur sen farkında değilsindir dedi. Hakkaten çiş kaçırıyormuşum. Sonradan bende farkettim. Aynı şekilde mantar oluncada inanın böyle acayip ıslanmıştım. Allah yardımcımız olsun. Amin.
Canim sana iyi bayramlar... baktin ki degismiyor bosver hic takma kafana kendinle kizinla mutlu olmaya calis insallah en kisa zamanda duzelirlerSon günde olsa iyi bayramlar kızlar.
Çok bunaldim çok sıkıldım, bencil bir kocam ve ailesi var, artık nefret ediyorum hepsinden.
Evleneli 5 sene oldu hiç birgün içten gulemedim.
Eşim ne derse heryere peşinde suruklendim. Hatayı en başta yaptım.
Çok doldum yazmak istedim kusura bakmayın.
Allah yardımcin olsun tatlim. Inşallah herşey gönlünce olur.Son günde olsa iyi bayramlar kızlar.
Çok bunaldim çok sıkıldım, bencil bir kocam ve ailesi var, artık nefret ediyorum hepsinden.
Evleneli 5 sene oldu hiç birgün içten gulemedim.
Eşim ne derse heryere peşinde suruklendim. Hatayı en başta yaptım.
Çok doldum yazmak istedim kusura bakmayın.
Kizlar su gelmesi böyle çok aşırı olurmuş. Çis yapmaktan daha fazla olurmuş. Geçmiş olsun arkadaşım ( #dejavu_one ). Benimde benzer durum 20. Haftada başıma gelmisti. Doktor mantardan ya da çiş kaçırıyorsundur sen farkında değilsindir dedi. Hakkaten çiş kaçırıyormuşum. Sonradan bende farkettim. Aynı şekilde mantar oluncada inanın böyle acayip ıslanmıştım. Allah yardımcımız olsun. Amin.
Canım geçmiş olsun inşaAllah bebeğin suyu değildir ultrasonda bakıldı mi bebeğe rahim ağzına inşaAllah her bebek zamanında ve sağlıklı doğar içini ferah tut Rabbim korktuklarimiza uğratmasın
dejavu_one geçmiş olsun . İçini ferah tut riskli bir şey olsaydi eve göndermezlerdi ve su gelmeye devam ederdi. Dinlen bol hic kafana takma bizi de haberdar et
Canım turnusol lu ped al evde mutlaka kullan sen için rahat etsin olmadı bir başka hastaneye müracaat et en azından için rahat olması içi. Hastanede ki bütün doktorlar mi yokmuş ne saçma iş ya 1 tane nöbetçi doktor olmak zorunda kesinlikle hastane bashekimiyle görüş acil bir doğum gelse ne olacak hayret birşey ya para almaya gelirken ağızlarının suyu akar ama bakmaya gelince bin bir bahane.Yok canım dr olmadığı için ultrasonla bakılamadı nöbetçi hemşireler vardı nst bağlama kararı aldılar 15 dk nst dd kalp atış düzenine bakıldı iki.yuvarlak şeyi karnımın altına üstüne koyup kemerle sabitlediler gerçi onu da tam beceremediler ilk başlarda 140 150 giden atışlar birden 80 90 oldu çok korktum atışları yavaşladı diye meğer alet kaymış benim nabzımı ölçmeye başlamış ama iyi dediler bebek için sonra dr aradılar spekulumla bakın demiş yatırdılar spekulumla örnek aldılar akıntı sadece su değil su olsa açtığımızda su akardı dediler dr dinlensin demiş evde dinlendim bir daha da olmadı turnusollu pedde renk değiştirmedi ama bu konuda ben takıntılıyım işte.7 aya girdim ya erken doğum korkusu sardı beni rahat olmaya çalışıyorum
Canım turnusol lu ped al evde mutlaka kullan sen için rahat etsin olmadı bir başka hastaneye müracaat et en azından için rahat olması içi. Hastanede ki bütün doktorlar mi yokmuş ne saçma iş ya 1 tane nöbetçi doktor olmak zorunda kesinlikle hastane bashekimiyle görüş acil bir doğum gelse ne olacak hayret birşey ya para almaya gelirken ağızlarının suyu akar ama bakmaya gelince bin bir bahane.
Bak bdv da bir konu açıldı özel hastane ebe ve doktorlar yüzünden kadın ne hale gelmiş lütfen ihmal etme başka bir hastaneye git mutlaka rahim ağzına baktırın yumuşama var mı diye her zaman su bardaktan boşalır gibi gelmez az az da olsa suyu gelen insanlar var önlemini al canım geçmiş olsun. Ne kadar erken müdahale o kadar şans unutma.
Aynen canım ben de diyorum zaman su gibi akıp gecse şu 3 ay bitse benim de erken dogum riskim var vücudumdaki en ufak değişiklikte Eyvah doğum mu basliyor diye panikliyorum bebeklerimizi sağlıkla vaktinde doguralim inşallahEvet canım tetkikler iyi çıkınca gönderdiler istersen için rahat edecekse biraz daha yatabilirsin ama gerek yok evde dinlen dediler turnusollu pedi taktırdılar falan geldim evde yaşamadım bir daha çok şükür. Şu 3 ayı da bir geçirsem inşallah
Aynen canım ben de diyorum zaman su gibi akıp gecse şu 3 ay bitse benim de erken dogum riskim var vücudumdaki en ufak değişiklikte Eyvah doğum mu basliyor diye panikliyorum bebeklerimizi sağlıkla vaktinde doguralim inşallah
Anladım canım aman dikkatli ol ağır kaldıran hiç kalkma bir süre Rabbim yardımcın olsun inşaAllah çiş kaçırmışsındır dediklerine göre bir sorunda yokmuş iyi o zaman sevindim canım ailen esin sana destek oluyor mu?Canım bayram ve c.tesi olunca yoktu bir nöbetçi dr gelecekti ama o da o an yoktu ama tetkiklerde birşey çıksaydı doktorum gelecekti öyle demiş yani birşey çıkarsa gelirim demiş. Özel hastanrlerde de devlette de bayramda kimse olmuyor. Eşim mühendis onların laboratuarında turnusol oluyormuş ph ölçüyor idrarda ara ara ölçücez amniyon sıvısının bir ph değeri varmış onların verdiği de turnusol şeritleri sargı bezinin içine koyuyorlar ama kayıyor içinden düşüyor falan biz kendimiz yapıcaz
Zaten muayeneye yattım spekulumla bakıldı rahim ağzım kapalıymış su da olsa spekulumla açılınca gelirmiş yok dediler ben salı günü kontrole gitmiştim kapalıydı ve çok iyiydi 5.5 cm di. kesemde yukardaydı
Çok geçmiş olsun canım. Boşuna demiyorlar annelik bebek rahme düştüğü zaman başlıyor diye. Insan endişelenir tabi.Hemşirelerde öyle olabileceğini söyledi ama yine de gitmemin iyi olduğunu söylediler iyice bakıldı bir sorun yok salı günü kontrolde herşey iyiydi suyu da ama bir an olabiliyor böyle şeyler. Pazartesi aradan girip kontrol yaptırabilirim.
Ay bir ara nst bağlıyken kalp atışları 90 80 falan olmasın mı nasıl korktum tamam dedim dr gelecek alıyoruz diyecek diye hemşire geldi o da tıp diliyle plasental bilmem neye geçmiş dedi çok anlarım yaa dedim nedir yani meğer kemerle bağladıkları atış duyma aleti.kaymış benim nabzıma geçmiş makine bişey.bağlayamadılar ilk 10 dk ölçümleri iyi dediler spekulumda masada bakarken de acıttılar. dedim rahim ağzım açık değilse de açacaklar yani.bir sıvı bakacaklar diye
Valla canım benimde öyle sıcaktan oluyor diye düşünüyorum bende. Akıntı gibi değil su gibi ter gibi yani. Bende günlük ped kullanıyodum sonra beni bir pisik yaptı aman Allahım gece yanarak uyandım. Küçücük bebekleri düşündüm pisik olunca ne kadar acıyor demekki canlari. Sonra bıraktım günlük ped kullanmayı.Canım benim de aynı iç çamaşırım özellikle vajina ya gelen taraf çok ıslatıp pantolon taytlarım bile ıslanıyor aklımda hep suyum mu geliyor diye geçiyor ama neredeyse 1 aydır bu durumu yaşıyorum bir sorun olsaydı belli olurdu diye kendi mi rahatlatmaya çalışıyorum
Günlük ped kullanmak istiyorum ama ilk gebeligim de çok tahriş etti ve vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim ne yapcam bilmiyorum :/
Aman agzindan yel alsin cagirma kotuyuYok canım dr olmadığı için ultrasonla bakılamadı nöbetçi hemşireler vardı nst bağlama kararı aldılar 15 dk nst dd kalp atış düzenine bakıldı iki.yuvarlak şeyi karnımın altına üstüne koyup kemerle sabitlediler gerçi onu da tam beceremediler ilk başlarda 140 150 giden atışlar birden 80 90 oldu çok korktum atışları yavaşladı diye meğer alet kaymış benim nabzımı ölçmeye başlamış ama iyi dediler bebek için sonra dr aradılar spekulumla bakın demiş yatırdılar spekulumla örnek aldılar akıntı sadece su değil su olsa açtığımızda su akardı dediler dr dinlensin demiş evde dinlendim bir daha da olmadı turnusollu pedde renk değiştirmedi ama bu konuda ben takıntılıyım işte.7 aya girdim ya erken doğum korkusu sardı beni rahat olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?