2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Alismak gerekiyor sanirim onlarin bu odunsuluklarina.. yada onlara bu imkani vermemek lazim.. ben bu sefer gorusmeme hakkimi kullanmaktan yana kullandim no kv no panic

Cihh oyle anlatildigi gibi olmuyor bazen bir gece once gani gani suyum varken ertesi sabah 10 gibi suyun cok azaltmis hadi bakalim hurraaa sezaryene gidiyoruz dendi :)) oysa tum gece wc ye bile gitmemistim hafif islaklik hissettim hepsi bu :)

Son günde olsa iyi bayramlar kızlar.
Çok bunaldim çok sıkıldım, bencil bir kocam ve ailesi var, artık nefret ediyorum hepsinden.
Evleneli 5 sene oldu hiç birgün içten gulemedim.
Eşim ne derse heryere peşinde suruklendim. Hatayı en başta yaptım.
Çok doldum yazmak istedim kusura bakmayın.

Canim sana iyi bayramlar... baktin ki degismiyor bosver hic takma kafana kendinle kizinla mutlu olmaya calis insallah en kisa zamanda duzelirler

Allah yardımcin olsun tatlim. Inşallah herşey gönlünce olur.

Canım çarşıda birden gelince hani çok az tuvaletim var gibiydi ama çok boşalınca panik oldum. Hamileliğin ilk aylarında da olmuştu bu kadar değildi hemşirelerde tetkiklerden sonra değil dedi turnusollu ped verdi ama iyi ki gelmişsin dikkate alınması gerekir dedi. Akşamda olmadı ama işte zatem su olsa öyle kalmazmış devamı mutlaka gelirmiş.

Yok canım dr olmadığı için ultrasonla bakılamadı nöbetçi hemşireler vardı nst bağlama kararı aldılar 15 dk nst dd kalp atış düzenine bakıldı iki.yuvarlak şeyi karnımın altına üstüne koyup kemerle sabitlediler gerçi onu da tam beceremediler ilk başlarda 140 150 giden atışlar birden 80 90 oldu çok korktum atışları yavaşladı diye meğer alet kaymış benim nabzımı ölçmeye başlamış ama iyi dediler bebek için sonra dr aradılar spekulumla bakın demiş yatırdılar spekulumla örnek aldılar akıntı sadece su değil su olsa açtığımızda su akardı dediler dr dinlensin demiş evde dinlendim bir daha da olmadı turnusollu pedde renk değiştirmedi ama bu konuda ben takıntılıyım işte.7 aya girdim ya erken doğum korkusu sardı beni rahat olmaya çalışıyorum

dejavu_one geçmiş olsun . İçini ferah tut riskli bir şey olsaydi eve göndermezlerdi ve su gelmeye devam ederdi. Dinlen bol hic kafana takma bizi de haberdar et

Evet canım tetkikler iyi çıkınca gönderdiler istersen için rahat edecekse biraz daha yatabilirsin ama gerek yok evde dinlen dediler turnusollu pedi taktırdılar falan geldim evde yaşamadım bir daha çok şükür. Şu 3 ayı da bir geçirsem inşallah

Canım turnusol lu ped al evde mutlaka kullan sen için rahat etsin olmadı bir başka hastaneye müracaat et en azından için rahat olması içi. Hastanede ki bütün doktorlar mi yokmuş ne saçma iş ya 1 tane nöbetçi doktor olmak zorunda kesinlikle hastane bashekimiyle görüş acil bir doğum gelse ne olacak hayret birşey ya para almaya gelirken ağızlarının suyu akar ama bakmaya gelince bin bir bahane.

Bak bdv da bir konu açıldı özel hastane ebe ve doktorlar yüzünden kadın ne hale gelmiş lütfen ihmal etme başka bir hastaneye git mutlaka rahim ağzına baktırın yumuşama var mı diye her zaman su bardaktan boşalır gibi gelmez az az da olsa suyu gelen insanlar var önlemini al canım geçmiş olsun. Ne kadar erken müdahale o kadar şans unutma.

Canım bayram ve c.tesi olunca yoktu bir nöbetçi dr gelecekti ama o da o an yoktu ama tetkiklerde birşey çıksaydı doktorum gelecekti öyle demiş yani birşey çıkarsa gelirim demiş. Özel hastanrlerde de devlette de bayramda kimse olmuyor. Eşim mühendis onların laboratuarında turnusol oluyormuş ph ölçüyor idrarda ara ara ölçücez amniyon sıvısının bir ph değeri varmış onların verdiği de turnusol şeritleri sargı bezinin içine koyuyorlar ama kayıyor içinden düşüyor falan biz kendimiz yapıcaz

Zaten muayeneye yattım spekulumla bakıldı rahim ağzım kapalıymış su da olsa spekulumla açılınca gelirmiş yok dediler ben salı günü kontrole gitmiştim kapalıydı ve çok iyiydi 5.5 cm di. kesemde yukardaydı

Aynen canım ben de diyorum zaman su gibi akıp gecse şu 3 ay bitse benim de erken dogum riskim var vücudumdaki en ufak değişiklikte Eyvah doğum mu basliyor diye panikliyorum bebeklerimizi sağlıkla vaktinde doguralim inşallah

İnşallah canım doktorun önerilerine uyuyorum bariz erken doğum riskim yok rahim ağzı uzunluğu iyi kese yukarıda ama ikili testte pap-a değeri düşük çıkmıştı o risk olabiliyormuş zaten tüp olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum ona aksatmadan devam dedi sola yat dedi.yine kan akışının iyi.olması için bir de tansiyon ölçüyorum hep yükselmemesi gerekiyor

Anladım canım aman dikkatli ol ağır kaldıran hiç kalkma bir süre Rabbim yardımcın olsun inşaAllah çiş kaçırmışsındır dediklerine göre bir sorunda yokmuş iyi o zaman sevindim canım ailen esin sana destek oluyor mu?

Çok geçmiş olsun canım. Boşuna demiyorlar annelik bebek rahme düştüğü zaman başlıyor diye. Insan endişelenir tabi.

Valla canım benimde öyle sıcaktan oluyor diye düşünüyorum bende. Akıntı gibi değil su gibi ter gibi yani. Bende günlük ped kullanıyodum sonra beni bir pisik yaptı aman Allahım gece yanarak uyandım. Küçücük bebekleri düşündüm pisik olunca ne kadar acıyor demekki canlari. Sonra bıraktım günlük ped kullanmayı.

Aman agzindan yel alsin cagirma kotuyu kasilmalar filan yoksa duzensizse rahat ol canim

dejavu_one geçmiş olsun bi sorun olsa eve yollamazlardı canım içini ferah tutmaya çalış. Ama kolay değil öyle ferah olmak biliyorum. Bacağımdaki ağrı dün nihayet gecti akşam dışarda yiyelim dedi eşim tamam dedim ama yürüdükçe kasiklarim o kadar ağrıdi ki dönüşte zor geldim eve. Çok da korktum. Ya şu rahat olmanın bir formülü var mı acaba? Bu vesvese bu aman bisi oldu olacak korkusu ömrümün 10 yılını yedi sanırım. Hamilelgimle ilgili bir sıkıntı olmadi hiç ama daha once düşük yaptığım için bir türlü bu korkuyu içimden atamıyorum. Hepimiz için sağlıkla huzurla eylül e varmayı zamanında bebeklerimize mutlulukla kavuşmayı diliyorum

Bu arada benim de akintim var renksiz ve kokusuz olduğu sürece sorun yok dedi drum. Ben de evde ped kullanmıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum ama dışarı çıktığımda kullanıyorum bi sıkıntı olmasın diye. Sürekli kullanmak mantara neden oluyor ve iç çamaşırı pamuklu olmalı. Hamile kilodu aldım karnım cok rahat etti ama elastiki olması için içine konulan malzeme neyse işte onu sevmedim nbb marka aldım çok para da vermek istemiyorum doğumdan sonra giyemem sonuçta ama bilemedim başka marka mı alsaydım acaba

Aksilikler peşimizi bırakmıyor. Bugün ne güzel kızımıza alışveriş yapıp evimize dönecektik, ama arabamızın camına taş çarpmış, ön cam felaket çatlaklarla dolu. Eve dönemiyorum yarın servise götüreceğim okuldan izin alacağım, kızıma alışveriş yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…