2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
O benim işte özellikle yorulduğumda hep kasıklarımda hissediyorum bebeğimin hareketlerini.
Ben de oyleyim bu yuzden is yaparken surekli hamile destek korsesi ile plesantayi yukarda tutuyorum. Bu hamileligim digerlerine nazaran bu sebeple daha iyi geciyor. Boyle durumda ayaklarini kalp hizasinda kaldirarak hemen dinlenme moduna gec canim.

Hahaha ultimatom verilmis hakli ama biz her ne kadar yas olarak nufusta yazanla uyuşmasakta malesef vucudun anatomik saati aci gercegi yuzumuze şamarı indiriyor.. benim halim daha icler acisi koca ve kizim arasinda kaliyorum. Daha kucak cocugu baba almayacaksin yada alacaksan otur oyle al diyor ama oturucak yer oluyor yada olmuyor mecbur kaliyorum almaya kardes yuzunden cok sevdigi emme isini birakti vicdanen zaten rahatsizim babanin gormez tarafindan kucakliyorum bi bakiyorum ki whatsapptan ss atiyor kizim benim kucagimda adamin gozu evdeki kameralarda surekli

Hahaha sende benden dertlisin valla doğru vücut yaşı ile ruh yaşı aynı gitmiyor galiba bizde şu hamile destek korsesi nedir kuzum bende mi kullansam?

Hahaha sende benden dertlisin valla doğru vücut yaşı ile ruh yaşı aynı gitmiyor galiba bizde şu hamile destek korsesi nedir kuzum bende mi kullansam?
Ben herkese oneriyorum canim. Dr umdan onay alarak kullanmaya basladim kendide cok buyuk fayda gorecegimi soylemisti gercekten oyleymis bel agrisini buyuk olcude azaltti ve normalde hep kasiklarimda tasidigim bebelerim oldu bu sefer gobek hizamda.. normalde is yapmiyorum supurge silme filan ama kizi yikarken yemek yaparken gun icinde dolanirken ki ozellikle urgup goreme yaptik tek bir agri olusmadi netten bakarsan bircok modeli bulabilirsin ben aliexpressden gebelik baslangicinda siparis vermistim disari cikarken takip uzerine tshirt yada neyse cekip cikiyorum belli bile olmuyor

Kızlar günaydın. Ben sürekli yattığım için alışverişi netten yapiyorum. Sabahlikli lohusa pijama takımı almak istiyorum. Fiyatlar çok astronomik. Önereceğiniz siteler var mi?

Evet canım kesinlikle yani destek olmasa mutlaka çok zorlanırdım sadece kadını gelmesiyle olmuyor işler günlük işlerde de yardım lazım. Belki başkalarına çok pimpirikli büyüten insanlar olarak geliyoruzdur ama ben bu bebeği 8 senedir bekliyorum çok tedavilerden işlemlerden geçtim iğneler vurdum yumurtalar toplattım 4. denemem de geldi o yüzden riske atılacak durumum yoktu minyonum bir de. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar günaydın. Ben sürekli yattığım için alışverişi netten yapiyorum. Sabahlikli lohusa pijama takımı almak istiyorum. Fiyatlar çok astronomik. Önereceğiniz siteler var mi?

Canım ben gittigidiyor dan almıştım. “Şık Mecit sabahlıklı lohusa takımı” yazarsan bir sürü seçenek var hem kaliteli hem uygun fiyatlı. Ben göğüs kısmı dantel sıfır kollu elbise modelini almıştım. Dizlere kadar elbise diz altında yine kolları ve yakası dantel kuşaklı sabahlığı vardı.

Bu matka ve modeli de arkadaşım almıştı buda çok güzel
http://www.bondy.com.tr/tr/bnd17209

Son düzenleme:

Canım en çok tercih edilen lohusa sepeti alanlar çık memnun ben bedene güvenemediğim için almadım ama modele göre fiyatlar değişiyor bak istersen.

Allah sağlıcakla size bağışlasın yavrunu canım:)

Canım bedenleri nasıl bol mu. Ben şu an üstte medium giyiyorum ama malum gecelikler daha bol oluyor s beden mi alsam diyorum dar mı olur acaba bir de değişim var mı bakayım modellere

Canım bedenleri nasıl bol mu. Ben şu an üstte medium giyiyorum ama malum gecelikler daha bol oluyor s beden mi alsam diyorum dar mı olur acaba bir de değişim var mı bakayım modellere
Canım s almıştım ben. 62 kiloyla doğuma girmiştim öncesinde de sonrasında da rahatça giymiştim.

günaydın kızlar bayram tatili çok azdı bitti çok yedim bayramda ya 1 kilo almışım doymuyorum ne olacak bilmiyorum şimdi de işte uyukluyorum çok yoğun yorucu geçti oğlum hiç durmuyor ya 2.5 yaşında çok inatçı huysuz oldu doğumdan sonra iki çocukla ne yapacam bilmiyorum karnım büyüdü iyice bir de geceleri bacağıma kramp çok giriyor öyle kalıyorum magnezyum ve maden suyu içiyorum bakalım inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…