2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben normal ped kullanıyorum dışarı da çünkü o ıslaklığı hiç sevmiyorum nefret ediyorum en azından pedi 3 saatte 1 değiştirme imkanım oluyor evde de iç çamaşırı değiştiriyorum ilk gebeligim de mantar enfeksiyonu geçirdim o yüzden aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyor sıcaklar yüzünden ayaklarım bileklerim ve bacaklarım dizimden itibaren şişti soğuk kompres yapıyorum bileklerime çok işe yaradı ağrım bile hafifledi çok şükür

Geçmiş olsun canım iyi ki araba da siz varken taş cama gelmemiş Allah korumuş :/

Dün bayram ziyaretindeyken gelinler teyzeler düşüklerini falan anlattılar sinir stres oldum onlar anlatırken kasığım ağrıdı sonrada bana sen stres olma sakın az kalmış zaten doğuma diyorlar

Turnusol kağıt nedir arkadaşlar,nerden alıyorsunuz?Bendede sürekli ıslaklık hissi ve idrar şıkışma hissi var.Bir taraftan alt karnımda değişik bir ağrı mı desem,sancı mı,yoksa idrar sıkışması mı anlamadım gitti?

dejavu_one
canım geçmiş olsun. Mantar da su gibi akıntı yapiyor. Ben oldum ordan biliyorum. Devam etmiyor demişsin çok şükür. Pazartesi kontrole gider daha da rahat edersin inşallah.

Evet kızlar bende okuyunca yazdıklarınızı rahatladım biraz.. bacağım kalçam tutulmuştu 3. Gün o geçti sevindim diyemeden şimdi de alt karnım sol kısmında daha fazla olmak üzere ağırıyor . Arkadaşlara kahvaltıya davetliydik 3-4 saat oturduk yürüdüm vs şişti ayaklarımda..dr lar rapor verelim artık çalışma diyorlardı ilkini kaybettik ve yaşım 40 diye sanırım haklılar artık yarın raporumu uzatıp çalışma hayatıma ara vermem gerek sanırım..azıcık bir eforda bile böyle oluyorsa artık ne diyeyim...bundan sonra azami dikkat erken doğum olmasın inş zaten çok fazla hareketli biriyim

Aslında all sense ped diye geçiyor. Bı ara ıslaklık hissinden kafayı sıyırıp internet ve bulunduğum yerdeki eczaneleri didik didik etmiştim. Heryerde stoklarda yok cevabını aldım.
İşin özü içinde turnusol kağıdı varmis. Büyük kirtasiyelerde falan bulunabilirmis. Renk değiştirirse amniyon sıvısında sızıntı var demekmiş..
Bende akabinde bir kaşıntı başladı, doktora gittim mantar dedi. Fitil verdi geçti şimdi. Islaklık da olmuyor artık.

Bebegin hareketlerini genelde kasiklarinda mi hissediyorsun?

dejavu_one
canım geçmiş olsun. Mantar da su gibi akıntı yapiyor. Ben oldum ordan biliyorum. Devam etmiyor demişsin çok şükür. Pazartesi kontrole gider daha da rahat edersin inşallah.

Canım kaşıntı yanma vs yok salı günü kontrole gitmiştim idrar kan bakılmıştı bir sorun yok dedi doktor yarın gidemem ama haftaya rapor için gidicem o zaman kontrol olurum şu an birşey yok karnımın alt tarafı ağrıyor sadece baskı yapıyor sanırım

Kuzum hemen kaşıntı olmuyor. İdrar ve kanda çıkmaz. Doktor vajinal olarak baktı.
Akıntı bir hafta kadar devam etti geçmeyince kaşıntı başladı bende. Alt karın ağrısı birçogumuzda var. Ben evde sürekli yattığım halde bende de oluyor
Bu arada kızlar ben her WC ye girdikten sonra iç camasirimi saç kurutma makinası ile ısıtıp öyle çekiyorum. İnanin çok faydasını gördüm.

Canım benim tüp bebek olduğu için en baştan beri azami dikkat ediyorum hiç iş yapmıyorum transferimde annem vardı o gitti.eşim destek oluyor çok ev süpürüp yer siliyor çamaşırı atıyo asıyor bulaşıklar öyle ben bir tek yemek yapıyorum lavabo falan yıkıyorum 15 günde bir de kadın geliyor kayınpederime geliyor haftada 2 gün ben hamile kalınca bize de geliyor tanıdığımız için anahtarı verdim haftaiçi biz işteyken geldi yaptı 1 aydır gelemedi babası hastaydı sonra vefat etti ama eşimle hallettik Allah razı olsun zaten şu anda da az bi.ayakta durup iş yapsam belimin sağ tarafı kopuyor resmen

Çok sevindim canım eşinin destek olmasına gerçekten hayat müşterek eşlerin birbirine yardım etmesini sonuna kadar destekliyorum. Benim eşim de çok şükür ilgilidir özellikle evdeyken kızımla çok aşırı ilgileniyor bana fırsat bile kalmıyor :)

Bebegin hareketlerini genelde kasiklarinda mi hissediyorsun?
Yok canım bebek hareketlerini kasıklarımda hissetmiyorum kasıklarımda bir tür ağrı ve baskı hissediyordum ama şiddetli idi...bugün yazdığım andan beri aralıksız yatıyorum sadece wc için kalktım o ağrı ve baskı hissi geçti mesela...demek ki ayakta kalmak yada uzun oturmak yürüyüş artık fazla geliyor devamlı uzanmak gerek

Onu su yuzden sordum aslinda kasiklarda olan bebek cok fazla durmuyor cikmak icin firsat kolluyor bu yuzden sanslisin :) rahim genislemesi yasiyorsun bu tur agrilarinin olmasi normal artik. Ayrica cok uzun yuruyus ve aktivite son 3 aylik duzlukte bizi ziyadesiyle yorar. Mehter marsi modu derim ben bu doneme 3 adim ileriyse 1 adim bekle veya geri :)))

O benim işte özellikle yorulduğumda hep kasıklarımda hissediyorum bebeğimin hareketlerini.

Dün bayram ziyaretindeyken gelinler teyzeler düşüklerini falan anlattılar sinir stres oldum onlar anlatırken kasığım ağrıdı sonrada bana sen stres olma sakın az kalmış zaten doğuma diyorlar
Klasik yurdum insanlari. Önce olan biten tüm felaketleri anlatirlar sonra da bak sen bize herkes ayni olmaz derler. Hey Allahim ya.

Ahh ahh bilsen benim için ne kadar zor öyle ağır ve yavaş olmak :) ama bugün kendimde emin oldum eşimde artık ayarı verdi daha 3 gün evvel halay çekiyordun lütfen artık anla ve otur dedi..gerçekten ne yapsam sonrası ağrı olarak bana dönüyor bişey olsa erken doğum va sebebi ben olacam anladım artık elimden geleni yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…