- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.401
Canım ben normal ped kullanıyorum dışarı da çünkü o ıslaklığı hiç sevmiyorum nefret ediyorum en azından pedi 3 saatte 1 değiştirme imkanım oluyor evde de iç çamaşırı değiştiriyorum ilk gebeligim de mantar enfeksiyonu geçirdim o yüzden aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyor sıcaklar yüzünden ayaklarım bileklerim ve bacaklarım dizimden itibaren şişti soğuk kompres yapıyorum bileklerime çok işe yaradı ağrım bile hafifledi çok şükürBu arada benim de akintim var renksiz ve kokusuz olduğu sürece sorun yok dedi drum. Ben de evde ped kullanmıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum ama dışarı çıktığımda kullanıyorum bi sıkıntı olmasın diye. Sürekli kullanmak mantara neden oluyor ve iç çamaşırı pamuklu olmalı. Hamile kilodu aldım karnım cok rahat etti ama elastiki olması için içine konulan malzeme neyse işte onu sevmedim nbb marka aldım çok para da vermek istemiyorum doğumdan sonra giyemem sonuçta ama bilemedim başka marka mı alsaydım acaba
Geçmiş olsun canım iyi ki araba da siz varken taş cama gelmemiş Allah korumuş :/Aksilikler peşimizi bırakmıyor. Bugün ne güzel kızımıza alışveriş yapıp evimize dönecektik, ama arabamızın camına taş çarpmış, ön cam felaket çatlaklarla dolu. Eve dönemiyorum yarın servise götüreceğim okuldan izin alacağım, kızıma alışveriş yapamadım
Teşekkür ederim canım, valla nasıl olmuş anlamadık, ne zaman plan yapsam bir aksilik çıkıyorGeçmiş olsun canım iyi ki araba da siz varken taş cama gelmemiş Allah korumuş :/
Turnusol kağıt nedir arkadaşlar,nerden alıyorsunuz?Bendede sürekli ıslaklık hissi ve idrar şıkışma hissi var.Bir taraftan alt karnımda değişik bir ağrı mı desem,sancı mı,yoksa idrar sıkışması mı anlamadım gitti?İdrardır inşallah daha öncede bazen oluyordu ama hem daha tuvaletim var hissi oluyordu hem de azdı bu sefer baya ıslandım turnusol kağıtlarında da pek birşey yok devamı da gelmedi o şekilde belim ağrıyor ama bakalım artık
Turnusol kağıt nedir arkadaşlar,nerden alıyorsunuz?Bendede sürekli ıslaklık hissi ve idrar şıkışma hissi var.Bir taraftan alt karnımda değişik bir ağrı mı desem,sancı mı,yoksa idrar sıkışması mı anlamadım gitti?
Bebegin hareketlerini genelde kasiklarinda mi hissediyorsun?Evet kızlar bende okuyunca yazdıklarınızı rahatladım biraz.. bacağım kalçam tutulmuştu 3. Gün o geçti sevindim diyemeden şimdi de alt karnım sol kısmında daha fazla olmak üzere ağırıyor. Arkadaşlara kahvaltıya davetliydik 3-4 saat oturduk yürüdüm vs şişti ayaklarımda..dr lar rapor verelim artık çalışma diyorlardı ilkini kaybettik ve yaşım 40 diye sanırım haklılar artık yarın raporumu uzatıp çalışma hayatıma ara vermem gerek sanırım..azıcık bir eforda bile böyle oluyorsa artık ne diyeyim...bundan sonra azami dikkat erken doğum olmasın inş zaten çok fazla hareketli biriyim
dejavu_one
canım geçmiş olsun. Mantar da su gibi akıntı yapiyor. Ben oldum ordan biliyorum. Devam etmiyor demişsin çok şükür. Pazartesi kontrole gider daha da rahat edersin inşallah.
Canım kaşıntı yanma vs yok salı günü kontrole gitmiştim idrar kan bakılmıştı bir sorun yok dedi doktor yarın gidemem ama haftaya rapor için gidicem o zaman kontrol olurum şu an birşey yok karnımın alt tarafı ağrıyor sadece baskı yapıyor sanırım
Anladım canım aman dikkatli ol ağır kaldıran hiç kalkma bir süre Rabbim yardımcın olsun inşaAllah çiş kaçırmışsındır dediklerine göre bir sorunda yokmuş iyi o zaman sevindim canım ailen esin sana destek oluyor mu?
Çok sevindim canım eşinin destek olmasına gerçekten hayat müşterek eşlerin birbirine yardım etmesini sonuna kadar destekliyorum. Benim eşim de çok şükür ilgilidir özellikle evdeyken kızımla çok aşırı ilgileniyor bana fırsat bile kalmıyor :)Canım benim tüp bebek olduğu için en baştan beri azami dikkat ediyorum hiç iş yapmıyorum transferimde annem vardı o gitti.eşim destek oluyor çok ev süpürüp yer siliyor çamaşırı atıyo asıyor bulaşıklar öyle ben bir tek yemek yapıyorum lavabo falan yıkıyorum 15 günde bir de kadın geliyor kayınpederime geliyor haftada 2 gün ben hamile kalınca bize de geliyor tanıdığımız için anahtarı verdim haftaiçi biz işteyken geldi yaptı 1 aydır gelemedi babası hastaydı sonra vefat etti ama eşimle hallettik Allah razı olsun zaten şu anda da az bi.ayakta durup iş yapsam belimin sağ tarafı kopuyor resmen
Yok canım bebek hareketlerini kasıklarımda hissetmiyorum kasıklarımda bir tür ağrı ve baskı hissediyordum ama şiddetli idi...bugün yazdığım andan beri aralıksız yatıyorum sadece wc için kalktım o ağrı ve baskı hissi geçti mesela...demek ki ayakta kalmak yada uzun oturmak yürüyüş artık fazla geliyor devamlı uzanmak gerekBebegin hareketlerini genelde kasiklarinda mi hissediyorsun?
Onu su yuzden sordum aslinda kasiklarda olan bebek cok fazla durmuyor cikmak icin firsat kolluyor bu yuzden sanslisin :) rahim genislemesi yasiyorsun bu tur agrilarinin olmasi normal artik. Ayrica cok uzun yuruyus ve aktivite son 3 aylik duzlukte bizi ziyadesiyle yorar. Mehter marsi modu derim ben bu doneme 3 adim ileriyse 1 adim bekle veya geri :)))Yok canım bebek hareketlerini kasıklarımda hissetmiyorum kasıklarımda bir tür ağrı ve baskı hissediyordum ama şiddetli idi...bugün yazdığım andan beri aralıksız yatıyorum sadece wc için kalktım o ağrı ve baskı hissi geçti mesela...demek ki ayakta kalmak yada uzun oturmak yürüyüş artık fazla geliyor devamlı uzanmak gerek
O benim işteOnu su yuzden sordum aslinda kasiklarda olan bebek cok fazla durmuyor cikmak icin firsat kolluyor bu yuzden sanslisin :) rahim genislemesi yasiyorsun bu tur agrilarinin olmasi normal artik. Ayrica cok uzun yuruyus ve aktivite son 3 aylik duzlukte bizi ziyadesiyle yorar. Mehter marsi modu derim ben bu doneme 3 adim ileriyse 1 adim bekle veya geri :)))
Klasik yurdum insanlari. Önce olan biten tüm felaketleri anlatirlar sonra da bak sen bize herkes ayni olmaz derler. Hey Allahim ya.Dün bayram ziyaretindeyken gelinler teyzeler düşüklerini falan anlattılar sinir stres oldum onlar anlatırken kasığım ağrıdı sonrada bana sen stres olma sakın az kalmış zaten doğuma diyorlar
Cok ucuza almissin canim esim 90 tl ye almis
Evet denk geldi, yoksa bu kadar ucuza ikinci elini bile satmıyorlar
Ahh ahh bilsen benim için ne kadar zor öyle ağır ve yavaş olmak :) ama bugün kendimde emin oldum eşimde artık ayarı verdi daha 3 gün evvel halay çekiyordun lütfen artık anla ve otur dedi..gerçekten ne yapsam sonrası ağrı olarak bana dönüyor bişey olsa erken doğum va sebebi ben olacam anladım artık elimden geleni yapcamOnu su yuzden sordum aslinda kasiklarda olan bebek cok fazla durmuyor cikmak icin firsat kolluyor bu yuzden sanslisin :) rahim genislemesi yasiyorsun bu tur agrilarinin olmasi normal artik. Ayrica cok uzun yuruyus ve aktivite son 3 aylik duzlukte bizi ziyadesiyle yorar. Mehter marsi modu derim ben bu doneme 3 adim ileriyse 1 adim bekle veya geri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?