2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar Netflix de Yaşamın Başlangıcı diye çok güzel bi belgesel var 6 bölümlük bebeklerin gelişimiyle ilgili kesinlikle izlemenizi öneririm çok faydalı buldum bir de benim sol göğsümden dün şeffaf bi akıntı geldi neden anlamadım sıksam devamı gelecek gibiydi

Kolostrum gelmis akinti degil ilk suttur o.. sıkmayin sakin.

Ben de ben deeeeeeğğğ

BENDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN ANLAŞMALI OLDUĞU FOTOCUSUYLA ANLAŞTIM GEBELİK DOĞUM VE YENİ DOĞAN ÇEKİMİ İÇİN 2150 FİYAT VERDİ ALBÜM VİDEO DAHİL ÇOKMU YA NE DERSİNİZ
Çok fazla o ne öyle ya düğün çekimi gibi benim hastane 10 pozluk albüm yapıyor çektiği fotoları cd de veriyor doğumdan sonra kuaför geliyor saç makyaj yapıyor bunlar doğumun içine dahil
bazen dşünüyorum bizim annelerimiz ne bulsalar yemişler bizde bir sorun var mı :) yüksek lisans mezunuyum doktora yapmayı düşünüyorum
biz bazen gerçekten çok abartabiliyoruz ya istemsiz olara
k
Bende doktora yapıyorum canım :) biz çok bilinçliyiz annelerimiz gibi olmak lazım

kızlar ben de hamile çekimi, doğum, doğumun ertesi günü hastane çekimi, 10 gün sonra konseptli yenidoğan çekimi toplam 950 tl ye anlaştım. hamile çekimini temmuz ayı içinde yapacağız. temmuz başında arayacağım tarihe karar vereceğiz.

Ah ah hiç öyle olamadım hamileliğin başından beri düşünerek yiyorum böyle hayvan gibi yemek geliyor içimden ama kendimi durduruyorum sonuç ne 9 kilo yani düşünerek yesende kilo alınıyor

Bende yemedim normal öğünlerim iki bardak muzlu sütüm arada kuruyemiş falan 9 kilo aldım. Daha öncede yediğimden farklı artık yemeklerimi bitiriyorum o kadar. Ha acıkıyor muyum evet sık sık acıkıyorum ama yemiyorum yesem ne olurdu hiç bilemiyorum

Kızlar selam. Bebek telsizi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Hediye çekim var ne alsam diye düşünüyorum eksiğim de yok, acaba bebek telsizi mi alsam diye düşünüyorum. Sizin kullandığınız markalar var mı?

nerde kime yaptırıyosunuz benim neden bu kadar pahalı yhaa

Doktorun 32. Haftada çalışabilir raporu verdiği mddetce bir sonrki çalışamaz raporuna kadar işe gittiğin ya da yıllık izin sayesinde gitmediğin günler doğumun sonrasına aktarılıyor bana iş yerim verdi.bu bilgiyi

kaderdaşım :) bende bebişten sonra inşallah gerçekten bak bu kadar bilinçli olmakta iyi değil kendimize zarar veriyoruz psikolojik olarak bebeğe de veriyoruz hep bir stres altında yavrular

benim doğum da ücretsiz çekim olacak doktorum ayarladı sağolsun kapalıyım şal alacam bir de süslü bir tulum alacam kızıma inşallah öyle düşünüyorum ama hamileyken çekim yok eşim de istemiyor

Merhaba hanımlar başlığı yeni keşfettim :)) benim de Eylül başında doğum inşallah. Hamileliğimin başında böbrek ağrısı ve mide bulantısından çok çektim. Çok şükür geçti. Şu aralar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) hızlı hareket edince yorulmayı saymazsak. Öyle o bu olsun yiyeyim modunda değilim. 65 le hamile kaldım şu anda 70 kiloyum bebek 1 kiloydu zaten 2 hafta önce doktora gittiğim de. Ben mi garibim yaa

Ca
Canım kimle anlaştın istanblda mısın ben de doğum + ertesi gün olarak albümsüz dijital ortamda teslim foto + doğum hikayesi 650 tl anlaştım

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABA HERKES İSİM KONUSUNU NETLEŞTİRDİ SANIRIM YA BEN HALA MUALLAKTAYIM ERKEK İSMİ BELİRLEYENLER YAZSIN LÜTFEN FİKİR OLSUN BANA

BEN YİĞİT
EŞİM RENAS DİYORUZ AMA SİZCE HANGİSİ:)
Yiğit çok güzel :) Kuzenimin oğlu yiğit olmasa bende yiğit koyardım adını. Ama şimdi yusufta karar kıldık eşimle :)

Ya ben bizim üniversiteyi parçalayacam kimi arasam farklı bilgi veriyor. Daha önce doğum yapanlarda hep yaza denk gelmiş of

kaderdaşım :) bende bebişten sonra inşallah gerçekten bak bu kadar bilinçli olmakta iyi değil kendimize zarar veriyoruz psikolojik olarak bebeğe de veriyoruz hep bir stres altında yavrular
Aynen kaderdaşız ya en çok korktuğum sürekli stres içerisindeyim bebek nasıl bir psikolojiyle doğacak nasıl kişiliği olacak çünkü aklımda sürekli tez yayın falan bitmiyorki :)

Bende öyleyim psikopat gibi izleyip izleyip ağlıyorum

Merhaba hoşgeldiniz. Maşallah kilo hiç almamışsınız. Bebişte normal gidiyorsa günüyle bence hiç problem değil az kilo almak yemek yememek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…