- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.501
Kolostrum gelmis akinti degil ilk suttur o.. sıkmayin sakin.Kızlar Netflix de Yaşamın Başlangıcı diye çok güzel bi belgesel var 6 bölümlük bebeklerin gelişimiyle ilgili kesinlikle izlemenizi öneririm çok faydalı buldumbir de benim sol göğsümden dün şeffaf bi akıntı geldi neden anlamadım sıksam devamı gelecek gibiydi
doktor kontrolünde sordunmu canım bebek nasıl duruyor. Bana doktor direk kafa sol aşağıda ayaklar sağ tarafta yukarıda göğsünün altında demişti gerçektende ayağıyla bazen ittiriyor ozaman karnım sağa doğru yamuluyor doğunca ısırıcam ayaklarını
Havalar çok fena olduğundan dahada ağırlaşmadan 16 temmuzdan sonra 33. veya 34. haftada çekinelim dedik eşimle bakalım dahada geç kalmayız inşallah biz arkadaşlarımızın resmini çekmiştik 34. haftada kız 3 hafta sonra doğum yaptı :)
Bazen bu ruh hali bendede var özellikle yorulduğumda her hareketim kısıtlanıyor diye üzülüyorum falanaz kaldı çoğunu bitirdik moralimizi yüksek tutalım :)
500 iyiymiş canım güzelde çekiyorlarsa çektirebilirsiniz. Bizi arkadaşımız çekecek bizde onları çekmiştik :) eşim fotoğraf konusunda profesyonel makinamızda var lenslerde ama çekecek biri lazım bizi
Son ay başlayın dedi bana tecrübeli arkadaşlar
Bazen zıplıyor gibi hareket yapıyor içim fena dalganıyor çıkınca ayaklarını ısırıcam yiyicem
Çok fazla o ne öyle ya düğün çekimi gibi benim hastane 10 pozluk albüm yapıyor çektiği fotoları cd de veriyor doğumdan sonra kuaför geliyor saç makyaj yapıyor bunlar doğumun içine dahilBENDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN ANLAŞMALI OLDUĞU FOTOCUSUYLA ANLAŞTIM GEBELİK DOĞUM VE YENİ DOĞAN ÇEKİMİ İÇİN 2150 FİYAT VERDİ ALBÜM VİDEO DAHİL ÇOKMU YANE DERSİNİZ
Bende doktora yapıyorum canım :) biz çok bilinçliyiz annelerimiz gibi olmak lazımbazen dşünüyorum bizim annelerimiz ne bulsalar yemişler bizde bir sorun var mı :) yüksek lisans mezunuyum doktora yapmayı düşünüyorum
biz bazen gerçekten çok abartabiliyoruz ya istemsiz olarak
Ah ah hiç öyle olamadım hamileliğin başından beri düşünerek yiyorum böyle hayvan gibi yemek geliyor içimden ama kendimi durduruyorum sonuç ne 9 kilo yani düşünerek yesende kilo alınıyor
nerde kime yaptırıyosunuz benim neden bu kadar pahalı yhaakızlar ben de hamile çekimi, doğum, doğumun ertesi günü hastane çekimi, 10 gün sonra konseptli yenidoğan çekimi toplam 950 tl ye anlaştım. hamile çekimini temmuz ayı içinde yapacağız. temmuz başında arayacağım tarihe karar vereceğiz.
Hepsiburada cnm
Hangi siteden aldın canım bende bundan istiyorum diğer modeller çok büyük
Bu arada artık izin durumlarını araştırıyorum. Şu ana göre Aralığın 10'unda işe başlamam gerekiyor 8 eylülde doğum olursa. Buda dönem içine denk geldiği için bölüm başkanı yıllık izin vermeyebilirim demiş yüzyüze görüşücem bugün. Yasa gereğide 32. haftadan sonra yıllık izin alırsam kullandığım sürede çalışmadığım için doğum sonrasına aktarılamıyormuş. Tecrübeli anneler yada durumu bilen yeni anneler bilginiz varmı 32. haftadan sonra yıllık izin kullanılabilirmi
kaderdaşım :) bende bebişten sonra inşallahÇok fazla o ne öyle ya düğün çekimi gibi benim hastane 10 pozluk albüm yapıyor çektiği fotoları cd de veriyor doğumdan sonra kuaför geliyor saç makyaj yapıyor bunlar doğumun içine dahil
Bende doktora yapıyorum canım :) biz çok bilinçliyiz annelerimiz gibi olmak lazım
izmirde özel bir fotoğrafçıyla anlaştım canımnerde kime yaptırıyosunuz benim neden bu kadar pahalı yhaa
Canım kimle anlaştın istanblda mısın ben de doğum + ertesi gün olarak albümsüz dijital ortamda teslim foto + doğum hikayesi 650 tl anlaştımkızlar ben de hamile çekimi, doğum, doğumun ertesi günü hastane çekimi, 10 gün sonra konseptli yenidoğan çekimi toplam 950 tl ye anlaştım. hamile çekimini temmuz ayı içinde yapacağız. temmuz başında arayacağım tarihe karar vereceğiz.
yok canım izmirdeyim ben :)Ca
Canım kimle anlaştın istanblda mısın ben de doğum + ertesi gün + yenidoğan çekimi olarak albümsüz dijital ortamda teslim foto + doğum hikayesi 650 tl anlaştım
Yiğit çok güzel :) Kuzenimin oğlu yiğit olmasa bende yiğit koyardım adını. Ama şimdi yusufta karar kıldık eşimle :)KIZLAR MERHABA HERKES İSİM KONUSUNU NETLEŞTİRDİ SANIRIM YA BEN HALA MUALLAKTAYIM ERKEK İSMİ BELİRLEYENLER YAZSIN LÜTFEN FİKİR OLSUN BANA
BEN YİĞİT
EŞİM RENAS DİYORUZ AMA SİZCE HANGİSİ:)
Ya ben bizim üniversiteyi parçalayacam kimi arasam farklı bilgi veriyor. Daha önce doğum yapanlarda hep yaza denk gelmiş ofDoktorun 32. Haftada çalışabilir raporu verdiği mddetce bir sonrki çalışamaz raporuna kadar işe gittiğin ya da yıllık izin sayesinde gitmediğin günler doğumun sonrasına aktarılıyor bana iş yerim verdi.bu bilgiyi
Aynen kaderdaşızkaderdaşım :) bende bebişten sonra inşallahgerçekten bak bu kadar bilinçli olmakta iyi değil kendimize zarar veriyoruz psikolojik olarak bebeğe de veriyoruz hep bir stres altında yavrular
Bende öyleyim psikopat gibi izleyip izleyip ağlıyorumAyy kızlar ben çok duygusala bağladım, ne zaman instagramda yeni doğan video çekimi izlesem ağlıyorum, kızım aklıma geliyor, nasıl olacak diye düşünüyorum, gözyaşlarım patır patır dökülüyor
Merhaba hoşgeldiniz. Maşallah kilo hiç almamışsınız. Bebişte normal gidiyorsa günüyle bence hiç problem değil az kilo almak yemek yememek :)Merhaba hanımlar başlığı yeni keşfettim :)) benim de Eylül başında doğum inşallah. Hamileliğimin başında böbrek ağrısı ve mide bulantısından çok çektim. Çok şükür geçti. Şu aralar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) hızlı hareket edince yorulmayı saymazsak. Öyle o bu olsun yiyeyim modunda değilim. 65 le hamile kaldım şu anda 70 kiloyum bebek 1 kiloydu zaten 2 hafta önce doktora gittiğim de. Ben mi garibim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?