2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de pendik yüzyıla gidiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum yine de emin değilim. Kararsız kaldım
Yine ataşehirde soner doğanyılmaz ın kliniğine gidiyoeum çok ilgili çok bilgili bir doktor.. muayne ve doğum ücretleri de çok makul.. öneriririm en azından 1 kez gidip deneyebilirsin mesafe uzak demezsen pendiğe

Hah aynen böyle söylediler aralıkta alabilirim ben yıllık iznimi ama bölüm başkanı vermeyebilirmiş kesin bişi denmiyor o yüzden 32. Hafdadan önce alıp kullanıcam inşallah

Çok güzelmiş güle güle yatsın minnoş inşallah

O nasıl bölüm başkanı ya devletin sana verdiği yasal izin bu, minicik yavrun olacak bi de o zaman 3 aylık. En çok izne ihtiyaç duyduğun zaman. Rapor al sen de sonra :)

Merhaba anneler ben daha yeni katıldım araniza. Bacaklarim ayaklarım çok şiş tuzsuz yiyorum yürüyüşte yapıyorum ama inmiyor bir türlü çok zorlanıyorum 27 hafta 3 günlük hamileyim ne onerirsiniz sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi hayırlı akşamlar simdiden herkese

Maden suyu iç ve ayaklarını uzatarak bol.bol dinlen

Tuzlu suda bekletsen belki iyi gelir bana hamilelikte değilde öncesinde iyi gelirdi hemen inerdin bi kova suya tuz atıp biraz bekliyordum

Ben kendimdeki bu rahatligin sebebini sorgulamaya basladim.. erken dogumcusun hazirlik namina bisey yaptigim yok diyorum kendi kendime. Ablasindan kalanlar cikarilip yikanip utulenicek yeni aldiklarim keza oyle ama ben de yaprak kimildamiyor.. bebek alisveris sayfalarina girip bakayim hastane cikisi icin filan diye aman nasil bunaldim ebebekten gittigimde elime geceni alip ciktim. Bu isteksiz tavirlarin sebebi acaba 2 cocugun yas araliginin az olmasi ve basima gelecekleri bilmem yuzunden mi acaba

Bisi sorcam bende izmirdeyim benimde egep ya da cinarli olacak dogum. Benim de ozel bi perinatog doktor o hastanelere anlasmali gidiyor. Egepol in yenidogan unitesi kacinci derece sordunuz mu hic ben daha aramadim. Kardesim ebe oldugu icin o soyledi onemli oluyormus oyle seyler.

Benim durum bu teyzoşlar, her gören doğum yaklaştı galiba diyor, hamileliği gizlemek imkansız. Göbüşümün maşallahı var
Maşallah size,bizde annemlerin yazlığındayız benide gören anneme doğum yakın heralde diyormuş,herkesin vücudu, yapısı ,kilosu ,yemesi içmesi farklı olduğu için göbişlerde farklı oluyor.sağlıkla doğsun kuzularımız inş :)

Canım hosgeldin. Benim de şişiyor bazen uzatıp yatınca geciyor. Bol su yürüyüş ve yatmadan önce ince bir dilim ananas tavsiye ediyorlar. İnstagramda melih atahan guven diye bir prof var o takip edersen gebelikle ilgili çok faydalı videoları var

Canım benim de ayaklarım 2 haftadır şiş. Doktorum bileklerine çıkmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Ayaklarımı yukarı dikiyorum hep. Gece yatarken de yastık koyuyorum ayaklarımın altına. Sabah çok iyi uyanıyorum gün içinde yine şişiyorlar. Ayakta fazla durmamak gerekiyormuş. Tuz tüketimini de azalttım biraz. Bi de mayalı ekmek poğaça falan ödemi artırırmış öyle dediler. Günde 3 litre kadar su içiyorum ve karpuz..... ödem attırmaya bire birmiş. Çok tüketiyorum bu ara Biraz bunlara dikkat ediyorum. İnşallah ödemler ilerlemez yoksa son zamanları düşünemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…