2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Son trimestr da baslayin diyen doktorda var yok olmaz son 1 ay kala baslayin diyenide lansinoh u ben gogus ucuna degilde kahverengi kisim tahris olunca suruyorum yumusatsin diye. Benim dr bu konuda insiyatifi bana birakiyor iyi geldigini dusunuyorsan masajsiz basla demisti

Aha benim de sağ gösümün altına giriyor en sevdiği yer yaaaa yemin ediyorummm

KIZLAR MERHABA HERKES İSİM KONUSUNU NETLEŞTİRDİ SANIRIM YA BEN HALA MUALLAKTAYIM ERKEK İSMİ BELİRLEYENLER YAZSIN LÜTFEN FİKİR OLSUN BANA

BEN YİĞİT
EŞİM RENAS DİYORUZ AMA SİZCE HANGİSİ:)

Renas ne demek kulağa hiç hoş gelmiyor
Böyle isimler bana çok zorlamaa geliyor ya, Yiğit çok güzel bence ama

doktor kontrolünde sordunmu canım bebek nasıl duruyor. Bana doktor direk kafa sol aşağıda ayaklar sağ tarafta yukarıda göğsünün altında demişti gerçektende ayağıyla bazen ittiriyor ozaman karnım sağa doğru yamuluyor doğunca ısırıcam ayaklarını

Havalar çok fena olduğundan dahada ağırlaşmadan 16 temmuzdan sonra 33. veya 34. haftada çekinelim dedik eşimle bakalım dahada geç kalmayız inşallah biz arkadaşlarımızın resmini çekmiştik 34. haftada kız 3 hafta sonra doğum yaptı :)

Bazen bu ruh hali bendede var özellikle yorulduğumda her hareketim kısıtlanıyor diye üzülüyorum falan az kaldı çoğunu bitirdik moralimizi yüksek tutalım :)

500 iyiymiş canım güzelde çekiyorlarsa çektirebilirsiniz. Bizi arkadaşımız çekecek bizde onları çekmiştik :) eşim fotoğraf konusunda profesyonel makinamızda var lenslerde ama çekecek biri lazım bizi

Son ay başlayın dedi bana tecrübeli arkadaşlar

Aha benim de sağ gösümün altına giriyor en sevdiği yer yaaaa yemin ediyorummm
Bazen zıplıyor gibi hareket yapıyor içim fena dalganıyor çıkınca ayaklarını ısırıcam yiyicem

Yakin olsak gelir cekerdim doguma bile girerdim o derece yani

BENDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN ANLAŞMALI OLDUĞU FOTOCUSUYLA ANLAŞTIM GEBELİK DOĞUM VE YENİ DOĞAN ÇEKİMİ İÇİN 2150 FİYAT VERDİ ALBÜM VİDEO DAHİL ÇOKMU YA NE DERSİNİZ
Benim albumlu 500 dogum ve ertrsi gun yenidogan cekimi ve evde olacak hadi oncesinede 500 ekle desek yine cok ya

Ah ah hiç öyle olamadım hamileliğin başından beri düşünerek yiyorum böyle hayvan gibi yemek geliyor içimden ama kendimi durduruyorum sonuç ne 9 kilo yani düşünerek yesende kilo alınıyor
bazen dşünüyorum bizim annelerimiz ne bulsalar yemişler bizde bir sorun var mı :) yüksek lisans mezunuyum doktora yapmayı düşünüyorum
biz bazen gerçekten çok abartabiliyoruz ya istemsiz olara
k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…