- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.481
Son trimestr da baslayin diyen doktorda var yok olmaz son 1 ay kala baslayin diyenide lansinoh u ben gogus ucuna degilde kahverengi kisim tahris olunca suruyorum yumusatsin diye. Benim dr bu konuda insiyatifi bana birakiyor iyi geldigini dusunuyorsan masajsiz basla demistiBenim gögüslerimde bir problem yok şimdilik ama tecrubesizligime ver şimdiden başlamak gerekiyor mu göğüs kremlerine? Yarın kontrolüm var dr a da soriyim lansinoh göğüs ucu kremi tavsiyeleri okudum şimdiden mı başlamalıyım ?
Şimdilik üzmüyor kızım, bakalım doğduktan sonra nasıl olacak :)Masallahhh sanaaa minik tosbikk anneyi uzme emii
Oh sefamız olsun doğumdan sonra veririz Allahın izniyle
Kızlar dayanamayacam galiba otururken böbreğiniz ağrıyormu aslında böbrekte değil sağ boşluğum sancı yapıyor. Bebekte sağolsun tam sağ göğsümün altına ayağını dayıyor en sevdiği pozisyonkambur oturamaz oldum sürekli dik duruyorum
KIZLAR MERHABA HERKES İSİM KONUSUNU NETLEŞTİRDİ SANIRIM YA BEN HALA MUALLAKTAYIM ERKEK İSMİ BELİRLEYENLER YAZSIN LÜTFEN FİKİR OLSUN BANA
BEN YİĞİT
EŞİM RENAS DİYORUZ AMA SİZCE HANGİSİ:)
aynen inanamazsınız görseniz :) ne bulduysa yemiş yani hiç yasak masak yokTövbee 65 kilo nasıl alabilir ya inanamıyorum. Ama maşallah vermiş geri.
aynen 1 insan yemiş resmenO nasil bi kilo alma sekli yahuu ben ebatlarda 1.5 tane daha yemis
RENAS:Yol bilen anlamındaymış kürtçe bir isim.Renas ne demek kulağa hiç hoş gelmiyor
Böyle isimler bana çok zorlamaa geliyor ya, Yiğit çok güzel bence ama
YOL BİLEN DEMEKMİŞ.BENCEDE YİĞİT:)Renas ne demek bilmiyorum yigit diyorum :)
BENCEDE:)Benim oyum yiğite canım :)
BENİMDE SENDEN KALIR YANIM YOK:):) KOCA BİŞEY OLDUM:):)Benim durum bu teyzoşlar, her gören doğum yaklaştı galiba diyor, hamileliği gizlemek imkansız. Göbüşümün maşallahı var
doktor kontrolünde sordunmu canım bebek nasıl duruyor. Bana doktor direk kafa sol aşağıda ayaklar sağ tarafta yukarıda göğsünün altında demişti gerçektende ayağıyla bazen ittiriyor ozaman karnım sağa doğru yamuluyor doğunca ısırıcam ayaklarınıBenim de aynen baya zamandır sağ ağrıyor işyerindeki koltuğumda sağ tarafım tutuluyor resmen minder yastık fayda etmiyor yürürken de hep sağ ağrıyor. Şu anda bebeğin ayaklarını falan dayadığını ayırt edemiyorum tekmeler harici ama ya kasıkta ya mideme doğru oluyor hareketler
Havalar çok fena olduğundan dahada ağırlaşmadan 16 temmuzdan sonra 33. veya 34. haftada çekinelim dedik eşimle bakalım dahada geç kalmayız inşallah biz arkadaşlarımızın resmini çekmiştik 34. haftada kız 3 hafta sonra doğum yaptı :)Bizim orada bir yer varmış internetten takip ediyorum daha gidip konuşmadım. Elbise de arıyorum güzel birşey bulamadım netten de bilemiyorum. Daha baya karnım çıksın 8. yada çekilirim diyorum genelde öyle çekiyorlar bakalım
Bazen bu ruh hali bendede var özellikle yorulduğumda her hareketim kısıtlanıyor diye üzülüyorum falanMerhaba anneler
Bugün biraz depresif bir ruh halindeyim aslında mutsuz da değilim ama mutlu da değilim garip garip haller. Neyse ki ağrım sızım yok gribim geçti bacak ağrım geçti buna şükür ruh halim de düzelir inşallah. Gezip dolaşmak istiyorum bi yerlere gidince de pişman oluyorum aman kasigim ağrıdi aman ayağım mı sisti hiçbişi olmasa zırt pırt gelen tuvalet... galiba bu yüzden mutsuzum. Ay hayırlısı ile eylül e bi varsaydık hep beraber sağlıkla... herşey geçicek dert kalmicak sanki
500 iyiymiş canım güzelde çekiyorlarsa çektirebilirsiniz. Bizi arkadaşımız çekecek bizde onları çekmiştik :) eşim fotoğraf konusunda profesyonel makinamızda var lenslerde ama çekecek biri lazım biziBen bir teklif sitesinden cekimler icin teklif istedim. Ankara gibi bi yerde herhalde 1500 den assagi bulamam diye dusunurken 500 e teklif geldi instagramdan cekimlerine baktim gayette iyi.. ancak biz dogum oncesi hastanede sadece cekim yapicaz.. bu arada esim asker ve hic simdiye kadar asker uniformasiyla fotosu yok ve agustosta rutbe atlayacak bu yuzden dogum sonrasi cocuklarla birlikte yeni rutbeli uniformayla cekim yapmak istedik
Son ay başlayın dedi bana tecrübeli arkadaşlarBenim gögüslerimde bir problem yok şimdilik ama tecrubesizligime ver şimdiden başlamak gerekiyor mu göğüs kremlerine? Yarın kontrolüm var dr a da soriyim lansinoh göğüs ucu kremi tavsiyeleri okudum şimdiden mı başlamalıyım ?
Bazen zıplıyor gibi hareket yapıyor içim fena dalganıyor çıkınca ayaklarını ısırıcam yiyicemAha benim de sağ gösümün altına giriyor en sevdiği yer yaaaa yemin ediyorummm
Ah ah hiç öyle olamadım hamileliğin başından beri düşünerek yiyorum böyle hayvan gibi yemek geliyor içimden ama kendimi durduruyorum sonuç ne 9 kilo yani düşünerek yesende kilo alınıyoraynen inanamazsınız görseniz :) ne bulduysa yemiş yani hiç yasak masak yok
Yakin olsak gelir cekerdim doguma bile girerdim o derece yanidoktor kontrolünde sordunmu canım bebek nasıl duruyor. Bana doktor direk kafa sol aşağıda ayaklar sağ tarafta yukarıda göğsünün altında demişti gerçektende ayağıyla bazen ittiriyor ozaman karnım sağa doğru yamuluyor doğunca ısırıcam ayaklarını
Havalar çok fena olduğundan dahada ağırlaşmadan 16 temmuzdan sonra 33. veya 34. haftada çekinelim dedik eşimle bakalım dahada geç kalmayız inşallah biz arkadaşlarımızın resmini çekmiştik 34. haftada kız 3 hafta sonra doğum yaptı :)
Bazen bu ruh hali bendede var özellikle yorulduğumda her hareketim kısıtlanıyor diye üzülüyorum falanaz kaldı çoğunu bitirdik moralimizi yüksek tutalım :)
500 iyiymiş canım güzelde çekiyorlarsa çektirebilirsiniz. Bizi arkadaşımız çekecek bizde onları çekmiştik :) eşim fotoğraf konusunda profesyonel makinamızda var lenslerde ama çekecek biri lazım bizi
Son ay başlayın dedi bana tecrübeli arkadaşlar
Bazen zıplıyor gibi hareket yapıyor içim fena dalganıyor çıkınca ayaklarını ısırıcam yiyicem
Sonuc dağ fare dogurdu o kadar kiloya ragmen degil mi :))) 65 kg ye insan soyle 7 8 kg bebe cikarmali yani hakkini vermeliaynen 1 insan yemiş resmen
BENDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN ANLAŞMALI OLDUĞU FOTOCUSUYLA ANLAŞTIM GEBELİK DOĞUM VE YENİ DOĞAN ÇEKİMİ İÇİN 2150 FİYAT VERDİ ALBÜM VİDEO DAHİL ÇOKMU YAYakin olsak gelir cekerdim doguma bile girerdim o derece yani
Ay bosver renasi pilot yada gemi kaptani olursa iyide otobus soforu olursa fena :)) kucumsedigimden degil yanlis anlasilmasin ucretleri bakimindan dedimYOL BİLEN DEMEKMİŞ.BENCEDE YİĞİT:)
Benim albumlu 500 dogum ve ertrsi gun yenidogan cekimi ve evde olacak hadi oncesinede 500 ekle desek yine cok yaBENDE DOĞUM YAPACAĞIM HASTANENİN ANLAŞMALI OLDUĞU FOTOCUSUYLA ANLAŞTIM GEBELİK DOĞUM VE YENİ DOĞAN ÇEKİMİ İÇİN 2150 FİYAT VERDİ ALBÜM VİDEO DAHİL ÇOKMU YANE DERSİNİZ
5 Kilo doğdu kuzenim :) ama dediğin gibi hakkı 7 - 8 hatta 10 kiloydu benceSonuc dağ fare dogurdu o kadar kiloya ragmen degil mi :))) 65 kg ye insan soyle 7 8 kg bebe cikarmali yani hakkini vermeli
bazen dşünüyorum bizim annelerimiz ne bulsalar yemişler bizde bir sorun var mı :) yüksek lisans mezunuyum doktora yapmayı düşünüyorumAh ah hiç öyle olamadım hamileliğin başından beri düşünerek yiyorum böyle hayvan gibi yemek geliyor içimden ama kendimi durduruyorum sonuç ne 9 kilo yani düşünerek yesende kilo alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?