2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim ben wifi camera kullaniyorum evimde biri salonda biri y.odasinda ama aliexpressden almistim. Calisan anne iseniz
bu tarz bisey almaniz size daha uygun olacaktir. Bebeginizi ozlediginiz an bir tikla evinizden izleyebilir konusabilirsiniz..

Eklentiler

• Screenshot_20180618-172450_AliExpress.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
Canım İzmirdeydin sen yanlış hatırlamıyorsam.? Kiminle anlaştın? Ben Medical Park'ta doğum yapıcam doğuma sadece anlaşmalı fotocularını sokuyorlar biraz yüksek geldi fiyatları. Diğer çekimler için görüşebilirim senin fotocunla, iyimiş fiyat.

Merhaba hoşgeldiniz. Maşallah kilo hiç almamışsınız. Bebişte normal gidiyorsa günüyle bence hiç problem değil az kilo almak yemek yememek :)
Teşekkür ederim hoşbulduk. Doktor bebek iyi gidiyor dedi bi sıkıntı yok çok şükür. Aslında yiyorum da ama galiba porsiyonlarım küçük. Zaten önceden de çok iştahlı değildim yemek seçerdim. Ama hamileliğimden bu yana hiçbir şeyi seçmedim az da olsa her şeyden yiyorum. Yine de almadım öyle kilo. :)) burayı takipteyim fotoğraf konusu benimde kafamı kurcalıyor bi de hala doktor konusunda kesin karar veremedim. İstanbul anadolu yakasındayım.

Ay benim buyuk sipa durmadi evde hungur yas agliyor kopek disinin biri henuz cikmadi sanirim o aciyor hadi parka gotureyim dedim orda da nerden buldu bilmiyorum fare kapanlari koymuslar cocuk parki yanina epey bi kufur yediler benden illa onlari alicam diye miziklayinca kaptim kucagima eve geri getirdim kasiklarimdan bicaklarin biri cikiyor biri giriyor sanki suan baba kisisine de dunya kupasi izleyecegine kizini parka gotur ben bittim diye saydirdim gelince daha buyuk bir tartisma olacagindan habersiz garibim

evet izmirdeyim canım. ben özel bir perinatoloğa gidiyorum, hastane doktoruna gitmiyorum ama doktorum normal doğumda egepol ile, sezeryanda hem egepol hem kent ile anlaşmalı. şimdilik aksi birşey olmazsa normal doğum istediğim için egepol olacak gibi. gerçi sezeryan da olsa doktorum kentle anlaşması olmasına rağmen çok tavsiye etmediğini söylüyor. abimin eşi de aynı doktorla egepolde doğum yapmıştı 3 yıl önce. sanırım ben de egepolü tercih edeceğim. egepolün de anlaşmalı fotoğrafçısı var ve sıkıntı çıkarıyorlarmış ama görüştüğüm tüm fotoğrafçılar biz hallediyoruz merak etmeyin sorun olmaz dediler. sonuçta 1 kişi gelecek çekime ve ben arkadaşım dersem zaten buna karışmaya hakları yok. zeynep doğu ile anlaştım ben.

Dediğin gibi fotoğrafçılar hastanenin öyle bir hakkı yok diyorlar; ama sadece doğuma sokmayabilirler belki diyeni de var. Doğumda aslında en önemlisi gibi. Çok sağol bilgi için.

Dediğin gibi fotoğrafçılar hastanenin öyle bir hakkı yok diyorlar; ama sadece doğuma sokmayabilirler belki diyeni de var. Doğumda aslında en önemlisi gibi. Çok sağol bilgi için.

doğuma girme konusunda şöyle, evet doğuma sokmayabiliyormuş hastane ama doktorum ben söyledikten sonra karışamazlar dedi.

Ben de 4 kilo aldım 57 dim 61 olmuşum bebek de 1 hafta önden gidiyor

merhaba herkese. yazın hamile olmak çok zormuş. ilk bebeğimi nisan da doğum yapmıştım kışın hamilelik geçirdim ve o kadar rahattım ki. bugün eşim yurtdışına işine döndü..biz kızımla Türkiye kaldık şuan ailemin yanındayım teyzemler geldi her kafadan bir ses çıkıyor herkes kızıma birşey söylüyor görümcem aradı bize geleceksen alayım seni diyor...eşimi simdiden çok özledim insanın evi ailesi gibi yok hiç rahat değilim gözlerim doluyor ağlamak istiyorum sabahtan beri...yurtdışında köy gibi biryerdeydim doğru dürüst hastane bile yoktu ama eşimle kızımla kafam rahattı...

Canim ben wifi camera kullaniyorum evimde biri salonda biri y.odasinda ama aliexpressden almistim. Calisan anne iseniz
bu tarz bisey almaniz size daha uygun olacaktir. Bebeginizi ozlediginiz an bir tikla evinizden izleyebilir konusabilirsiniz..

Köpeğim için bir kameram var evde, telefondan izleyebiliyorum da, evin içinde, akşam yatarken falan sesli olanlarından kullanırım diyorum. Netten baktım ama yorumlar bir öyle bir böyle, bir türlü emin olamadım.

KIZLAR MERHABA HERKES İSİM KONUSUNU NETLEŞTİRDİ SANIRIM YA BEN HALA MUALLAKTAYIM ERKEK İSMİ BELİRLEYENLER YAZSIN LÜTFEN FİKİR OLSUN BANA

BEN YİĞİT
EŞİM RENAS DİYORUZ AMA SİZCE HANGİSİ:)
Ayy bizim bebeğimiz de Yiğit Kaan olacak birden heyecanlandım Yiğit adını okuyunca canım Yiğit çok güzel anlamlı) :)

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum yarın. Nelere dikkat etmem gerekiyor?
Kaç saat önce yemek yemeyi bırakmam lazım ?

patisserieyumyum canım devlet memurluğunda 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alınca 32-37. Haftalar arasında aldığın izin ya da rapor kadar doğum sonrasına aktaramıyorsun. 5 hafta kesintisiz işe gidelim ki doğum sonrası bebişlerle 5 hafta geçirebilelim :) sen izinlerini kullanma Aralık’ta analık iznin bitince kullanırsın. Ben mecburen yanacak izinlerimi 32. Haftadan önce kullanmak zorundayım, analık iznim 29 Aralık’ta bitiyor, yıllık izin kullanacak zaman kalmıyor.

Kızlar meraba benim göbeğim çok kaşınıyor bu durumu yaşayan var mı neden olur acaba?bazen dayanamıyorum bebeğe bi şey olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…