- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.521
Canim ben wifi camera kullaniyorum evimde biri salonda biri y.odasinda ama aliexpressden almistim. Calisan anne isenizKızlar selam. Bebek telsizi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Hediye çekim var ne alsam diye düşünüyorum eksiğim de yok, acaba bebek telsizi mi alsam diye düşünüyorum. Sizin kullandığınız markalar var mı?
Sana tavsiyem armut comdan bu konu ile ilgili bir teklif iste gelen tekliflerdeki kisilerin fotolarina bakarsin hangisi uygun ve guzel cekim yapiyorsa onu secersin gercekten cok pahalinerde kime yaptırıyosunuz benim neden bu kadar pahalı yhaa
Canım İzmirdeydin sen yanlış hatırlamıyorsam.? Kiminle anlaştın? Ben Medical Park'ta doğum yapıcam doğuma sadece anlaşmalı fotocularını sokuyorlar biraz yüksek geldi fiyatları. Diğer çekimler için görüşebilirim senin fotocunla, iyimiş fiyat.kızlar ben de hamile çekimi, doğum, doğumun ertesi günü hastane çekimi, 10 gün sonra konseptli yenidoğan çekimi toplam 950 tl ye anlaştım. hamile çekimini temmuz ayı içinde yapacağız. temmuz başında arayacağım tarihe karar vereceğiz.
Teşekkür ederim hoşbulduk. Doktor bebek iyi gidiyor dedi bi sıkıntı yok çok şükür. Aslında yiyorum da ama galiba porsiyonlarım küçük. Zaten önceden de çok iştahlı değildim yemek seçerdim. Ama hamileliğimden bu yana hiçbir şeyi seçmedim az da olsa her şeyden yiyorum. Yine de almadım öyle kilo. :)) burayı takipteyim fotoğraf konusu benimde kafamı kurcalıyor bi de hala doktor konusunda kesin karar veremedim. İstanbul anadolu yakasındayım.Merhaba hoşgeldiniz. Maşallah kilo hiç almamışsınız. Bebişte normal gidiyorsa günüyle bence hiç problem değil az kilo almak yemek yememek :)
evet izmirdeyim canım. ben özel bir perinatoloğa gidiyorum, hastane doktoruna gitmiyorum ama doktorum normal doğumda egepol ile, sezeryanda hem egepol hem kent ile anlaşmalı. şimdilik aksi birşey olmazsa normal doğum istediğim için egepol olacak gibi. gerçi sezeryan da olsa doktorum kentle anlaşması olmasına rağmen çok tavsiye etmediğini söylüyor. abimin eşi de aynı doktorla egepolde doğum yapmıştı 3 yıl önce. sanırım ben de egepolü tercih edeceğim. egepolün de anlaşmalı fotoğrafçısı var ve sıkıntı çıkarıyorlarmış ama görüştüğüm tüm fotoğrafçılar biz hallediyoruz merak etmeyin sorun olmaz dediler. sonuçta 1 kişi gelecek çekime ve ben arkadaşım dersem zaten buna karışmaya hakları yok. zeynep doğu ile anlaştım ben.Canım İzmirdeydin sen yanlış hatırlamıyorsam.? Kiminle anlaştın? Ben Medical Park'ta doğum yapıcam doğuma sadece anlaşmalı fotocularını sokuyorlar biraz yüksek geldi fiyatları. Diğer çekimler için görüşebilirim senin fotocunla, iyimiş fiyat.
Baya iyi fiyat almışsınız acaba kiminle anlaştınız istanbulun neresi. Hangi hastaneye gidiyorsunuz bir deCa
Canım kimle anlaştın istanblda mısın ben de doğum + ertesi gün olarak albümsüz dijital ortamda teslim foto + doğum hikayesi 650 tl anlaştım
Dediğin gibi fotoğrafçılar hastanenin öyle bir hakkı yok diyorlar; ama sadece doğuma sokmayabilirler belki diyeni de var. Doğumda aslında en önemlisi gibi. Çok sağol bilgi için.evet izmirdeyim canım. ben özel bir perinatoloğa gidiyorum, hastane doktoruna gitmiyorum ama doktorum normal doğumda egepol ile, sezeryanda hem egepol hem kent ile anlaşmalı. şimdilik aksi birşey olmazsa normal doğum istediğim için egepol olacak gibi. gerçi sezeryan da olsa doktorum kentle anlaşması olmasına rağmen çok tavsiye etmediğini söylüyor. abimin eşi de aynı doktorla egepolde doğum yapmıştı 3 yıl önce. sanırım ben de egepolü tercih edeceğim. egepolün de anlaşmalı fotoğrafçısı var ve sıkıntı çıkarıyorlarmış ama görüştüğüm tüm fotoğrafçılar biz hallediyoruz merak etmeyin sorun olmaz dediler. sonuçta 1 kişi gelecek çekime ve ben arkadaşım dersem zaten buna karışmaya hakları yok. zeynep doğu ile anlaştım ben.
Dediğin gibi fotoğrafçılar hastanenin öyle bir hakkı yok diyorlar; ama sadece doğuma sokmayabilirler belki diyeni de var. Doğumda aslında en önemlisi gibi. Çok sağol bilgi için.
Ben de 4 kilo aldım 57 dim 61 olmuşum bebek de 1 hafta önden gidiyorMerhaba hanımlar başlığı yeni keşfettim :)) benim de Eylül başında doğum inşallah. Hamileliğimin başında böbrek ağrısı ve mide bulantısından çok çektim. Çok şükür geçti. Şu aralar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) hızlı hareket edince yorulmayı saymazsak. Öyle o bu olsun yiyeyim modunda değilim. 65 le hamile kaldım şu anda 70 kiloyum bebek 1 kiloydu zaten 2 hafta önce doktora gittiğim de. Ben mi garibim yaa
Canim ben wifi camera kullaniyorum evimde biri salonda biri y.odasinda ama aliexpressden almistim. Calisan anne iseniz
bu tarz bisey almaniz size daha uygun olacaktir. Bebeginizi ozlediginiz an bir tikla evinizden izleyebilir konusabilirsiniz..
Ayy bizim bebeğimiz de Yiğit Kaan olacak birden heyecanlandım Yiğit adını okuyunca canım Yiğit çok güzel anlamlıKIZLAR MERHABA HERKES İSİM KONUSUNU NETLEŞTİRDİ SANIRIM YA BEN HALA MUALLAKTAYIM ERKEK İSMİ BELİRLEYENLER YAZSIN LÜTFEN FİKİR OLSUN BANA
BEN YİĞİT
EŞİM RENAS DİYORUZ AMA SİZCE HANGİSİ:)
Ben akşam 8 den sonra hiç bir şey yememiştim sadece su içmiştim benim doktorum öyle söylemişti. Şükür şeker çıkmadı.Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum yarın. Nelere dikkat etmem gerekiyor?
Kaç saat önce yemek yemeyi bırakmam lazım ?
Eren hastanesinde doğum planlıyorum. İnstagramdan hacer bozkurt ile anlaştık.. hastane ataşehirdeBaya iyi fiyat almışsınız acaba kiminle anlaştınız istanbulun neresi. Hangi hastaneye gidiyorsunuz bir de
Ben de pendik yüzyıla gidiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum yine de emin değilim. Kararsız kaldımEren hastanesinde doğum planlıyorum. İnstagramdan hacer bozkurt ile anlaştık.. hastane ataşehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?