2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
O nasıl bölüm başkanı ya devletin sana verdiği yasal izin bu, minicik yavrun olacak bi de o zaman 3 aylık. En çok izne ihtiyaç duyduğun zaman. Rapor al sen de sonra :)
Aynı durumu şuan yaşayan bölümden arkadaşım var dönem bitmedi diye yıllık izin alamadı rapor aldı raporada laf etti adam ve kız işe başladı mecburen

Kızlar bu elbiseyi aldım çok yakıştı ya kilolu olunca daha tatlı oldu fotoğraf çekiminde giyicem

Eklentiler

• 1AE13F92-8F0C-4602-9A96-3EEAF6D509CA.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 116
  • 73AA8269-3592-4140-BB6A-1E5FA83D919E.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 115
  • 2E92D308-C860-44F5-8256-166461545889.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar ayak bileklerim iyice şişti maalesef yarın akşam hastaneye ugrayamaya çalışacağım şu an en azından ağrımı alsın diye buz torbaları koyuyorum of of

Kızlar bu elbiseyi aldım çok yakıştı ya kilolu olunca daha tatlı oldu fotoğraf çekiminde giyicem
Cok guzelmis gule gule keyifle giy.. bunun uzerine melon hasır bir şapka aycicegi tarlasinda hayal ettim seni bi an gobusune dokunurken tek basina hmmm nefis olur

tansiyonunuza baktirin

canım sen yine bir şeyler almışssın ben daha hiç bir şey almadım oğlumdan kalanlar var onları ayırıp bakmam lazım dediğin gibi bir çok şeyi var zaten ya 2.5 yaşında oğlum ama bu kız olduğu için cicili bir şeyler alıyım abartmadan diyorum ama vakit yok iş ev kendimi eve zor atıyorum bir yere gitmek canım istemiyor

Sormadım ama iyi okduğunu duymuştum. Daha erken diye düşünüyorum konuşmak için. 30dan sonra doğumla ilgili konuşmaya başlayacağım doktorumla.

Aynen öyle canım
Bende senin gibiyim çünkü .
Ben evden uzağa gitmek istiyorum sadece bu aralar çok bunaldim. Ev işi derdi olmadan 2 hafta tatil yapsam keşke
5 yıldızlı otel olsa hatta birde serin olsa küfül küfül esse

günaydın kızlar..

bebek esyaları için hangi deterjanı kullanıyosunuz ?
ben aldıklarımı yıkayıp ütülemeye başlıyayım diyorumda kararsız kaldım ne alsam diye
Bebekler için dalan roxy ve dalın toz deterjanlar var bunları kullanirsan çift durulama yap. oğlumun cildi hassasti çift durulama yapmamistim ilk biraz tahriş oldu.
Yada dalin in sıvı deterjanı var o da güzel.
Doktor bana sıvı deterjan kullan demişti.
Birde tüm bebek kıyafetlerini düşük derecede yikarsan çekmez. 30 derece gibi.

Dalin:) ilk doğduğunda dalinle başladım ve öyle devam ediyorum.
ne güzel kokuyodur o simdi bide bebek kokusuyla birleşince

sağol canım cift durulama mantıklı ne kadar cok deterjan kalıntısı giderse o kadar iyi
peki düşük derecede yıkayınca mikrop kir vs kalma durumu olmaz mı

Canim sana iyi bayramlar... baktin ki degismiyor bosver hic takma kafana kendinle kizinla mutlu olmaya calis insallah en kisa zamanda duzelirler
Öyle yapmaya çalışıyorum artık canım. Çok bunalttilar artık. Hadi kV yi anlıyorum çünkü kV :) evime geldiğim an rahatlarim.
Ama eşim çok üzüyor beni bu bayram anladım ki gözümde buyuttugum o saygılı kahraman adam bitti benim için. hiç yakistiramadim.
Oglumla kizimla mutlu olmak istiyorum iyiki varlar. Bir evlat insanı o kadar güçlü kılıyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…