2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yelpazemizi misirli koleler sallasa uzumu yine genc guzel cariyeler dalindan tutup agzimiza verseee

Aldim dedigim bi tulum bi hastane cikisi biberonu o su busu netten verdim siparisi hic gidip bakasim yok cinsiyet farkli olsa yine mecbur hissederdim belki o sebepte ortadan kalkinca ohh yayil.. ama sen biraz hareketlen kuzum maviler icinde karsilamayalim tosbiği :))

günaydın kızlar..

bebek esyaları için hangi deterjanı kullanıyosunuz ?
ben aldıklarımı yıkayıp ütülemeye başlıyayım diyorumda kararsız kaldım ne alsam diye
Ben yeni aldığım bebek kıyafetlerini roxy sabun tozu ile yıkadım zaten kendimde alerjik olduğum için beyazları ve iç çamaşırlarımızı yıllardır onunla yıkarım yalnız çok abartma az kullan kolay erimez kalıntı kalır çift durulama da iyi fikir sıvı dalini bende kullanmadım arkadaşlardan yeni duyuyorum doğunca duruma göre onada bakarız gerekirse

aynen ya almam lazım her geçen gün ağırlaşıyorum ya bir de ismi belirlesem netten isimli tulum siparişi verecem fotoğraf çekimi olacak hastanede onun için istiyorum ama hala bir şey yok ortada :)

aynen ya almam lazım her geçen gün ağırlaşıyorum ya bir de ismi belirlesem netten isimli tulum siparişi verecem fotoğraf çekimi olacak hastanede onun için istiyorum ama hala bir şey yok ortada :)
Heheh en onemli olani en sona birakmissin benim koca kisisi anne ve kiz kardesinin buldugu ismi koymak istedi kendi de ayrica bi isim belirlemisti hadi kendi istedigi neysede kv ve gorumce ne alaka ulen dedim hemen tulum siparisi verip ismi eklettim gelince hmm ismi bu mu simdi dedi hea dedim aynisini ilk kizimda yasamis onuda cikolata siparisi ile halletmistim

ne olacak adı canım ne güzel belirlemişsin ya ben de ahsen feyza ve amine arasında kaldım üçünü düşünüyorum ama amine ağır basıyor çok hoşuma gidiyor bende öyle yapıyım tulumu sipariş veriyim koyuyum gitsin iyi fikir :)

Normalde susamam acıkmam ama kesin yaptıracağım gece susuzluktan ölüyor olurum bende :)
Benim su icmeme bisi dememisti doktorum. Ben gece 10dan sonra bisi yemedim. Ama sabah kalkip kan verene kadar 1lt su ictim. Cünkü idrar tahlili de vermem gerekiyordu. Suyun bi zararinin olmadigini söylemisti doktor.

Arya İlay olucak canim nasipse.. evet tereddutte kalmanin en kestirme sonuca varma yolu bu sanirim. Amine ismini severim peyganber efendimizin annesinin ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…