2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kusunca yada mama dokulunce tam çıkmıyor o lekeler zaten kıyafetleri en fazla 2 ay giyiyor :)
Yüksek derecede çekiyor oyuncak bebek kıyafeti gibi kalıyor.
Denenmiş ve tecrübe edilmiştir:)))
Ağzı süt kokan kuzularimiz olacak.

kızlar oğlumda egzama var cildi çok kuru doktor dalin uni baby sebamet gibi ürünleri kullanma dedi e bebek yada baby mall da organik deterjan var onu kullanıyorum ben oğlumda şampuan ve vücut için de Johnsbaby bübchen ve mustela çok iyi

Bende 1 yaşına kadar şampuan da mustela kullandım. Sonra düzeldi şükür oğlumun alerjisi. Dalın şampuan a geçtim.

o zaman sürekli önlük takarsak önlükleri arada bir beyaz sabunla kaynatıp temizleyebilirz hem kıysafetlerde temiz kalır
zaten minicikler bide cekince nolur o kıyafetler

banada bi kac kişi sabun tozunu önerdi daha az katkı maddesi var diye ama bilemedim simdi

Bende 1 yaşına kadar şampuan da mustela kullandım. Sonra düzeldi şükür oğlumun alerjisi. Dalın şampuan a geçtim.
canım benim oğlumun geçmiyor cildi çok kuru özellikle kolları ve yüzü hemen tahriş oluyor sürekli cildiyeye gidiyoruz gece ayrı gündüz ayrı krem kullanıyorum ıslak mendil kesinlikle yasak dedi doktor

o zaman sürekli önlük takarsak önlükleri arada bir beyaz sabunla kaynatıp temizleyebilirz hem kıysafetlerde temiz kalır
zaten minicikler bide cekince nolur o kıyafetler
Ben çok sıcağa Dara gelemedigim için onlukleri takmamistim. Cocuguda kendime benzettim şimdi o da öyle. Hemen çorapları çıkarır pijama varsa altında bacakları sivar. Evde aletle dolaşır yaz kış

banada bi kac kişi sabun tozunu önerdi daha az katkı maddesi var diye ama bilemedim simdi
Kakalar sıvı olduğu için dışarı çıkabiliyor
beyaz sabun çok iyi çıkarıyor sabun tozunu o zaman kullanabilirsin yada makinaya atmadan ben kakaları beyaz sabunla Sudan geçiriyordum öyle makinaya atıyordum

canım benim oğlumun geçmiyor cildi çok kuru özellikle kolları ve yüzü hemen tahriş oluyor sürekli cildiyeye gidiyoruz gece ayrı gündüz ayrı krem kullanıyorum ıslak mendil kesinlikle yasak dedi doktor
Çok hassas o zaman Kıyamam hiç. Mecburen onda özen göstermek gerek. Inşallah büyüdükçe geçer hiç bir şeyi kalmaz paşa nin.

Ben çok sıcağa Dara gelemedigim için onlukleri takmamistim. Cocuguda kendime benzettim şimdi o da öyle. Hemen çorapları çıkarır pijama varsa altında bacakları sivar. Evde aletle dolaşır yaz kış
aynı bnm yegenlerim
en büyük öyle ateşli diğer ufaklarda ondan görüp alıştı evde don atlet geziyolar

Sıvı deterjan şeklinde leke çıkarıcılar var bebekler için ben hep onu kullandım,kusmuk kaka hiçbir leke kalmıyor :)

kendimi azıcık tanıyosam o kıyafetlerin hepsini kuvete doldurur bi güzel hepsini çitiler sonra durular öyle makinaya atarım

1 paket alır denersin canım ama çift durulama yap derim. Sonra bebeğinin cilt tipine göre doktoru yonlendirir.
evet ben bi kac cesit alayım denemeyle dogrusu hangisi karar veririm

Ne oldu canım neden bu kadar canını sıktı eşin

2 aydır şiş ve bileklerimin üstüde çok şiş cumartesi tekrar bir kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecek Allah hepimizin yardımcısı olsun yazın çok sıcaklarına denk geldi en zor zamanlarımız atlatacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…